Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
ubyegon2
üzenetére
Jah ez most is így van, sőt már a 7.5-ös Debianban is így volt.
Nekem ezzel nincs semmi bajom. Amit te mondasz, az ugyanaz mint a google keresője, hogy elkezded begépelni és egyből jönnek a találatok? Na fúj, én azt nagyon utálom, az az első amit kikapcsolok, már ha egyáltalán használok kuglit, manapság már nem igazán.
Amúgy meg amikor bennem volt még az Arch feeling, akkor rá voltam izgulva a frissítésekre, most már nem igazán. Tökre elégedett vagyok, hogy működik úgy ahogy van, nem érzem szükségét a folyamatos frissítésnek. Persze a kritikus frissítések mennek továbbra is, azért figyelem a Debian oldalát, de a sources.list úgy van bekonfigolva, hogy a programjaimat ne frissítgesse tök feleslegesen. Legalábbis addig ne, amíg meg nem győződöm róla hogy nem fog elvenni semmilyen funkciót az update.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Búvárkodás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest