Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
Nem nagyon szokták ajánlani a Gigabyte-t. Hallottam olyanról is, hogy a ventillátor fogja magát és leesik, meg idővel kerreg, stb. Nekem Gigabyte van, eddig nem tapasztaltam ilyet, teszi a dolgát. Az első héten megvettem, mikor kijött az R9 270X széria. Viszont elég antituningos darabok, a gyári feszültség elég alacsony, 1150/1500-nál többet nem bír, BIOS-t meg nem érdemes ezért mókolni.
-
Steve198310
őstag
-
LamaCube
addikt
Állítólag a legjobb hűtés, nekem nagyon halk és 1700 fölött eddig nem járt a venti, így 55-58C°-on tartja BF3 alatt. Amúgy szerintem más különbség nincs.
zserbox
Elhiszem, csak nagyon nem szeretek frissíteni, mert rossz tapasztalatom van anno 4850-el. Persze én voltam a láma, de valamit elrontottam és újra kellett tenni a rendszert miatta. Driver sweeper vagy mittudom én mi miatt
Nvidiánál csak ráfrissítettem azt jó napot. Ati-nál meg sose jött be ez a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zelda Játékok
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest