- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
ubyegon2
üzenetére
Jah ez most is így van, sőt már a 7.5-ös Debianban is így volt.
Nekem ezzel nincs semmi bajom. Amit te mondasz, az ugyanaz mint a google keresője, hogy elkezded begépelni és egyből jönnek a találatok? Na fúj, én azt nagyon utálom, az az első amit kikapcsolok, már ha egyáltalán használok kuglit, manapság már nem igazán.
Amúgy meg amikor bennem volt még az Arch feeling, akkor rá voltam izgulva a frissítésekre, most már nem igazán. Tökre elégedett vagyok, hogy működik úgy ahogy van, nem érzem szükségét a folyamatos frissítésnek. Persze a kritikus frissítések mennek továbbra is, azért figyelem a Debian oldalát, de a sources.list úgy van bekonfigolva, hogy a programjaimat ne frissítgesse tök feleslegesen. Legalábbis addig ne, amíg meg nem győződöm róla hogy nem fog elvenni semmilyen funkciót az update.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest