- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelix
csendes tag
válasz
#16729600 #20932 üzenetére
Szia !
A segítségeteket szeretném kérni !
Vettem egy ilyen videokarit ( MSI R7870-2GD5T/OC ) ami mostanra kiderült hogy szélturbina szindromás
A BIOSa 015.21-es.volt.
A TECHPOWERUP oldalról letöltöttem ennek a 015.015-ö verzióját:
[link]https://www.techpowerup.com/vgabios/?did=1002-6818-1462-2740Mind a 2 verzióját feltettem már ATIFLASH-en keresztül, de ugyanaz volt a jelenség:
Újraindítás után ( win8.1 ) a rendszerre próbáltam feltenni a driver-t ám telepítés közben kék halállal újraindult.
Újra feltettem a 021-es verziót amivel a driver zökkenőmentesen feltelepült, de a jelenség nem múlt el
Köszönöm ! -
Anaren91
senior tag
válasz
#16729600 #24491 üzenetére
Utálom a benchmarkokat és nem is vagyok benchmark huszár viszont mivel nincs 2 monitorom nem tudom játék közbe figyelni a hőfokot alt tabolgatni meg nincs kedvem 2 secenként. ez tűnt a legjobb megoldásnak. Viszont szétkaptam a gépem ééés érdekes dolgot vettem észre... Most lehet én látom rosszul vagy hülye vagyok de olyan mint ha a borda nem is érintkezne a gpu val....
-
Sonja
nagyúr
válasz
#16729600 #22127 üzenetére
Addig esetleg használd a EVGA Precision X 4.0.0-t!
"Added On-Screen Display support for Direct3D 10 applications in Windows 8"
-
törölt tag
válasz
#16729600 #20932 üzenetére
Szia!
Érdeklődnék hogy mi miatt is jobb ez a bios?Illetve " UEFI GOP-os VRAM bios, de az az új verziós ( nem próbáltam még ki )" ez pontosan mit is jelent? Milyen verzióról van szó? Bocs de nem vagyok otthon ebben a témában!
Nekem "csak" annyi gondom van hogy alapon a ventik 1360 körüli rpm-en mennek,ettől nem tudom lejjebb állítani. És nem tudom hogy mi okozhatja,illetve probléma e...olyat vettem észre hogy terhelés nélkül néha 1-2 mp-re felugrik a gpu használat. Mikor milyen százalékra,50-80%-ig. De ezt csak az MSI AB-ben látni a monitor diagramban. Ez probléma? ha igen van rá orvosság? Egyébként nem panaszkodom a karira, minden egyéb tökéletes rajta. Terhelve nem hangos 40-45%-nál nem megy fentebb a venti használat,és max 50-52 °c-os a gpu. Tökéletes,ha a fentebb említett "hibákat" nem nézem!Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nők, nőügyek (18+)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- EVGA GeForce RTX 2080 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest