Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MinionFlasH
senior tag
válasz Lacielvtárs #62239 üzenetére
Köszönöm szépen, de nagy ház kell, sok lyukkal, és annál is több porszűrővel, mert koszosak vagyunk, vagy csak büdös nagyvárosban lakunk, vagy is-is.
4,3ghz-1,285V (max 56 fok) még stabil, lejjebb sajnos nem megy. Köszönöm mindenkinek, jó hétvégét Nektek!!!
[ Szerkesztve ]
-
nesh_019
senior tag
válasz Lacielvtárs #62209 üzenetére
Srácok a fene se akar itt nálam tunningolni, szerintem nagy marhaság....
Én csak egy olyan alaplapot akarok venni a gépemhez ami tökéletes és stabilan hajtja a CPU,RAM,VGA stb...
ezekszerint a mostani alaplapom nem jó a stabil hajtásra, de ha az új általatok alaplappal is ez lesz a helyzet hogy nem stabil akkor nagyon mérges leszek...
Amúgy azt irja az ASUS hivatalos oldalán hogy még hajtani is lehet a procimat/vga stb és akkor is stabil marad a rendszer... nem értem.
[ Szerkesztve ]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #62214 üzenetére
Mint Singer a varrógépet.
Csak kíváncsiság miatt, hogy milyen az FX-hez képest.On is legyek, tegnap kiprobaltam a homeros ventilátor vezérlőt.
1 érzékelőt bedugtam.
Vrm hűtés része a lapomnak idle 30-33 fokos, a chipset proci melletti) hűtő borda viszont 50.
Jó ez így? Közben a hwinfo meg 35-40 fokot ír a lapra és az nb-re.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #62209 üzenetére
Ne is említsd, volt egy Porsche 911-ed, de 50 km/h felett sosem jártál vele.
Eretnek vagy!
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ikszKoMa
csendes tag
válasz Lacielvtárs #61955 üzenetére
Majd elválik... legyen igazad!
Egyelőre kevés időm jut rá, hogy ezzel mókoljak, remélhetőleg ez megváltozik.Emlékszem még, hogy mit műveltem a régi Northwoodos P4-el...
-
kisbalázs
tag
válasz Lacielvtárs #61946 üzenetére
Rendben, este megpróbálom. Addig is köszi a tippet.
Johnny Mnemonic 2021:320gb-t töltött az agyába és majdnem meghalt, inkább pendrive a s?ggébe!
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #61930 üzenetére
Nem mert nehéz mint a dög, viszont hangra stimm.
(#61933) Erdei88:
Erős tuning lap, 8320at bele, 30-35 között nem ritkán látni aprón.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Johni5
őstag
válasz Lacielvtárs #61742 üzenetére
Márhogy csakis. ITT van még egy gyilkos program.Úgyis fűtési szezon jön.
[ Szerkesztve ]
-
Omli85
őstag
válasz Lacielvtárs #61319 üzenetére
A ramdiszkből futtatott PS konkrét megváltás tud lenni, elég egyszer kipróbálni több mint meggyőző az eredmény .
Persze megvannak a maga korlátai ennek a megoldásnak is, de hát valamit valamiértASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #61127 üzenetére
4.8 már megvolt gyorsban
majd lesz teszt
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #61119 üzenetére
Bocsánat, már javítottam.
Holnap délelőtt teszt.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
eldiablo
addikt
válasz Lacielvtárs #60643 üzenetére
Két R15 zsinórban nagyon odavág a vasnak. Geekbench és a RealBench sokféle terhelésnek teszi ki a processzort és a memóriát.
Ez a szett stabil, 24/7 konfigomat úgy pofánverte, hogy öröm volt nézni.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #60643 üzenetére
IBT fűtésre van, ram stabilitást azzal nem lehet igazán tesztelni. Ezért is IBT a javasolt.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #60622 üzenetére
Ha meg hamarabb jött volna a tuning kedved, erezhetted volna, milyen az, amikor nem a turbó hajt, hanem állandó a "nyomaték".
De ez már a múlt.Én most a torkos 8320-nak megtalaltam a stabil pontot.
Sajnos "csak" 4.4 GHz 1.488 max feszültség mellett.
Így vízzel nem éri el ibt alatt a 70-et a kupak.
Játékban hűvös, tesztek alatt jól megy.
Még egy kis ram tuning lesz egyszer, de lehet, sőt valószínűleg hamarabb lecserelem egy alacsonyabb Vid értékű kockára.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Out
addikt
válasz Lacielvtárs #60627 üzenetére
Nem kötekedni akartam, remélem nem értettél félre Az alaplapom és a tápom is elég lesz az FX-hez, hiszen már arra készülök egy ideje, hogy vegyek egyet, csak hirtelen elbizonytalanodtam és tényleg csak a Mhz-eket néztem, mivel a többiről nem tudok semmit sem, hogy pl.az L2, L3 miben és mennyit segít. A magok valóban többen vannak, de nem tudom, hogy nálam fog-e egyáltalán működni 2 magnál több valaha is Ezért voltam bizonytalan, hogy lesz-e előrelépés és azt milyen formában fogom megtapasztalni. Gyorsabban indulnak a programok, rövidebb lesz a renderelési idő a Sony Vegasban, hamarabb elindul a Windows, stb...? Nem mindegy, hogy mi lesz gyorsabb. Nem Téged vagy a "topiklakókat" nézem hülyének, hanem csak nem értek hozzá
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #59210 üzenetére
Összefoglalóban van, de este majd segítek én is, csak dolgozom, mert az FX sokat eszik...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Hencso
Ármester
válasz Lacielvtárs #59193 üzenetére
nem azt mondom hogy nem erős csaka vilany órát már leszakitotam lehet miatam épül paks 2 ő ... na a viccet félre téve jónak jó az fx de wot ozok meg ilyenek dx 12 re vár mindenki amd frontot hogy jót tesz az fx nek csaka játékokat ha ugy optimalizálják tulajdonképen elis bukot söt az fx játék téren már a megjelenésekor meg bukot de rendesen...
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Lacielvtárs #59011 üzenetére
Ó, hogy ez nem az OFF topic.
Haswell i7 után milyen FX-et használni?
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Lacielvtárs #59009 üzenetére
Jóvanna:
TeCCik a rusnya alaplapod, ha FX-em(proci) lenne, akkor erre xarnék.
Ha FX-em lenne, akkor Asus lapban lenne. Vagy Giga-ban. Vagy MSI-ben. -
DR|FTK|NG
veterán
válasz Lacielvtárs #59007 üzenetére
Semmi, csak teCCik.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Lacielvtárs #59005 üzenetére
Ha alúúúlfeszelni akarod, akkor passzívan is hűtsed, ok?
Ja, jó az alaplapod.
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #59002 üzenetére
"olyan mint a szilánk az agyban, megőrjít... valami baj van a világgal, nem tudod mi az csak érzed..
most már tudom mi volt a baj"Ezzz..
Ment az aranyköpéseid/idézeteid listájára..!
Elnézést amiért a sok hangulatjeltől megszabadítottam..Fordítva vagy bekötve vazze, OC-ról beszéltem, segítsen neked alulfeszelni a rézf@sz* bagoly..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #59000 üzenetére
Második nekifutásra már illik tuningba kezdeni elvtársUram, tudta-é ?
A sötétebb oldalt meg pont most hagytad magad mögött, csak a tisztánlátás végett!
Tudod, nem erősebb csak símább, könnyebben járható..[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz Lacielvtárs #58995 üzenetére
szia.. szólj mi van mert nekem 8120-am van neked 8150-t finom hangolodhatunk együtt.. Neked milyen cooler lesz rajta?
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
RazoR
veterán
válasz Lacielvtárs #57911 üzenetére
Ez így most ugrott be, hogy a lapomon van egy plusz 4pines az oc-hoz....
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #57776 üzenetére
Barmit mondhatnek rad, csak azt NEM hogy gyenge elmeju vagy. Inkabb az illik rad hogy jo a memoriad. csak elfelejtetted hol tartod.
Maskulonben az az alaplap es a barton....hat azok legendak! Nagyon, de nagyon ossze kellene szedje magat az AMD hogy arra a szintre keruljon ujbol.
Menjunk...inkabb OFF-oljunk odaat.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #57774 üzenetére
Jajjj..keresztFiam, azt sem tudod hogy milyen processzort tuningoltal ?! .....
Nem baj, a lenyeg hogy menjen a jatek
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #57772 üzenetére
, ez az....
De azt gondolom tudod hogy az FX-et nem tuningolni olyan vetek es bun amit meg az Isten sem bocsat meg!
Jahh...az nem Athlon 64 volt, hanem athlon XP 2500+ barton mag.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #57768 üzenetére
Pont kerdezni akartam, hogy anno az FX-et tuningoltad vagy azt is alapon hajtottad?
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Lacielvtárs #57757 üzenetére
GA-970A-UD3P 24K-ért meg kimaradt...
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #57757 üzenetére
Bolcs valasz keresztFiam , de meg mindig hianyoznak a pucer nenik a masik topikbol
-
Balathruin
veterán
válasz Lacielvtárs #57731 üzenetére
Sok volt a játék.
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #57731 üzenetére
Izzééééééééé..
Most mondanám, hogy csak elírtam de szerintem kétszer egymás utánt követően kevéssé lenne hihető.
Úgy látszik túl sok achievementet unlockoltam manapság..
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #56592 üzenetére
Na akkor ezt most gyorsan dontsuk el, hogy +1 vagy +999 ?
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz Lacielvtárs #56506 üzenetére
Jóvan, de neked nem is csinál semmit, évekig idle-be van.
-
Hegyirabló
veterán
válasz Lacielvtárs #56503 üzenetére
Sokadik már nekem is ez, csak az egyik legjobban utált, mert ezt aztán ténylen nem lehet jól csinálni, csak marha nagy szerencsével.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
válasz Lacielvtárs #56501 üzenetére
Az a baj, hogy mikor felrakom a procira hűtőt, tuti, hogy legalább az egyik csavart nem találom el a négy közül. Vagyis húzni-forgatni kell, hogy irányba álljon, ez meg el is rontja rögtön az egész mókát (munkát).
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #56496 üzenetére
...qrva sok. Vékony "film" legyen csak.
Memvezérlőhöz: igen, a prociban van. (pont), De ettől még a lap is befolyásol, hiszen pl. memhez a fázisok ott vannak... Személyes tapasztalat: 970 vs 990 deszkában ugyan az a proci (és meglepő módon ugyan az a memvezérlő) jobban ment a komolyabb lapban. Szal összefügg minden, mindennel... hogy mennyire? Minap egy szinte új asztali fagyott boot alatt... előlapról hátra dugva az egeret meg már nem. Pedig ez nem így van, ugye?
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #55498 üzenetére
Reklám szöveg ; A PH legszínvonalasabb poén topikja. Minden este vitairatok, gyönyörű hölgyek és jó humor társaságában.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #55498 üzenetére
DefaultLaci megmobdta a frankot
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #55259 üzenetére
Ez a baj hogy a 9590-es eleg igenyes processzor. Kell kemeny alaplap, kell kemeny hutes, oda kell figyelni a tapra. Es lehet hogy a GTA ki sem fogja hasznalni a tobb szalat, csak ilyen 2-3 szalat megmozgato jatek lesz. Akkor meg lesz nagy pislogas hogy az i3-4160 is jobban fogja kezelni.
(#55260) norbert1998: en GTA jatekokra inkabb NV kartyakat ajanlanek.
-
pipo112
őstag
válasz Lacielvtárs #54493 üzenetére
igen erre
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #54419 üzenetére
Csak te hianyzotal ....
-
newwave0507
aktív tag
válasz Lacielvtárs #53274 üzenetére
Akkor így van , nyilván a tapasztalat többet jelent .. kinek , mire.. ez a fő szempont
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #53210 üzenetére
Én hagyom, szeretem, Fleksyben jól meg van oldva, igazából azért is használom azt.
Pabu: nekem is volt, (ua gép, csak 7850-el), 6 nap után megsütötte az 500 wattos-t). szerintem azóta rossz az usb a deszkán
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #52718 üzenetére
Nem itt/ezen a felületen, IRL.. elvtárs uram!
Ohwait, esetleg őkelme is felcsapott erdésznek?
Nem játszunk ilyet, városi gyerek vagyok!(#52721) Lacielvtars:
Neeeem, dehogy!
Amúgy egy szavad nem lehet, nem téged kereszteltek el Hablatyológusnak..[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz Lacielvtárs #52334 üzenetére
Már egy ideje ott van.
-
Balathruin
veterán
válasz Lacielvtárs #52331 üzenetére
utolsó sor
-
Balathruin
veterán
válasz Lacielvtárs #52326 üzenetére
Na igen, FM2-nél az 1 modulost jól bírta a belépő lap, majdnem 5GHz volt stabilan
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #52163 üzenetére
a jobb i3-ak TALÁN valamiben egy szálon elérik az fx8320-at alapon. azt hiszem, egyvalamiben, ami igen csak jelentéktelen dolog, de már nem tudom mi
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Lacielvtárs #51968 üzenetére
Gyorsan rá kell gyúrnom akkor, mert csak a kék fénycső van meg ezekből.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Vicki91
csendes tag
válasz Lacielvtárs #51641 üzenetére
Rendben köszönöm. Az első még belefér de a 34 már kicsit sok
-
Balathruin
veterán
válasz Lacielvtárs #51589 üzenetére
törzsgyökeres AMD fun lévén nem tudom leírni azt, hogy AMD fan.
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #51246 üzenetére
Tavaly szereltem (mentettem) régi irodai vasról, amit talán '99-es alaplap működtetett, proci se lehetett sokkal fiatalabb. Valamelyik topikban írtam is róla anno. W98-al összeszedni a cuccokat, tömöríteni, majd Featheer linuxal menteni, mert a win már sem usb-t sem semmit nem nagyon talált.
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #50866 üzenetére
Nem tudom... lassan én is úgy vagyok, mint a korosztályomból sokan: mire összejön egy gamer gép, már nincs idő a játékra... Szal. ez marad egy darabig (jóára és gyors DDR4-ig tutira), utána valami minigép az asztalra, ez meg megy a fiúknak, gyilkolják csak az alieneket rajta
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #50708 üzenetére
Amennyire emléXem, kicit túlárazott is volt. Használt H100 vagy ilyesmi jobb árban, nagyobb pííízért meg vannak kitek már. Nézegetem a blokkokat én is, nem nagyon szánom magam a cserére... pedig lehet nyernék pár fokot.
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #50557 üzenetére
guglikróm...
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #50444 üzenetére
Igen, van. Nekem is most passzív, a radin nincs venti. Ezért nem tuningolok nagyon.
persil: gyári kúler is gyenge, meg ha biosban nincs beállítva, akkor túl sok feszt kap, melegszik. Összefoglalót olvasd át.
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz Lacielvtárs #50439 üzenetére
Sajnos ahhoz passzív víz kéne rá.
-
marquuard
veterán
válasz Lacielvtárs #50437 üzenetére
Nem feltétlen kell kinyírnia a tuningnak akármit is.
PSN ID: marquuard
-
Balathruin
veterán
válasz Lacielvtárs #50437 üzenetére
Passz. Nálam a hő lehet, mert a déli híd fölött van a
szobám fűtése4870.stratova: 5,2GHz FSB állítás nélkül megy és attól is elkezdte egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz Lacielvtárs #50432 üzenetére
Nálam megőrül tőle a SATA vezérlő és lekapcsolja a merevlemezeket bekapcsolásnál.
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #50432 üzenetére
Nem, neeeem...
A tuning BÁRMIT ki tud nyírni.
De szvsz az lehet, h anélkül is elszállt volna. Szerintem.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #50225 üzenetére
LaciHordóElvtárs, a nyelved lassan körbeéri azt a hordót.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #50156 üzenetére
Vettem vörös ötös, berepülök!
(#50161) Misiviktor:
GeronimoTama topictárs
hasonlóazonos problémával küzdött nemrég és sikeresen orvosolta.Pontos részleteket ugyan nem ismerek, hogyan s mi(n)t finomhangolt, de látszólag unlockolta az fps drop mentes BF4 achievementet. Egy privit irányába mindképpen megér, csak még mielőtt hozzá hasonlóan te is küldesz Shit AMD című YT videóanyagot BF4-ről, amiben még ingame chaten/publikban is azt irogatod milyen kukás az AMD..!
Viccelek ám..! Elrettentő példa!
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #50154 üzenetére
"I love 4ever AMD, de az Intel a jobb "
Ahhoz képest a négy napos szünetre megbeszélt tesztet/virtuális e-peen összemérést szépen elsumákoltad, direkt nem írtam rád mert kíváncsi voltam mi lesz belőle.
Tényleg érdekelne, hogy a K nélküli Haswell-E i7-ed mennyi plusszt tud render/tömörítés/konvertálás szinten felmutatni az 5genyós FX-el szemben, mert a proci+lap ára majdnem annyi mint nálam az egész config!
-
Lacpac
őstag
válasz Lacielvtárs #50076 üzenetére
Enermax NoiseTaker 495AX-VE
2*18A
12V combinálva max 32A
Elvileg elégnek kellene lennie.
Hacsak nem a lap korlátoz.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #49877 üzenetére
csak tudod a híres
szépségemszerénységem nah, hát nem engedi.ÁÁÁ, nem jutsz Te pokolra... oda nálad jobbakat visznek
XaraXik a internyet, az éjjeli vihar betett a teKnikának sajna a cégás háló műXik[ Szerkesztve ]
-
rappit4
őstag
válasz Lacielvtárs #49750 üzenetére
Értem, csak azért gondoltam, mert az volt a q8200-asomon és gondoltam hátha, mivel elég nagy rajt a borda. Tudnál ajánlani ilyen 10k környékén?
-
rizsa7777777
tag
válasz Lacielvtárs #49735 üzenetére
Szóval akkor Asust érdemes, pedig ha ez a Fatality nem is ajánlott a 990FX Extreme 4 nem tűnt rossznak.
Köszönöm a válaszokat ! -
Béka 3
tag
válasz Lacielvtárs #49657 üzenetére
[CPU] ez 150mm magas talán belefér még. Ez a hűtő tud hasonló hatásfokot elérni mint a Seidon 120v ?
-
Béka 3
tag
válasz Lacielvtárs #49650 üzenetére
FX 8320 gondoltam elnézést nem figyeltem
(#49651) Gabrikovics: Erre lesz csak pénzem. meg jobban szellőzne ezzel hűtővel a házam szerintem.
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #49640 üzenetére
No offense tényleg, mindenkinek mások a becsípődései, nekem talán több is van mint másoknak csak én nem beszélek róluk..(csak most..)
Tényleg zavar, hogy az a szövetmennyiség napi szinten leúszik a lefolyón a zuhany alatt, a ruháimból pedig csak fogy az anyag.., legalábbis jobban mint a bootidőn spórolható 1-2mp.
De nem ragozom túl, mert tekintve a virtuális felület mibenlétét, sok esetben teljesen máshogy megy át a közlendő mint normál esetben, erősen befolyásolja az információ megtapadását/értelmezését az olvasója személyes hangulata.(#49641) Barathrum:
Amennyiben bármilyen okból távoltartanád magad a tunningtól, ne vegyél FX-et mert ezeket arra gyártották. Tunning nélkül jobban jársz egy használt i5-el pl, rövid/hosszútávon is.
Fenntartásokkal ugyan, de szerintem egy K nélküli Intelen még a gyári hűtőt is rajtahagyhatod ha normálisan szellőzik a házad. Az AMD/FX gyári hűtő(k) felejtősek, gyengék/hangosak, lehetőség szerint érdemes cserélni. Két évig büntettem magam/gépem vele, mindketten túléltük de soha többet!Aprón 6300as árban találsz sztem 2500K-t vagy újabbat, lapok sem drágák!
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #49624 üzenetére
Ugyan kérlek kolléga.., shemmi ilyesmi..!
Trollmode On:
Azért bízom benne, ti UEFI rajongók kaptok hamarosan okosalaplapokat/okosBIOS-kat.., aztán majd visszatérhetünk rá és megbeszélhetjük, nem a ténnyel van/volt gond hogy létezik UEFI BIOS/igény is van rá (szép mint a bocimobilom pizsamája/SDD megléte mellett még "gyorsít" ), hanem azzal hogy milyen irányba viszi azt amit manapság fejlődésnek csúfolnak..
Trollmode OffHamár a két lap összevetése BIOS-on felül.., azért 6+2/8+2 meg vessünk egy pillantást a bordázat/lap minőségére is. UD5/UD7 már volt a kezemben.., hogy egy klasszikust idézzek, "sokan szüzeket áldoznának érte/tük" és ezt mint UD3 tulaj mondom, van ám difi!
ASUS variánsból csak EVO R2.0-t fogdostam/nézegettem/állítgattam az éppen említett/ajánlott lapot nem, de képek alapján/szemre nem sok difi van és hát megkell mondjam nem egy UD5/UD7..Mindezektől függetlenül tagadhatatlan, hogy semmi probléma nincs az ASUS-okkal sem és minden pozitívum igaz róluk amit írtatok. Mindkét gyártó marha jó (volt..) AM3+ szinten, belépő szintű lapok fölött nem igazán lehet mellényúlni egyikkel sem.
Jó cuccok ezek..(#49626) hackeeeee:
[ Szerkesztve ]
-
lee56
őstag
válasz Lacielvtárs #49619 üzenetére
Najó akkor úgy tűnik rám hárul, hogy beállítsam a végeredmént! mínusz (csunyacsunya) ASUS + GIGA 2:2 Még jó, hogy itt senki sem elfogult alaplapügyben ugye?
(#49611) Aram : Ha már egy középkategóriás Asus árában hozzájutsz egy csúcs - de viszonylag régi rev1-es - gigához, bár valóigaz nem UEFI-s, de tuningban, ha jó procit fogsz ki (álá HERRz; nyaldkiaszemgödröm nekem is légyszives ) kb garantáltan tovább jutnál vele. Szerintem van pár világrekord is, amit jegyeznek említett lapocskával e-téren..
No Comment
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #49619 üzenetére
Beszólsz vazze?
A Giga tulajok ugyan kisebbségben vannak de lelkesebbek, esélyetek sincs!
Az LE-s példát pedig csak azért hoztam fel, mert a nyáron gyakorlatilag két naponta bedingelt valaki a topicba egy ilyen lappal és elmesélte miként vetették meg vele.
Tisztelet a kivételnek/barátodnak persze, ez lemaradt..
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #49615 üzenetére
Ezek ugyan azok a nagyrabecsült pc boltos eladók, akik szemrebbenés nélkül vetetik meg adott esetben a nagyérdeművel pl az LE verziót a m5a97-ból?
Nagyon megkérdezném egyszer egy ilyetől, hogy a 4+1es lap amin VRM hűtés sincs szerinte miért jó választás vagy adott esetben "elég" egy 8magos Vishera mellé..Amúgy hamár megint belekezdtünk, ASUS -1 / Giga +1, pláne mivel UD7-ről van szó.., az 99FX PRO R2 ahhoz képest legó..
-
Aram
tag
válasz Lacielvtárs #49613 üzenetére
Mindkettőtöknek köszönöm a választ.
A jó kis 440BX-em óta csak Asus lapom volt. Ez lenne a 2. Gigabyte lapom életembe, pedig voltak gépeim dögivel.
Ez a felirat 20byte!
-
pkornel
aktív tag
válasz Lacielvtárs #49591 üzenetére
8350 procit húznánk 4.5Ghz-re egy Cooler Master Hyper T4 hűtővel. És az lenen a kérdés hogy azzal húzhatjuk nyugodtan?
-
pipo112
őstag
válasz Lacielvtárs #49437 üzenetére
Big up és plusz 1 a szívünkből szoltál!
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #49430 üzenetére
Sasssnak...? Azt hittem én veszem meg
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #49422 üzenetére
Igen, a hideg miatt... mondjuk tűzifa helyett veszem, sebaj, takarózzanak be! Majd fűtök.
-
remusz13
tag
válasz Lacielvtárs #49391 üzenetére
asszem ezen forgolódok még párat éjszakánként bár újonnan gondoltam igazából, mert ha netán gariztatni kéne, 5 percre van a bóót' . szóval valahogy nyugodtabbnak érezném magam az új dolgokkal, de amúgy köszönöm a tanácsaitokat! hogyha kíváncsiak vagytok, akkor bemásolhatom a jelenlegi elképzelésemet a boltból.
-
Tatinho
tag
válasz Lacielvtárs #49091 üzenetére
Jajj de jó! Isten vagy
-
MurdR
veterán
válasz Lacielvtárs #48739 üzenetére
amúgy az AMD-re jellemző a lomhaság, de elöször is az a kérdésem mikor volt utoljára telepítve rajta windows?
a régi win is szokott lomhaságot előidézni 2 hónapja kb
meg ez a lomhaság milyen gyakori? random, valamikor elkezd a gépezet gondolkodni..
nem lehet hogy beszedett egy virust esetleg? AVG fent van, nem jelez semmit
alapjáraton amikor "semmi" nem megy, akkor is lomha? akkor nem.
esetleg HDD gond nem lehet? HDS 100/100
ezek csak tippek, hátha valamelyik segít nekedszerk: jah hogy terhelésnél ezek tényleg magas hőfokok...
ház szellőzés rendben van? le van véve az oldala. Nem lehet hogy nem jól fekszik fel a CPUra a cooler?
mert ezek a fokok úgy néznek ki mintha nem lenne jó szellőzés a házadnak, és benn reked a nagy meleg...&Vizion: köszi, nekilátok!
Érdemes lenne a lapot kicserélni? tehát beleesik a rettenetes kategóriába?
Coolert mit ajánlasz? pár ezer HUFért...[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #48700 üzenetére
Jonnek, jonnek....persze +/- 2-300 MHz es +/- 30-40 W TDP. Es kb ennyi, jah...meg raktak egy gagyi vizijatekot a csomagba es majdnem megduplaztak az arat.
Ezt inkabb nyuzasnak neveznem mint ujitasnak. Alaplapok? Semmi majdnem, ugyanaz mint harom eve....
-
stratova
veterán
Nem kötekedésképp, de szerintem 2016-ban a mostani FX procik a "Status: End of Life" felirattal ismerkednek. Majd ami utánuk jön és állítólag Zen a neve (fene se tudja már) az ismeri majd a DDR4-et a 2015-ös Toronto APU mellett.
Elvileg egyben váltja le a mostani teljes x86 palettát.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lehet összehoznak valami memóriavezérlőt, ami képes lesz a DDR4-re, és akkor belepakolják az FX-ekbe is. Bármi lehet.
Csak akkor új lapok AM3+ vonalon, talán új chipset is, mivel ugye a 970 és 990-es chipset elég régi már és megélt pár revíziót. A 950-es déli hídról nem is beszélve.
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #48625 üzenetére
Igen, úgy látszik ez a jelenség sokunkat bünteti.
Amikor a gémer szót kimondják azzal szoktam kezdeni, hogy első lépésként jó lesz a játék szó is a vérnyomásom szintentartása érdekében és 130-150k tokkal vonóval.Becsületemre legyen mondva, az utóbbi egy évben több mint féltucat ilyen configot raktam össze (mindegyik csont AMD...8320), maximális megelégedések mellett. Azért átadáskor szoktam tartani egy kis "tréninget" is arról, hogy egy játék nem attól lesz jó, hogy minden észrevehetettlen/fölösleges beállítást maxra húzunk benne. Amennyiben erre igény lenne, a VGA került volna ennyibe.
De teljesen korrektek, SSD a winfosnak, 8gb ram, 1tb vinyók, 270x(7870)/280x(7970)-ek, normálisabb 500/550es tápok. Nyilván ha találok valamit használtan garival akkor az megy bele/tesztelem magamnál.Szinte látom magam előtt hunbandit arcszerkezetét (elnézésed kérem ), amikor 2500k+nh-d14 tulajként a kezébe adták a 6300ast, kilátásba helyeztek +40-60k-t majd hozzátették, eköré kéne olyan gép ennyiből amin a srácok is tudnak BF4-ezni..
Tudván a férfiembert a kihívások éltetik, ha ezt összehozod 120évig fogsz élni.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz Lacielvtárs #48613 üzenetére
"a nem akarok tuningot, nincs időm a tuningra, stb kifejezésekkel, mert könnyen ki tudod borítani a bilit"
-
pEtii94
tag
válasz Lacielvtárs #48401 üzenetére
megfordítottam a ledet, de úgy is fenn áll a hiba még :S
-
pEtii94
tag
válasz Lacielvtárs #48398 üzenetére
Jah, akkor nem is kell az a hangszóró ? Vagy téged csak idegesített azért vetted ki ? Amúgy meg igen, minden rendben működik, egyetlen hibaüzenetet sem kaptam, lefagyás se volt semmi. Annyi hogy a HDD ledje nem világít, amit nem tudok hogy miért van, mert jól van bekötve, kábel sincs megcsavarodva. =/
-
CoDWaW07
őstag
válasz Lacielvtárs #47665 üzenetére
A drágábbikhoz szoktak adni vízhűtést, viszont itt ki is írják külön hogy nem adnak hozzá.
Én már semmin se lepődök meg, amióta 256 MB-os SD kártyát láttam fent 300 ezer Ft-ért pár hónapja●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
gaboro2
csendes tag
válasz Lacielvtárs #46742 üzenetére
Igen a ram auto de manuálisan is volt probálva, cpu csere ota vacakol.
Nem akarom az eladót bántani hogy rossz a cpu mert nemtudom -
gaboro2
csendes tag
válasz Lacielvtárs #46739 üzenetére
sajna az már nincs meg
-
gaboro2
csendes tag
válasz Lacielvtárs #46737 üzenetére
a probléma ugyan az,nem használtan vettem
-
gaboro2
csendes tag
válasz Lacielvtárs #46735 üzenetére
Igen ez mind megvolt
-
gaboro2
csendes tag
válasz Lacielvtárs #46733 üzenetére
1703x64 bios
-
gaboro2
csendes tag
válasz Lacielvtárs #46731 üzenetére
adatlap kitöltve
Asus crosshair V formula,Fx 6300,Corsair vengeance 4GB 1866mhz,Radeon R7 260X,
600W atx power supply,toshiba 500Gb sata III
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Ukrajnai háború
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest