Új hozzászólás Aktív témák
-
kockaharcos
senior tag
válasz
keszegduda #12504 üzenetére
Igazából érdemes lenne 4000-4200MHz körülire emelni az órajelet, hogy biztosra menjünk.
nekem a 2600K 4,2GHz-en rendre kihajtja, BF3-ban 1-2 pályán, CQ(close quarters) főként,itt nem tudja.
Pedig érdekes, 50-60%-on megy a proci itt is, más pályán meg simán bemegy 70-ig is. Ott viszont 99-99% a kihasználtság. -
kockaharcos
senior tag
válasz
keszegduda #12500 üzenetére
Persze,de rájöttem,hogy fölösleges eladni, és venni egy 7970 matrixot, így marad ez. 40-50%-ot ráver simán.
Ja volt velünk egy Matrix Platinum is,ami 1100/6600-on jár, nála kb 40-45-el is több fps-em volt.
Igen,brutális
-
kockaharcos
senior tag
válasz
keszegduda #12497 üzenetére
jobban megéri,mint elpocsékolni a mostanit,és venni egy 7970-et.
Én azt mondom,ha megteheted, akkor nem jársz vele rosszul.
Nekem is CF van, csak én 1920x1080-on használom.
tegnap nyomtuk a BF3-at,közbe dumáltunk és megemlítettem,hogy nem sokkal jobb az hidd el
persze a vizet egyből felkapta a srácNem is csoda
, a lényeg,hogy 4db gtx680 átlagban 30 fps-el hoz többet,mint a CF-em, gulf of oman pályán, minden max,ahol nekem 150 volt, neki 180-185ahol nekem 60, ugye a város felé nézve erősen beesik,ott neki 70.
és került 600k-ba,csak a négy kártya..
-
kovsol
titán
válasz
keszegduda #12491 üzenetére
7870cf 1680-as felbontásra fölösleges, főleg ha még AA se fontos.
1080p vagy nagyobb felbontás, esetleg több monitoros rendszer esetén érdemes ilyen erőt bevetni. -
lowzor
veterán
válasz
keszegduda #9698 üzenetére
A Twin Frozr-t vedd szerintem is. A másiknak nem tűnik valami acélosnak a hűtése.
-
miresz
veterán
válasz
keszegduda #9711 üzenetére
A Gigát én is hanyagolnám,akkor inkább szerintem is MSI.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
keszegduda #9711 üzenetére
Tudod sokan vannak úgy ha egy márkával egyszer rossz tapasztalatuk van örökre leírják és legagyizzák stb stb.
És ez a baj.De tudnék olyan topicot mutatni ahol a gigabyte márkát sokan ajánlják volt ilyen gtx 460 szériájuk is pl.
Az én karim full load 50 fokos! A fetek 52-53! Ez igen jó eredmény és nem hangoskodik a hűtő! Nem fűti fel a kis szobám az előző x6 1055t-s gainward 560ti-s konfigom mellett nyáron nem tudtam meglenni és télen is baromira fűtött az a gép.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
keszegduda #9708 üzenetére
+1 az msi twin frozr-re.
Nekem allatul huzhato is. A venti ahogy a kollega is irta 50%ig nem is hallhato, de azt jatekok alatt sosem eri el. Alapon nalam 27fok terhelve megall 60 korul. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Vehetsz nyugodtan gigabyte 7870 oc-t ne hallgass az itteni emberekre. Nekem is az van. Itt egyre több az olyan ember akinek gondja van sapphire meg asus kártyával.
Msi-t meg gigabyte 7870-et ajánlok. A sapphire 7870 karikkal gond van mert az alkatrész beszállítója hibás gpu hátoldali kondikat adott sapphire-nak egy ideig érdemes kerülni a márkát 7850-el tudtommal nincs gond ennél a márkánál. Az asusnál is előfordul black screen. -
Pocok77
tag
válasz
keszegduda #9706 üzenetére
Nálam nem. Ennél a tesztnél előtte piszkálgattam a ventiprofilt és hát mint látszik kicsit keszekusza lett
Most visszavettem autora. Amúgy egy Haf 912 plusban kapott helyet. -
Pocok77
tag
válasz
Nekem a 2. linkelt Msi van. Most vettem 1 napja.
Amit tudok a hangja 50% felett jön meg és azután se vészes addig meg alig hallod. A hőmérséklet is elfogadható idle 23 fok terhelve az új Medal of Honor Warfighter ben 64 fokig ment fel. Tuningban nem az enyém a legjobb de ez egy ilyen világ. + Fesszel lehetne még csiszolni, sőt még az alapfeszes határt se ismerem 1200 es gpu órajelen kék halált kapok.
Egy tesz vele:
-
lowzor
veterán
válasz
keszegduda #9696 üzenetére
Szerintem a 7950 nem éri meg a felárat a 7870-el szemben, de ezt neked kell eldöntened. A 7870 kis tuninggal amúgyis kiszolgál mindent Full HD-ban még jó ideig.
Gigabyte-ot ne vegyél. -
lowzor
veterán
válasz
keszegduda #9694 üzenetére
kb 7950 szintre a 7850 is feltolható
A 7870 meg ha szerencséd van 7970-re is mehet.
Amúgy MSI? -
Speed®
titán
válasz
keszegduda #8394 üzenetére
ASUS DCII-V2 mostanában a legtutibb..jó hűtés és tuningpotenciál jellemzi..előtted CF tesztező kollégának is abból van CF..azt hiszem elég meggyőző ;p
-
Speed®
titán
válasz
keszegduda #8384 üzenetére
Bőven jó a 7870..annyival nem jobb a 7950, amennyivel drágább, szvsz.
Persze ha hosszú távra rendezkednél be, oda jó..de a CF nyűgös vele..
Két 7870 könnyen kordában tartható tápigény és fűtés szempontjából..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest