- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Yettel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
zolika010 #17399 üzenetére
12.10 a legutolsó WHQL. A napokban jön a 13.1. AMD oldaláról le tudod szedni. Ha egyszerűen régebbi Catalyst van a gépen, akkor első körben elég, ha rátelepíted.
Egyébként semmilyen sweeper nem kell, ha úgy biztosabbnak érzed, van egy "uninstall" lehetőség is a telepítésnél, használd azt.
-
Alpachino
veterán
válasz
zolika010 #7623 üzenetére
Akkor próbáld feszemeléssel. Adj neki 1.250-et és tedd 1200-ra, majd ha stabil, akkor csökkentsd a feszt...és megtalálod az optimális fesz értéket, ahol még stabil 1200-on....ez egy ilyen játék, sajnos úgy néz ki kifogtál egy "feketebárányt"
De azért lőj már egy képet a beállításaidról, kíváncsivá tettél.....
-
CJ3
senior tag
válasz
zolika010 #7623 üzenetére
Az durva azért......
(Így Asus úgy Asus......Nekem is nagy kedvenc de azért ez...)
Az én 7850-em meg nyögés nélkül viszi a 860 MHz-ről az 1050 MHz-t ~ +25%
és talán fentebb is megy, de azért azt hagyom nekem már ez is jó eredményMost akartam egy ilyanra váltani +14K...ért de szerencsére nem tettem egyenlőre.......
Mennyi pontot csináltál vele alapon 3D Mark 11-ben
-
válasz
zolika010 #6018 üzenetére
akkor neked is ez a problémád!
**********************************************************************************
igen véletlenaz utolsó tesztem linkeltem be ahol CCC -ben tiltva volt a Tessellation de itt van a normál eredmény is!
*********************************************************************************
seederking próbáld meg 1,185.v al és 1175.MHz en! és a Power -nak is adj mondjuk +30.% ot (mert némelyik DRIVER -al nem stabil nálam sem a Heaven csak 1180MHz -en!) -
seederking
őstag
válasz
zolika010 #5850 üzenetére
Azt kellene tudni hogy 1 nap alatt pontosan hány kwh-át fogyaszt.Mert az hogy 300w-os táp van benne sok adattal nem szolgál.Pl nekem 500w-os tápom van de max 250-260 amit felvesz.De ez csak a maximális áramfelvétel.A fogyasztása pedig átlag 4-5-6 óra használattal 0.8kwh. Szóval egy fogy.mérővel kellene méregetni ha pontos adatokat szeretnél.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
zolika010 #5850 üzenetére
Ha jól számolok, akkor eon honlapja szerint
(bár azt hogy melyik besorolásba esik a lakásod, azt neked kell tudnod, de most a legmagasabb árral számolva), ha egy gép óránként 300W-ot eszik, az egy hónapban ugye
300*10*30=90,000W=90kW.
És 90kWh*50Ft~=4500Ft havonta.A tévedés jogát fenntartom!
-
seederking
őstag
válasz
zolika010 #4966 üzenetére
Üdv
Nem áll le + semmi ilyesmi.Kérdezd + nyugodtan bárkitől,hogy a ventivezérléses "hiba" (ami szerintem szoftveres) okozott-e rendellenes viselkedést a kártya működése közben.
Szerintem valami ve(nti)zérlési probléma lehet ami alvó üzemmódban "érvényesül".de ez csak saját vélemény....
-
synthattik
aktív tag
válasz
zolika010 #4312 üzenetére
Támogatja az ivy a pcie 3,ast ,meg a lap is így akkor később ki tudtad volna használni,már ha lesz ennek valaha is előnye a 2.0-hoz képest.
de azért kérdeztem ,mert gondolom az ujdonságot meg kell fizetni,d ha vennél esetleg vmi kisebb tápot és lehet,hogy z68-as alaplapból ezért az árért jobbat tudnál venni.
De ne offoljuk szét a topikot,setleg írj pü-t ha van még vmi kérdés. -
válasz
zolika010 #4296 üzenetére
ASRock lapot inkább hanyagold
Soha nem szoktam giga lapot(sőtt más giga cuccot se) ajánlani de az asrock tól még azis sokkal jobb!
tehát GIGABYTE GA-Z77X-D3H
esetleg ha van picit nagyobb keret akkor ASUS P8Z77-V LE mivel a fenti giga lap elég válogatós ram téren, bár Vengeance ramok elvileg menni fognak benne!
-
synthattik
aktív tag
válasz
zolika010 #4296 üzenetére
Később akarsz majd cf-et?Csak mert ehhez a konfighoz 1 jó minőségű 500w-os táp is jó.
Nekem sapphire van 7870-ből nincs mit mondani róla,halk,baromi hűvös,jól tuningolható,és hogy már az ara is normálizálódott valamelyest,így már abszolute megérős.
Később lesz majd benne ivy proci?csak a pci-e 3 miatt kérdezem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- EAFC 25
- Milyen notebookot vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest