- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
KVic
csendes tag
válasz
csitatomi #25048 üzenetére
Nekem is ez volt, visszavittem, gariba cserélték, miután kipróbáltak rajta egy ROM cserét, de nem segített. Előtte 2.2-es ROMokat próbáltam ki, és jól is működött vele, amíg nem jött elő ez a képernyő érintésre nem reagálós hiba. Én egyelőre várok az új készüléken a ROM cserével mert most megijedtem...
-
blueMerle
veterán
válasz
csitatomi #21089 üzenetére
Nincs.
Itt megy a rizsa egy állítólagos official 2.2-ről de hivatalos info nincs
Más:
18.-án hoznak nekem egy San Franciscot, nagyon kiváncsi leszek a kijelzőbeli különbségekre. -
pitterr
tag
válasz
csitatomi #19268 üzenetére
Remélem a kérdésedet csak viccnek szántad. Szó nem volt róla, hogy jövőhéten jön a hivatalos T-mobile 2.2! Nem tudják mikor lesz, ha lesz egyáltalán (esetleg a kínai Bladekről leszedett 2.2-t hekkelik nekünk össze jövőhéten - erről volt itt szó - ha végre valahára megjelenik ott 2.2-vel a teló). Ha megjelenik a magyar hivatalos 2.2, természetesen fent lesz a T-mobile oldalán és mindenki frissítheti maga a telefonját otthon, eddig is fent voltak más telefonok hivatalos romjai (vagy esetleg magára a telefonra is le lehet majd tölteni mobilneten illetve wifin keresztül a 2.2-t, bár az még nem tiszta, hogy ilyen formában is elérhető lesz-e). Itt (->[link]) lehet majd csekkolni hónapok múlva, hogy van-e már 2.2.
veector Ez a fenti szösszenet a te kérdésedre is választ ad azt hiszem.
-
atillaahun
veterán
válasz
csitatomi #16882 üzenetére
Pedig arra eddig nem voltak ilyen jellegű panaszok. Dashes nem írja, hogy tett volna Task Managert vagy (Gmail-en kívül) levelező klienst a romjába, gondolom ezeket marketről szedted. Továbbra is javaslom a Gmail használatát (ha csak nincs ellene valami komoly kifogásod), task managernek meg használd a gyárit. Ha marketen nem leled akkor szedd ki a gyári romból (1. hsz.) a system/apps/taskmanager.apk-t tedd fel az SD-re és telepítsd fel (apkinstaller-rel < market). Közbe egyébként Dashes is válaszolt a kérdésedre.
(#16883) Gabócza: érdemes lenne akkor egy másik sim kártyával is tesztelni kicsit a telót, hogy marad-e a hiba. Ha igen, akkor érintkezésre tippelnék, próbáld óvatosan kitisztítani a sim slotot. Ha ez sem segít akkor Settings > Privacy > Factory data reset (visszaállítja gyári állapotba a telót ha esetleg valami program vagy beállítás lenne a hibás VISZONT minden adatodat törli).
-
atillaahun
veterán
válasz
csitatomi #16873 üzenetére
Az ilyen hibákra (részletekre) érdemes keresőt használni, a fórumét is, de leginkább googlet. Nekem az első 3 találatot volt türelmem végigböngészni. Egyértelműen megoldás nincs, néhány embernek a CW 2.5.0.9. megoldotta a problémát.
Ami a levelezőklienst illeti, mért nem a gmail-t használod? Ha több program is FC-zik, szerintem azt memóriahiány okozza, legalábbis ha gyári programokról van szó. Milyen ROM-ot használsz? Milyen módosításokat csináltál rajta? -
kelzsoca
félisten
válasz
csitatomi #16541 üzenetére
A rádiót külön tedd fel, ha valami nem kell akkor óvatosan és ésszel lehet törölni, de ehhez a root explorer kell, írhatóvá kell tenni a rendszert, és a system/app mappából kitörölni ami nem kell.
Akár működésképtelenné is teheted vele a rendszert, tehát mindig tudd azt mi az amit törölsz és mivel van6lehet kapcsolatban, mi a funkciója.
(#16543) compi.hu
A wifi részéhez nem nyúltam, de ránézhetek erre, szerintem paul nyúlhatott hozzá
A topic 1. hsz-ben megtalálod a letöltő linket.
(#16547) Knagymate
Senki sem tudja
(#16548) xdx@
Jön a VLC player is egyébként.
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
csitatomi #15765 üzenetére
Sziasztok
(múltkor nem tudtam beírni mert nem volt annyi időm, azért adtam meg csak a forrást)
Ha valaki gyári ROM mal root-olt és elállítódtak volna a szinek akkor:
Csatlakoztatni a telefont, eljutni a merev robotig (telefon kikapcs, bekapcs+hangerő fel)
Elnavigálni a fastboot mappába, majd ott command és:fastboot-windows flash boot boot.img
fastboot-windows flash splash splash.img
fastboot-windows recovery recovery.img
ha jól csináltad mindegyik után „okay” feliratot kell kapnod,
ha ez megvan:fastboot-windows reboot
ezután már helyreállnak a színek
-
törölt tag
válasz
csitatomi #15759 üzenetére
Gyári ROM + superboot root ezt okozza, ezért sem javasoljuk annak használatát.
(#15767) Lawboy: Viszont az Angry Birds komolyabb pályákon képes csontra befagyni, nagyon sok elem van a pályán, azok fizikáját számolni, stb...
(#15768) sto1911: Ez független a Googletől, nem frissül automatikusan, kézzel frissítik, ezért lehet, hogy néhány dolog nincs fent itt.
-
törölt tag
válasz
csitatomi #15745 üzenetére
Szinte csak ezt csináljuk mindig.
A Superboot rootos részt érdemes inkább kihagyni és egyből rootolt ROM-ot feltenni. Ez működik T-Mobileoson.
(#15746) MMA87: Az hát, 512-es.
Na lehet menni ROM-okat felrakni rá.
"Telefon belső memóriája: 170MB"
Ez a még szabad ROM, ahova telepítheted a dolgokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen egeret válasszak?
- Lightyear - befektetési app
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest