- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
válasz
Crydan #23177 üzenetére
Fekete kép, hang beakad ventilátorok felpörögnek? Ha igen akkor sincs gond, mert alapórajelen jó. Ha nem akkor simán antituning a kártyád.
(#23178) fenergie84: nem feltétlenül, az órajel emelése elősegíti a jelenség megjelenését, előfordulhat, hogy a kártya tuning potenciálját ez korlátozza.
-
-
plekk
tag
válasz
Crydan #18283 üzenetére
Hallod még ne könyveld el hogy gariztatni kell, mivel a te kártyád alul van feszelve így lehet hogy kevés neki a kakao. Nem bírja a memória az alacsony feszt ezért becsíkoz a kép.
Próbáld meg úgy hogy visszaállítod a feszültséget alapra és hagyd ugy egy darabig, teszteld le hogy úgy jó e.
Szerintem ez megoldja a problémádat.
Azaz remélem.
Amugy szinte sejtettem hogy alul van feszelve.
Nekem is volt hasonló. -
Tomix24
addikt
válasz
Crydan #18278 üzenetére
Hát nem akarlak elkeseríteni.. Garos ugye?
Srácok, szerintem a Sapphire-t ne ajánljuk senkinek. Ez botrány amit művelnek a 7870-es szériában.
(#18281) - = Zk = De ilyen nincs. Ez nem normális működés. Egy program miatt nem lesz BS. Szar széria, és vissza sem hívják.. Engem ez bosszant.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest