- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
kovsol #12530 üzenetére
iPon -on nem szabad a képek után menni de ezt már tudni kéne mindenkinek aki vásárolt már náluk!
Sőtt jelen esetben a leírás sem valós mert a 11196-16-20G az egy Dual-X Boost verzió
nekem is a linken lévő 11196-16-20G kártyám van és
ő lenne az de... katt ide , vagy ide
##########################################################
#12501 sakal83 rá kell hagyni a kollégára, mert tipikus szem ellenzős ló effektus nem lát csak előre és a szeme előtt egy v2 7870 van csak semmi más!
Addig úgyse fogja megérteni hogy a 7950 teljesen MÁS DIMENZIÓ (mint egy rongyá húzott 7870) amíg ki nem próbálja
És igen az 1200.on járó 7870 az már annak számít, mert a most kapható 7870 ek közül 10 ből kb 1.megy 1200 -at pont úgy ahogy a 7850 -ek se mennek 1200 -at csak ~1100.at
-
keszegduda
őstag
válasz
kovsol #12492 üzenetére
Lényegében én ezzel a 2 kártyával akarom kifuttatni a pc-s/játékos pályafutásom, mert siralmas ami a játékipart érinti. Hulladék játékok, patch hegyek, driver hegyek, gondok, csalók, fejlesztők tesznek a hibákra, aránytalanul magas gépigények stb. Megelégeltem hogy lehúzásra megy.
Gondoltam beteszek még egyet a jelenlegi mellé és a régebbi játékokat kitolom újra fullon és teszek az újabb játékokra leszámítva 1-2 esetet. Xbox nem érdekel tehát végleg letenném a játékokat ha már nem menne ezeken a későbbiekben. -
->Raizen<-
veterán
-
Chapel
addikt
válasz
kovsol #12208 üzenetére
"most jött le a Far Cry 3 uplayről, remélem eredetivel nem lesz nekem is ilyen 15-20fps értékem"
Na erre kiváncsi vagyok, mindenképp oszd meg a tapasztalatokat!Tényleg 3d mark 99-ben vajon mit mutatnak a mai gépek? Mindjárt le is kapom hogy lássam... ez már perverzióval határos
(#12213) jediweb:Tisztázzuk. A nem veszel észre különbséget szemre nézed vagy méred? Mert szemre nem fogsz látni difit ha FHD-ban 50fps, a kisebb felbontásban meg 120.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
kovsol #11999 üzenetére
Kicsit mondjuk szíven ütött ez, hogy PC-re nem jelent meg normális változatban az AC3, mert meg akartam venni, de így lemondok róla, lehet megveszem ezek után PS3-ra.
Ezen kívül sajnos igazad van, csak nem szeretem, ha valaki egy rossz következtetés vesz le valamiről, ami lehet hogy nem is igaz, csak bizonyos esetekben.
Emellett ha a PC-s játékokkal foglalkozók kicsit jobban is kiállnának a véleményük mellett, akkor lehet változna a dolog, de szerintem ez fogja leborítani az asztalról a PC-t, mert egyszerűen kiadják konzolra a játékot, és még azok is konzolra veszik meg a játékot, akik amúgy megtehetnék, hogy PC-n játszhassanak vele.
Még az is felháborító, hogy egy AAA címet hogyan adhatnak így ki ? Minimum egy meghurcolás járna ezért.
Mindegy, túl bonyolítom ezt az egészet, ebben az esetben igen, jobb egy intel CPU, de attól még a játék ugyan úgy hulladék.(#12001) seederking : Én szeretném PC-re megvenni, mert iszonyatosan jó a történet, na de ezek után ?
-
válasz
kovsol #11931 üzenetére
Sz.tem ne írj olyanról amit még nem próbáltál ki saját magad!
De hogy értsd is miről beszélek
itt a te cuccod i5-3570K@4,8Ghz -en jár ha nem tévedek
Mennyi is így szénné tuningolva a CPU(Physics) pontszámod? 9136.pötty
És akkor sz.ted a i7-860 ami ma már nem elég erős, miért erősebb 4200.MHz en a te 4800.on járó procidnál?
íme 9445.pötty (és most ne e-penis -ezni)
Nem azért mutatom csak azért hogy lásd nem gyenge még ma sem hiába 3.éves CPU mert egy i7-2600.K sem jobb nála azonos órajelen, csak ugye azt kicsit jobban meg lehet rántani mert nincs szorzó lock rajta
De részemről zárom a témát még mielőtt ezen valaki el kezdene vitatkozni.........
-
Chapel
addikt
válasz
kovsol #11822 üzenetére
Én is így tudtam, de nem akartam bátran kijelenteni. (akkor ég be az ember ált
)
Akkor nincs vita: menü szerint dx11, msi ab szerint dx11, exe dx11 és még tesszaláció is meg van. Nálam így megy 50-60fpssel tehát bukik Droid mester érve. Részemről továbbiakban inkább játszok
-
-
->Raizen<-
veterán
válasz
kovsol #11780 üzenetére
Nekem az alapfeszen majdnem annyi mint neked a max vcore érték. És gpu tweak szerint alapfeszen nekem se droppol semennyit a kártya. 1,3v-ra feltéve afterburnerrel pedig azt jelzi a program (gpu tweak) hogy továbbra is alapfeszen van a kártya holott jobban melegszik meg gpu z-t nézve is magasabb feszt kap.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
kovsol #11780 üzenetére
A cpu is droppol valamennyit. A laptól is függ oc esetén persze hogy nagyot vagy kevesebbet. Szóval erről ennyit.
Ha a vrm gyenge lenne akkor nem menne az 1250\1260 mhz oc sehogy sem 12.11 beta7 driverrel.(#11782) Malibutomi: Gpuz-vel nézd a feszt.
(#11783) asdxv: Droppolt az csak nem nagy mértékben.
-
DeathAdder
veterán
válasz
kovsol #11675 üzenetére
Én a field of view-et is csontig feltekertem, lehet az is számít és nem SSAO-n volt hanem valami BDAO-n vagy miafrancon
(#11681) S. Szabi - ez az hogy én sem. Legfőképpen tulajdonképpen semmit nem veszek észre a KI és a 8X MSAA között. De miért van ez? Ez egy fontos része a graf beállításoknak, nem?
Miért zabál meg akkor ennyi fps-t ha semmi különbséget nem látok? Hitmannél ugyanúgy..
Vagy ez is egy tipikus nv játék?kockaharcos - neked van ami kifog a CrossFire-n?
én egyre jobban gondolkodom benne. -
válasz
kovsol #11608 üzenetére
Dehogy örülök, főleg így hogy az én kártyámmal (7950@7970.GHz-E) sem fog jobban menni mint egy gétéix680 al (bár ha igaz a teszt MSA -nélkül azért meg lesz a 60.FPS -em)
Azért ezeket a teszteket nem lehet komolyan venni pl AC3 is szépen megy 50-70.FPS -el csak a bostoni résznél esik be 35.körülire és ha b9 driver ban javítják hogy ne 60-80.% on járjon a GPU akkor nem lessz ott sem gond, a CPU -nak szépen terheli 4.Mag+3.HT szálat ennyiből azért jobb mint a hitman és ahogy elnézem a FC3 is szépen szalad az AMD FX -eken tehát az se csak 4.magon fog járni
***********************************************************************************
Chapel 720p -be (konzol felbontás) azért menne a FC3 is max on a 7870 -el sz.tem 50-60.FPS -el szóval ahoz azért ne viszonyítsd -
mrhitoshi
veterán
válasz
kovsol #11560 üzenetére
Elolvasva!
És jön a kérdésem (nem feltétlenül kovsol-nak szól), hogy vajon 7850-en érdemes fixálni driverben az élsimítási beállításokat ?
Itt konkrétan arra gondolok, hogy egyedül az MLAA algoritmust alkalmazza e program, vagy pedig MLAA mellett a játékba épített élsimítást is (már ha van) ?
Még egy kérdés, hogy a Catalystban hol érthető el az SSAA beállítása, és érdemes e vele foglalkozni ? -
sb
veterán
válasz
kovsol #11535 üzenetére
Szerintem nem olyan rossz, hogy megálltak. Látvány így is van a konzolokhoz képest és jó, hogy nem kell 100k-s kártya, hanem 30-50k-s kártyákkal is high-on lehet nyomni. Plussz a gép is elvan 200W-ból, nem 3-400-ból. Hűtéssel, zajjal sem kell szórakozni.
Inkább jobb játékok kellenének mint szebbek.
-
DeathAdder
veterán
válasz
kovsol #11081 üzenetére
Én egyetértek veled, azért vagyok ebben a topikban, mert jelenleg én sem engedhettem meg a jobb vga-t (más kérdés, hogy lehet akkor is ilyet veszek).
Csak a tuningra tértem ki, mert kezdem belátni, hogy még sem akkora szenzáció aminek eddig hittem, kivéve ilyen 3D markokban (meg lehet olyan játékokban ahol nem 70 hanem 85 lesz az fps), de ahol 20 ott nem lesz 30(vagy lehet az csak én antituning esetemben nem beszélhetünk ilyesmiről mert az igazi tuning valahol 45-50%-nél jön ki
)
-
mrhitoshi
veterán
válasz
kovsol #11081 üzenetére
Francba a Max Payne 3 ára felment 3500Ft-ra.
Na mindegy hát ha találok valami orosz nagykereskedőt.
Amúgy a MP3-at Yuplay-en láttam 800Ft-ért, a Rage-t pedig Steam-en tolják ezerrel... 700Ft-nál többet nem kérnek érte az oroszok.
Amúgy még nem szereztem be őket. Majd max jövőhéten. -
seederking
őstag
válasz
kovsol #10993 üzenetére
Mindent bill+egér kombóval.Van Genius joy-om /nem egy remek darab/3k.Van kormányom /komolyabbnak mondható.De egyik sem fogott meg.Nekem pl olyan mint ha "rácsatlakoznék" és része lennék a bill+egérrel a gép "mechanikájának".Lehet hülyén hangzik de jobban átkarol az élmény.Nem mondom biztos jó a box joy de nekem pl nem egy szükséges élményt javitó extra.
csucsbicep:
-
mrhitoshi
veterán
válasz
kovsol #10974 üzenetére
Hát a PS3-as kontroller kicsit körülményes volt, de ezért még nem fogok venni 13e Ft-ért Xbox kontrollert PC-hez, jól működik ez így is.
De lehet veszek majd egy next-gen Xbox-ot. Az MS ökoszisztémája kezd nagyon megfogni, viszont az exkluzív címek jobban vonzanak PS3-hoz. Húzós kérdés, nem is folytatom. -
DeathAdder
veterán
válasz
kovsol #10970 üzenetére
Különbség, ha minden maxra van tolva és ha minden normál beállításon (kivéve hogy mind2 FHD)
mod: Vsync átírása 0-ra egyenlő a nullával
-
S. Szabi
őstag
válasz
kovsol #10876 üzenetére
Húú, ha ez a proci bírná az 5GHz-et, lehet meg lenne a 6. hely.
Csak túl sok a "ha"...
-
S. Szabi
őstag
válasz
kovsol #10843 üzenetére
Úgy tűnik meg van jelenleg a vége, már csak a szoftveres változások miatt gyorsulhat szerintem. A proci nálam a szűk keresztmetszet ezen a téren.
-
Chapel
addikt
válasz
kovsol #10826 üzenetére
"6-8 órából mennyi lesz a játék?"
Változó (így 30 felett), de feltételezzük hogy 2-3 óra kb átlag.
DroiDMester: Én is erre jutottam, 1,24V fölé nem megyek, így biztos a dolog. Amit addig visz,az marad. Mondjuk látom már másnak is leesett, hogy attól hogy valami 3d mark 11 elfut, az nem jelent semmit.
Nálam 3 lépcső van, amivel tesztelem a húzást: 3d mark 11, Heaven alap majd max és végül valami masszív game, C2,Nfs mw stb.
-
DeathAdder
veterán
válasz
kovsol #10647 üzenetére
Tuti biztos
Nem most, egyelőre nekem bőven elég a 920, majd a későbbiekben amikor már emberibb áron lesz
Lap már megvan hozzá (tehát azt megspórolom) csak a cpu-t kell cserélni (meg egy jobb hűtőt). Jól húzható levegővel és a játékok egyre jobban meghálálják a több feldolgozási szálat.ADAM1337 - Nekem x79-be nem éri meg. Vadásszak új lapot, ramokat (a 3 csatornást cseréljem 4-re) + cpu-t, rengeteg pénz. Én kihagyom az x79-et, mert ismerve az Intelt a következő generáció úgy is új socketet fog kapni.
-
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
kovsol #10616 üzenetére
Igazából úgyis eladtam volna a 2gb-set is ezért elfogadtam az 1gb-set.
De már el is adtam a vga-t nincs szükségem 2db-ra csak beraktam letesztelni mit tud.
3dmark11-be 10k környékén kapok szal müködik rendesen a cf.Ez a 32bit vicces többszöri indítás után is annyinak írja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest