- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hamham
tag
Hogy lehet ellenőrizni, hogy a telefon birtokba vette az ext2 részt? r8 full van fent és telepítés megy marketről, nem indul újra ahogy írták már egy páran.
(#40292) mira72
néztem ott is, de nem találtam rá utaló jelet hogy 512vel több lenne vhol -
hamham
tag
ext2-t próbálom de nem sikerül,MiniTool Partition Wizarddal csináltam
r8 full van fent, mit rontottam el? esetleg vmi más leírás mint az 1. hsz? -
hamham
tag
#39716 az itt található rommal akad egy kis problémám
toltam wipe-ot elötte majd kiválasztom és utána finding opening aztán cant open (bad) installition aborted
nem tudom mi lehet a baj
clockworkmod v2.5.1.8 esetleg ez régi?
pedig éjfél után csináltam, jó nagy szilvásbukta -
hamham
tag
Elég régen jártam itt, jelenleg kelcsoca jellyfish lite rls7 van fent a pengén. Meg vagyok vele elégedve,de hátha tudtuk vmi jobbat újabbat ajánlani, egész megszoktam az angolt szóval lehet inkább maradok annál, persze nem zárkózom a magyar elől, ha van olyan. Mi a "menő" most ?
-
hamham
tag
Milyen ROM-ot érdemes most felrakni? Olyan kéne ami nem akad, nincsenek hibái, működik minden(lehetőleg rádió is kéne).
Mit ajánlotok? -
hamham
tag
hali
rootexplorer szerint rootolva van a telo, de a titanium szerint meg nincs. Vikinek vmi ötlet? -
hamham
tag
Hali
A hardveres gyorsítást akarom bekapcsolni. Néztem az 1. hsz-t de a rootexplorert nem találtam. (Első rootolásom lenne nincs vmi részletes leírás) -
hamham
tag
Írtátok, hogy az i900-as fóliája jó rá, nézegettem vaterán i900-ra. Abszolút nem vagyok képbe fóliák terén. Brandó és a 3M megér kétezret vagy elég egy 5-600Ft-os is?
Nem teljesen ide tartozik de olyan rss olvasó kéne amit lehet offline is olvasni.
Üdv Gábor -
hamham
tag
Hello
Mai naptól én is Blade tulajdonos lettem, nagyon jó eddig a teló(első androidos teló), ismerkedek vele. Kérdésem az lenne ki milyen fóliát használ rá, mit ajánlotok? Barátkozom a rendszerrel, de később esetleg megpiszkálnám. 2.2-n aksi idő javulás és gyorsulás érezhető?
Játékokat nézegettem és megtetszett a Reckless Racing amit csak fizetősben találtam, ingyen nem lehet hozzájutni?
Egy jó fülest szeretnék hozzá ezt néztem ki, tud vki jobbat hasonló árban?
Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest