Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Aktív témák
-
OLE-3
tag
Ki lehet kapcsolni a hardvergombok rezgését valahogy? (Swedish_Spring_RLS3_kelzsoca)
amuba: igen igen, köszi

-
OLE-3
tag
Hova lett a beépített power widget az értesítési sávból? (Swedish_Spring_RLS3_kelzsoca)
-
OLE-3
tag
Köszi a válaszokat. Elég reménytelen a szitu

-
OLE-3
tag
Szvsz érdemes lenne az első hsz. legelejére nagy betűkkel kiírni, hogy:
ÁLLJ!
Kérlek olvasd el ezt a hozzászólást mielőtt bármit kérdeznél.
Köszi!
-
OLE-3
tag
Kicsit szórakoztam a debug.sf.hw sorral a build.prop-ban és a launcherpro most nem jelenik meg. Van erre valakinek gyógyír?

-
OLE-3
tag
válasz
bikebutcher
üzenetére
Tényleg nagyon jó a Nillkin tok. Egyetlen baja, hogy kicsit át kell szabni az usb kábelt, hogy ne essen ki. Amúgy korrekt, a fólia és tökéletesen passzol.
-
OLE-3
tag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Nekem SanFrancisco van, az Orange-nál vettem (1 hónapja) és működik vele minden ROM.
-
OLE-3
tag
-
OLE-3
tag
-
OLE-3
tag
R10-ben tapasztaltatok olyat, hogy ahol az R8 esetén még volt 30-35% wifi jel, az most ott 25% és meg is szakad?
-
OLE-3
tag
Nem tudja valaki, hogy fényképezésnél az a béna hang amit a fókusz megtalálása után ad ki hol van?
Szívesen megszabadítanám tőle a telefont. -
OLE-3
tag
Nektek milyen tapasztalataitok vannak az autós töltőkkel? Én már a másodikat próbálom, de az egyikkel merül a telefon (
), a másik pedig 1 óra alatt nem töltött bele 1%-ot sem... -
OLE-3
tag
Nektek volt már olyan, hogy wifi bekapcsolásakor eldobta a mobil szolgáltatót? Ma már 2x megcsinálta.
Más: jól tudom, hogy ehhez a ROM update-hez (FLB-R8_hun_update_lite) is le kell gyalulni mindent ugye?
-
OLE-3
tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Sztem hasznos lenne.
Off: mindenkinek rohadt kicsi a facebook appban a betűméret? Lehet valahogy növelni? (Az egész rendszerben nem szeretném feljebb rakni a méretet mert többet árt, mint használ.)
Lenry: +1

-
OLE-3
tag
-
OLE-3
tag
Jó reggelt! Root explorerrel nyomtam egy Set as home-ot az sdcard mappára. Mi volt eredetileg? Számít ez egyáltalán?

Aktív témák
Hirdetés
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Esetleg felvehetnéd egy SE T610-zel is