Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
válasz Taifa Díaz #51866 üzenetére
Köszönöm a hasznos választ!
A négy fő érték az első négy?
Gyakorlatilag mind AUTO-n van most!Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
edeleny
őstag
APM, TurboCor kilőve, alapból.
Feszt feleslegesen adok neki, mert netezés közben alapon megy, 0,93V ad neki.
Offsetben adtam feszt neki, de csak annyit értem el vele, hogy max terhelésen, 1,441V-ad neki, a proci meg 80°C.Azért nem értem, mert a 4,4 - 4,6 Ghz-t simán vitte 1,36V is!
Valami más titok lesz!Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
edeleny
őstag
Sziasztok, akkor ide is megpróbálom feltenni a problémám!
Szóval adott az aláírásomban lévő konfig.
Megvettem tuningoltam. Win7 alatt 4400 Mhz-n tökéletesen ment! (4600-on is, csak már soknak tartottam)Egy idő után meguntam a Win7 UEFI telepítését, feltettem a Win8.1-t, automatán beállt valahova, és elvoltam.
tegnap frissítettem a majd két éves BIOS-t, és megpróbáltam tuningolni.Nos!
4200 Mhz-n tökéletesen fut a fiam Far Cray4-eViszont.
A lányom játszana a Farmville2-vel Chrom böngészőn.
Most ott tartok, hogy az 1600-s RAM-ok 1300-on, a proci 3700-on, és 1 perc után fagy a böngésző.Lassan jobb lenne bekapcsolni a Turbót alapon, tuning nélkül!
Mit felejtettem ki a számításból?
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
edeleny
őstag
válasz vakond5 #36431 üzenetére
Egy kis okosságért nem kell a szomszédba menni.
Nekem felsőtápos a házam.
A vastag kálbelkorbácsot úgy vezettem el, hogy hozzáfogattam a levehető oldallap éléhez, illetve függőlegesen az 5" keret széléhez. Igy semminek nincs útban.
A 24 pines csati maradéka, ami lelóg szépen vissza van hajtogatva a kábelkorbácsra.
Amiket nem használok tápcsatikat, azokat begyűrtem a flopy hely feletti részbe.A tápkábelből gyakorlatilag csak a VGA táp van a légáram útjában.A SATA kábeleket pedig bedugtam az alaplap alá/mögé így azok sincsenek a légáram útjában.
Az alaplapi csatlakozók a VGA mögött/előtt vannak, ott kikanyarítom őket, majd felől a HDD-nél jönnek vissza!Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
edeleny
őstag
válasz Seikai #36034 üzenetére
Valami nem kerek ebben a történetben!
Mennyi a szobád hőmérséklete? +10°C?A szoba hőmérséklete alá nem lehet hűteni gyakorlatilag semmivel! (lehet, folyékony nitrogén, aktív hűtő/klíma/, nyílt vizes rendszer)
HA igaz a 14 fok akkor kb 10-12 fok van a szobában!Maghőfoknak nekem is mutat baromságot, hogy miért nem tudom, de semmi köze a valósághoz!!
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
edeleny
őstag
válasz Zsivaagoo #35030 üzenetére
Ha az elem lenne a ludas, akkor "mindent" elfelejtene, de alapon elindulna.
Volt már pár esetem. A legbiztosabb jel, hogy az óra valahova vissza áll, és nem a pontos időt mutatja!
-
edeleny
őstag
válasz MaxxDamage #34996 üzenetére
Nekem Kingstone 1600C9 RAM-om van.
Simán megy 1866-on, sőt kicsit többön is. Igaz nem C9-ben , hanem C10-ben, 1,65V-al.Ami érdekes, hogy ezt csak FSB emeléssel tudtam elérni. Akár mit állítok a Digi-ben, és a DRAM beállításaiban ha BIOS-ban a RAM sebességet 1866-ra teszem nem indul el!
-
edeleny
őstag
válasz Cseneles #34903 üzenetére
Tényleg kell a Prime95?
Nálam hasonló feszen. (1.32V) FSB 235 X19.5-n megy a gép.
Az ugye 4582 Mhz. A RAM-nak meg 1866.Én az Aida64-t eresztettem rá. Ha 5-10 pecig nem jelez hibát a Stabilitás teszt akkor jó.
A Digi beállításokkal játszottam egy kicsit.
Igy használom már vagy 2 hónapja , soha nem fagyott.
Napi használat, Civilization 5, A fiam a Crysis-t gyűri. Van hogy nálam is megy 10 órákat egyfolytában.Sajnos a hőfokkal küzdök. Idleben 37 körül, terhelve 68°C.
-
edeleny
őstag
Igen, de ez még az egycsatornás memóriavezérlős 754-es Athlon64. Ezután jött a duálos 939 lábas.
Majd nem sokra rá a Venice magos. Az odavert a Prescotoknak.Az Intelek már akkor is duálba nyomták. (meg HyperThrading) Gyanítom az SD RAM-os konfig meg még az AthlonXP volt a tesztben.
-
edeleny
őstag
válasz Alister71 #29273 üzenetére
A maga korában az Athlon64 egyértelműen jobb volt. Pláne a 939-es! A Prescott-ot mindenki csak kazánként emlegette. Fűtött, de legalább lassú volt. Talán még az első X2-k is jók voltak, aztán jött a C2D, és a vigasz az ár/érték aránnyal.
[ Szerkesztve ]
-
edeleny
őstag
Ez az amit írtam! Féligazságok!
Sehol sem írtam azt hogy Auto Tuningon használom.
Engedtem neki egy beállítást, megnéztem mit csinál, és onnan folytattam kézzel.Az NB feszt emelte meg, valamennyivel. (most ne menjek be a BIOS-ba ezért.) Az az offset módban a hozzáadott fesz, nulla egész valahány század. A RAM feszt emelte meg 1,65 V-ra, de a gyártó oldalán az van, hogy 1300 = 1,5 V 1600 = 1,65V, tehát ez alapból kellene. A CPU fesz auto-n maradt.
HA bemegyek a BIOS-ba, akkor 1,33 V ad neki, ott annyit mutat. Windows alatt idle: 0,92V ha terhelem akkor 1,296 V. Messze, nagyon messze az 1,4 V-tól. A fesz érték jó, CPU-z, Aida64, és az ASUS progi is ezt mutatja!ViZion:
Tehát csak annyi a kifogásod, hogy időigényes így tuningolni. Időm nem sok van, de türelmem igen hozzá.
Szeretek babrálni rajta!
Egyébként először a te leírásod alapján állítottam be, csak a szorzót emelve, de kihívásnak éreztem, emelni az FSB-t!
Még mindig kíváncsi vagyok hol lehet a RAM-ok vége!
Lehet, hogy egy osztással visszább veszek mindent (szorzó, HT-link NB link), és tolom neki tovább az FSB-t
Vagy vissza 200-ra, és megpróbálom 1800-on elindítani a RAM-at.[ Szerkesztve ]
-
edeleny
őstag
válasz ViZion #29108 üzenetére
Igazából nehéz nem visszakérdezve válaszolni.
Anno amikor az előző alaplap + procit megvettem, akkor csináltam egy sor mérést alaptól a max tuningig minden beállítással. Voltak zsákutcák, és egész szép eredmények. Itt is feltettem azt a kérdést hogy most mik az elfogadott benchek? Sok választ nem kaptam! Anno az Everest, és a SuperPi progikkal nyúztuk a procit, és a 3DMarkal a rendszert. A táblázat most is el fog készülni, de nem ma!
Miért az 1-2-5%? Érdekes, hogy pont most teszed fel a kérdést! Számtalan kérdés érkezik, hogy 4,4 megy de nem akar 4,5-n? Akkor miért nem kérdeztek vissza hogy minek az a pár százalék? Egyébként is te írtad a bölcs kínai mondást, hogy mi az a progi ami nem megy 4,4-en, de megy 4,5-n! Miért hajszolja mindenki a nagyobb órajelet. Na ezért húzom én az egész rendszert.
Ha a 22x200=4400, de ezzel nem egyenlő 19,5x225=4400-al, mert a rendszer nagyobb teljesítménye végett így összességében ott van rajta a + 2 - 5%. (majd lemérem, akkor max nem lesz igazam)
Miért nem vettem alapból 1800-as RAM-at? Egyrészt mert hirtelen halálozott el az elősző rendszerem és nem igazán tudtam beleásni magam a témába! Másrészt, igen olvastam fórumot, és itt egy szóval sem említették az 1800 memóriákat, sokkal inkább az 1300-at. Az 1300-ra tettem rá egy lapáttal így lett 1600. A mostani eszemmel már gyári 1800-t vennék!
De nem épp az a tuning lényege, hogy a meglévőből, az olcsóbból hozzunk ki nagyobb teljesítményt?
Sokan írják, hogy XXXX procit vennék 4,5-n akarom járatni mit ajánlotok hozzá? Érdekes sehol sem olvastam, hogy az lett volna az ajánlat hogy vegyél alapból 4,4-t!A tuningban épp az az izgalmas, hogy soha sem tudod, hogy jó lesz e? Gyári időzítések, ilyenkor felejtősek, csak mankó, amihez visszatérhetsz. Anno, mint valahol írtam az AsRock lapomban csak jumperrel lehetett tuningolni. Ehhez képest a mostani windowsból dolgozó progik maguk a csodák. Ha valami félre megy, semmi gond, újraindulsz. Akkor ha valami félre ment, mehettél a boltba új cuccért. Az több adrenalint adott!
Olvastam itt az újonc kolléga megpróbáltatásait! Nem nagyon lehet mit ajánlani neki! De minden tuning bátorság kérdése is.
(VGA-t nem de TV Tunerkártyát én is módoltam DOS-ból. Nem tuning, a villám vitte ki. A flopy most is ott a gépben, igaz már nincs hova dugni a lapon! Maximálisan amatőr vagyok! Most még érdekel a tuning, aztán majd beállítom valahova, és úgy fog menni a rendszer. Érdekes, anno az alaplap topicja volt kiemelt téma, ott dumáltuk a tuningot, most ott nem sok élet van)
-
edeleny
őstag
Köszönöm az építő jellegű jó tanácsokat!
Mint leírtam a rendszer ment stabilan, csak én csináltam egy BIOS resetet, és nem tudtam vissza állítani.
Aztán eszembe jutott hogy még alapon próbáltam az ASUS AI SUIT automata tuningját.
Ráeresztettem megint. Állított egy csomó mindent, majd felvitte 229x17 re a procit, hogy ott stabil!Intettől kezdve már gyerekjáték volt tovább hangolnom.
19.5x225 (4380 Mhz)-re állt be. A RAM-ok 1800-on mennek.
A HT lin és az NB 2550 kör szaladgálnak.Lassacskán majd még játszom velük!
Igen, utána olvastam a témának, csak hát a "profi" tuningosok tudása kimerül abban, hogy megemeltem a szorzót, és adtam neki egy kis feszt, meg letiltottam a fél BIOS-t!
[ Szerkesztve ]
-
edeleny
őstag
válasz edeleny #29009 üzenetére
Lehet valahogy teljes BIOS reset-et csinálni?
Illetve érdemes?Ha az FSB-hez hozzányúlok, azonnal megdöglik! Nagyon idegesít!
Nem tudom mi állítódhatott el.Ráadásul van egy olyan problémám, hogy amikor összeraktam, simán a numlockal írtam be az értékeket a BIOS-ba!
Most a 2-est nem látja a num-loc-ról, csak a billentyűzet feletti számsorról, a nullát meg onnan nem. Tehát kombinálva kell beírnom.
-
edeleny
őstag
Miért is?
Mindenki a szorzót viszi feljebb, de nem vágom miért?
A végső sebességet majd a szorzóval lövöm be. Viszont a Ramok elmennek úgy látszik 1800-on is, akkor miért ne hajtsam őket ott?
-
edeleny
őstag
Sikerült úrrá lenni a hűtési problémán! Miközben a cooler gyártók minél simább talpakat készítenek, ez közel sem mondható el a CPU kupakjáról, jókora paszta réteg kellett alá, mert bakog rajta a hűtés!
Viszont , mielőtt rájöttem volna szétszedtem a gépet. Kivettem a procit is, újra összeraktam. Majd jött egy BIOS reset (load default)
Eleve ez gyanús volt, hogy amikor először felállt a rendszer, azt írta ki hogy új hardverek lettek telepítve, CPU, meg mittudom én mi.
Előtte 19 x 220 -on ment a proci, és 1760-on a memóriák.
Az a gondom, hogy ha megveszek sem tudom oda visszaállítani. 210 FSB felett el sem indul a windows, kék halállal lefagy. Előtte soha nem volt fagyás.
A beállításoknál mi felett siklottam el? Vagy telepítsem újra a windows-t? Esetleg valami teljes BIOS reset, mert most például a fesz részt offset-en hagyta, a Load default után, holott a legelső bejelentkezéskor minden AUTO-n volt.
-
edeleny
őstag
válasz Malibutomi #28860 üzenetére
Az anomália valóban fenn áll, de az én fejemben!!
A helyes érték 19 x 220 = 4200 Mhz
A többi stimmel!
Ehhez képest stabil a 4194 Mhz.
-
edeleny
őstag
Végigrágtam a tegnap óta meglett 70 hsz.-t!
A Throlling, amikor melegszika proci, és visszavesz!
tehát.
Mára nem csináltam semmit, mégis alapon a tegnapi 40-42 fok helyett 35-36 fokos a proci.Az előzőekben említett dolgokat megcsináltam.
Nálam:
20x220= 4400Mhz-n fut a proci. Auto feszen.
A memóriák 1760 Mhz-n mennek, 1.5 V-onRázavartam a Prime95-t.
A proci hőmérséklete 78°C-on ált meg (Thermalright Macho 120)
Vcore: 1.272
CPU frekvencia: stabilan 4194 Mhz Ezt nem pakolta sehova!!
Ami még érdekes: CPU Package temp: 57°CÉn semmi az előzőekben leírt ingadozást a feszben frekvenciában nem tapasztaltam. Az az nincs throlling. Akkor most mi van?
nem értem!!Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
edeleny
őstag
Na megjött végre a Macho 120!
Háát??!!
A CM Hyper TX2: idle 38°C, terhelve 68°C
Thrermalright Macho 120: idle 40°C, terhelve 68°C
Ettől azért többet vártam!4
Nem a ház szellőzése a gond, oldallapot levéve sem változik semmi!
Amit észre vettem, nem pörgeti fel a ventit 100%-ra. Akár mit állítok (50°C már 100%-al pörögjön), csak 1280-ig forog ki a venti. Elméletileg 1500-ig kellene.Még holnap leszedem, hátha nem jól pasztáztam de nem hiszem hogy ez lenne a gond.
Ugye két csavarral rögzítem a tornyot, ezt a két csavart addig kell húzni amíg lehet? Az az, a felső szorító lemez érjen hozzá az alsó (proci körül lévő) lemezhez? Nem mertem agyon tépni, de a torony stabilan áll.Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
edeleny
őstag
válasz aknaakna #28668 üzenetére
Nem!
Tuti, hogy a régi feltelepített Windows a ludas!Én "csak" lap-proci-memória cseréltem, és teljes halál volt telepítés nélkül. Pedig AMD-AMD_re, ASUS-ASUS-ra lett cserélve!
-
edeleny
őstag
Mennyit hült a proci?
Nekem is CM Hype TX2 van, és most nézek hozzá valami mást!
Thermalright Macho 120 a kiszemelet, mert az még épp elfér a házban a maga 150 mm-es magasságával.Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
edeleny
őstag
Annak idején még a jumperelős korszakban azt tanultam, hogy van egy határ a tuningban ami felett már nem nő a teljesítmény.
Anno még hét éve is így lőttem be a gépet (ASUS A8-NE, 3,2 Venice)Most milyen bencheket ajánlotok? Kellene ami a komplett rendszert teszteli! Elég az Aida64 pár darab tesztje?
Más.
A fent említett alaplapban aztán egy 4200-as X2 került.
Én a Civilization 5-vel játszom. Azzal a procival nagy pályán, sok ellenféllel 2-3-5 perc is volt amíg a körök között számolt. Most ugyan ennyi, csak másodpercben! (na jó 5-10 másodperc).Ráadásul úgy, hogy az esetek nagy részében csak az 5-ös mag számol 100%-on, a többi el van magának. Mindezt jelenleg 4.0 GHz-en.
Ja, FX 8320.[ Szerkesztve ]
-
edeleny
őstag
válasz ViZion #27752 üzenetére
Értem, a koncepciót, de nekem így nem kell befúvó venti.
(mondjuk az előző lapon a chipset lapkán nagy passzív hűtő volt, mellette jött be a hideg, és az hűtötte)Az uj táp elméletileg szabályozza a venti fordulatát, a hangját még nem hallottam.
Mondjuk a ház be van dugva egy szekrénybe, így nem is fogom.
Sokkal jobban bosszant, hogy valami ütemesen rezonál.Rezeg a ház rendesen
Vagy a két HDD, vagy az alaplap ad át valamit, de már nagyon bosszant!
Ha befeszítem a házat akkor csendben van. Csavarokat már átnéztem, rendben vannak.[ Szerkesztve ]
-
edeleny
őstag
válasz Akcok94 #27749 üzenetére
Nyilván mindenkinek más filozófiája van a hűtés kapcsán.
Én azért preferálom a felsőtápos házat, mert a tápventi is meleg levegőt (használt,piszkos levegőt) szív magába, és fúj ki a házból. A táp alatt van még egy kifúvó venti. Alól a szellőzőkön, valamint a HDD-k előtt lévő szellőzőkön keresztül szív friss, hideg levegőt.
Így elméletileg adott levegő, csak egyszer megy át a procihűtőn.Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
edeleny
őstag
válasz =WiNTeR= #27740 üzenetére
1.24V -al vitte a 4 GHz-t.
Most a C&Q végett Auton van a fesz.
219x19 beállításokkal.Sajna, én a CPU hűtőre várok, azt hittem elég lesz neki ami volt. Hát nem.
De ez brutális, nekem nem férne el a házban!
Kérdés?
Miért jó az alsótápos ház?Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
edeleny
őstag
válasz ViZion #27631 üzenetére
Lentebb volt, és 42, Mhz, és 4,4 mhz volt benne.
Nálam általában az 1-3-5-7 magok dolgoznak, a többi legózik, vagy csak az 1-3 dolgozik!
(Civilization 5 alatt az 5-ös magot tekeri, de mindig!)
-
edeleny
őstag
válasz ViZion #27617 üzenetére
Isten ments kisérteni!! (azon gondolkozom, hogy elmentem a profilt, és visszaállok alapra, majd ha lesz normális hűtés, akkor lehet folytatni)
CPU-Z szerint:
HT link, és NB: 2417 (auton hagytam ő pakolta fel, valszeg 2200 ról húzta tovább)A memóriához 878.9 Mhz-t ír, ez duplázva: 1757,8
-
edeleny
őstag
Na volt időm kicsit játszani. (legközelebb majd csak jövő hónap közepén lesz, akkorra talán lesz komolyabb hűtésem is.)
Valamiért nem szereti a 21-es szorzót. Az Aida64-ben (komolyabb progit nem mertem a hűtés végett ráküldeni, így is 65-70°C volt a vége) FSB 200x21 (4400 MHZ-be) többször belehibázott a stresszteszt.
Viszont 219 x 20 (4380 Mhz) szépen lefutott 10 percig hiba nélkül. 1758 Mhz mennek a RAM-ok, és 2330 körül a HT és a CP/NB link (pontos értéket nem tudok.)
[ Szerkesztve ]
-
edeleny
őstag
válasz Tomko78 #27600 üzenetére
Anno Amikor megvettem az A8-NE-t, akkor volt XP, meg egy rakat driver hozzá!
Egyesével majd 20 percig tartott feltenni.Aztán jött a Vista, meg a Win7, és ezeket el is felejettem, (úgy látom nem csak én!)
Most újra tanuljuk, hogy kell egy rakat driver!
-
edeleny
őstag
válasz ViZion #27563 üzenetére
4200 Mhz-n vagyok automata fesz. szabályzással.
AsRock?!!
Az első pár használt lap után az első értelmes lap egy AsRock volt egy Athlon 2,4-el.
Sokan ma infarktust kapnának tőle. BIOS frissítés csak flopy-ról DOS-ból. Minden tuning csak jumperral.
Ház szétszed, felhasználói kézikönyv elolvas, a kb 30 tüskéből kiválaszt, melyik kell. Összerak, és izgul, mert ha félrement valami akkor vége a dalnak!
Ehhez képest az ASUS A8-NE maga volt a mennyország. Elméletileg akkoriban az Asrock az ASUS leányvállalata volt. Mint a Volkswagennek a Seat. Et is az is kinőtte magát.Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
edeleny
őstag
Kicsit off.
Olyan progi kellene, ami használat (játék) közben nem csak a fesz, hőm. venti, hanem az órajel adatokat is rögzíti.
Kicsit gyanús, hogy a Prime, és társaik szétfőzik a procit, miközben a windows-os alkalmazások, vagy az a két jéték ami rajta van meg nem. Úgy 80°C, így meg 65°C.
Kíváncsi lennék játszik e az órajellel is, mert a feszkót nem babrájja
-
edeleny
őstag
válasz edeleny #27354 üzenetére
Tuning megoldva, természetesen én vagyok a láma.
22-es szorzóval gond nélkül fut 1.25 V-on Az 4400 Mhz. Ezen megy egy ideje, de az Aida stabilitás teszt le áll hibára hivatkozva. 65°C a vége nem melegszik jobban.
Emeljek feszt, vagy ez a vége?
Most megnézem mennyit bírnak az 1600-as RAM-ok, és majd azokkal lövöm be a végleges frekit
-
edeleny
őstag
Sziasztok.
ASUS M5A97 EVO REV 2.0, AMD FX8320 proci
Mit rontok el?A szorzót szeretném emelni, de ha átteszem Manual módba, akkor nem engedi, csak I:S vagy miylen módban.
Hiába kapcsolom be a C&Q-t, nem mozdítja meg a ventit, padlógázon megy!Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3600
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest