Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz MrM94 #57361 üzenetére

    Macska, ertsd meg...itt nem ellenek vagy barmelyik regi FX-es ellen megy a beszelgetes. Ami igaz az igaz, neha tul van dicserve az FX, de azt is kell.

    En sem ertek egyett par forumtarsal, kulonosen @rambustibi kollegaval, de ezektol eltekintve tisztelem a velemenyet es a munkajat.

    A bzi intelesek azok akik eletukben meg hirbol sem ismerik az FX-et, es minden topicban be szeretnek bizonyitani azt hogy az FX egy szar, az intel a ggyyyiiiheeeet meg a gyiiiharom a nyero. De sohasem volt haboru, ha egy volt FX-es leirja a velemenyet, hiszen ez egy nylvanos forum.

    Most magamra kellene en is vennem az ilyesmit? Kulonosen azert mert multkoraban kicsit beirtam @rambustibi kolleganak? O mashogyan latja a dolgokat mint en, ennyi.

    De ha valaki engem "lebuzizna" azon jokat rohognek.....tobb FX gepet szereltem mint amennyi processzort lattak eletukben az ilyen trollok. Mi az a kategoria vagyunk akik fejbol le tudjuk rajzolni az FX arhitektura diagramjat...tuningrol nem is beszelve...

    Tehat, menj igyal egy jo sort...jatsz kicsit aztan gyere vissza derulni. Aztan az meg termeszetes hogy mindenki le fogja irni a elemenyet.....ha jo ha nem jo...

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák