- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megint itt a Xiaomi születésnapja a kedvezményes ajánlatokkal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele van veletek a hócipőm!
Itt a link, amiben kért valakit, hogy tudassa a jó hírt! Mivel a nekem küldött válaszban írta, így én megtettem állampolgári kötelességemet.
Miért lenne nekem bajom bárkivel is! Persze van azért kivétel, de az megírta, hogy örülne, ha a MINT- eseket kivágnák innen a fenébe.
Gondolom minden fórumon vannak türhők! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondolom minden fórumon vannak türhők! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)