- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszas19
senior tag
válasz
Dark KillerX #45456 üzenetére
Szerintem se sok 1,163mv-az alap nem hinném hogy az 1,200mv sok lenne neki a hűtés jó mert én csináltam fan profilt és nem engedi 65-66C fölé a GPU-t sajnos csak azt mutatja a vrm és a memória nincs mérve.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Dark KillerX #45416 üzenetére
Hát ahogy nézem a legtöbb megáll 1050-1100 között aztán van olyan ami 1100-1200 között megy.
De nem az a hétköznapi hogy bírják azt a magas órajeleket. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Dark KillerX #45393 üzenetére
Azért hogy nem híresek a tuningról kicsikét erős szerintem, 860/1200 helyett 1050/1450 nem nagy tuning?
Számoljunk már utána: 22%os mag és 20%os memória tuning.
Hát ha ez nektek nem elég akkor nem tudok mit mondani.
Miért mit szeretnétek 30-40%ot vagy nem is értem, így is már egy alap 7870 fölött járok teljesítményben, ez kevés? -
R3laX
addikt
válasz
Dark KillerX #45397 üzenetére
Szerencsére ez még a régi első genes kiadás, mondjuk 1 évesen meg is érte azt az 55ezret használtan
. Giga r9 270x-ről nem vágom mennyire bírják az OC-t. Akinek van, írhatna pár eredményt.
EnterR: Na, grat!
-
R3laX
addikt
válasz
Dark KillerX #45393 üzenetére
Nekem Giga 7950 van, és 1.225V-on viszi az 1200/1400-at 900/1250 helyett.. Vmelyik lockos újabb 7950 1.250V-on meg stockban. Azért nem jelenteném ki megint a rosszat a Gigákról
.
szerk.: Jó kis cucc
, 3DMark fire strike-ban 7600 fölött kapok(R9 280X szint).
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Dark KillerX #45314 üzenetére
úgylegyen...
nézek egy 3DMarkot, egy Unigine-t és ennyi
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Dark KillerX #45311 üzenetére
nem, hogy bírni fogja-e a CF-et... (igaz, 4,7-en döcög, léggel)
bár én nem aggasztom magam.. hozni fogja amit kell Bf3 multi alatt -
- = Zk = -
félisten
válasz
Dark KillerX #45311 üzenetére
óó, még sehol nem tartok. ez csak terv. kártyaegyeztetésen is túlvagyok... ha majd az asztalon lesz a kártya, akkor okés a dolog
de köszönömaz igazi kérdés, az az FX lesz majd
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Dark KillerX #45309 üzenetére
én holnap meglesek egy 270X + 7870 CF-et idehaza (remélem)
-
Zsohi
őstag
válasz
Dark KillerX #45304 üzenetére
2db 270X-ről van szó jelen esetben. Amik már egészen figyelemreméltó teljesítményre képesek és ilyen párosításban a 2 giga vram előbb fog elfogyni, mint hogy az fps 30 alá csökkenne.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #44862 üzenetére
Amúgy meg egy led monitornak mind1, élsimítás nélkül is szinte ugyan olyan a kép. A TFT-ken kellett az MSAA
-
Sur1G
aktív tag
válasz
Dark KillerX #44860 üzenetére
Élsimítást levettem FXAA-ra, very high most jó (30-50 Fps)
-
Dany007
veterán
válasz
Dark KillerX #43603 üzenetére
De ez nem igazán probléma amíg a fix 60fps megvan egy játékban.
A procik közötti különbség leginkább a magas fps számú játékoknál jön ki! Nincs ezzel semmi gond, nem kell stresszelni emiatt. Az egyiknek 100fps-e van neked meg mondjuk csak 75-80. És? Számít bárhol is? Nem.Nézd meg a különbséget egy komolyabb vga igényű játéknál is. Mondjuk BF4, C3. A legcsúcsabb i7-es procik is csak pár fps-sel tudnak többet azonos vga kártya mellett, mint egy mezei APU. Szóval nem kell ezen fennakadni, nem olyan tragikus ez a helyzet. Semmi értelme ezért szénnéhúzni a procit.
Millió egy tesztet és egyéni tapasztalatot böngésztem át az elmúlt 2-3 hónapban, mielőtt én is egy 270x-et vettem volna az 5800k-s apu mellé, ami még összességében gyengébb is, mint az fx6300. Főleg multitherad-ben.
A gyengébb proci csak akkor jelent hátrányt, ha:
1: alacsony felbontáson és alacsony grafikán akarsz játszani
2: multiban (részben csak).
3: kifejezett cpu igényes játékok esetében, pl Starcraft2, skyrim, stratégiai játékok, vagy szarul megírt régi gagyik, pl WoT, ami még mindig csak 1 szálon képes kihasználni a procit.Ennyi. Ezek után, hogy valakinek 100 vagy 120fps-e van az adott játékban teljességgel lényegtelen, e-penis növelésre jó, másra nem.
-
miresz
veterán
válasz
Dark KillerX #43624 üzenetére
Akkor nálad valami nagyon nincs rendben,mert én anno ezekben a gamek-ben (dirt3,grid2) az FX 8320-al is ennyi fps-t kaptam,mint most az i7-el. Szerintem még is csak throttling lesz ott.
Lehet,hogy nem a lap,hanem a proci,ha azt mondod,hogy megugrott a hő.
-
Picturemaker
őstag
válasz
Nem kapcsol le a lapod VRM része túlmelegedés miatt? Ezek a lapok FX-ek alatt sokszor trottlingolnak, bár inkább 4 modulosok alatt. Proci mennyi feszt kap?
Próbálj egy ventit ráirányítani egy teszt erejéig a VRM hűtőre. -
miresz
veterán
válasz
Abban a lapban nem is fogod tudni normálisan húzni a procit.
-
lowzor
veterán
válasz
Dark KillerX #42768 üzenetére
A Gigabyte nálam is, mikor a 6870 SOC-omról leesett az egyik ventilapát
Az még a Sapphire-nál is bazáribb anyagokból gyárt.
-
lowzor
veterán
válasz
Dark KillerX #42766 üzenetére
Nem feltétlen, de zsákba macskát sincs kedvem már játszani, szóval többet nem próbálnám ki
5-ből 3-al szívtam, nem is keveset és azokon ráadásul még a korrektebb hűtés volt.
Az olcsóbbat többet nem veszem meg semmiből -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Dark KillerX #42319 üzenetére
De mindig elcsodálkozok, hogy hogy kaptok ilyen értékeket Ghosts alatt. Ez single vagy multi? Multiban ha átnézel a Whiteout nevű pályán vagy a Prison Break-en egy távcsővel, garantálom, hogy 30 körül lesz a min. FPS
-
Dany007
veterán
válasz
Dark KillerX #42319 üzenetére
Jajaja! De egy rendesen húzott 7850 az már = 7870-nel. A 270x meg csak egy "picit" húzottabb mint a 7870.
Tehát ezek közel vannak egymáshoz.
Plusz valószínű, hogy a kollegánál - ahogy majd nálam is - a proci lesz a visszatartó erő. Jó, mondjuk a FX6300 annyival nem előzi meg az 5800k-t, de annyival viszont simán, mint amennyit az fps-ek tükröznek. : )
Tehát szvsz ezt is figyelembe kell venni.@Grave444:
Kinek mi.
Volt olyan játék amivel max 20 percet tudtam tolni egyhuzamban aztán ki kellett lépni "Pihenni".
Skyrim szerintem nem az én világom, bár rá tudok kattanni az ilyesmire is.
Az FC3-ra meg kíváncsi leszek, mert az FC2 féle "menj ide és ölj meg mindenkit végtelen ciklusban" igen hamar unalmassá vált. Kb a játék negyedéig bírtam.Az időtartam meg relatív.
Én szeretek lassan játszani. Szépen, megnézni a grafikát, a környezetet. A harcokat is átgondoltan, minél kevesebb lövést kapjak stb... Szal szeretem beleélni magam.
Manapság hogy több gameplay videót nézek sokszor kiábrándító. Mintha agyatlan ész nélküli lövölde lenne az egész. Pedig egy MW se az volt- teljesen-. Tehát semmi valósághoz való kötődés. Ki a nyílt terepre azt írtani akit látsz. Az, hogy közben téged is szarrálőnek kit érdekel amíg van hp... És kb átfutnak így a játékon. Na ez nem az én stílusom. : ) -
BogyóBP
addikt
válasz
Dark KillerX #42188 üzenetére
Nekem nem tetszik a Ghost ötletvilága, teljesen hogy is mondjam, unalmas
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Dark KillerX #42149 üzenetére
Mennyi FPS-ed volt? Én 7850-el 1100-as GPU-val vittem végig a BF4-et ultrán 4X-es élsimítással.
Multiban mennyivel ment rosszabban? Ha tudsz írj FPS-t. -
marquuard
veterán
válasz
Dark KillerX #41180 üzenetére
Miért van kilőve az MSI meg a Giga?
-
marquuard
veterán
válasz
Dark KillerX #41176 üzenetére
Nem értem, miért kell szörnyülködni a hallottak alapján. Ahogy kiderül, csak a Sapphire R9 270X-ek szarakodnak. Speciel nekem Gigabyte-vel, meg másoknak Asus-al semmi bajuk nincs. BF4, AC3, AC4, Ghosts hibátlanul végig lett tolva egy megveszekedett hiba vagy gliccs nélkül.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Dark KillerX #40911 üzenetére
Pedig ég és föld a 2 játék. Ha normálisan megírják gépre egy 7770-en futnina kéne, egyáltalán nem szép.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Dark KillerX #40911 üzenetére
Az igen!!! Ha nálam valaha is jobban fog futni a Ghosts mint a BF4, pezsgőt bontok, és hálát adok
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Dark KillerX #40649 üzenetére
Úgy a kártya HD 7870 - R9 270X szint. 280X vagy HD7950-7970.
-
Steve198310
őstag
válasz
én egy zafír 7850 oc (1200/1400) ról váltottam zafír r9 270x re. és van javulás. már csak azt veszem alapul hogy sokkal simábban mennek a játékok. most megint a Crysis 3 tolom mert rákkattantam megen oszt gyönyörüen megyen . Metro LL stabil 60fps minimum nem ment 50 alá max 85 fps. na azért a 7850 nem ment ennyit. ott 45-50 stabil. Igaz voltak gebaszok most talán nincs a driverrel kopp-kopp
én meg vagyok elégedve vele. igaz a 7850 is meg voltam elégedve.
-
Repsol600
addikt
válasz
Ahhoz,hogy látványos legyen csak egy 7950 v. 290-re esetleg 7870 Tahiti-re lenne értelme váltani.
-
M@rdel
őstag
válasz
R9 270x és fölött.
Én is gondolkodtam a váltáson, de mivel a Bf4 multi is szépen megy vele, letettem róla. -
Steve198310
őstag
válasz
Dark KillerX #38158 üzenetére
Nálam is igy viselkedik de a procim BF3 alatt nem megy 70% fölé. Nem igazán hiszem hogy limit igaz nem egy bika a 6300. Nem leszólás ként. Játék hibája lehet ez. De ez az én meglátásom és nekem intelem van.
Nálam is 60-70% az 1235/1400 ra húzott 7850 aztán gondol egyet és valahol megy 98-99% ot -
d3lete
aktív tag
válasz
Dark KillerX #38160 üzenetére
Memória frekvencia számít még? Azt hallottam az dob rajta. Meg a jó alaplap.
-
d3lete
aktív tag
válasz
Dark KillerX #38158 üzenetére
tuningra hogy reagál?
-
mexel
veterán
válasz
Dark KillerX #37047 üzenetére
Illetve volt
Amikor linkelted még "csak" 53e volt. Elég hirtelen meglódult az ára.
-
mexel
veterán
válasz
Dark KillerX #37047 üzenetére
Ezen is azok a lapátok láthatók mint a többi msi-n így várható hogy ez sem lesz a leghalkabb videókártya ha jól olvastam a hozzászólásokat az msi-ről.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Dark KillerX #36449 üzenetére
majd ha lesz időm, mérek egyet az alulveszelt, visszafogott beállításokkal, azaz a használható halkságúval
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Dark KillerX #35790 üzenetére
aprón akad még, de neki boltból kellene, csak az a probláma h már kb fél éve is ritka volt...
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Dark KillerX #35788 üzenetére
de neki xt kellene elsősorban...
-
Firkavadasz
tag
válasz
Dark KillerX #35141 üzenetére
Értem, ez baromi érdekes. Köszi a választ.
-
Firkavadasz
tag
válasz
Dark KillerX #35137 üzenetére
Mit jelent az, hogy túlhúzod a ramot? ha egy bizonyos szinten túl húzod, akkor rosszabb lesz a teljesítménye?
JohnnyX: 1920x1080 ig szerintem ideális az 1GB vram. nekem 1680x1050-van, de sosem láttam még egy kártyánál sem, hogy megette volna a vramot az adott játék 1680x1050-ben.
-
R3laX
addikt
válasz
Dark KillerX #35135 üzenetére
3570K-val 4.2-n
Fire Strike: 5216
3dmark11: 7964Heavent meglesem még.
-
R3laX
addikt
válasz
Dark KillerX #35133 üzenetére
Akkor 1200/1350 balanszban van?
-
Trailblazer
veterán
válasz
Dark KillerX #35130 üzenetére
Csinálj róla egy bejegyzést a logouton.
-
R3laX
addikt
válasz
Dark KillerX #35106 üzenetére
Köszi, meglesem
-
válasz
Dark KillerX #34487 üzenetére
Nalám, akkor bepróbálkozunk egy frissítéssel. Mi is ez; a 13.8, vagy hogyan..?
(#34488) erik22@ Katt teljesen világosan segített: Zafír XT. Az a legjobb a Tahitik közül és pont.
Többi kérdés: a Blackscreen már a múlté, ha új kártyát veszel igen valószínűtlen. A Tahiti LE kb 10%-kal erősebb egy alap 7870-nél, nem többel. De mindent lehet húzni ugye...
Az XFX Black az a Tahiti verzió, igen. Látszik az órajelekből is.
-
katt777
félisten
válasz
Dark KillerX #34334 üzenetére
Én eddig még semmit nem bizonygattam, max. bizonyítottam.
Azt is kb. 50X írtam le, hogy akinek ilyen igényei vannak, azok inkább erősebb, azaz procit, azaz legalább i5-öt vegyenek (éppen azért, mert ha csak 1x nem írom oda, már 20-an ráugranak, hogy hülyeséget mondok, pedig pár hsz-szal előbb ott volt). Én még mindig nem keverem a felhasználó igényét az egyes játékok VGA-igényével. Ezután is nyugodt szívvel ajánlom akár 7870XT alá is az A10-et ua. megkötésekkel, mint eddig (és amire te is hivatkoztál).
Hogy egy VGA alá mi felel meg, az távolról sem azon múlik, hogy nekem mi az igényem, vagy bárki másnak. Gépet építeni tudni kell a célnak megfelelően, ennyi az egész.marcusa: Kipróbáltam valami, és beigazolódott a gyanúm. Ahogy tuningoltam a VGA-t (1100/1700-ra 975/1500-ról), rögtön feljebb ment a CPU igénybevétel, és 99%-on dolgozott a VGA, azaz a játék valóban akkor teljesít jobban, ha erősebb hardvert érzékel. Nyilvánvalóan direkt írták ilyenre, máskülönben a tuningolt (azaz erősebb) VGA-val még nagyobb CPU-limitem kellett volna (remélem, ezt senki nem vitatja), hogy legyen (játszhatóság miatt FXAA maradt).
Az általad említett jelenség itt is látható, csak nálam a GPU kihasználtsága nem esett 92% alá. Egyébiránt is AMD-n a GPU-m a füves részeken még igénytelenebb beállításokkal (1280x1024) is 87% fölött teljesített, viszont a proci teljesítménye zuhant le 25-30%-ra. Intelnél meg, látom, a proci megy, a VGA zuhan. Lehet választani.
kovsol: Ha elolvastad volna az eddig hsz-aimat, nem is írtál volna.
HSM: Ne akarj nyelvtanból kioktatni.
Ami nem igényes, az igénytelen. Ennyi. Jelen esetben egy-egy játék grafikai igényéről van szó. A megjegyzésed "szakmai tartalmát" inkább nem minősítem.
-
katt777
félisten
válasz
Dark KillerX #34163 üzenetére
Akkor egyetértünk, amúgy meg gebedj meg.
Én mehetek melózni, igaz, csak hétfőn.
-
Steve198310
őstag
válasz
Dark KillerX #34137 üzenetére
A 13.6 on ugyanezen a beállításon 100 pont a többletem. A kártya ugyan az Dula-X.
-
SVLaller
senior tag
válasz
Dark KillerX #33851 üzenetére
jó alacsony feszültségű példányt fogtál ki
-
katt777
félisten
válasz
Dark KillerX #33831 üzenetére
Mekkora fesszel?
HUNgaroczel: RAM sebességből vegyél vissza. Hardveres gyorsítás megy böngésző alatt? Attól függően 2D v. 3D, vagy + fesz kell neki.
belinho: Rájöttem, vazze!
Rátettem a régi skint, mert az újak közt nincs vörös (nehogy már azt higgyem, nV karim van
), és nem jelent meg. A poén az, hogy ha visszatettem a frisset, akkor sem.
A biztonság kedvéért a régi profilt sem használtam, beállítottam mindent újra.Fordítás szerencsére működik, csak hamarabb töröltem le az idegen nyelvű fájlokat, mint bővítettem volna az új beállításokkal, ezért pár dolog maradt angolul.
HSM. Ha nem futott az AB, megjelent az exportálási lehetőség, aztán már működött AB mellett is. Grafikont viszont nem tudok csinálni, csak OSD-n vannak adatok. A VRAM sebesség így OK (amúgy 2D-ben 556-nak látja az AB, 3D-ben meg 1321-nek
), viszont feszt illetően a HWinfo még az AB-nél is hülyébb, marad a GPU-Z. Szóval 3 rezidens programnak kell futnia, hogy nyomon tudjam követni a VGA-mat, nagyon király!
Igaz, GPU-Z mindent jól mutat (már írtam), csak OSD-je nincs.
HWinfo grafikonjai is "érdekesek". Elsőre lehetett állítani a határértékeket, aztán ez a lehetőség eltűnt, és csak a saját hülyeségei jelennek meg, azaz alapra áll, és addig emelkedik, ameddig eljutott az adott grafikon, állítani meg nem lehet. Ezt vissza lehet csinálni valahogy.
Winnek semmi baja, ropogósan friss, és így van elpartíciómentve is.
AB amúgy nem módosít semmit, ha nem alkalmazok profilt az indításnál, ugye? (Értsd: marad a Catalyst beállítás.) A mérésekből kiindulva erre tippelek.
Pferi: Nálam nem jön elő ilyesmi (Foxkocka). Vsz. egyes kártyák órajel v. fesz. beállításával van a probléma.
-
zserbox
őstag
válasz
Dark KillerX #33831 üzenetére
na hát én nem vagyok gép közelben, de majd ha akad idő megcsinálom.
-
zserbox
őstag
válasz
Dark KillerX #33824 üzenetére
hát sztem benchmark futtatásnak nincs sok értelme, ha játék alatt tényleg stabil akkor jó lenne.
tőlem lehet azonos órajelen a proci de mehet a tiéd 4.3 is max én is feltolom annyira, csak a proci hűtő lehet nem bírja majd... -
zserbox
őstag
válasz
Dark KillerX #33822 üzenetére
az úgy korrekt, lehet én is megcsinálom majd az enyémen is ugyan azokkal a beállításokkkal csak 4GHZ-es i5 2500k-val
1200-at már nem megy a 7850-ed? -
HSM
félisten
válasz
Dark KillerX #33818 üzenetére
Érdekes lenne csinálnod még pár mérést, mondjuk 800/1400-on és 1150/1200-on, hogy látszódjon, hogy hat a memória illetve a magórajel emelése, melyik inkább a limitáló faktor.
Bár 7850-nél inkább csak 1150-en lehet limitáló tényező.
-
zserbox
őstag
válasz
Dark KillerX #33818 üzenetére
és milyen játékok?
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Dark KillerX #33249 üzenetére
7850-t nem lehet alulfeszelni szerintem.
Esetleg asus tweak? Nekem msi tfiii van, annak 1075mV az alapfesze, szóval én még nem is próbáltam, inkább adtam neki...
-
kovsol
titán
válasz
Dark KillerX #33140 üzenetére
Power limit +20% be van adva neki? Lehet belőle gond ha azt nem emelted meg.
-
kovsol
titán
válasz
Dark KillerX #33136 üzenetére
Procit nem próbáltad magasabbra húzni ? Ki tudja lehet akkor javul a kihasználtság.
-
tibee77
őstag
válasz
Dark KillerX #31428 üzenetére
Hmm na ez jó hír.
Mondjuk én még húzni nem akarom, először utána kell olvasnom, nehogy valamelyik tönkremenjen.
-
gyuszaa
őstag
válasz
Dark KillerX #22342 üzenetére
Hát jobb mint auto-n.
Ram kited van, vagy csak egy 4 gigás egyben?
Mert akkor nehezen lesz dualban. -
seederking
őstag
válasz
Dark KillerX #22261 üzenetére
Miben különbözik a Valley a "sima" Heaven-től?
Szimplán csak újabb...? -
papírzacsi
aktív tag
válasz
Dark KillerX #22238 üzenetére
hello. milyen beállításokkal ment a teszt?
-
kovsol
titán
válasz
Dark KillerX #22238 üzenetére
Az új 3dmark esetén az utolsó teszt részletes nézetét érdemes csak hasonlítani. Az kb olyan viszonyítási alapot ad mint a 3dmark11 is.
-
sb
veterán
válasz
Dark KillerX #11955 üzenetére
Én is megnéztem, de sokat nem állítgattam még.
Nálam 1680, 7850 1GB-on, 1000/1300-on (proci i5-2500 alapon):High, SSAO, AA off: 40-50 fps. 2xAA: 30-35fps, 4xAA: 15-20fps. Persze nálam a ram limitáló tényező jócskán. Mondjuk AA off mellett is olyan volt, mintha lenne rajta AA. Szépnek tűnt, pedig elég érzékeny vagyok rá.
Ahogy néztem High és Ultra között kb. semmi különbség fps-ben.
Viszont a látványtól nem vagyok elragadtatva. DX9-ben nem néztem a topicban lévő shotok alapján sok különbség nincs, csak fps-ben.
Meg önmagában sem volt annyira áll-leejtős az első pár képsor, ami alapján ennek így kéne futnia. De mondjuk rossznak se mondanám.
-
taranis
addikt
válasz
Dark KillerX #11967 üzenetére
Ja, mondjuk 70 fokra fel is viszi ez a game a GPU-t. De még az AC3 is.
-
taranis
addikt
válasz
Dark KillerX #11950 üzenetére
Ugyanez itt is, 7850-el (1200/1250), fullhd, ultra, ssao, 2xAA, 30fps alá még nem ment, de inkább 40 körül mozog. GPU szinte végig maxon, i7-3770 mellett.
-
seederking
őstag
válasz
Dark KillerX #11958 üzenetére
Igen így gondoltam.A shadows beállításokat elfelejtettem (hogy ultra is lehet).Mondjuk én azzal "spórolok" szerintem high is elég.Régen mikor gyengébb kártyá(im)m volt úgy tudtam az árnyékon lehet kicsit hozni fps téren és látványban sem ront annyit mint pl aa vagy textura alacsonyabb részletessége.
(tudom az aa és a textura eszi legjobban a vga-t)Neked a menü/átvezetők nem lassulnak be?
-
seederking
őstag
válasz
Dark KillerX #11953 üzenetére
Azért kérdeztem a minden ultrán-t mert nekem pl a post fx és geometry az amit ultrára lehet állítani.Mondjuk én custom állitottam be.Ha ultra settingsre állitom akkor is csak ez a két option lesz ultra nem?
-
válasz
és a HDAO mennyit?
-
sb
veterán
válasz
Felbontás?
-
seederking
őstag
válasz
Dark KillerX #11950 üzenetére
A minden ultrán-t úgy érted,hogy ahol lehet 2-3 menüpont?A többi high-very high?Hbao vagy ssao-val?
-
ktg3
őstag
válasz
Dark KillerX #10123 üzenetére
Ez mennyire jó?? Sapphire HD 7850 2GB GDDR5 (11200-07-20G) - 46.500Ft
Most néztem, hogy mit mennek ezek tuningban. Durva
Asszem, akkor 7850 lesz.
-
kovsol
titán
válasz
Dark KillerX #9800 üzenetére
érdekes, hogy ha többször lefuttatom tök máshogy alakul a grafikon nálam minden alkalommal!
Első képen lévő teszten teljesen elég a procid hozzá, de a második tesztnél már kevésnek tűnik, mert ott 6-7fps el kaptam többet én
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Nekem ez jött ki!
Lost Planet 2 benchmark 1920-1080 minden maxon 4x aa Gigabyte 7870 OC 1100 mhz gpu (full alapon minden órajel 1600 mhz corsair ramok 1,65v-on):
Test A 60,1
Test B 50,5 -
kovsol
titán
válasz
milyen beállítással csináltad? míg elmegyek a boltba beraknám a tesztet had fusson, teljesen azonos VGA órajelekkel
4xAA vagy 8xAA ? gondolom az előbbi -
->Raizen<-
veterán
válasz
Dark KillerX #9728 üzenetére
Szépen megy q8300-al is a kártyád.
-
seederking
őstag
válasz
Dark KillerX #6142 üzenetére
No ezt a beállítást én is kipróbálom,mert nekem eddig nem sikerült belőnöm semennyire
-
Alpachino
veterán
válasz
Dark KillerX #6151 üzenetére
A GTX480, 870/2100MHz-en,...... 7870. 1200/1300MHz-en.
Erre mondtam, hogy a 7870 1200-on már nagyon brutál...pláne fölötte
-
kisza25
félisten
válasz
Dark KillerX #5931 üzenetére
7870 szintje így is megvan
nekem is 1111Mhz volt a max alapfeszen amit bír a GPU, 1250 felett még nem néztem a memóriát,de lehet hagyom is mert az nincs hűtve
-
szasanyi
félisten
válasz
Dark KillerX #5931 üzenetére
Ezzel 1etértek.
-
szasanyi
félisten
válasz
Dark KillerX #5919 üzenetére
Volt egy, de kicserélte a srác Sapphire-ra mert zajosabb és melegebb is volt mint az és asszem tuningban is gyenge volt.
De már nem emlékszem ki volt az...
-
kovsol
titán
válasz
Dark KillerX #5919 üzenetére
ipon és pcx is egyaránt 52k pénzért adja, és 3 év garancia van rá az is pozitív
amúgy pcx ből vettem végül, ott 500Ft a háztól házig garancia és 350Ft még a szállítás rá, nem vészes annyira így még, és most nincs VGA a gépemben így nem várhattam hátha lejjebb megy még pár ezressel, főleg most hogy kb inkább feljebb mennek az árak. -
kovsol
titán
válasz
Dark KillerX #5916 üzenetére
Mind1 nekem lesz majd xboxom is ha kijön az új
Volt már xbox classikom is, most meg xbox360
amúgy meg úgy fest pénteken belépek a 7850 tulajok körébe egy MSI 7850 Twin Frozr 2GD5/OC kártyával. Remélem az MSI afterburnert szeretni fogjaProcim azt hiszem elég lesz ahhoz, hogy kihajtsa a szuszt is majd belőle.
-
kovsol
titán
válasz
Dark KillerX #5912 üzenetére
ez xbox360 verzió
nekem megvan a c2 mondjuk xboxra, nem lett rossz ott se
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Dark KillerX #5827 üzenetére
Ezek alapján annak is tess off-nak kell lennie.
-
miresz
veterán
válasz
Dark KillerX #5827 üzenetére
Hát ha tess off akkor az sem állja meg a helyét. Gondolom azért,töltötték fel,mert nem közölték,hogy tess off volt.
-
Faterkam
addikt
válasz
Dark KillerX #5708 üzenetére
Szia én is megcsináltam ezt a tesztet, de csak összehasonlítás végett!
-
kovsol
titán
válasz
Dark KillerX #5706 üzenetére
ez a teszt is inkább a gpu -t eszi kb úgy mint a heaven benchmark
6850 alap órajelen 37 és 56 fps -t produkált a két értékre. -
válasz
Dark KillerX #5702 üzenetére
-
válasz
Dark KillerX #5698 üzenetére
-
Tomix24
addikt
válasz
Dark KillerX #5692 üzenetére
Nálam a default, vagyis Directx11 és csak elindítom(1280,stb gyári beállításon)
Kicsit többet dob: [link]
Llano + 7850 1GB Sapphire. -
válasz
Dark KillerX #5692 üzenetére
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Dark KillerX #5638 üzenetére
Én is kicsit soknak tartom amit rá kér. Na mind1 akkor hanyagolom a dolgot.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Dark KillerX #5617 üzenetére
Hát nekem Single kampány alatt nem ment ennyi FPS-t. Letoltam tegnap az első néhány küldetést és durvább helyeken full ultra beállításokkal 30-32 fps re is lement. De alapvetően teljesen játszható volt. Multihoz ennél jóval nagyobb teljesítmény kell ebben biztos vagyok.
Phenom 3800 van alatta 8giga rammal. -
kisza25
félisten
válasz
Dark KillerX #5617 üzenetére
a teszteket amiket bújtam mindben azonos volt a két kártya fogyasztása, remélem alapfeszes tuning mellett sem nő nagyon
kezdem nem érteni a hatalmas tápokat, mert az én gépem 200W alatt eszik konnektorból és valószínűleg ez így marad HD7850-el is.
Szóval egy 300W SFX FSP táp hajtja a gépet(max 284W 12V ágon) -
kisza25
félisten
válasz
Dark KillerX #5614 üzenetére
főleg bf3 multi, eddigi fullHD low-ról remélem feljebb rakhatom a grafikát(átlag 65-80FPS ),
nekem a fogyasztás is nagyon fontos, mert kicsi a tápom (mini-ITX gépem van) -
Steven88
tag
válasz
Dark KillerX #5517 üzenetére
Elég sovány
. Az előző kari jobb volt, az még a régi fajta volt ami persze még most is drágább, csak az a fránya zörgés ne lett volna
.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Dark KillerX #5504 üzenetére
Értem így gondolom én is megerősítést nyert.
-
szasanyi
félisten
válasz
Dark KillerX #5445 üzenetére
De akkor mire jó? Megnézni 15FPS mellett milyen szép egy autó?
mrhitoshi: esetleg, ha sokkal jobban optimalizálják mint a GTA IV-et. Az ugyanis a legjobb indulattal sem nevezhető jónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest