Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Whysperer

    addikt

    válasz MrM94 #57349 üzenetére

    Most valamit nem értek...

    - Jön egy ember egy FX-xel .. aztán ráír 4 ember,hogy de nem hajtja ki így meg úgy igaz? Erre Ő mit csinál? felemegy youtube-ra megkeres egy olyat ami mások szerint kihajtja... aztán fogja belövi a gépét ugyan arra asettingse ahol a VGA ugyan az és csinál egy tesztet.. és belinkelni egy FX topicba az FX cpujáról....ERGO mért is baj?? nem ő kezdte FX topicba az intelt emlegetni..

    - "inteles topikban soha nincs meg sem említve az AMD." Köszönöm az észrevételed mert pont ezt írtam le ma ,hogy egy inteles topicba sem megyünk be AMD-fannolni ellemben minden egyes ZEN/FX akármilyen topicba rögtön jönnek ,hogy.... fú ZEN így meg úgy hjaj én egész életembe AMD-s voltam de most már Inteles vagyok de jó erős.. Szavamra nem is értem kit érdekel? Komolyan minden egyes AMD topicba beeszi a fene azokat /nem inge ne vegye magára / embereket akik semmivel nem tudnak beszélni csak ,hogy Nekem már i7-em van meg NV-m. Jó mindenki örül mindenki boldogságának,de például

    Én is akinek van egy GTX 760-am meg egy másik gépbe 9800gtx+ .. egyszer se mentem be Bármelyik NV topicba és kezdtem el linkelgetni ,hogy a directx12-t be így meg úgy..vagy bármibe. Elemben Itt és megnézheted mgé abba a francos Zen topicba is már az intel az erősebb van.

    De ez nem csak PH.-s betegség. Menj fel az IPON-ra egy NV hírbe intel hírbe senki. elemben AMD-sbe rögtön. 600...trollkodás.

    +3

    [link] AMD? Nem

    [link] AMD? Nem

    [link] AMd? nem

    nincsen több hír pirosból mint zöldből például.

    Szívem szerint azt kívánom bárcsak egyszer felébrednénk és nem lenne se ez se az se amaz hanem lenne egy aztán kész. bánom is én mennyibe kerül meg minden..

    ironikusan kívánom: "Olyan jókat tudok derülni" Azt kívánom ez tűnjön el a világról ! 8)

    [ Szerkesztve ]

    ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák