- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
Kutya_7 #60006 üzenetére
Áh nem is, a házi Paksodról csak akkor "éri meg" ha extra HW fanatik vagy aki szeret mindig újdonságot élvonalban kipróbálni. Jópár évig elleszel még azzal bőven.
DCII.., hát igen.
Az enyémen a vRam csinálja a mókát a Hawaiiokon pedig a VRM, ha nem elég tuningos chip az csak külön fűszer, szerencsére az enyém legalább ebben jó."Itt vagyok én, csak nem reagálok mindenre, mert még az lenne, hogy mit okoskodik itt egy kék barom.."
Oké, a közelmúlt keserédes tapasztalatai alapján ezt teljesen meg tudom érteni!
(#60009) Tigerteam:
Az alapórajelet el kell felejteni, mégha valakiben van is némi félsz a tuning okán, ezeket a procikat arra gyártják hogy húzva legyenek. Nincs hikomat hogy külön tuningos lap/proci stb..
(#60012) eldiablo:
Nah ezzz azzz!
Titkon benned bíztam, adja rendesen a Physicset. Milyen VGA-t tettél mellé mert szemre az tuti nem Pitcairn. Esetleg más valaki eredménye? Annyiból gyanús hogy a Te kockád nem kér ekkora feszt 5.1-hez..Van bármi ötleted itt a topicban a többieknek miért fut szarul/kakukkol le 7fps-re?
(#60013) norbert1998:
Az persze..
(#60016) .zSoLTi.:
Tudod, két "fajta" NB van, alaplapi és a CPU-NB.
Gondolom utóbbit buherolod és feszt is adtál neki, mennyit? FSB-vel is próbáltad? -
Valkűr
addikt
-
Habugi
addikt
válasz
Kutya_7 #57593 üzenetére
Pistike a napköziből bepróbálkozott a felnőttek világában..
Közölte hogy van egy 8120asa ami gyári hűtővel 6.5Ghz-et tud, de szerinte menne 8at is így megér 50ezret.
Mindezt "ikszdé-lol-pite" felhasználónév felhasználásával követte el, még azt is beleírta felkészülten hogy ő nem kamuzik!
Cirka fél órája odaírtam neki, hogy mivel látszólag kibulizta magának hogy ma ne kelljen iskolába menni, legyen jó gyerek és törölje onnan ezt a szemetet. 10percel később már nem volt fennt a hírdetés, szóval senki nem mondhatja hogy "ezek a mai fiatalok.."
(#57596) Hencso:
Jahogy ja.., akkor mégsem ő maga volt.
-
MK VII
veterán
válasz
Kutya_7 #57593 üzenetére
Egy aprós véglény FX8150-et hirdetett 50k áron azzal a szöveggel, hogy :
"Ritka processzor. Az AMD első nyolcmagos processzora aminél sokkal szarabb a 8350 és különben is ez megy 6,5ghz-en gyári hűtőjével,de viszi a 8ghz-et is jobb hűtéssel."
Csak kicsit bővebben taglalta ezeket. Valami hihetetlen vicces hirdetés volt ami nagyon is komolynak tűnt
Le kellett volna printelnem... Az év hirdetése címet tuti megkapta volna -
vbbb
őstag
válasz
Kutya_7 #56930 üzenetére
Memtest már megvolt, azokkal nincs gond. (Azért kipróbálom majd 1db modullal is)
Hibaüzenet nélkül szokott csak szimplán újraindulni, nincs kékhalál se. Amikor volt hibaüzenet korábban - nem tesztelés közben - akkor valami ilyet írt: "NTFS FILE SYSTEM KMODE EXCEPTION NOT HANDLED"
Valószínűleg telepítek egy pendrive-ra egy Windows-t gyorsan vagy valami live CD-vel kéne kipróbálnom amivel lehet futtatni IBT-t memóriából akár.
-
rstwingo
tag
válasz
Kutya_7 #56777 üzenetére
Valakinek az a kicsi különbség is számít
fasterware-nek csak 10 fps kell és már egy PCIe 3.0-s alaplappal tudna szerezni 6 fps többletet , de lehet a jobb alaplap miatt a procit is jobban tudná húzni és már meg is lenne az a fránya hiányzó 10 fpsugye milyen olcsón megúszná, csak egy alaplap csere
-
rappit4
őstag
válasz
Kutya_7 #56581 üzenetére
Egy olyat tudtam csinálni, hogy egy 9cm-es ventit bedobtam felülre, hogy befelé fújjon a VRM hűtő felé. Sajnos a fedelet nem tudtam rárakni, mivel nem oda való a venti és hozzáérne a teteje ezért nem tudom, hogy attól ment e lejjebb, hogy szét van vázra szedve, vagy hűtő miatt, minden esetre kb 10C-t esett a hőmérséklet. Ha vennék 2 db 12-es ventit felülre ahol most ez a 9-es van mi lenne a legjobb? Szívjanak vagy fújjanak vagy egyik ezt másik azt?
-
rappit4
őstag
válasz
Kutya_7 #56569 üzenetére
Na, ebben nem vagyok biztos. Aláhúztam, ami felszökött 77-ig.
-
Whysperer
addikt
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Kutya_7 #55497 üzenetére
"Tényleg fejezzük be az OFF-ot, ha vki kíváncsi vmire kérdezzen privátban, amint tudok válaszolok, vagy figyelje az OFF-olós totyikot kérjen ott infót, megkeresem már én is..."
Az off topik a PH legjobb és egyben színvonalasabb topikja, és egyben a legszerényebb is -
lovas001
aktív tag
válasz
Kutya_7 #54858 üzenetére
igen jó kockát fogtam ki szerencsére. Sokat gondolkoztam épített vizen de sok pénz sok munka sok idő és ezekből van a legkevesebb
Pedig kiváncsi volnék én is mi lehet a vége a kockának mondjuk egy rog lapban egy frankó vízzel mint a tied
Habár a 270X mellet kb mindegy mennyire húzom mindenhol kihajcsa
-
lovas001
aktív tag
válasz
Kutya_7 #54856 üzenetére
Öszintén szólva ez korábban már leírtam . Minden alatt stabil viszont bármekkora fesszel mármien frekvenciát eldob. teszem azt 1,5 volt 4 ghz -t is.
Nálam elődordulnak windowsos anomáliákAmikor mentek a tesztelgetések és mondták hogy a 3d mark vantage-t futtassam, az sose futott , mondtátok instabil .De el sem jutott addig hogy teszteljen már előtte behalt. Akkoriba irtam is a topikjába hogy mitől lehet, de ott sem tudták végül megoldani, pedig akkor sem a tuning volt a probléma, mivel alapon sem töltött be. Egyébiránt az hogy mi stabil és mi nem megint egy jó téma
Nálam az számít stabilnak amikor használom a gépet mindennap és nem produkál random fagyást vagy kékhalált vagy egyeb hibákat semmiféle program futtatása közben, legyen az játék photoshp renderelés vagy akár szimpla facebookos alkalmazás.
-
Kutya_7
tag
válasz
Kutya_7 #54840 üzenetére
Lejárt a szerkestési időm...
Annyi kimaradt, hogy az "FX FIX" mappa tartalmát be kell másolni abba a könyvtárba amiben van az "IntelBurnTestV2" alkalmazás és mindent átírni, mert ugye ugyanazok a fájlnevek vannak ott.
Ha ez megvan mehet a Very High-on a 10 kör. Hőmérsékletekre figyelni!!!Ha Winfos8.1-en futtatod akkor Winfos7 kompatibilitási módban kell rendszergazdaként hogy ne dobja el az utolsó körnél.
-
V!ck
senior tag
válasz
Kutya_7 #54734 üzenetére
Ez eddig tiszta sor, de az logikus, hogy sokkal magasabb fesszel alacsonyabb órajelen, ugyanolyan hűtővel 20fokkal alacsonyabb hőfokod van?
1,35V vs ~1,4V
4,4GHz vs 4,2GHz
65+fok vs 44fok
Ez nem fér a fejembe...Asszem egyelőre megállok 4GHz-en. Ez a kép prime közben készült. Hőfok nem emelkedett tovább és a max 1600 helyett épphogy 1200on pörgött a hűtőm.
(#54736) Adamrapkor : úgy, hogy hihetetlen alacsony hőmérsékleten tepersz... itt fentebb leírtam az összehasonlítást közted és köztem
-
HANDO88
senior tag
válasz
Kutya_7 #53875 üzenetére
Nekem is volt Matterhorn rev.b nagyon jó cucc,és csendes. Most egy Prolimatec Megahalems őrzi a procit, vele is nagyon meg vagyok elégedve.A hűtés a mániám
. Ezért hitetlenkedek Ashenvale86 kolléga
34-38 fokos teszt eredményein.Szerintem rosszul mér a lapja. A prolimatech hűtővel és ilyen szellős házzal nem tudom hozni ezeket az értékeket.elfordÍtotta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox tulajok OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged