- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
válasz
joecontra #27654 üzenetére
szerintem a nouveau drivert erőlteti. Lehet blacklistelni kéne, ha a csomag nem teszi meg neked. link. Arra figyelj, hogy inkább csomagból telepítsd ne az itt ajánlott binary driverrel. rpmfusion tároló tipikusan.
S neked is szólok, egyel fölötted, hogy van fedora topik.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
joecontra #20948 üzenetére
Köszi, meglett, most onnan írok már ide.
(#20947) CPT.Pirk: igen, azzal próbálom amin jó volt a fényerőszabályzó és a touchpad (úgy ahogy elmegy).Van is pár kérdésem, találta 279 frissítést 157MB körül. Ez nagyon sok, ezt mind bekell frissíteni? És ettől nem változik meg valami, például, ami előbb jó volt, frissítés után rosszabb lesz, stb...
-
joecontra
addikt
válasz
joecontra #17606 üzenetére
Fejlemény a disztró fagyások ügyében. Live módban OpenSuse-val ha elindítottam a System Settings-t, a "szokott módon" megállt a kép és szétesett (többször is próbáltam, mindig ugyanakkor és ugyanott esett szét).
Itt is, mint a korábbi esetekben integrált videokártyáról (GeForce 6150SE nForce 430) ment a monitor. Kipróbáltam: a BIOS-ban tiltottam az integrált kártyát és átkötöttem a monitort egy diszkrét kártyára (GeForce 6200 LE).
Ismét elindítottam az OpenSuse-t Live módban és elindítottam a System Settings-t és nem fagyott ki, hanem szépen bejött.Ebből nekem az a tanulság, hogy az integrált kártya volt a ludas és nem az általam kipróbált disztrók.
Tehát hardver gond volt és nem disztró gond.Üdv,
J -
joecontra
addikt
válasz
joecontra #17610 üzenetére
LIVE inditas alkalmaval a kernel safe mode egy szoveges feluletet hoz be. Viszont a no local apic kernel beallitassal beerek a grafikus feluletre es a firefox sem rogyasztja terdre a rendszert.
Ennek mi az oka?
(Manjaro alol irom ezt es szandekosan nem allitottam magyarra meg).
Udv,
J -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmgyűjtés
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest