- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
DiszNóÓl #57281 üzenetére
OK, szép graf...
DE!
AMD-nek megvan az a fura képessége, h első széria csak "valamilyen", a rev. 2 már jobb sokkal. Zen-el is ez lesz, fogadni mernék rá. Tutira valamit kihagynak, elméreteznek, etc... Majd a Zen 2 vagy akármi neve lesz, nah, arra lehetne a kis FX-em cserélni sztem, addigra a DDR4 is remélem összekapja magát (főleg árban, de sebesség is biztosan jobb lesz). 2016-ra terveztem cserét, de amennyit/amire kell a gép, sztem kihúzom vele egy darabig még. -
Whysperer
addikt
válasz
DiszNóÓl #56548 üzenetére
[link] nekem ez a teszt olyan SAS mint amit amoda raktál be corsair hűtős tesztre. Úram isten V_peter ide is betalált.. nem volt elég neked IPON.hu még az FX topicba is bevette penész trollkodni? v_peter az az okos akin röhögtünk! Tudod akire mondtad,hogy azok trollok! 8) 8)
-
Ashenvale86
tag
válasz
DiszNóÓl #53860 üzenetére
Úgy tettem, ahogy mondtátok, majd adtam a Vcore-nak -0.025öt: A teszt sikertelen lett.
Ezután 0-ra tettem. A teszt megint sikertelen lett:Eddig csak akkor futott le, amikor auto-n hagytam a Vcore-t.
Hallottam olyat, h bezavarhat a 3 ram modul is. 2+2+4 gb 1333 kingmax-om van.
Most visszateszem a beállításokat, és reménykedem bene, hogy még jó lesz 4000 mhz-en.
Ha még esetleg van ötletetek, az várom, de kezdem úgy érezni, hogy valami nincs rendben a géppel.
-
vakond5
őstag
-
-
MrM94
addikt
válasz
DiszNóÓl #52109 üzenetére
Ha legörgetsz láthatod,hogz nh D14 befér.
Tehát az NH D14 et veheted alapúl specsként,hogy mi fér bele abba a házba és mi nem..
Szerintem a viz felejtős,mert nemfog beférni,ahogy a linkem is igazolja.Valami olyan hűtő kell neki ami mellett a HyperX beast ramok is elférnek.
Csakúgy zárójelben,hogy elférnek az NH D14 alatt is picit elcsúsztatva a ventit felfelé.
S csakúgy zárójelben,hogy egy huszasé pont van aprón.De 25 ért bontatlanul is kapható bótba.Pofajenő a CPU fordulatszám grafikonját.
X foknál Y RPM el fog forogni a procifanod.
Ha silentre rakod akkor magasabb hőfokon fog menni és csendesebb lessz a cpu fan
stb stbstb -
MrM94
addikt
válasz
DiszNóÓl #52109 üzenetére
Szerintem nem olyan egszerű az a vizezés.Én pont most szemezgetek evvel avval,BTW lehet én parázok nagyon tőle.
Aműgy NH D14 specs alapján ugyanolyan magas mint az evo 212.És hangsúlyozom,hogy szerintem abba a Zalmann házba elég nehézkesen férnének el a dolgok..
[U"The first problem I had was after much research and advice, the Corsair H100 did not fit in the Zalman Z11 Plus case I had. There was no room at the top of the case where the cooler would normally sit"
Forras
Es ez a leglazabb kompakt...Azert mondom,hogy a hazat is vedd szemugyre. -
MrM94
addikt
válasz
DiszNóÓl #52107 üzenetére
Emlitettem is feljebb,vagy csak akartam,hogy bővithető?
Viszont Zalmann Z11 be nemtudom mennyire lesz bővitve az a rendszer.
De ez a venti nélküli változat szóval rákell még számolni pár ezret két normál ventire.
Vagy rosszul láttam?szerk, a ventis változat 26k bár én azt a két ventit lecserélném mert eléggé úgynézki hogz adják csak hogy legyen..
Szal inkább a 24k core edition+ egz pár venti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Linux kezdőknek
- Steam Deck
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest