- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz ubyegon2 #20965 üzenetére
Megnéztem egy alaplapi támogatási listát, ott elvileg nem szerepelt a noti alaplapja és szerintem a wifi sem nagyon és még amiről nem tudok..
A másik listában igen, vannak olyan disztrók amiket nem próbáltam még ki, több is, de hát kinek van már ehhez kedve, türelme....de azért köszi a segítséget, lehet valamikor később megnézem őket. A boot kérdést az easybcdvel oldottam meg egyébként. De 1-2 kivételével mindenhol a fényerőszabályzással és touchpaddal van gond, ahol nincs, ott meg valami mindig járatja a cpu-t sajnos. hp a gép, hp alaplap, intel cpu és vga, de mindegy, mert már elég sok disztrót kapott a noti, már meg is zavarodott tőlük, túl sok ez már neki, olyanra vágyik, ami száz%-ig működik, de sajnos nem kapja meg.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Spórolós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Külpolitika
- Okos Otthon / Smart Home
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 990 Ft-tól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest