- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
ubyegon2 #20594 üzenetére
Jah ez most is így van, sőt már a 7.5-ös Debianban is így volt.
Nekem ezzel nincs semmi bajom. Amit te mondasz, az ugyanaz mint a google keresője, hogy elkezded begépelni és egyből jönnek a találatok? Na fúj, én azt nagyon utálom, az az első amit kikapcsolok, már ha egyáltalán használok kuglit, manapság már nem igazán.
Amúgy meg amikor bennem volt még az Arch feeling, akkor rá voltam izgulva a frissítésekre, most már nem igazán. Tökre elégedett vagyok, hogy működik úgy ahogy van, nem érzem szükségét a folyamatos frissítésnek. Persze a kritikus frissítések mennek továbbra is, azért figyelem a Debian oldalát, de a sources.list úgy van bekonfigolva, hogy a programjaimat ne frissítgesse tök feleslegesen. Legalábbis addig ne, amíg meg nem győződöm róla hogy nem fog elvenni semmilyen funkciót az update.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tenisz topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Jövedelem
- World of Warships
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged