- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
DeathAdder #11137 üzenetére
Semmit nem fog változni ...
-
TTomax
félisten
válasz
DroiDMester #11043 üzenetére
Ez érdekes nekem a gyári fesz 1.112V... nem gondoltam volna hogy a 7950 ilyen marha sokat kap alapból...CPU-hoz... i7 930 HT ON ,3.8Ghz,nem nagyon van 50% felett a terhelés soha...max ha egy szálra terhel (pl Stalker).. gpu használat 93-99% a teszt alatt...
-
TTomax
félisten
válasz
DroiDMester #11040 üzenetére
LOL nekem 1010-en AVG 53...mi az hogy alulfeszes???
-
TTomax
félisten
Azért azt szép csendben megjegyezném,hogy meseszépen felkészitették a terepet a következö generációs vgak megvételére...
-
TTomax
félisten
válasz
Garsza #10939 üzenetére
Majd nyisd ujra meg azt az .ini fájlt... gyanitom viszza fogja magát irni... Cata 11-12 beta 8,meg az 1.01patch kell neki akkor lesz normális GPU kisználtság,de nem leszel sokkal elörébb vele... Cata prolt is csináltam amugy neki,igy meg tudtam csinálni egy stabil 50fps-t csak éppen dolgok tüntek el... szekér ment kerék nélkül... emberek villogtak stb... nem nagyon tür semmiféle forceolást...
(#10942) Garsza
Ott nézz szét ahonnan a játékot szerezted... -
TTomax
félisten
válasz
DeathAdder #10933 üzenetére
Sajnos igencsak releváns... Vsyncet nem lehet kikapcsolni,az .ini tweak nem nagyon hatja meg... A játék elején amugy jól megy,chapter2-ben amikor eléred Bostont és kiszálsz a rakpartra akkor fekszik meg minden...a játékban támogatva van az TXAA ami azért sokat dob az nV karikon,igaz csak a 6XX-töl felfelé...érdemes felrakni hozzá a 11.12 beta8-at amitöl ugyan nem nagyon gyorsul viszont egy rakás helyen rendbehozza a villogó tárgyakat és a GPU használat is feéugrik 90%+ra... az 1.01-es patch talán máris hozott kicsit,de még mindig nem az igazi... én full maxon láttam már 29fps-t is,ugy hogy nekem gyári OC-s a 7970-em alapból 1010-en megy...
Ez egy nV-s játék lesz,készültek is rá,elöre kiadtak egy beta drivert....egyébként a hitman meg ugyanez forditva,csak ott az AMD van felül... az meg evolved...de ettöl függetlenül az sem megy jól....áldom a napot amikor megvettem a 120Hz-es monitort,ugyanis nekem 120fps-re vsyncel...legalább nincs tearing...de 120 fps sem... -
TTomax
félisten
Azért ne adjatok ám nagyon erre a tesztre a 7970-em 1125-ön 85-120fps produkál ultrán 4xMSAA ...én azt nem hinném hogy a multi ne menne 60fpsel egy huzott 7870-en 1920X1080ban...
(#7527) Alpachino
Erröl beszélek... stimmel az... a post processt vedd le ha gondolod,csak mossa a képetA HBAO is izlés kiérdése... máris megvan a 60+ fps ultrán 4XMSAAval,amit valljuk be a BF3ban nem nagyon lehet bekapcsolni...
-
TTomax
félisten
válasz
DroiDMester #5055 üzenetére
Valahol kicsit sántit amit irsz...
Valahogy kicsit el van csuszva az árazás... az nV kicsit drága... -
TTomax
félisten
válasz
DroiDMester #1761 üzenetére
Hát ha még a FOV is 90 lenne....
-
TTomax
félisten
Basszus elég jól mennek ezek a radeonok...
-
TTomax
félisten
Vennem kell egy ilyen kártyát,hogy kockásra offolhassam a topicot...az 580 topicban már bannolnak ennek a feléért is ami itt megy... [link] sőt lehet kettőt veszek rögtön...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest