- iPhone topik
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Jajaja! De egy rendesen húzott 7850 az már = 7870-nel. A 270x meg csak egy "picit" húzottabb mint a 7870.
Tehát ezek közel vannak egymáshoz.
Plusz valószínű, hogy a kollegánál - ahogy majd nálam is - a proci lesz a visszatartó erő. Jó, mondjuk a FX6300 annyival nem előzi meg az 5800k-t, de annyival viszont simán, mint amennyit az fps-ek tükröznek. : )
Tehát szvsz ezt is figyelembe kell venni.@Grave444:
Kinek mi.
Volt olyan játék amivel max 20 percet tudtam tolni egyhuzamban aztán ki kellett lépni "Pihenni".
Skyrim szerintem nem az én világom, bár rá tudok kattanni az ilyesmire is.
Az FC3-ra meg kíváncsi leszek, mert az FC2 féle "menj ide és ölj meg mindenkit végtelen ciklusban" igen hamar unalmassá vált. Kb a játék negyedéig bírtam.Az időtartam meg relatív.
Én szeretek lassan játszani. Szépen, megnézni a grafikát, a környezetet. A harcokat is átgondoltan, minél kevesebb lövést kapjak stb... Szal szeretem beleélni magam.
Manapság hogy több gameplay videót nézek sokszor kiábrándító. Mintha agyatlan ész nélküli lövölde lenne az egész. Pedig egy MW se az volt- teljesen-. Tehát semmi valósághoz való kötődés. Ki a nyílt terepre azt írtani akit látsz. Az, hogy közben téged is szarrálőnek kit érdekel amíg van hp... És kb átfutnak így a játékon. Na ez nem az én stílusom. : )
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Volt olyan játék amivel max 20 percet tudtam tolni egyhuzamban aztán ki kellett lépni "Pihenni".
Skyrim szerintem nem az én világom, bár rá tudok kattanni az ilyesmire is.