Új hozzászólás Aktív témák
-
zserbox
őstag
válasz
csucsbicep #22185 üzenetére
na nehogy már nem hajtja alapon a 2500k fullHD-n, mert sírok.
bár én is 4.2 használom de nem a crysis 3 miatt -
zolika010
tag
válasz
csucsbicep #22183 üzenetére
i5-2500k alapfeszen. High settingsen
-
válasz
csucsbicep #22173 üzenetére
A feszt meddig szabad növelni? Lesz valami baja ha túlhúzom a feszt, vagy csak kifagy és kész?
-
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #22160 üzenetére
1.25V 1150mhz/memory default 1200mhz,power +20%
Most toltam vele 20perc cry3-at,(eddig) ment rendesen.
Az fps-en is látszik.
Szerintem megelégszem ennyivel,mondjuk a mem. órajelet jó lenne kicsit föltornázni.De ahogy hozzá nyúlok fagyi van.Lehet megnézek 50-80mhz-et.mrhitoshi: Simán játszható értékeket hoz így fps téren.Kinti környezetben 40-60fsp között mozog.Nem akad be,nem ugrál hirtelen az fps.Környezet változástól függően mozog,szépen egyenletesen.
A grafika besz@rás,,great. -
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #22155 üzenetére
1.3V
Legelőször próbáltam alapon 1200/1300-on de fagyi lett.
Utána ugyan ez 1.25V-al de megint fagyi..
Most megpróbálom csak a gpu-t 1100-on,alap feszen.
Tudom 10mhz-enként kellene de hátha "eltalálok" valami stabil órajelet amihez tudok viszonyítani további órajel tornázás végett,,,és nem kell 10mhz-eket ugrálva kinlódni. -
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #22150 üzenetére
Neked mennyi +fesz-el viszi,?Vagy alapon,Power limit +20?
Az msi.ab-ben a program által maximum adható + fesz-től nem lehet gondja igaz(jól tudom)? -
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #22150 üzenetére
Hát igen az i5 megmutatkozik,+ a vga felcsavarása is jótékony hatással van rá az tuti
Nekem szerintem "értelmetlen" lenne még a procit "nyüstölni"
Ezéltal a vga-t úgyszint,vagy nem?
Nem néztem meg a végét mert először 3.8 volt a célom,ami meg is lett elég könnyen/kevés optimalizálás után.
Ahogy + olvasgattam 4.0-ig ha mennek akkor azok már "jó/kivételes" példányok.mrhitoshi : mindjárt megnézem
Most nézem,hogy cpu fesz 1.384
Miközben én 1.35V-ot adtam meg...mi a f@sz.
-
Tarill
őstag
válasz
csucsbicep #22108 üzenetére
őőő pont ilyenem van
ki lehet ezt valahogy deríteni? vagy valahogy kiszűrni? nem akarom hogy mondjuk gari lejárta után jöjjön ki két nappal
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #21770 üzenetére
Jókat lehet ezekkel a dual boot dolgokkal szívni.Érdemes win alól is beállítani EasyBCD-vel.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
csucsbicep #21770 üzenetére
A BIOS BOOT menüjében megtudod adni, hogy melyik háttértárolók legyenek benne a BOOT folyamatban (gondolom ide nem tetted be mindkettőt). Majd ezeknek a sorrendjét tudod utána megváltoztatni.
-
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #21766 üzenetére
Igen igazad van,azért is írtam hogy "nem esküdnék a valódiságára" Gondolom "marketingnek" jók az ilyen táblàzatok.(feltéve ha a gyártó bocsájtott ki adatokat erre vonatkozóan)
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #21763 üzenetére
Véleményem szerint az 5xxx és 6xxx közötti eltérés várható majd jelenleg is. 5870 vs 6970 kb. Talán sikerül még faragniuk tovább a fogyasztáson is mellé.
-
belinho
senior tag
válasz
csucsbicep #21581 üzenetére
Ez van, lehetett rá számítani, de legalább kész van nem úgy mint az előző rész!
-
marcusa
addikt
válasz
csucsbicep #21581 üzenetére
Jaja, azt annó az akkor megjelent 9600GT 512Mb-al próbáltam elindítami max beállításon, hát nem sokáig maradt úgy
-
fenergie84
addikt
válasz
csucsbicep #21555 üzenetére
Lehet nálam is volt, csak nem vettem észre.
Egyébként szépen megy a játék, szóval gond nincs vele, csak furcsállottam, h poci félgőzzel megy...
(majd kíváncsi vagyok a Haswell alatt mit mutat majd a kártya)
-
fenergie84
addikt
válasz
csucsbicep #21551 üzenetére
most akkor az sem gyakori, h 99%-on jár a GPU?
Mert ahogy néztem 97-99%-on megy, de inkább utóbbi... -
Apollo_21
addikt
válasz
csucsbicep #21463 üzenetére
Értem, és köszönöm szépen
sajna akkor megy lejjebb
ígyis megkajált 1.48at h stabil legyen..
-
Apollo_21
addikt
válasz
csucsbicep #21458 üzenetére
Áhháá..ez így tökjól hangzik
Szájbarágósan hogy én mint hülye is megértsem, lehet kérni?
Ha játékok alatt nem esik össze 1x sem..stb..tehát ha mittomén 1hónapja "jól" használható így...akkor mit értünk "nem stabil" alatt? -
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #21313 üzenetére
Nem rosszindulatból írtam én sem, csak helyesbítettem
-
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #21311 üzenetére
GCN
ZK: Volt egy kérdésem hozzád, de nem jött válasz.
Ismétlek: Alap 3100MHz-es procival használod a 7870-et?
-
Töki bácsi
aktív tag
válasz
csucsbicep #21138 üzenetére
Jogos, erre nem gondoltam még...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
csucsbicep #20874 üzenetére
Ívben tojik rá: ha eléri az 57 fokot, akkor "megijed", és csutkagázra kapcsol. Nem is tud ennél feljebb menni a hőmérséklete így, természetesen.. Valami nagyon sz*r hallgatni, mert itt van a minitorony fenn az orrom előtt az asztalon.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
csucsbicep #20870 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
csucsbicep #20754 üzenetére
évekig csak zafírom volt, hibátlanok voltak mind. egyedül a giga lap volt a húzó ág, bekell valljam... hm..
-
=HG=
addikt
válasz
csucsbicep #20749 üzenetére
Na de colléga !! Én a Te javaslatodra vettem sapphire 7850 OC-t (Nem is bántam meg)
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Nekem nagyon beval a sapphire 7870, igazan remek lap. Melette az XFX Ghost egy xar.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
én alaplap cserén gondolkodom. sose volt gondom a Zafírral. szvsz a lap szopat... megint... a gyártó és a csoda bios-szai
-
- = Zk = -
félisten
válasz
csucsbicep #20587 üzenetére
hát akk ezt nem értem....
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #20576 üzenetére
Pedig az a proci már kicsit jobb! Főleg ha húzol rajta egy kicsit!
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #20539 üzenetére
Az i5 2400-al ki volt hajtva a GPU-d pl Crysis 2-ben? Mert ha igen akkor nem igazán értem hogy milyen javulást hozhat egy másik (természetesen jobb) proci,esetleg több minimum fps-t produkált?
Ne érts félre!! Nem a kötöszköthetnék beszél belőlem,hanem a tudatlanság! -
Sondi1986
addikt
válasz
csucsbicep #20539 üzenetére
Miért adod el a a 3570k?
-
Tomix24
addikt
válasz
csucsbicep #20381 üzenetére
És még sorolhatnád. Hisz AMD barát játékokat próbáltak a tesztekbe rakni. Ami nem gond csak félre vezető.
-
zserbox
őstag
válasz
csucsbicep #20187 üzenetére
csak én azt nem várom meg mert mindjárt eladom a sapphiret
-
Zsolti24e
csendes tag
válasz
csucsbicep #20170 üzenetére
oksa akkor veszek holnap egy 2gb-osat
-
Solesz84
aktív tag
válasz
csucsbicep #20009 üzenetére
Értem.
Akkor mind1.
Köszönöm a választ. -
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #19825 üzenetére
Kockák.....
-
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #19723 üzenetére
Igen.
-
Nomad-85
csendes tag
válasz
csucsbicep #19601 üzenetére
Szerintem amennyire én láttam : semennyire... szép folyamatos
-
bitum3n
tag
válasz
csucsbicep #19588 üzenetére
Azt tudom, hogy semmire sem megyek ezzel, csak azt akarom kideríteni, hogy megoldható e vagy ezt is vissza kell küldenem gariba :/
-
bitum3n
tag
válasz
csucsbicep #19549 üzenetére
Igen ez a fura benne, hogy egész a windows logoig semmi baj, hanem amikor már az élő csempéket kellene ebadnia akkor jön be a nincs jel. Egy róbát még teszek, bár nem remélek semmit, win7-et felrakom helyette.
-
bitum3n
tag
válasz
csucsbicep #19541 üzenetére
Ha esetleg az lenne, attól a windows eszközkezelőjében megjelenne a videokártyáknál?
-
Beretvás
veterán
válasz
csucsbicep #19478 üzenetére
vanitt valami basic/professional/advenced.. melyiket futtassam?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
csucsbicep #19466 üzenetére
igen, vele beszéltem sokadikra és utólagosan. telón is beszéltem vele. korrektnak tűnik. leteszem nála a voksomat (Y)
holnap felkeresem, lepasszolom nek ia kártyát és ennyi.(#19467) bombibmw
á, én nem vagyok olyan. de mérges lettem, nekem elhiheted.(#19465) oliba
na az se rossz -
Arkennys
addikt
válasz
csucsbicep #19405 üzenetére
A dolgokat nem full HD ben játszva azért egy ideig még az 1GB ram is helytáll, nem? (legyen szó 7770 ről vagy 7850 ről)
-
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #19362 üzenetére
Akkor a 80 fokos gpu és a 100-105 fokos VRM ok?
kb így nézne ki ha 1.3V 1300/1450-en használnám.
-
Dyrg
aktív tag
válasz
csucsbicep #19308 üzenetére
Valaki írta hogy az fx6100-a 30% on megy, szóval akkor elégnek kell lenni a 4 magnak is...fx4000 széria? nincs 27000-rem egy procira...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
csucsbicep #19182 üzenetére
foggal körömmel, tudod... fogom a pénzt ahol tudom. hát itt az eredménye
(#19181) Razer6666
megmondom a frankót, ha ugyanilyen típust szereznek, nem a DualX-et, akkor megtartom. ellenkező esetbem 660Ti csere van/lesz kilátásban -
fenergie84
addikt
válasz
csucsbicep #19174 üzenetére
Én is így látom, ha most kellene VGA-t vennem, akkor ezt a sapphire-t venném
az asus 2e-el volt olcsóbb, mint ez -
banderasz77
addikt
válasz
csucsbicep #19174 üzenetére
Biztató ez a dolog, de a Boost-ot ki lehet belőle lőni valahogy? Mint a 7950-nél? Ott sokan szívnak miatta...
-
Sondi1986
addikt
válasz
csucsbicep #18476 üzenetére
Nem azt mondtam hogy megéri hanem hogy 2db 6pin-es csati van rajta.
De ha a VTX3D 7870-est nézzük azon meg 1db 6 pin-es van.
-
kittl1120
csendes tag
válasz
csucsbicep #18449 üzenetére
az lesz , msi 7850 nem csinál ilyeneket remélem 2-3 ezret kellene hozzátennem.
-
kittl1120
csendes tag
válasz
csucsbicep #18441 üzenetére
az elsőt próbáltam 12.08-12.10-12.11
a mait meg egyből a 13.1 telepítettem
most telepítem újra a win7-et , ha utána sem jó , akkor passz. -
Erdei88
veterán
válasz
csucsbicep #18356 üzenetére
Értem, ahogy nézem 55k-ért el tudnék viselni egy kicsivel több zajt és meleget. De ahogy néztem a tesztekek a V1-es is nagyon jól szerepelt.
darky@: Ebben egyet értük, ezért is hajlok én is a 7870 felé, DCII már alulról karcolja néhány játékban a 7950-et
-
banderasz77
addikt
válasz
csucsbicep #18353 üzenetére
Dobozon és a kártyán mik a megkülönböztető jelek a sima és a V2 között? Mert meg is rendeltem egyet hardverkernél, ahol V2-nek van írva, de átvételkor biztosra szeretnék menni.
-
Erdei88
veterán
válasz
csucsbicep #18353 üzenetére
A "sima" DC II-vel mi a baj? Csak a gyengébb hűtési teljesítmény? 10k pluszt nem tudom megér-e, ezért is kérdezem
7850-et mennyire jól tuningolhatók? Igaz hogy közel 7870-re is fel lehet húzni?
Bocsánat a sok alapvető kérdésért, de nagyon rég nem volt piros kártyám, egy jó barátom kért meg, hogy kérdezzek utána. -
- = Zk = -
félisten
válasz
csucsbicep #18282 üzenetére
lehet kölcsönadom valkinek a 7870-emet , nyúzza meg a kicsikét.. gari úgyis kétes rajta, szal... max a kardomba dőlök ha netán....
-
plekk
tag
válasz
csucsbicep #18287 üzenetére
Jaja igen, csak nem akartam leirni az összeset ezért inkább Stb. -t használtam
De így igaz, a többi is rendben van, azaz egyikkel sem volt számottevő probléma.
Viszont a Sapphirénél ez most nagyon el lett b***va. :S -
Crydan
senior tag
válasz
csucsbicep #18282 üzenetére
A 3 napos cseregaranciám elvileg érvényes, majd meglátjuk.
-
gyuszaa
őstag
válasz
csucsbicep #18149 üzenetére
Valóban, de mindenesetre nem jó szerintem semmire csak arra, hogy megnézd mennyire fűt be, meg gyilkolja a VRM-et ameddig le nem lövi.
-
plekk
tag
válasz
csucsbicep #18149 üzenetére
Hát ha van akkor biztos nem lesz gondja alatta.
Akkor visszaszívtam.Razer6666: Akkor tesztelheted azzal is de akkor előtte kérdezz rá Apollo_21 től hogy ő mivel akarja tesztelni mert az lenne a legjobb ha mindketten ugyanazon tolnátok.
-
Beretvás
veterán
válasz
csucsbicep #18111 üzenetére
Öm nekem ref 7870 van, és nem melegszik, na de rajtam kívül nem láttam másikat ezért kérdeztem..
Sondi1986 : Nekem 7870 ref van.. Most , hogy az ára hogy mozog nem tudom mert használtan vettem olcsójé..
40k volt..
-
Najz
tag
válasz
csucsbicep #18044 üzenetére
értem köszi a másik kérdés kb mennyivel lenne jobb egy 7870 mint az 50 ? gondolok itt akármilyen játékra
mert már 48ért árulnak sapphire 7850et 2gb és nemtudom hogy megéri a + 7ezret
illetve 7850ből melyik gyártót ajánljátok gondolok itt zajszintre és tuningra is -
gyuszaa
őstag
válasz
csucsbicep #17985 üzenetére
Átlagban 65-70%, múltkor is néztem.
Viszont érdemes megnézni magokra bontva :Itt 98 fps volt, valami pici rush pályán ( Damavand Peak ) :
( jobb klikk ) -
gyuszaa
őstag
válasz
csucsbicep #17985 üzenetére
Nem indítottam el a hwinfot pont, belemerültem a játékba.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
csucsbicep #17683 üzenetére
Én is csak ma hallottam itt a videó kártyáját áruló fórumtárstól.
-
Emu
őstag
válasz
csucsbicep #17262 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, akkor sajnos csak az MSI jöhet szóba
-
peu407
senior tag
válasz
csucsbicep #17255 üzenetére
Mi az a CAP2?
-
daveoff
veterán
válasz
csucsbicep #17204 üzenetére
Szerintem meg ahhoz képest, hogy tahiti GPU elég gyenge hűtésnek néz ki.
De Kovsol kolléga hőmérsékleteket még mindig nem közölt.(#17210) zserbox: akkor az felett lehet elsiklottam, de az tényleg sok
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #16961 üzenetére
Közben arra rájöttem, hogy +10% powert rátolom akkor a boost nem ugráltatja az órajelet, szóval alap órajelen így jobb eredményt kapnék. Trixx tudja állítani a feszültséget, de ez a hülye progi a 2D feszültséget állítja be
és mikor átvált 3D be visszaugrik 1,256V -ra. Remélem hamarosan jön valami frissítés az oc progikhoz amiben lehet rendesen feszt állítani.
Melegebb a kártya. Úgy átlagban +10fok simán rájön terhelve, viszont még így se vészes szerintem.
1200Mhz -en ha hagyom automatán már jobban megjön a hangja mint az MSI nek jött meg. Remélhetőleg amint megoldható lesz az alulfeszelés akkor ilyen gond se lesz már. Boost nélkül 925Mhz mellett 1,188V a feszültsége, szóval nem sajnálja a feszt mikor feljebb megy.
A mérete meg szerintem megegyezik egy 7950 kártyával, baszott nagy a 7850 után. -
Gtaati
őstag
válasz
csucsbicep #16839 üzenetére
Helló! Kérdezném h asus tweakben hol engedi állítani a feszt? Olyat nem találtam sehol benne mint fentebb az AB -esetén látott képeken, nekem nincs csúszkám ahol gpu voltage-t lehetne állítani, csak memoria gpu frekvenciákat, meg még egy csúszka van ami driverben is van ahol +-20%-ot lehet állítani az gondolom a teljesítmény? Köszi!
-
rayoliviero
veterán
válasz
csucsbicep #16750 üzenetére
1000/1300-an stabil alapfeszen. 2 óra Heaven lement, utána még 3 óra, játszottam is egy fél órát Far Cry 3-al.
A Gpu lehetett idáig sok neki. Pedig azt hittem 1050-et minden kártya bír, úgy látszik az enyém kivétel. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
csucsbicep #16834 üzenetére
Ez tényleg vmi egyedi Asus megoldás lehet, mert ez van ráírva: DIGI+ VRM.
-
válasz
csucsbicep #16813 üzenetére
Akkor mivel érdemes? Most perpill nincs idő órákat játszani...
Nézem a kártya határai. Eddig 1120/1320 alapfeszen. (FC3)
-
korcsi
veterán
válasz
csucsbicep #16771 üzenetére
-
Gaboman
nagyúr
válasz
csucsbicep #16806 üzenetére
Azok ilyen 65-70 környékén mozognak árban, akkor már inkább kicsivel több és tényleg 7950.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
csucsbicep #16777 üzenetére
-
Gaboman
nagyúr
válasz
csucsbicep #16771 üzenetére
Megnézem hogy Powercoloron is tényleg azonos e a hűtés, a PCS+ az tényleg nem a hangosságáról híres.
darky@:Letöltöm akkor azt, köszönöm.
Chapel: Tetszetős hogy már többen ezt tapasztaljátok.
-
rayoliviero
veterán
válasz
csucsbicep #16750 üzenetére
Ok. Játék alatt nem fagy amúgy 1050/1450-en sem. Próbáltam Far Cry 2 , Crysis 2 és BF3. Igaz, hogy a max. játék 1,5 óra hossza volt kb. idáig amivel próbáltam.
De akkor a ramot 1300-ra teszem. -
rayoliviero
veterán
válasz
csucsbicep #16743 üzenetére
Ha csak a gpu-t tuningolom, az úgy jó lesz? Azt mondtátok az hozza legnagyobb sebesség növekedést úgy is.
Kipróbálom a gpu-t megint alapfeszen 1050-en. Nyomatom vagy 3 órát a Heavent. 2 órát pár napja bírta, azt tudom.
-
rayoliviero
veterán
válasz
csucsbicep #16739 üzenetére
Min nincsen borda? 1,5 ora utan, akkor lehet tenyleg valami tulmelegedes. Akkor igy nem tudok tuningolni?
Es kulon kulon birja a gpu az 1050-et es a ram az 1450-et alapfeszen, egyutt viszont nem birjak.
#16743: Ertem. Igy mit javasolsz, mit csinaljak. Hagyjam a tuningot?
-
rayoliviero
veterán
válasz
csucsbicep #16728 üzenetére
Heavennel, mert arra van idom. Azt mondtak Crysis 2 alatt kijon a hiba, ha egy palyat vegigtolok, hat nekem sajnos nem jott ki. Tobb ora katekra pedig nincs idom.
#16722: Ram 1450.
#16739: 1,5 ora utan.
-
rayoliviero
veterán
válasz
csucsbicep #16645 üzenetére
0,825V-ot nem enged beállítani 2D-ben, mindig átvált 0,966 V-ra.
1150-et nem bírta a gpu, 2 óra után újraindult, most 1100 fogom tesztelni.
-
LicskaiJ
aktív tag
válasz
csucsbicep #16619 üzenetére
Már le is töltöttem, most már csak a karit várom -
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #16645 üzenetére
V2-es 7870-et lehet AB-el is.
-
rayoliviero
veterán
válasz
csucsbicep #16636 üzenetére
1150/1450-en tesztelem es idaig fasza, a max hofok is csak 60 volt.
2D-ben a feszultseget mennyire allitsam? Mert 1,21-re allitotta. Regen pedig mintha 860 mV kett volna.karesz501: A gpu tweak jatek alatt ki tudja irni a hofokot? Es ezeket hol lehet allitani?
zserbox: Hogy tenylegesen allitja-e a feszt azt nen tudom. Terheles alatt is 1,21-et mutat a gpu-z. De mintha csucsbicep azt mondta volna, hogy maskepp meri a gpu tweak. Ezt ot kerdezd, en nem ertek hozza.
De biztos allitja a feszt, mert a gpu 1150 MHz-en van most es meg nem fagyott Heaven alatt, mar megy egy jo ideje. Ha nem allitana a feszt, akkor mar reg lefagyott volna. Alapfesten 1100-an ujraindult jet perc Heaven utan. -
rayoliviero
veterán
válasz
csucsbicep #16636 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
válasz
csucsbicep #16626 üzenetére
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #16554 üzenetére
48e
Ennél többet pofátlanság lett volna elkérni egy használt kártyáért, még akkor is ha jól tuningolható. (szerintem) -
Repsol600
addikt
válasz
csucsbicep #16537 üzenetére
Értem.
Azt eladom, úgy néz ki van is már rá vevőm.
-
daveoff
veterán
válasz
csucsbicep #16543 üzenetére
(#16541) Anaren91:viccnek szántam, és hidd el én is megkűzdöttem, hogy ilyen procim legyen, mint amilyen van....
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
csucsbicep #16543 üzenetére
Ja le is húzhatnák a rolót 1 hét múlva.
Amíg az intelnek van pár milliárdja hogy megvesztegesse az összes gyártót, aztán kifizesse az egy milliárd euros büntetést, amit kapot érte, addig nem nagyon lesz itt kiegyenlített verseny. -
rayoliviero
veterán
válasz
csucsbicep #16508 üzenetére
1228 mV-ig engedi állítani nekem a gpu tweak, megint feltettem.
Most teszteltem alapfeszen úgy, hogy csak a gpu volt felhúzva 1050-re és stabilnak tűnik. Akkor ez a memória még az 1250-et sem bírná, lehetséges ez?
A ventilátoron amúgy lehetne állítani gpu tweakben, hogy még ne legyen hangos. De hiába állítom be, gép újraindítás után elfelejti.
-
Anaren91
senior tag
válasz
csucsbicep #16514 üzenetére
Gondolom előtte azért nem árt letörölni az előző verziót? Vagy ráfrissíthetem simán?
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #16508 üzenetére
Azt a kis lakatot próbáltad kinyomni?
-
rayoliviero
veterán
válasz
csucsbicep #16466 üzenetére
zserbox: alapfeszen megy.
Most átállítom 1 GHz-re. A korábbi hibák is akkor lehet az 1050 gpu miatt voltak, a vram-ot lehet fölöslegesen vettem vissza, mert azt hittem az okozza.
asdxv: Játékkel néztem és azzal eddig soha nem volt hiba. Ezért nézem Heavennel, mert azzal pedig van.
-
zserbox
őstag
válasz
csucsbicep #16443 üzenetére
De ha már úgy is van 1 7850 2Gb-ja akkor szerintem jobb választás.
-
Tomix24
addikt
válasz
csucsbicep #16439 üzenetére
Tudom . Csak viccelek
-
Tomix24
addikt
válasz
csucsbicep #16437 üzenetére
Úgy nem ér
7870-es FPS-t kapsz.
A régi 7850 1Gb-osom: 31.7 Fps
1190/5224 - 1080p -
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #16316 üzenetére
Nem nagyon
a tuning élményét megszoktam a 2500K után.....de azért érdekes tapasztalat, hogy a korábbi 2500K-m ( már mint ami az előző sima 2500 előtt volt
) pont 5GHz-en hozota azt az eredményt, mint az ivy 4.5GHz-en...igaz itt nem 1600-as ramok vannak alatta, ami azért a physics score-t pozitívan befolyásolja.......de akkor is
kovsol
-
kisbrekes100
tag
válasz
csucsbicep #16312 üzenetére
Igen az, én is azt használom. Természetesen eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 2042
- Trollok komolyan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged