Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nokia N9 - az első mohikán
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lev258
üzenetére
sudo update-grub-ot futtatni Win alól tényleg érdekes lenne.

Én inkább arra gondoltam, hogy bele lehet kutyulni valamelyik GRUB fájlba, mivel több helyen is van belőle. Sikerrel ez nem jár, mint ahogy ezt fórumtársunk is igazolta.

Az biztos, hogy lassan egy éve Linuxozok home user szinten és még most sem tudnám fejből sem Win alatt miket kéne átírni a GRUB- ban, még Linux alatt is utána kell néznem, ha piszkálom.
(#20962) jakos73
Értem a felvetést, ezt így Linux alatt biztosan nem lehet kezelni, mélyebb tudásszint és kitartás kell hozzá, de legalább kihívás!
Mobil eszközök valóban kényesebbek, mint az asztali gépek. Utóbbiakra viszont a legtöbb disztró hiba nélkül felmegy és működik 6- 15 perc alatt, Win7 telepítése 45 perc volt, mire olvasni tudtam a PH- t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- iPad topik
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest