- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Google Pixel topik
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Kösz megnézem !Csak holnap tudom telepíteni mert dolgom volt.Amúgy úgy terveztem ,h kipróbálok párat azt amelyik tetszik azt hagyom meg.Játszani már csak nagyon ritkán szoktam (meg arra meghagyom a wint)úgyhogy inkább az a fontos, hogy gyors könnyű és stabil legyen .Munkatársam épp most ajánlotta a 2010-es ubuntut ,azt mondta az újabbak szarabbak de én azért kipróbálom az újat is ,veszteni nem vesztek vele főleg ha live cd-ként próbálom ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest