Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon
üzenetére
Elfeledted odaírni, hogy szerinted!
Attól még lehetne az is, hogy benéztem, de az, hogy engem kérne meg, hogy írjak a "Chakra hivatalos fórumba" az enyhe nonszensz, mivel tudja, hogy mekkora nokedli vagyok a Chakrához kezdőként! 5 telepítéssel tudtam egyáltalán használatba venni!
Azt is tudhatja, hogy englishül konyhai módon tudok inkább.Bár, most, hogy mondod ezt a szót fórumukban lehet, hogy Lolvastam kicsit!
Mea culpa, csak én vagyok a barom, ahogyan Te is mondtad! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt is tudhatja, hogy englishül konyhai módon tudok inkább.
Mea culpa, csak én vagyok a barom, ahogyan Te is mondtad!