- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
Nem nagyon szokták ajánlani a Gigabyte-t. Hallottam olyanról is, hogy a ventillátor fogja magát és leesik, meg idővel kerreg, stb. Nekem Gigabyte van, eddig nem tapasztaltam ilyet, teszi a dolgát. Az első héten megvettem, mikor kijött az R9 270X széria. Viszont elég antituningos darabok, a gyári feszültség elég alacsony, 1150/1500-nál többet nem bír, BIOS-t meg nem érdemes ezért mókolni.
-
Steve198310
őstag
-
LamaCube
addikt
Állítólag a legjobb hűtés, nekem nagyon halk és 1700 fölött eddig nem járt a venti, így 55-58C°-on tartja BF3 alatt. Amúgy szerintem más különbség nincs.
zserbox
Elhiszem, csak nagyon nem szeretek frissíteni, mert rossz tapasztalatom van anno 4850-el. Persze én voltam a láma, de valamit elrontottam és újra kellett tenni a rendszert miatta. Driver sweeper vagy mittudom én mi miatt
Nvidiánál csak ráfrissítettem azt jó napot. Ati-nál meg sose jött be ez a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automobilista 2
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Tippmix
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

a legjobb 280x az a Sapphire