Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Netfone
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
remusz13
tag
válasz gyurkikrisz #62643 üzenetére
játszottam gta5-t fhd normalon vele, szépen vitte, de énis terveztem anno hogy lecserélem fx 83xx , mert korábban nemvolt rá keret, de aztán megváltam tőle mégis
-
remusz13
tag
válasz MinionFlasH #62531 üzenetére
mostmár minden jólett, turbo offos, kicsi alulfesz, szépen megy. többet nem hallgatok a leírásokra
-
remusz13
tag
köszi a helpet most legszívesebben elásnám magam, ez már a második amivel beszívtam ma, sikerült egy i30-al is kellemes időt eltöltenem. amint beépítettem, még írok hogy milyen lett
-
remusz13
tag
sziasztok
ismét segítséget kérnék, a múltkori konfig (fx 6100, asrock 970 ) kapott egy tx3 hűtőt ( amit persze csak úgy lehetett belerakni hogy felfelé fúj, nem hátulra kifelé ) , és bf4 alatt -csak azalatt- random kikapcsol a gép, pedig proci stress test alatt 55 foknál megállt, bár jó meleg volt a gépház. videókártya 7850, táp chieftec gps 450. Próbáljam alulfeszelni a procit, vagy mit ajánlanátok?
-
remusz13
tag
válasz GeronimoTama #62443 üzenetére
http://www.speedtest.net/my-result/4825780110
-
remusz13
tag
válasz Habugi #62182 üzenetére
Dvd írót rá se mertem kötni ekkora tápra ennyi minden mellé. de most kiszedtem elemet, memóriát, újradugtam kábelt , vissza elem, azt bejött bios, ott default, turbo core off , és most bebootol. Köszi a tippeket, bejöttek Nem saját gépem, szóval gondoltam hogy inkább a tutira megyek. köszi mégegyszer tápcserét ajánlom neki sürgősen ( itt megjegyzem még, hogy a tápjára rávan írva alkoholos filccel hogy
RosszJó (igen pont így áthúzva, na de ő tudja ) -
remusz13
tag
sziasztok
épp ma pakoltam át egy fx configot egy ócska házból egy újabb házban, először ment rendesen minden, mondom azért tolok rajta egy restartot, aztán pittyent 4et az alaplap, azóta nem igen akar csinálni semmit bootnál csak egy fekete kép. épp most szedtem ki az elemet. a konfig pedig pontosan ez:Fx 6100
Asrock 970 pro 3
8 gb ram 1333mhz (4-4, az egyik samsung a másikat most nem vágom)
van még benne egy 7850, és egy chieftec gps 450 táp. 2 vinyóvalTudnátok segíteni, hogy mi lehet vele, kicsit felhúz hogy 20 perce semmi nyavaja se volt vele, meg előtte jópár hétig se. Köszi a helpet
-
remusz13
tag
király, kössz akkor azt hiszem eldőlt a lap és a proci választás. már csak a maradék zsetont kell összeszedni
-
remusz13
tag
válasz Methionyl #59865 üzenetére
Most egy kicsit jobban utána néztem dolgoknak, kinéztem egy 8300-t, eléggé jó áron van, mellé meg egy Gigabyte GA-970A-UD3P lapot, ebbe bele megy bios update-k nélkül is, csak viszont erről a lapról meg azt olvastam, hogyha turbo core-t kikapcsolod, kétszer pörög fel a gép bootolásnál, ami nem igen jó dolog ha tuningra tervezek. Vagy ez csak régebbi giga lapoknál él?
-
remusz13
tag
ahogy itt olvasom a win 10es dolgokat, egyre jobban hezitálok egy fx között és egy 860k között, gyintel nem, mert ott nincs meg a móka az oc-val az hiányozna, de még várok hogy mi sül ki ebből
-
remusz13
tag
válasz ViZion #59397 üzenetére
1155 lesz belőle, majd 20k-val olcsóbban meglehet, és teljesítményben ugyan ott lesz körülbelül Annyira számomra úgy sem fontos, hogy zsír új dolog legyen és fejleszthető, csak szolgáljon ki egy jó 3 évig nyugodtan. De ha netán használtban találok fx-et bomba áron, meggondolom még
-
remusz13
tag
ejj de rég voltam itt, de látom a gyintel vs amd örök Bár én már sajnos megváltam az fx configomtól ( csak 4300as volt ... ) de most gondolkozok egy újabb összerakásán, és ugye i5 vagy fx 8300-n agyalgatok, de minél többet olvasgatok errefelé, annál jobban elbizonytalanodok. nameg hogy windows 10el milesz. szerintetek mit tegyek? netes játékok mellé nem épp az fx az erősebb, de azért tuninghoz már konyítok, a 4300ból is kihoztam egy 4,6-t, úgy kellemes volt
-
remusz13
tag
válasz Balathruin #57494 üzenetére
üdv. szerintetek adott configom hogyan fogja bírni az autocad-et ? tudom memória lehetne több, de orvosolva lesz
-
remusz13
tag
prime95 alatt full terhelés 65fok nem gázos egy kicsit?
-
remusz13
tag
üdv
sikerült ma megvennem egy arctic freezer a11-t , és az alábbit sikerült elérnem vele:http://i.imgur.com/DKFkYnH.png
lefutott rendesen, hiba nélkül. Hálás volnék ha megosztanátok a véleményeteket, nagy segítség volna számomra így elsőre
(amúgy 59 fokig ment fel max, de lehetne kevesebb is, ha én okos nem fordítva rakom fel a hűtőbordát... de majd megfordítom ha ráérek ) -
remusz13
tag
hali
Arctic-Cooling Freezer A11 - Erről van valakinek valamilyen élménye, tapasztalata? Gyári hűtő cserére szánom , már ráférne, meg úgy egy max 4,5 tuningra. és ennyi lenne rá a lóvé -
remusz13
tag
válasz norbert1998 #54536 üzenetére
jólvan amúgy köszönöm , igyekszek, a pálinka megteszi a hatását ( az előbb nem tudtam szerkeszteni mire leesett hogy mire gondoltál... )
-
remusz13
tag
válasz norbert1998 #54534 üzenetére
már előbb eljutottam oda hogy alaplap csere, szóval füstbe megy a 8320e -s tervem... megpróbálok egy régebbi drivert szerezni. bár szerinted előfordulhat hogy a gigabites nettel nincs kibékülve ?
-
remusz13
tag
válasz norbert1998 #54529 üzenetére
nem próbáltam, mert van mikor 2 napig nem látok ilyet, aztán egy nap többször is. teljesen random, aztán ezért nincsen kedvem újra telepítgetni az oprendszert. betegen meg pláne
-
remusz13
tag
válasz norbert1998 #54527 üzenetére
alaplapi ethernet , és 8.1el húzom. frissítettem már drivert is, és nem vágom miért. de lehet a koli hálózattal van valami, sajna még nem tudtam kipróbálni máshol
-
remusz13
tag
mit gondoltok, hogy az alaplapon miért csinálja azt ( lassan napi rendszerességgel) hogy eldobja a netet 10 másodperc alatt 5x, és utána mintha mi sem történt volna?
-
remusz13
tag
válasz Sarkadi #54076 üzenetére
egyik ismerősömnek hasonló dolgot csinált a gépe. kb codegány szintű tápja van, lehúztunk róla minden "felesleges" dolgot, ami fogyasztotta az áramot, és láss csodát, egyből megindult. lehet elgondolkoznék azon a tápon, lehet tényleg kevés, bár ez csak az én gondlatom.
-
remusz13
tag
Kipróbáltam mit tud produkálni a processzorom a "nagy WoW"-ban, 4,3 ghz-n ment, hd felbontásban, ultrára tekerve, a legnépesebb helyen (50++) 25-30 fps között ugrált. ( hozzáteszem csak 50% körül volt gpu,cpu kihasználva). Szerintetek ezen majd egy kicsit nagyobb Oc fog tudni segíteni? (tudom, hogy nem amdre való a játék , csak érdekel)
-
remusz13
tag
felraktam a win10et ( hamá ingyé' jár nekem msdnaaról ) de elég fa**a a cucc, bár azért pár bugot már találtam
-
remusz13
tag
szerintetek miért lett jó pár boltba drágább a 8320 ? valahol még az E változat is olcsóbb picit Remélem nem marad így, spanomnak is olyat gondoltam volna beépíteni, meg én is vennék nyár elején-végén egyet...
-
remusz13
tag
én nyugodtan cserélem a 4300-at 8320ra vele, hátha jobb lenne egy szálon , alap órajelen
-
remusz13
tag
válasz GeronimoTama #51941 üzenetére
Akkor inkább átmegyek a "milyen gépet vegyek" topicba máris
-
remusz13
tag
válasz GeronimoTama #51939 üzenetére
Késztetést éreztem a válaszra de a jövőben kapni fog egy 8 magos báttyát , addig ez is tökéletes
-
remusz13
tag
válasz GeronimoTama #51936 üzenetére
Én....
-
remusz13
tag
-
remusz13
tag
válasz kaktusz0906 #51869 üzenetére
biosban. bár szerintem itt a leírásokban biztos van róla szó hogy pontosabban hogyan is
-
remusz13
tag
nekem felüdülés a 4300-s is ahhoz képest, ami volt. na és inkább egy szálat használó szutykokkal játszok (blizzard) , de eddig más se jelentett nagyobb problémát. bár attól függ kinek milyen elvárása van.
ja és nem utolsó szempont volt az sem, hogy 35ből kihoztam az alaplap+procit.
[ Szerkesztve ]
-
remusz13
tag
óóó köszi a válaszokat :3 én még azon agyaltam, hogy egy cm 212 evo mennyire is szolgálna ki.
-
remusz13
tag
válasz norbert1998 #51652 üzenetére
innét oda, onnan ide, de válasz 0
-
remusz13
tag
válasz remusz13 #51511 üzenetére
remélem azért szabályzatot nem sértek hogy magamat idézem, de sajna nem kaptam választ, viszont örülnék a tanácsotoknak Annyit még hozzáfűznék, hogy fsp hexa+ 500w tápom ezek alá, háznak sharkoon vg4-w , és még egy 750ti döcög mellette, az nem hiszem hogy sok vizet zavar. Az árral úgy lennék hogyha belefér a házba , és pár ezren múlik a jóval nagyobb teljesítmény, üsse kutya.
-
remusz13
tag
sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem, hogy milyen cpu hűtőt tudnék rátenni én a kis fx 4300-ra, amivel tudnám húzni úgy 4,3-4,5ig kb? Itt egy kép is : http://i.epvpimg.com/eLH6f.jpg
Tápkábelt nem tudom elhúzni alaplap mögött/felett, hát nem a legjobb ház na( sajnos utólag jöttem rá) . Meg egy olyan kérdés hogy a jövőben érdemes-e majd továbbfejlesztenem egy 8320ra? M5A97 r2.0
-
remusz13
tag
sziasztok. furdal a kíváncsiság, utána is olvastam, de úgy érzem itt fogok tuti választ kapni a kérdésemre. ugye egyelőre csak 4300 van, asus m5a97 r2.0 lapban, de később úgyis fejleszteném, de nemtudom mire, 6300ra , vagy 8320, a lényeg a kérdésben, hogy az utóbbit hogy viselné el a lap?
-
remusz13
tag
hali
köszöntem utólag is a segítséget, összepakoltam a gépem, elég jól fut (csak i/o shield nélkül, másik ház kellett volna m1 ) ( fx4300 , gtx 750ti, fsp hexa+ 500, m5a97 2.0, 4gb ram egyelőre) -
remusz13
tag
Sziasztok! Múltkor írtam már offban gépügyben, de most rendelném meg a tutit, szóval ha még valaki rábólintana azt megköszönném!!
cpu: fx 6300
gpu: gtx 750ti
ram: 4gb cl9
mobo: Asus M5A97 R2.0
psu: chieftec 450w ctg 80p
ház: sharkoonElőre is köszöntem szépen!
-
remusz13
tag
válasz MinionFlasH #49403 üzenetére
lehet
-
remusz13
tag
hopp spanom az fx gyárihűtőjére nem panaszkodott még, de lehet mindjárt rákérdezek azért mégegyszer. és nem hallottam eddig traktornak , egy darabig kibírná alappal nálam is sztem
[ Szerkesztve ]
-
remusz13
tag
csak a bolti dolog miatt mondtam a vagy r7 265-t de akár azt a 7870 -t lehet még beis fogom, bár nemtudom hogy az a gyártó milyen hírnévbe áll
-
remusz13
tag
válasz ViZion #49394 üzenetére
proc: fx 6300 - 27.190 Ft
lap: GigaByte GA-970A-DS3P - 18,790 vagy Gigabyte GA-970A-UD3P - 23.090 Ft ( az utóbbi ocra elég jó , úgy olvastam )
memória: 4GB 1600MHz DDR3 RAM Crucial Ballistix Sport XT CL9 11.090 Ft
táp: chieftec (CTG-500-80P) OEM 14 990 Ft
ház: Bitfenix Comrade 11 600Ft ( Azért ezt néztem, ebbe nem kellenének átalakítók ssd-hddhez )Na videó kari meg vagy használtam egy VTX HD 7870 2 GB X-edition aproról(még egy jó fél év garival), bár az eladónak nincs még értékelése, és helyben lenne, ez 35000 lenne, vagy r7 265 sapphire 40,500-ért.
120-125 körül jönne ki így. De később még ígyis kellene bele 4gb memória, és értelmes vinyó
Nooos? -
remusz13
tag
válasz Lacielvtárs #49391 üzenetére
asszem ezen forgolódok még párat éjszakánként bár újonnan gondoltam igazából, mert ha netán gariztatni kéne, 5 percre van a bóót' . szóval valahogy nyugodtabbnak érezném magam az új dolgokkal, de amúgy köszönöm a tanácsaitokat! hogyha kíváncsiak vagytok, akkor bemásolhatom a jelenlegi elképzelésemet a boltból.
-
remusz13
tag
válasz ViZion #49388 üzenetére
úgy terveztem hogy ne kelljen ráköltenem később annyit, szal ha mondjuk +10ből kihozható értelmesebb dolog, akkor beleférni, eddig van egy ssd-m amit feltudok használni(meg laptopból még a vinyót talán ideiglenesen, hehe) . lapnak am gigabyte 970a-ds3p-t néztem ki, valahol mondják hogy jó, csak oc-t nem nagyon tűri el. bár 270x-et még nem találtam seholse 40ért, mondjuk lehet nem csak a lakhelyemen kéne néznem miket árulnak ja és pentium nemtudom mennyire bírná hosszabb távon, ezért vagyok kicsit dilemmába, inkább multis játékkal ütöm el a kevés kis időmet
-
remusz13
tag
Sziasztok!
Inkább offtopicba írom, lehet így nem leszek leugatva nagyon Lényeg a lényeg, segítségeteket, tanácsotokat kérném azzal kapcsolatban, hogy a hetekben összeraknék egy új asztali gépet ( leváltanám az acer 5552g típusú laptopom) , de nemtudom hogyan oldhatnám meg a 120 ezres keretemből. Tudom hogy van külön topic erre, de ott válaszul a pentium g3220 kapom, de kíváncsi volnék egy AMD-s alternatívára. Videókártyából egy r7 265-t, vagy egy használt 7850-t gondoltam (35-40k) , e mellé kellene a többi dolgot beszorítani. fx 6300-ba agyaltam, nem gondolkodtam nagy oc-ba, ha jóltudom van valami turbó mód, azt azért húzza ki. Na meg a táp lenne kérdéses, de ha tudtok egy jó házat is hozzá... Megköszönnék minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest