- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antigon1981
csendes tag
válasz
zserbox #15824 üzenetére
nekem is van minden szin benne de a piros a domináns.az hogy az legyen a elsődleges megjelenítő az nem megoldható.Geforce kártyámmal (ezelöttivel)gépen dolgoztam a tv-n néztek filmet vagy amit akartak.Így se az elsődleges ,se clone verzio nem megoldható.idáig müködött így csak miota "boldog" tulaj vagyok azóta nem.
-
Antigon1981
csendes tag
Sziasztok, egy 7850-s kártya"boldog" tulajdonosa volnék. Problémám a következő. Játék ok, Monitoron a képfelbontások, de a tévén hol jó a kép hol pedig bepirosodik, mint a rég monitoroknál egy száll szakadásos kábel.1-2 percig csupa piros minden majd magától visszaáll. Ha közben változtatom a másodlagos kijelző felbontását akkor is helyreáll a kép. Kártyát kivettem már. Telepítettem már rendszert, vga drivert. A Hdmi kábel meg kifogástalan, ha a dvdbe dugom. Ebbe kérnék valami ötletet, vagy akár segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged