- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzHUN
addikt
válasz
DroiDMester #14121 üzenetére
CHL 8225 van a Sapphire 7870-eseken is. Es az MSI 7870 TF III-on is az van. Hazaertem rarakom, hatha fekete kepernyo lesz
Amugy neztem hogy a masik fajta 7870-en vrm es ram hutes is van. Kek csikoson pedig 8 ram-bol 4-en van...
-
MZsoltee
veterán
válasz
DroiDMester #14111 üzenetére
Ebben az asus progiban hol lehet állítani a fesz határokat. Pl ha 0.8V alá akarok menni.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
DroiDMester #14111 üzenetére
ASUS és Sapphire ugyan azt a feszültség szabályzót használja?
Más: Sapphire HD7870 GHZ Edition, kék vonalas hűtős változaton Elpida ramok vannak, legalábbis enyémen az van.
-
vass1024
tag
válasz
DroiDMester #14033 üzenetére
Köszönöm a megerősítést
-
vass1024
tag
válasz
DroiDMester #14026 üzenetére
Megnéztem a dobozát 504W van írva 12V-ra, az 42A. 2 vga kivezetés van rajta, vezetékenként 2X8pin csatival.
-
Tomix24
addikt
válasz
DroiDMester #14014 üzenetére
A karim majdnem ugyanannyit ért el mint a tiéd. Tudod mit? Beszámítom az enyémbe ha meg akarod venni
A mipmap-ot tedd a bal szélre sebességre. A pipát pedig vedd ki a Geometry Instancy-ból. Tuti jobb lesz kicsit az eredmény. Másban viszont ugyanez az alap Catalyst
-
kovsol
titán
válasz
DroiDMester #14005 üzenetére
2 fps el kapsz többet mint én a 7850 el. Gondolom 1080p ultra 8F16XEQAA. Nekem 86avg 74min így. Mondjuk elmentve nekem csak 1200/1300Mhz fénykép van, most nem mértem újra.
-
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #13914 üzenetére
EMBER! Nem kételkedtem!
-
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #13910 üzenetére
Tudsz te ha akarsz, az hogy kötekedek nem ok nélkül van, legalább vigyáz valaki, nehogy sok legyen a sületlenség.
-
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #13908 üzenetére
A gyártó se tudja mit gyárt, de te igen...Tudom-tudom tesztelted...
-
and1ao
őstag
válasz
DroiDMester #13891 üzenetére
Nekem van egy olyan sanda gyanúm nem is lesz kapható
-
kovsol
titán
válasz
DroiDMester #13889 üzenetére
viszont ha alulfeszelhető akkor ez a probléma is megoldható
-
and1ao
őstag
válasz
DroiDMester #13886 üzenetére
egy baja van sokat fogyaszt ami sokaknak nem lehet túl csábító (én személy szerint kakilok rá)
-
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #13879 üzenetére
Tahiti LE-be nem 1536 számoló aktív?Jah, butított.Mit nem "teszteltél"?
-
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #13881 üzenetére
Azért kérdeztem, mert a V2-es igazából MSI AB-ben beállított ventiprofillal mutatja ki igazán a foga fehérjét.....ha nem engedjük 50% fölé akkor szinte terhelés alatt is hangtalan..... a hőfokok is rendben vannak 70fok alatt simán tartható ezen a venti fordulat mellett....
Én Sapphire-val hasonlítottam össze és ahoz képest minden tekintetben jobb a V2-es...mondjuk ez el is várható, mivel drágább
-
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #13879 üzenetére
Egyébként te az ASUS 7870 DC2-V2-est tesztelted ?
ill. van összehasonlítási alapod ? Már csak ezért is kérdem : [link].......
-
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #13875 üzenetére
"De még merem azt mondani hogy a jelenleg leg olcsóbb 7870 PowerColor is jobban teljesít mind tuning mind hűtés ügyileg "
Púderkolorról volt szó.
Amúgy meg, ha nem érdekel, hogy mit írok (mert hogy nem olvastad el rendesen az biztos) akkor nem kell reflektálni, mert csak az derül ki, hogy nem tudod miről beszél a másik.
-
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #13834 üzenetére
"De még merem azt mondani hogy a jelenleg leg olcsóbb 7870 PowerColor is jobban teljesít mind tuning mind hűtés ügyileg "
1. 1 ventivel jó kis hűtése lehet.
2. A tuning lutri, márkától függetlenül, ha nem válogatnak (biztos vagyok benne, hogy nem teszik, mert az az áron is meglátszana) és nem adnak plusz feszültséget a GPU-nak akkor szerencse dolga véleményem szerint. De gondolom amilyen magabiztos vagy feltennéd rá a kisujjad is akár, ilyenformán.Volt VTX3D 6850-em, ugyanaz a hűtése van mint a powercolornak, és nem volt jó. Erről ennyit, ha van vele tapasztalat amúgy oszd meg nyugodtan, ha nincs akkor meg...
-
logaritmus
tag
válasz
DroiDMester #13857 üzenetére
Jónak számít? -
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #13823 üzenetére
Elvileg ennyit foglal le, de hogy ebből mennyit használ az egy másik kérdés.
ZozzHUN: Pedig az IceQ Turbo elég jó, főleg CF-re van kihegyezve a hűtése.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Hardverker-ben vettem 60.000-ért a kártyát, mert már nagyon elegem volt a várakozásból. Szerintem 50mhz nem oszt-nem szoroz, márha azok mennének 1275mhz-en. Teszt oldalakat olvasgattam és pontosan ugyan olyan meleg az én kártyám mint az általad linkelt, ugyanolyan fordulaton/feszültségen/mhz-en.
-
lowzor
veterán
válasz
1200-on azért már megvan (trémárk eredményekből ítélve). Persze ahoz már 1,3V-on kell járatnia.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Crysis 2 nálam is elvileg bekajálja DX11+Hi-Res+Ultra az 1683mb-t, de akkor is röccenés mentesen megy ugyanezekkel a beállításokkal a HD5850/HD6870/GTX460, sőt a GTX 460 768MB is!
Na ne mondom, kevés az fps némelyikkel, de nem a vram elfogyott szindrómát tolja be, azt már felismerem. Ott meg meg akad a kép, textúra hibák, stb.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
Csinálok majd képet, ahol élsimítás nélkül 1700 MB körül ír, 4xmsaa-val pedig 1900-2000 BF3 64/64
-
Dealer95
őstag
válasz
DroiDMester #13811 üzenetére
Alap órajelen mennyit kap?
-
Hoorus
őstag
válasz
DroiDMester #13726 üzenetére
Én a múlt héten kifogtam egy hibás Dual-X-es példányt. 1-2 perc játék után fekete képernyő, hang megakad, gép nem válaszol... Minden játéknál ez volt és minden driverrel. Iponba vissza, 30 napon belül jön a pénz..
Most egy Asus 7870 van. Ezzel semmi gond -
válasz
DroiDMester #13726 üzenetére
Köszi!!!
Azt tudom, hogy az Elpida sokkal kevesbe huzhato, de a ram sebesseg nem is tul lenyeges egy grakanal vegsö soron. Kinosabb, hogy az Elpida mint ceg becsödölt, ha jol emlekszemA DualX ventiket szidtatok itt nemreg? Nem ertettem pontosan. Avagy csak a joarasitott (ertsd rövidebb hütös) verzio a gagyi?
-
Sabre
őstag
válasz
DroiDMester #13703 üzenetére
Nem nem, csak picit a difi a kettő között , a powercolor minimálisab olcsóbb elvileg.
De ha tényleg jóáarasított verzió azért olyan rövid az a sapphire, akkor nincs kérdés jön a powercolor.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #13642 üzenetére
Ezen csutkára ugyanaz a hűtés van, mint a 7850 PCS+-on, csak ennek hosszabb a nyákja és a burkolata?
Dealer95: Ahogy néztem a Vishera erősebb lett játékok alatt, mint az előd bull. Neked előtte 81xx volt nem? Gondolom tapasztaltál gyorsulást.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DroiDMester #13659 üzenetére
Csak megjegyeztem, hogy ilyen is van, ettől még én is azt tanácsolom minden kérdezőnek, hogy megfelelő procihoz vegyen erős kártyát. Mint ahogyan hiába van nekem 1 gigás 7850-em, értelemszerűen a 2 gigás éri meg.
-
Sabre
őstag
válasz
DroiDMester #13642 üzenetére
ez jó hír hogy oldalt van a pciex tápcsati mert rövid a házam és a 24 centis 6950 is alig fért be
most már csak akkor a várjunk a pcs+ esésre vagy rendeljem meg a simát. -
MZsoltee
veterán
válasz
DroiDMester #13424 üzenetére
Tök jó hogy összezavartok. Az elején 2/2 hagyd a PCs-t majd 2/2 vedd... Ha meg tudom oldani, akkor is pcs lesz.
-
lowzor
veterán
válasz
DroiDMester #13424 üzenetére
Hát igen...Az van ráírva amúgy, hogy 340W-ot tud 12V-on. Na mindegy, használom akkor 1,2V alatt és 1100 mhz-en. Ha meg nagyon kell majd a tuning, akkor veszek tápot.
-
karesz501
senior tag
válasz
DroiDMester #13384 üzenetére
Ez így ebben a formában szerintem nem igaz, visszakapcsol csökkentett sebességre azonnal amint nem kap terelést.
Most 1050/1500 -on megy a kártyesz és semmi gond vele. A 60hz -en, de még mindig a "kókányolt" driverrel.
-
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #13384 üzenetére
Csak a memória jár 3D-s órajelen a GPU 7870-nél 400MHz-en megy, amúgy meg annyi a móka, hogy össze kell hozni, hogy játék alatt legyen csak nagyobb a frissítési ráta.
Most próbáltam Heaven 75Hz-en Displayporton emelt órajellel is stabil.
Karesz: az lcd 60Hz-től nem fáj a szemed, de hogy miért fagyizik nálad azt nem tudom. -
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #13267 üzenetére
Én a min. FPS-ekből indultam ki, mer az a fontos
neked ez az érték 39, nekem 38, tehát mérési hibát is belekalkulálva, mondhatni azonos a két pontszám.
Ezért is írtam, hogy szép dolod egy 7870-től egy 925MHz-es 7950 teljesítményét hozni....még ha ezt ilyen tuning mellett is teszi
Azt, hogy a 7850 semmi esetre, semilyen órajel mellett, nem képes még az alap 800-as 7950-et sem befogni.....ennek tudatában az eredményeket láttán nem csodálkozom, de hozzá teszem, hogy ennek az ellenkező állítását sem én találtam ki....
-
kovsol
titán
válasz
DroiDMester #13267 üzenetére
Szerintem ez játék függő, mint minden. Attól függ melyik játéknál hol a szűk keresztmetszet.
-
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #13131 üzenetére
Na megcsináltam ugyanazon beállítással, mint ahogyan te is a 7950-el a Hitman-t, vagy is 1080p, full. ultra 2xAA, FXAA ON-al.....
látható, hogy 7/24-ben használatos beállításommal, vagyis 1260/1350MHz-en, hozza csak a 7950 Default Boost 925/1250MHz@1,075.v eredményét.....ami szerintem nem is olyan rossz a 7870-től, persze ez a max. amit ki lehet hozni, no meg persze a tuningal sem kell fukarkodni..... -
Alpachino
veterán
válasz
-
and1ao
őstag
válasz
DroiDMester #13133 üzenetére
Szálak-ra oszd már ki azt a % értéket mert biztos vagyok benne hogy 4 magnál többet nem terhel és akkor hol is van a procilimit inkább progmozási és engine limitnek hívnám.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Hogyan lehet ilyen piciben beilleszteni a képeket?
-
fulton
addikt
válasz
DroiDMester #13099 üzenetére
magyarán semmivel sem lesz jobb a mostani 5850 es kártyától ha lecserélem a vga-t 7850 re? nem fogja bírni az 1900x1200 felbontást? még AA nélkül sem ultrán?
-
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #13008 üzenetére
Hitman AB, ugyanebben a felállásban, vagyis default bost és egy 1250-est, tudnál nekem mérni ? Mert ebben a játékban mért különbség, kimondottan érdekelne....
A beállításokat 1080p, Full. ultra minden MSAA OFF. FXAA ON.....
-
lowzor
veterán
válasz
DroiDMester #12778 üzenetére
Az mondjuk biztos. Ha eladom a hozzá adott játékokat, akkor 60-ból megvan a 7950
Ez már viccesen jól hangzik.
Mondjuk ha ilyen szar lesz rajta, akkor megy vissza, mert ez kétlem, hogy alapórajelnél nagyobbal kiszolgálná. -
kerekfej
őstag
válasz
DroiDMester #12684 üzenetére
AC S1 Rev.2 az már adott.
Sokan mondják itt és a vga hűtés topicban, hogy némelyikre felmegy, de én még ide képet belinkelve egyet se láttam, meg sehol se.
A gyári venti vezérlés miért nem jó? Egyébként passzívan lenne jó üzemeltetni úgyhogy nem lényeges.
kovsol A gyári hűtéssel az a gond, hogy elég halk a gép amibe kellene és fontos szempont, hogy az is maradjon.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
DroiDMester #12721 üzenetére
-
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #12725 üzenetére
-
lowzor
veterán
válasz
Azonos órajelen mennyi lehet a különbség a 7950-hez képest?
-
miresz
veterán
válasz
Nem rossz. Kíváncsi leszek az árára itthon. Húzva is elég szépen megy.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Fogyasztás érdekes lett, de a teljesítménye nem rossz.
-
Sabre
őstag
válasz
na egy ilyenre beneveznék ha a 7870 és a 7950 között lenne árban félúton
-
and1ao
őstag
válasz
DroiDMester #12721 üzenetére
-
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #12684 üzenetére
Mi a baj az AC S1-el? TT-t tegyen rá mert olyan van a képeiden?
Nem vagy elfogult kicsit magaddal szemben? -
=HG=
addikt
válasz
DroiDMester #12582 üzenetére
Én olvastam !
(És ha nem vitte volna el a Mikulás a zsebpénzem, már venném is )
-
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #12568 üzenetére
Megtisztelsz azzal, ha ezentúl a saját karid topicjában troll-kodsz, vagy ne adj isten szakmai hsz-eken töröd a fejed, mert tudom, hogy olyanokat is tudsz
Pala : Ez hűtés eléggé gagyinak tűnik.....
-
Pala
veterán
válasz
DroiDMester #12568 üzenetére
Ami azt illeti, 71k-ért ez tényleg bomba vétel!
-
Gabás
addikt
válasz
DroiDMester #12537 üzenetére
egy bolt árlistája (ami állandóan változik) alapján nem kéne ilyen általános megállapításokat tenni…
-
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #12531 üzenetére
"MÁS DIMENZIÓ"
-
Alpachino
veterán
válasz
Gondolom most rólam beszélsz, de annyi gerinc nincs benned, hogy nekem válaszolj...
Kíváncsi leszek, hogy meddig jársz ebbe a topicba trollkodni, meg off-olni .....de szerintem a következő ilyen bevágódásodnál a modkerbe jelentelek....
-
kovsol
titán
válasz
Még soha nem vásároltam náluk
71k viszont szerintem nagyon jó ár érte.
-
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #12476 üzenetére
"rongyá húzot(1200-1250) 7870"
Mondom én, "életet" hozol a topicban
Rég nevettem már ilyen jót, mivel az én 7870-em ezt alapfeszen tudja, vagy is a 1200/1350MHz-et.....és lécci ne gyere nekünk állandóan a te bioskokányolt "7950&7970GE"-eddel, mert az akkor is egy "mezei" 7950 marad....és ha már említésed szerint is a 7870 1200-on hozza a 7950 bostot, akkor nincs miről beszélni,.......
-
->Raizen<-
veterán
válasz
DroiDMester #12476 üzenetére
Alpa linkelt tesztjeben nem latom a 25% kulonbseget fc3 ban a 7950 javara ahogy az en kartyam guru3d tesztjeben sem latok ekkora kulonbseget a ket kartya kozott es most ne ne gyere a boost biossal. A belinkelt fc3 tesztben egy ghz edition 7870 liheg az alap 7950 nyakan szerintem ez szep eredmeny. De akinek tobb a penze mint amennyibe a 7870 kerul a 7950 el se jar rosszul. De a tuning lutri es te altalanositasz es ez meg par butasag amit irsz zavar ugy gondolom nem csak engem.
-
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #12467 üzenetére
Persze, ami valós alkalmazást mutat be az badarság, a DM 11-ed, amit az isten tudja hányszor linkeltél már az korreket mi ?
....de ezt a hozzáállást megszokhattuk tőled, különös mondhatni sajátost színt viszel ezáltal a topicba
-
surgyi
senior tag
válasz
DroiDMester #12463 üzenetére
Hmm. Ez igen érdekes amiket írtál. Ennek fényében hajlok a Sapphire HD7950 oc Boost felé. Bár ez csak 2év gari, viszont 3gb vram, ami a későbbiekben még jól jöhet. Azt hiszem még kutakodom a neten, mit is tud a 7950 a nagytesóhoz képest...most kicsit bezsongtam rá.
-
seederking
őstag
válasz
DroiDMester #12221 üzenetére
Azt hittem pl hd filmről van szó.Mert nekem ha pl youtube-on nézek gameplay-t 720p és 1080 között nem óriási a különbség.
Ja azt elfelejtettem,hogy mikor más ír/elír vagy félreért vmit azt olyan látványosan tudod kritizálni,hogy hiba nincs benne.De mikor te irsz baromságokat mint az utóbbi napokban amire volt aki rá is kérdezett azt fogod és figyelmen kivül hagyod. Na ez a VICC papa... -
sb
veterán
válasz
DroiDMester #11980 üzenetére
Mondjuk a szétcsúszásnak sok köze nincs az fps számhoz. Inkább tartalomfüggő. gyors váltásoknál, pl. villódzó fényeknél kis fps-en is zavaró lehet a vsync off.
Az más kérdés, hogy a bekapcsolása meg mindig lassulással jár. Az input lagra gyakorolt hatása meg még rosszabb.
Amikor megy 60fps-el a kép és mégis azt érzi az ember az egéren, hogy késik az irányítás.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
DroiDMester #11926 üzenetére
Szóval nálad a 955BE -proci 3800 -on kb egy 7770 -et tudna kiszolgálni a fenti 2 játékban, ne a játékokat vagy a VGA -t szidd!
Na ez azért kiverte nálam a biztosítékot. Az AC3 egy magot terhel folyamatosan közben a többi mag malmozik, tehát jó hogy egy i7 erősebb lesz egy Phenom-nál, ami eddig még nem perdöntő, hiszen azért többmagosok a processzorok, hogy ne egy mag dolgozzon.
Na de kérem szépen, mi a jó büdös francért nem lehet normálisan megírni egy kib@szott játékot ?
Ott tartunk, hogy kiadják a játékot félkészen, elb@szva, és utána még az idióta patch-re is várni kell ?
Milyen retardált vadb@rmok ülnek a programozói székben?És ezek után jönnek az ilyen szép konzekvenciák, hogy már pedig a Phenom kevés. Még jó hogy, hiszen 1 mag dolgozik. Az ilyen zseniális vackokból téves eredmény jön le a CPU-limtet illetően.
Elnézést kérek, akinek esetleg ez túl sok volt, de csak valamit is érő játékról lehet normális véleményt mondani.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #11978 üzenetére
Nálam a 2400@3,6GHz-en lelépi az i5 750@4GHz-et, ha a legtöbb helyen nem is sokkal, de előtte van.
-
seederking
őstag
válasz
DroiDMester #11980 üzenetére
Nem kapcsoltam még be pont emiatt.Csak gondoltam mi van ha segitene a gondomon..
-
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #11937 üzenetére
"itt a te cuccod i5-3570K@4,8Ghz -en jár ha nem tévedek Mennyi is így szénné tuningolva a CPU(Physics) pontszámod? 9136.pötty...."
Ez "kemény" hsz volt
Ebből kiindulni és következtetést levonni ?
-
kovsol
titán
válasz
szövegértelmezés eggyes
i7-860@4200MHz(HT -off)
te magad írtad, hogy nyers 4 maggal nézted, erre belinkelsz egy 3dmark11 eredményt bekapcsolt HT val. A játékok 99% ában nem gyorsít annyit a HT mint egy szintetikus tesztben, ha épp nem lassít, vagy bugzik be tőle.
És csak halkan megsúgom a ramod miatt kapsz nagyon sok pontot. 3dmark11 topicban az egyik srác 4500Mhz en járatva a procit is több pontot kapott mint én 4800on, mert neki sokkal jobb a ramja. Szerintem ha lefuttatnád mondjuk olyan rammal beállítással te is buknál vagy 1k pontot mindjárt. -
BRIKLY
veterán
válasz
Kapcsold ki a HT-t,és úgy hasonlítsd a 3DMark pontokat.
-
seederking
őstag
válasz
Nos ennyit a kevés prociról :
(gondolom nem kell bekereteznem az fps-t és a gpu kihasználtságot)Ja még annyit,hogy a képeket úgy csináltam,hogy folyamatosan játszottam.Hogy lásd nincs ideje "szusszanni a cpu-nak"
Settings :
Game :
Akkor hogy is van ez?Nem azért linkeltem a képeket mert fasza gyerek akarok lenni.
Hanem,hogy lásd nem a levegőbe beszélek."Ellenben veled akinek annyira futja,hogy kevés a procid"
De mind1 nem megbántani akarlak csak inkább ne "vádolj" hogy én ezt + azt (vga/driver) szidom miközben erről szó sincs.Max a játékot!(de a szidalmazás ettől is távol áll) Csak fölb@sz,hogy nem vagyok annyira hülye,hogy ne tudjam megállapítani ha kevés valamelyik hardver VAGY! szoftveres probléma van.Viszont a menüben kezdésnél nagyon,akár 8fps-re is leesik az érték(amíg be nem tölti a játékot).Látszik is rajta a lagg,de csak menüben.
Miután megcsináltam a képeket/játszottam.Újraindítottam a gépet és beléptem megint,,nem volt semmi gond,hozta újra az fps-t.De a menü mizériát nem tudom miért csinálja. -
kovsol
titán
válasz
Nem mintha a i7-860@4200MHz(HT -off) annyira nagy eresztésnek számítana ma már, hogy csoda számba megy ha valami megtekeri.
-
seederking
őstag
válasz
Akkor azt is magyarázd már el,hogy miért van az hogy tegnap pl kilépésig sikerült összehoznom egy 40x fps-el és 99% gpu kihasználtsággal működő játékmenetet.
Akkor deathaddernek is kevés a cpu-ja?Mert kb ugyan azt produkálja a játék.
Ha elolvastad rendesen amit irtam kiszürheted belőle,hogy van mikor már a menü is laggol (és nem csak nekem).Szóval szerintem ez nem normális működés.Cpu ide vagy oda. -
kovsol
titán
válasz
DroiDMester #11788 üzenetére
pedig én a dx11 exével indítom, menüben dx11 van beállítva, fent AB szerint dx11, feladatkezelőben is a dx11 -es exe folyamata látszik csak futva, de most kipróbálom dx9 módban változik-e (amúgy nekem alapból a dx11 exe indul el a parancsikonnal)
mod: Átraktam dx9 -re a menüben, restartoltam, most dx9 -t ír fent a sarokban AB és a játék 40-50fps helyett 60-70 el megy... ennyit arról, hogy akkor dx9 módban fut eleve. És rondább is kicsit.
-
Attix82
addikt
válasz
DroiDMester #11788 üzenetére
Látványba jelent ez valamit? Mert a képeket nézve semmi változást nem látok, csak az FPS kisebb.
-
DeathAdder
veterán
válasz
DroiDMester #11748 üzenetére
Hagyom a HT-t, nem ért semmit lekapcsolni.
Azt nem értem, hogy a fickónak akinek eladtam a 6950/70-et és egy BE955-el nyomul, annak 8X MSAA-n és minden ultrán FHD-ben , hogyan mehet 30 fpsel, nekem meg fele annyival?
nem hiszem, hogy hazudna rólagbors - monitoroztam az órajeleket, szépen fut a gyári értékeken.
-
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #11625 üzenetére
-
torma1981
veterán
válasz
DroiDMester #11625 üzenetére
Én sem tudom még hogy fut nálam. Csak idéztem.De ezek szerint jól fog menni. Majd kiderül.
-
torma1981
veterán
válasz
DroiDMester #11607 üzenetére
Azért ez érdekes lenne mert ez is AMD Gaming Evolved nem? Ahhoz képest az Nvidia jobban megy?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
5770-el is szépen fut very high-on szóval innentől kezdve amit írkálsz az nem mérvadó.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #11610 üzenetére
Miféle jelölés ez "(7950@7970.GHz-E)" van egy mezei 7950-es kártyád, amire ráraktál egy 70-es biost.
szerk: Nem sértésnek szántam
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Én láttam amit láttam,(screenshot)tudom milyen gépe van a srácnak és elhiszem amit mond. Innentől kezdve mutathatsz olyan tesztet amit csak akarsz, nekem az nem mérvadó.
A tesztnél meg a 4x-es MSAA lehet a probléma,kell az a francnak.
-
Chapel
addikt
válasz
DroiDMester #11610 üzenetére
Nyilván sarkítottam, gondoltam egyértelmű. Ha egy fullos konfiggal meg van a 60fps, nos ez örömteli esemény, de ettől még én mint a fent maradó 95% tagja még anyázok, remélem nem gond
Az egész sandbox filing és fc1-2 nagyon bejött, épp ezért nagyon vártam fc3-at és álmomban nem gondoltam volna hogy ilyen szarul lesz optimalizálva...bár ezt a szót inkább felejtsük el és használjuk helyette a "neszeköcsögökittvanpcresoksikertlúzerek" -et.
Még a végén jobban fog menni ua a konfigon C3 mint ez...hát na
Hitman meg sem próbáltam már, AC3 dettó...
-
Chapel
addikt
válasz
Siralmas.Továbbra is tartom, ez generált gépigény ezzel a graffal. Alig szebb mint boxon (jó, szebb de nem annyival) és egy fullos gamer pc talán elég neki??
-
kovsol
titán
válasz
Ő valószínűleg nem 4xMSAA val nézte a 7770 -t. Bár elnézve a tesztet úgy is soknak tűnik, ebben az esetben, meg akkor lehet a teszteket valami gépigényesebb részen mérték.
Amúgy most te kajak annak örülsz, hogy kb az összes AMD kártyán egy rakat szar a game ? 6990 alig gyorsabb mint a 7850. 7850 átlag fps értéke meg kisebb mint a 7870 min fps értéke? Egy rakat hulladék ennek a gamenak az optimalizálása az biztos. -
DeathAdder
veterán
válasz
DroiDMester #11419 üzenetére
Mindjárt megnézem.
Értem, kösszke -
M@rdel
őstag
válasz
DroiDMester #11395 üzenetére
Azt hiszem a következő videokártyám egy konzol lesz!
-
Attix82
addikt
válasz
Nevetséges már ez a kényszer, hogy a mostani top VGAkon is épp elfut AA nélkül.....gratulálok a készítőknek.
-
gyuromoj
veterán
válasz
Majd élesben kiderül minden. Max. majd húzva használom a kártyát(1200/1350) és a procit is feltekerem 3.4-re.
Meg mondjuk én nem olyan vagyok hogy 60FPS alatt nincs játék. -
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #11091 üzenetére
Kipróbáltam 1300/1400MHz-en a 7870-et az I5 2500@3.9GHz támogatásával, de végig 99%-on volt a GPU, még kikapcsolt MSAA mellet is.....mindjárt megnézem, hogy ha elkezdem csökkenteni folyamatosan a proci órajelét, akkor hol, milyen MHz-en ütközök CPU limitbe ha egyáltalán lesz ilyen egy Sandy i5 2500 esetében....kíváncsivá tett
-
->Raizen<-
veterán
válasz
DroiDMester #11056 üzenetére
Nekem mindent csutkára téve benchmarkolás közben végig 99%-on volt a gpu usage. úgy hogy teljesen "kihajcsa" az i5 3470 az OC-s 7870-et.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
DroiDMester #11025 üzenetére
Mint már írtam benchmark közbe 1600 mb körül eszik a hitman absolution mindent maxon 8x aa-val.
Leteszteltem újra a játékot beta 8 driverrel 1250\5800-as órajelekkel. Sokkal jobbak az fps értékek főleg a minimum. Mindjárt játszom vele de szerintem simán menni fog!
Beta 7 driver alapon az órajelek:
Beta 8 driver 1250\5800:(#11087) csucsbicep: Ez így van ott már lehet keményen laggolna.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Nekem mindent koppon 1500 1600 mega körül eszik a hitman a benchmark szerint majd mikor kiírja az eredményt akkor ír ki 2 gb vram foglalást.
-
DeathAdder
veterán
válasz
DroiDMester #11040 üzenetére
Hogy viszik akkor a dzsíforszok, ha a 7950 is így megszenved vele?
Mert tegnap itt azt írták, hogy az AC3-al ellentétben, ez éppen az amd vga-knak fekszik. Hát fekszik rendesen úgy látomIlyen sem volt még, hogy megveszek egy olyan vga-t amivel azt hiszem nyugodt leszek ha csak egy rövid ideig is, aztán jön az AC3, Hitman és még nem beszéltünk a Far Cry3-ról, vagy épen a GTA5-ről (igaz az nem nagyon érdekel) meg még ki tudja hányról és ha azt mondom a Crysis2 megy ezek közül legjobban akkor elég világos a helyzet
Széép mondhatomés ami a legkiábrándítóbb, hogy lassan a 2GB vram is a végét jártja (legalábbis ez a game azt mutatja)
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #11056 üzenetére
Akkor akinek csak FX6100 van otthon? Esetleg még gyengébb, vagy i5 2300,stbstb? Nem értem én már ezt az ipart
-
TTomax
félisten
válasz
DroiDMester #11043 üzenetére
Ez érdekes nekem a gyári fesz 1.112V... nem gondoltam volna hogy a 7950 ilyen marha sokat kap alapból...CPU-hoz... i7 930 HT ON ,3.8Ghz,nem nagyon van 50% felett a terhelés soha...max ha egy szálra terhel (pl Stalker).. gpu használat 93-99% a teszt alatt...
-
TTomax
félisten
válasz
DroiDMester #11040 üzenetére
LOL nekem 1010-en AVG 53...mi az hogy alulfeszes???
-
Chapel
addikt
válasz
"Most már belátom jó döntés volt a 7950 és jó hogy nem 7870.et vettem"
Most bocs, de ez kicsit olyan mintha azt mondanánk, hogy jó hogy megvettem ezt a 100nm-es házat, mert kényelmesebben elférek mint a 70nm-esben...Még jó. A 120-asban meg még inkább. Nem azért nem vesz ált az ember (magamból indulok ki) 7870 helyett 7950-et mert az nem tűnik jó döntésnek...még jó hogy jobb, de drágább, itt a titok
Mindentől függetlenül szép irónia, hogy megvettem a 7870-et hogy minden menjen maxon, nincs meg 1 hónapja sem és már is van valami aminek kevés...zsírkirályság
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest