- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
ubyegon2 #21407 üzenetére
Hát igen, úgy tűnik.
Inkább abban keresném a probléma gyökerét. Amennyire tudom, eléggé UEFI központúra készült.
Én az XP-t használtam utoljára, azóta legfeljebb másoknak segítek, amikor elakadnak valamivel Windows-on. És a kevés megmaradt Windows tudásom meg a Linux-os szemléletem még mindig elég ehhez. -
-
The.Bali
aktív tag
válasz
ubyegon2 #21397 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ! Igen, így csináltam pedig..
Megpróbálkoztam a GRUB újratelepítésével, de ezt az üzenetet írja ki:user@NOTEBOOK:~$ sudo grub-install /dev/sda5
Installing for i386-pc platform.
grub-install: warning: File system `ext2' doesn't support embedding.
grub-install: warning: Embedding is not possible. GRUB can only be installed in this setup by using blocklists. However, blocklists are UNRELIABLE and their use is discouraged..
grub-install: error: will not proceed with blocklists.Lefuttattam még az alábbi két parancsot is (hátha segít valamit Neked):
user@NOTEBOOK:~$ sudo df
Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on
/dev/sda5 40803912 4239544 34468600 11% /
none 4 0 4 0% /sys/fs/cgroup
udev 1964620 4 1964616 1% /dev
tmpfs 395080 1124 393956 1% /run
none 5120 0 5120 0% /run/lock
none 1975400 152 1975248 1% /run/shm
none 102400 36 102364 1% /run/user
user@NOTEBOOK:~$ sudo fdisk -l
Disk /dev/sda: 240.1 GB, 240057409536 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 29185 cylinders, total 468862128 sectors
Units = sectors of 1 * 512 = 512 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes
I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes
Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sda1 * 2048 718847 358400 7 HPFS/NTFS/exFAT
/dev/sda2 718848 377489407 188385280 7 HPFS/NTFS/exFAT
/dev/sda3 377491454 468860927 45684737 5 Extended
/dev/sda5 377491456 460666879 41587712 83 Linux
/dev/sda6 460668928 468860927 4096000 82 Linux swap / Solaris
[/M] -
tvamos
nagyúr
válasz
ubyegon2 #21347 üzenetére
En meg meg mindig Win10-et probalok VB-be telepiteni Ubi alatt. Igazan tartalmas idotoltes. Csak nem tudok rajonni, miert nem akarja.
Marmint, azt tudom, hogy nem a Win a hibas, (marmint azon tul, hogy juzer error,) mert ugyan oda nem sikerul mas linux disztrot sem feltelepiteni. Szoval Ubi v.s. VB.
Az az uzenet, hogy nem lehet telepiteni az operacios rendszert, mert nincs kapcsolat a telepito lemezzel. Pedig eloszor felmountolja, mert hozzakezd a telepiteshez.
Most uninstallaltam egyenlore a VB-t... -
válasz
ubyegon2 #21229 üzenetére
Köszi!
Csak azért kérdeztem, mert új disztro-t keresek az otthoni gépre. A munkában Xubuntut és Arch linuxot használok, otthon eddig Windows volt, de otthon is váltani szeretnék.
Bárkinek vannak erre jó tippjei? Eddig csak arch, chakra, Sabayon, Xubuntu/Lubuntu, és egy régi Mint volt a gépeimen, így a többi distro számomra még ismeretlen.
Olyan lenne jó, ami pörgősen fut egy low-end vason is, és minimális karbantartást igényel, és a frissítések nem vágják haza a rendszert - *ubuntuval voltak rossz tapasztalataim.
Ezen kívül jó lenne, ha valami friss kernelre épülne, mert AMD Richland A4-4000 APU-n kell futnia, amihez a 3.17-ben is jöttek ki javítások pár területen.Fedora, Debian, Mageia, openSuse? Esetleg valami más?
Várható, hogy a 3.17-tel jön ki valami jóféle disztro karácsony körül / elött? Úgyis csak az ünnepek között lesz időm erre.
Kössz!
-
Ice&Lime
veterán
válasz
ubyegon2 #20974 üzenetére
írj az ssd tudástár topikba.
Egyébként a touchpad miatt úgy sem használtam volna olyan jól/sokat, mert még úgy is gázos volt linuxon az a funkció, szóval nem volt rajta élvezet használni, egy szó, mint száz.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
ubyegon2 #20965 üzenetére
Megnéztem egy alaplapi támogatási listát, ott elvileg nem szerepelt a noti alaplapja és szerintem a wifi sem nagyon és még amiről nem tudok..
A másik listában igen, vannak olyan disztrók amiket nem próbáltam még ki, több is, de hát kinek van már ehhez kedve, türelme....de azért köszi a segítséget, lehet valamikor később megnézem őket. A boot kérdést az easybcdvel oldottam meg egyébként. De 1-2 kivételével mindenhol a fényerőszabályzással és touchpaddal van gond, ahol nincs, ott meg valami mindig járatja a cpu-t sajnos. hp a gép, hp alaplap, intel cpu és vga, de mindegy, mert már elég sok disztrót kapott a noti, már meg is zavarodott tőlük, túl sok ez már neki, olyanra vágyik, ami száz%-ig működik, de sajnos nem kapja meg. -
Ice&Lime
veterán
válasz
ubyegon2 #20963 üzenetére
Az rendben van, hogy egy disztrót gyorsan fellehet tenni bármilyen gépre, ez nagyon jó dolog, tényleg.
De fontos még a kompatibilitás/stabilitás is. És ha többet kell is vele foglalkozni, az nem baj, de legalább biztos, hogy van hozzá dedikált driver (win). Nem igazán jó úgy használni egy notebookot, hogy közben azt nem lehet jól beállítani, mert a driverek nem stimmelnek 100%-ig, ez a notinak sem tesz jót és melegebb is a gép közben. -
Ice&Lime
veterán
válasz
ubyegon2 #20960 üzenetére
Win alatt szoktam nézni mind win7,8,8.1 alatt és ott bizony 0% a cpu használat task managerben, akkor van minden jól beállítva, természetesen idle módban. Ezt érdekes módon linuxon nem tudom elérni, ott idle módban is érezni, hogy a venti kicsit melegebb levegőt fúj ki és többször vált fokozatot a venti szabályzás böngészés közben, mint winnél, tehát itt egy pont a win javára. Lehet megtudnám csinálni, de ahhoz olyan kellene mint winnél, eszközkezelő a driverekhez és persze dedikált driverek és úgy kiszűrni melyik milyen egyenként. 100% hogy a notihoz való és kellő driverek listájából egy biztosan nem a megfelelő.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
ubyegon2 #20943 üzenetére
Kösz, előjáróban kérdeztem, hogy van-e valami megoldás, akkor úgy néz ki csak van valami.
A másik kérdésem az lenne, hogy ssd-n van most a win rendszer és mellé szeretnék feltenni egy disztrót még, hogy két rendszer legyen, egyik win, másik linux. Ezt hogyan kell csinálni pontosan?
Csak hozzak létre egy külön partíciót mondjuk 15GB-osat és aztán telepítéskor kiválasztom azt és kész? Vagy azért ennél bonyolultabb a dolog ilyenkor... -
BoB
veterán
válasz
ubyegon2 #20809 üzenetére
Szintén Arch wiki-ről egy másik módszer:
# blockdev --getalignoff /dev/<partition>
Ha 0 az eredmény, akkor jó.
-
-
CloZee
aktív tag
válasz
ubyegon2 #20610 üzenetére
Avira, Avg, Comodo ezer éve nem volt frissítve (illetve nem is elérhető) Nod32 -ért pedig még windows alatt se lennék hajlandó pénzt adni. Valami más?
Avira már weboldalon sincs fenn.
Comodo 26 Feburary / 2013
Avg szintén nincs fenn. -
Buci21
addikt
válasz
ubyegon2 #20599 üzenetére
SSD-m nincs, 16GB hely elég bőven, és nem tudnám am sem beszerelni a házba az SSD-t, nincs hely. A pendrive arra, hogy mindig fusson a cucc tökéletes, itt ugye nincs hibersys meg hasonlók, szóval kímélem a kis pendrive-ot. 4000.- volt, így ha évente meg is deglik, akkor is 4 év alatt egy SSD áránál vagyok...
A mérete meg elég, de bőven.
-
Jester01
veterán
válasz
ubyegon2 #20590 üzenetére
Azért jön a 4 giga rammal, mert az oprendszer gyakran használt részei szépen oda betöltődnek (cache) és aztán pont mindegy, hogy eredetileg pendriveon volt-e.
Természetesen a pendrive egyáltalán nem fog elhasználódni ha nincs rá írás, esélyes, hogy a vinyód hamarabb döglik meg.
Az sem kizárt, hogy egy usb3-as pendrive megeszi reggelire a wd black lemezedet sebességben. Az én átlagos adata s102 pro-m 9MB/s körül tolja a véletlenszerű olvasást, egy hétköznapi vinyó meg legfeljebb csak álmodik akár az 1MB/s-ről is.
A csudajó firefoxról csak annyit, hogy nekem per pillanat 6.4GiB virtuális és 4.5GiB rezidens memóriát használ a kis tünemény. Komolyan ideje lenne, hogy megjavítsák a memóriakezelést, hogy ne kelljen állandóan újraindítgatni.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
ubyegon2 #20594 üzenetére
Jah ez most is így van, sőt már a 7.5-ös Debianban is így volt.
Nekem ezzel nincs semmi bajom. Amit te mondasz, az ugyanaz mint a google keresője, hogy elkezded begépelni és egyből jönnek a találatok? Na fúj, én azt nagyon utálom, az az első amit kikapcsolok, már ha egyáltalán használok kuglit, manapság már nem igazán.
Amúgy meg amikor bennem volt még az Arch feeling, akkor rá voltam izgulva a frissítésekre, most már nem igazán. Tökre elégedett vagyok, hogy működik úgy ahogy van, nem érzem szükségét a folyamatos frissítésnek. Persze a kritikus frissítések mennek továbbra is, azért figyelem a Debian oldalát, de a sources.list úgy van bekonfigolva, hogy a programjaimat ne frissítgesse tök feleslegesen. Legalábbis addig ne, amíg meg nem győződöm róla hogy nem fog elvenni semmilyen funkciót az update.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
ubyegon2 #20589 üzenetére
Igen, a grafikus csomagkezelő használatakor fel fog tűnni, hogy terminálban ugyanaz sokkal gyorsabban megy. Manjaron iszonyat lassú volt a grafikus megoldás a cli-vel szemben.
Viszont jelen rendszeren használom a Synapticot is, de csak afféle kirakatként, mármint megnézem ott mi van és ha megtaláltam ami kell megyek át terminálba, valahogy elegánsabb
-
Apollyon
Korrektor
válasz
ubyegon2 #20584 üzenetére
Én a linuxozást Debiannal kezdtem, és mivel annyira nem ment, áttértem Manjarora ami ugye Arch alapú, egy ideje meg vissza Debire.
A különbség igazából nem sok, nem azt kellett beírnom hogy apt-get install xy , hanem hogy pacman -S xy.
A jogosultság kezelés meg ilyesmi mind kb ugyanaz volt, meg többször frissült, de nem volt kötelező, volt hogy egy hétig kinyomtam és nem volt gáz.
Manjaron több minden működött alapból, pl. kedvenc játékaim natívan futottak. Debianra esélyem sincs felrakni natívan, a wine-t is úgy kellett felheggeszteni, úgy már megy.
Chakra-t is használtam egy ideig, akkoriban sokkal nagyobb szívás volt a használata, mert a GTK-s programok egy bundle managerben futottak, ami akkor egyszerűnek tűnt, de így visszagondolva ökörség volt, el is hagyták.
Most Debianon sokkal többet kell legózni, mert kevésbé kulcsrakész a rendszer mint a Manjaro volt, meg mint a Chakra. Az hogy KDE vagy egyéb, ízlés kérdése.
Na szóval a lényeg, hogy azért über nagy különbség nincsen a disztrók között, szerintem ha a Debian ment, és a Mintet is meg tudtad tanulni, a Chakrát is meg tudnád, szerintem .p
-
Apollyon
Korrektor
válasz
ubyegon2 #20576 üzenetére
Nem felejtettem ki semmit.
De ha már így mondod, szerintem teljesen jószándék az, hogy feltételezik, hogy azért elevickélsz az angolban... annyira hogy be tudj írni egy problémát a megfelelő fórumba. Van már fordító is, ami bár magyarról, meg magyarra elég tréül* fordít, de több mint a semmi.
Azért annyira nem lehet nehéz mondjuk ha már egy jó ideje linuxot használsz, gondolom nem csak és kizárólag magyar forrásokat használtál.
*: nem húzta alá a FF.. Szlengesedik a magyar.
-
Buci21
addikt
válasz
ubyegon2 #20578 üzenetére
4GB RAM-mal mit seekelne, betölt és fut... nem? Nem sok dolgot fogunk a penre írni... azért akarom arra tenni az OS-t, hogy ne kelljen folyton pörögnie a HDD-nek, többet tudjon lepörögve tölteni.
A Samba a legégetőbb kérdés
Nem csak HTPC lenne, hanem fileszerver is. Erre valami ötlet? Meg a Soft Raidre?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
ubyegon2 #20574 üzenetére
Nem egyértelmű most hogy ironizálsz, vagy benézted, de azt írta, hogy ő most nyaral, ezért nem fog a Chakra hivatalos fórumba (ami nem itt van, hanem a Chakra official oldalán) írni, tedd meg te. Na meg nem arra gondolt, hogy azt jelezd, hogy ő nyaral, hanem magát a problémát a Chakrával kapcsolatban.
De azért sikeresen kiforgattad a hozzászólást, ahogy szoktad általában. No offense, csak ténymegállapítás volt
-
Anakin007
aktív tag
válasz
ubyegon2 #20067 üzenetére
Sziasztok!
Opera-nál ti is taőasztaltátok, hogy a youtube "átlátszó"? Engem nagyon idegesít és nem tudtam még ezt a dolgot megszűntetni. Linux Mint, legújabb opera az opera.com-ról letöltött .deb binárisú.
Konkrétan azt történik, ha opera-ban megy egy youtube videó, akkor az "átüt" ha pl. új lapot vagy akár új ablakot vagy másik böngészőt indítok, Mintha transzparens lenne az új lap, böngészőablak, stb. Csak feketénél jön ki és irtó idegesítő, ha pl. fórumot akarok olvasni, mert az éppen aktuális videotartalmat lehet látni a betűk fekete vonalaiban. Csak opera-ban jelentkezik. Most csak úgy jó, ha leminimalizálom a youtube-os ablakot panelre. Egyáltalán találkozott már vki ilyennel? -
válasz
ubyegon2 #20050 üzenetére
"Csak a döglött hal úszik az árral. Lao Ce"
Teljesen off, de ha hiresemberes idezetet hasznalsz, akkor legalabb egy kicsit nezzel utana az adott hiresembernek. Lao Ce, mint taoista filozofus pont a taorol beszelt, a wu weirol, a nem-cselekvo cselekvesrol, vagyis a taoista ertekek szerint pont az arral valo uszas a kovetendo pelda (vagyis az idezetrol messzirol uvolt, hogy kamu).
-
CsaBully
tag
válasz
ubyegon2 #19864 üzenetére
Nem hőbörögtem csak szerettem volna tanulni a problémából , jó lett volna ha valaki terminalban tudott volna segíteni mit és hogyan..ezért vagyok csalódott..amit csináltam az gyakorlati megoldás(paraszt módszer),de sajnos nem értem az okokat, a folyamatot,csak orvosoltam a problémát : recovery mode..sérült csomagok javítása,ezután alaplapi intel videokártyával elindult,csomagkezelőben keresés: nvidia, mind uninstall..keresés ati driver és install..reboot és működik is..
-
McSzaby
őstag
válasz
ubyegon2 #19688 üzenetére
Nem, nem. Az ssd és a másik vinyó a laposomban van. A NAS az annyira nas valójában, mint amennyire én néger hófehérke vagyok. Van egy Raspberry Pi-hez hasonló mini számítógépem, amire rá van dugva a vinyó. Kellett egy központi hely az adataimnak.
(#19689) Vladi:
Ezt megtaláltam, ez is ugyan az mint a smartmontools csak rak neki egy olvashatóbb felületet. Ezzel a részével nem volt bajom, az a bajom, hogy még nem sikerült expert szintre jutni a SMART olvasásban. -
sh4d0w
félisten
válasz
ubyegon2 #19688 üzenetére
Nem nagy vaszisztdasz, bonyolultabb volt leírni, mint amennyi idő alatt meg lehet csinálni. Kulcsszavak, amelyek alapján megtanulható: bash scripting, grep, awk, sed és ha mindezek megvannak, akkor jöhet a program, amelynek a kimenetét testre akarod szabni - pl. hdd sentinel és a conky a megjelenítéshez. Mondjuk nekem a kedvencem a grep-awk páros, sed-re ritkán van szükségem.
Az meg általánosan elmondható, hogy amilyen kimenetet tudsz produkálni scriptből, azt át is tudod adni a conky-nak megjelenítésre.
-
McSzaby
őstag
válasz
ubyegon2 #19685 üzenetére
Ezt már végigjártam, nem működik nálam. Na mindegy, marad a külső usb ház feat. win hdsentinel ha megijedek.
(#19686) sh4d0w
Nincs asztal.Cubieboard CLI Debian otthoni NASnak. De majd keresek rá valami megoldást. Jelengleg e-mailben küldözgeti hetente egy checkscript eredményét, hogy hogy áll a "rendszer".
-
McSzaby
őstag
-
Fenyő
őstag
válasz
ubyegon2 #19575 üzenetére
Júj ezt a Cruncbanget én is próbáltam, hát nekem az nagyon spártai és macerásan konfigurálható volt és még csak kevesebbet sem eszik a Lubuntunál (ami elég kezes és szép is), akkor ha már az abszolút sebesség a szempont, inkább az Antix pofásabb is gyorsabb is és könnyebben kezelhető is, persze mind szigorúan szvsz. A Bodhi viszont így ránézésre szimpatikus, lehet majd kipróbálom vmikor.
-
Imi1981
veterán
válasz
ubyegon2 #19430 üzenetére
Hát ez nekem nagyon bonyolult .Inkább újratelepítettem es most elindul a linux mint, de a grub továbbra sem kérdezi meg ,h a windowst vagy a mint-et akarom e indítani :-( .Sőt ki se jön az a felirat ,h a grub elindulna.Szedtem le egy ilyen supergrub nevezetű helyreállitó izét ami live cd-ként el lehet indítani és valahogy helyrehozni a grub-ot, de eddig nem sokra jutottam vele.
-
Obi-1
őstag
válasz
ubyegon2 #19389 üzenetére
Ez kicsit hosszú ügy. Apám Firefoxban akar képeket feltölteni (pl. Vatera, e-mail), és utálta a GTK File Dialog-ot, mivel abban egyszerre csak egy preview látszik értelmesen, ő pedig sok kép közül választ.
A KDE File Dialog viszont olyan, amit ő elvár, ezért, sajnos, a KDE-hez vagyok kötve. A KDE-ben is csak külön csomagokkal lehet elérni, hogy a Firefox a KDE File dialogot használja...
-
Imi1981
veterán
válasz
ubyegon2 #19378 üzenetére
Kösz megnézem !Csak holnap tudom telepíteni mert dolgom volt.Amúgy úgy terveztem ,h kipróbálok párat azt amelyik tetszik azt hagyom meg.Játszani már csak nagyon ritkán szoktam (meg arra meghagyom a wint)úgyhogy inkább az a fontos, hogy gyors könnyű és stabil legyen .Munkatársam épp most ajánlotta a 2010-es ubuntut ,azt mondta az újabbak szarabbak de én azért kipróbálom az újat is ,veszteni nem vesztek vele főleg ha live cd-ként próbálom ki.
-
Videl
csendes tag
válasz
ubyegon2 #19311 üzenetére
Nincs bajom a kde-vel, a gép is bírja. A Susén pl. normális a betűtípus, pedig azt is kde-vel használom. Úgy látszik a Fedorán nincs így optimalizálva vagy nem tudom. Fekete képernyő meg azért érdekes, mert a béta2-es Ubuntun sem volt ilyen ugyanazzal a vga driverrel, amikor kipróbáltam. Közben külföldi fórumokon olvastam, hogy másnak is csinál hasonlót a Fedora, de megoldást még nem írtak.
Mintből már sok verziót használtam. Az ötössel kezdtem és a 8-as volt a kedvencem. A 11-től kezdve problémás, instabil volt nálam. A 13-as még kernel panic-ot is dobott, a cinnamon pedig még a unity-nél is hamarabb összeomlott. Lehet azóta már jobba helyzet, mert érkeztek rá frissítések, de nekem elment a kedvem tőle. Most a 16 Cinnamon van fenn a Suse mellett. Ez már sokkal különb, stabil a cinnamon, de itt meg a Sykpe nem működik rendesen. Próbáltam megoldani, de nem sikerült. Ez nem Cinnamon sajátosság, mert xfce alatt is ezt műveli. Az alapjául szolgáló 13.10 viszont érdekes módon nem.
Kicsit már kezdem unni, hogy ami egyik kiadásban működik, a másikban már nem. -
sh4d0w
félisten
válasz
ubyegon2 #18827 üzenetére
Nem a Linux tárolja, hanem a böngésződ. Kapcsold inkognitó módba és akkor nem rögzít semmit.
Private Browsing
Firefox won't remember any history for this window.
In a Private Browsing window, Firefox won't keep any browser history, search history, download history, web form history, cookies, or temporary internet files. However, files you download and bookmarks you make will be kept.
To stop Private Browsing, you can close this window.
While this computer won't have a record of your browsing history, your internet service provider or employer can still track the pages you visit.
-
-
_Dumber_
őstag
válasz
ubyegon2 #18646 üzenetére
Ha a grub-od működik akkor én a következőt csinálnám:
Behúzod a mostani grub-bal a az OpenSuse-t-
majd : sudo install-grub /dev/hda (már ha a "hda" a boot lemezed)
aztán: sudo update-grubha minden jól megy akkor a legközelebbi indításkor az OpenSuse grub-ja kell hogy fogadjon.
másik megoldás : a Opensuse alatt felrakod a "grub-pc"-t (Azért nem írtam parancsot, mert nem ismerem az OpenSuse-t). Ez "grafikusan" végigvezet a folyamaton.
(Ha panaszkodna, hogy már fent van akkor először szedd le).
Vigyázz: az O.Suse szereti automatikusan a saját partíciójára rakni a grub-ot, és az MBR-t csak átirányítjaAz előző linked is működik csak szerintem hosszabb. Ha elcseszel valamit, akkor azzal még mindig helyre lehet állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BIOS frissítés
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest