- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
eldiablo #61171 üzenetére
Tapasztaltam ilyet nem csak mx4 nél, volt valami puccos kencém pár éve, még akkor phenom II volt, konkrétan csak egybe tudtam kiszedni a hűtővel, és nagyon nehezen tudtam szétcuppantani. MX2 is ilyen? Mert pont ezen vaciláltam hogy melyiket is vegyem... Egyébként Köszi!
-
krivics
csendes tag
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
eldiablo #60641 üzenetére
hát nem tudom, nem rossz az elgondolás, de mondjuk nálam - igaz nem piros a színvilág - de sok IBT lefutott, minden rendben volt, de azért előfordult hogy munka közben kék halállal elhasalt a rendszer
de ezzel nem azt kívánom mondani hogy a tesztek nem megbízhatóak, csak ezt én így tapasztaltam -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
eldiablo #60603 üzenetére
szia a nősülés komoly érv
és - igaz én itt sok vizet nem zavartam, tuning téren meg főleg- legyen igaza Habugi Uramnak
"... Sok sikert a kékekhez, szerencsés procikat és éjszakákba nyúló tuningokat..!..."
de tény hogy elég sokáig olvasó módban követem ezt a topikot, és valóban, te tényleg 010101010 gyilkos voltál/vagy és leszel is örökre -
-
belaazallat
addikt
válasz
eldiablo #60513 üzenetére
Igen. Nem szeretem, ha saját mértékem szerint sok feszt kell adni a procinak. Alapfeszes tuning híve vagyok, biosban CPU fesz normalra, és amit bír. Eddig nagyon mázlista voltam ilyen téren, 20- 25%-os túlhajtás legtöbbször meg volt.
De itt nem, mondjuk, úgy ugrottam bele a vásárlásba, hogy előtte nem olvastam utána. Így ért néhány kellemetlen meglepetés. De ez van. -
Jakuskacsa
senior tag
válasz
eldiablo #60205 üzenetére
Itt valami nem kóser szerintem sem. 6 magosok simán verik a 8 magos fx-eket a catzillában ahogy láttam. Tibi, most hogy láttam a Te cpu pontotdat nem reklamálok, mert egy 9590 -eshez mérten az én kis procim akkor helytállt. De hogy lehet hogy az fx 6xxx széria sokkal jobb pontokat kap??? Láttam már itt 720(?) at is valamelyik fx-es fórumtársnál. [link] - 8 magos teszt 705 pont, [link] 6 magos 5Ghz-n... és itt van tibi 4.7 el 400 pont alatt, meg én 4,5Ghzn. 338 ponttal... Na ezt magyarázza meg valaki!!
-
Valkűr
addikt
-
-
-
-
V!ck
senior tag
válasz
eldiablo #59704 üzenetére
Nekem a H80i is nagyon kevés
4,6-on CPU 74+ fok, magok majdnem verdesik a 60 fokot, pedig nincs agyonfeszelve, terhelés alatt high LLC-vel 1,4 alatt vagyok és MX2 pasztát is vettem(#59716) SECTORnooB : T4-ről váltottam, emlékeim szerint asszem 4,2-re volt elég, de nem biztos
-
teratti
senior tag
válasz
eldiablo #59617 üzenetére
Üdv! Lenne egy kérdésem. Korábban írva volt, hogy 60 fokos maghő felett lassul a CPU. 66 fokos volt az Aida szerint, tettem a Noctua-ra plusz ventit de nem segített. 4,5-ön hasít a FX8320-as..... Néznem kell rá egy D14-et? Vagy mi a javaslat? Ezektől a vízhűtésnek mondott valamiktől tartok, volt anno nekem is (H70/H100) de ha megáll a technika akkor annyi főleg ha verseny alatt történik...
-
Maotun
őstag
válasz
eldiablo #59255 üzenetére
V@z én mit bírok vacakolni hogy takarítsam a pc házam... Ez a megoldás
A radit feljebb és nem a falnak tamasztva nem jobb lenne elhelyezni?
Ne vedd okoskodásnak, én csak álmodok olyan tunig eredményekröl amiket te kipréselsz a vasból grat hozzá!
+1 a CM nek ès +1 a 280.-as radinak is.
Rejtély a corsair uj H 110i 280 gtx miért nem tamogatja az A M 3+ socket. Foglalatot??? -
ViZion
félisten
-
Kensei96
csendes tag
válasz
eldiablo #59140 üzenetére
Azért olyan sötét nem vagyok hogy ne tudjam megkülönböztetni a cpu magot a többitől
számítógép szerelőit végeztem de nagyon szarul tanították. De ha példáull a defaultra mennék az uefi biosban akkor az az eredetire fogja itt is visszaállítani? Mert valami nagyon nincs rendben. A processzor most magasabb is mint a vcore. Proci 59 fokos lett, vcore meg 57 fokos. Csak így igazából nem merek játszani :/ az oké hogy ilyen 70 fokig még biztonsàgos a vcorenál de azert túlzás hogy most star wars the old republic mellett ennyire felmelegedett minden. Ha a proci magasabb akkor csak nagyon zabál valami vagy a biosban van valami rosszul beállítva, csak én a bioshoz nem nagyon merek nyúlni ilyen téren, ezért kellene sürgősen hozzáértő segítség :S és ez paraszti megoldással van hűtve egy asztali ventilátorral, oda van tève a gèpem mellé és még a gépház oldalai sincsenek felszerelve. Már nem tudok mit kitalálni rá, csak annyit hogy egy hűvösebb szobába átpakolok, de ott sem lenne nagy eltérés ha így is 57-59 fokon mozog. De csak ez a kettő. A többi 45-50 fokos szokott lenni ami szerintem normális.
-
válasz
eldiablo #59101 üzenetére
nem tudum hogy mennyivel lenne jobb még egy 6970 es de nem ref hűtéses mert az aztán ami volt rajta nekem maga volt a pokol alap órajelen mivel jó szelős a házam GTA 5 pl 85 fok volt ebben a jó időben el sem mertem indítani a GTA 5 öt de meg vettem rá a twin turbo hűtést és nyertem -25 fokot
-
rambustibi
őstag
válasz
eldiablo #58261 üzenetére
Megnéztem.durva
Remélem valid lesz az eredményem...fejben már összeraktam, de a hardver még nem akarta az igazságot. Kifagyott a rendszer, miközben validált a cpu-z. Nem kicsit lettem ideges58xx mhz-nél jártam.
Ma már pihentetek, holnap reggel újra megpróbálom, hátha sikerülni fog (kicsi rá az esély, mert azóta sem jött össze). -
rambustibi
őstag
válasz
eldiablo #58247 üzenetére
Igen, sajnos már nem bírta. És ami ezt okozhatja, az véleményem szerint a kevés fesz. Nem merem 1.6V-ra felrántani.
Tartok attól, hogy esetleg valami elpukkan az alaplapon. Jó lenne egy Formula Z alaplap, ott már jobban odatenném neki a kakaót
Még gondolkodom egy ilyen alaplap beszerzésén... A mezőnyben nekem van per-pill legjobb eredményem az m5a99fxpro-val.
Kész csoda, hogy már ennyit is bírt. Esetleg nem is csoda, csak ASUS??!! -
rambustibi
őstag
válasz
eldiablo #57689 üzenetére
Köszi!
gpupi eredményt is csináltam, de nem töltöm fel, mert nem tudom melyik verziót fogadják el, és milyen beállításokkal (100M-ig okey, de a többi?)
Csináltam mentett eredményt:
- gpupi 2.1.1. (64bit)
- gpupi 2.0
Ha a versenyen kiírt linkre kattintok, akkor a 2.0 a jó, de milyen beállításokkal? 20M 64?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest