- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ice&Lime #20958 üzenetére
Van néha olyan bugos folyamat, ami eszi a processzort, én is összefutottam ezzel a tracker-miner-fs indexerrel, de a htop kiszűri, mi okozza a felesleges terhelést és eltávolítod.
Van itt is valami cpu mocorgás, de mér' lenne nulla? maga a htop is 3,2%- ot eszik
(#20959) lev258
Biztosan meg lehet oldani Win alatt is kezeli valami segédprogram az ext4 filesystem- et, mondjuk nekem nem jutott volna eszembe, mert komolyabb ismeretszint kell hozzá, mint a GRUB reinstall- hoz live disztróról.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen egeret válasszak?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest