- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
sydon
csendes tag
válasz
pingus #26508 üzenetére
nem vagyok kéretlen moderátor, de az amúgy is erősen pörgő topikot nem kéne előfizetés vs domino meg készletinformációkkal megtölteni, annak aki szeretne képben maradni, de nincs lehetősége egész nap ránézni szar lehet 200+ hsz-t egyben elolvasni. én is csak ebédszünetben meg este tudok ránézni, és lassan elég idegesítő, hogy tele a fórum teljesen offtopic dolgokkal. ha meg nagyon kikívánkozik belőletek, ott az olsó gomb, hogy OFF TOPIC és akkor megkönnyítitek az átugrást. köszönöm
-
istnag
addikt
-
latis666
aktív tag
válasz
pingus #25466 üzenetére
Ezen én is fennakadtam anno. Arra jó ez a mondat, hogy az ember elbizonytalanodjon aztán menjen a forumba kérdezni. Ott meg elmondják hogy nem kell függetleniteni, mert ezek a romok nem nézik.
(#25474) Land: Két napja már irta is valaki hogy ez a rom ezzel a témával lefagy. Ha tetszik a téma cserélj romot én azt tettem. Bár azóta x generation van fent.
-
atillaahun
veterán
-
latis666
aktív tag
válasz
pingus #24927 üzenetére
Rájöttem hogy nekem azért tökéletes ez a telefon mert pont amiben gyenge azt én nem is akarom használni. Pl a füles még mindig adobozban van sosem vettem ki belőle. De az ipod fülesét használtam már vele filmnázásre és nem tünt fel hogy nem lenne elég hangos villamoson.
Update: Most már előszedtem az Ipod fülesét. Hát az igaz hogy full hangerőn nem szakadt be a dobhártyám de nem is hallgatnám telejes hangerőn sokáig az biztos. Mondom ezt akkor is ha ezzel végképp az elvakult kultista cimkét megkapom. Elhiszem hogy vannak akiknek ez kevés gondolom őket szoktam 3 méterről is hallani ahogy zenét hallgatnak.
DE! Megvan a megoldás. Akit zavar hallgassa fülhallgató nélkül! Ugy elég jól szól vaaaagy kerüljön csendesebb környék felé mikor utazik. És nem szeretném megint a gyenge kifogásokat hallani!
Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Goddess of Victory:Nikke
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest