Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sagesz93
üzenetére
Kiteszi, hogy "cant find 9patch chunk in file:..." és itt felsorol 6 db fájlt, amit át is nevez. Visszafelé meg arra hivatkozik, hogy az erőforrás fájlban olyan sorok vannak a stringben, ami nem szerepelt a forrásban eredetileg.
Az eredmény az, hogy az egész üzemképtelen lesz a végére

-
sagesz93
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
Már én is feltettem a revo-t, faszán megy.
Hát, írhattad volna előbb is, akkor nem megy el a délelőttöm ezzel
Hogy érted hogy nem akarja szétbontani? a framework-res.apk-t?
Egyébként jobb ha az uot kicthen-ben kiválasztod a tetszőleges battery-t, majd egy icon packot, feltöltöd a framework-res.apk-t, kifőzi, és így meglesz a jó téma. -
DIEGO15
őstag
Elkészült a saját főzetű RLS6-om. Link
-
Saccco
nagyúr
válasz
csibusz0314
üzenetére
hwui - a grafikus rész hardveres gyorsítása, alapból ki van kapcsolva benne
vm - 32 -
energy_
senior tag
válasz
csibusz0314
üzenetére
nem tudom de biztos jót jelent
am nem baj pont az lenne a lényeg csak az oldalon külön láttam mellette az oc-t meg a hwuit 
keresőbe ird be (rls6)
-
Saccco
nagyúr
válasz
csibusz0314
üzenetére
Inkább a RLS6, már csak az overclock miatt is. Hátha egyszer kell...

-
energy_
senior tag
válasz
csibusz0314
üzenetére
rls4

-
csibusz0314
aktív tag
FLB vagy RLS 6?
-
energy_
senior tag
most ugy őszintén egy hülye program mondja meg neked h jó e a kijelző vagy sem? amikor rányomsz bármire érzékeli vagy nem? igen. akkor meg? ha a túloldalon érzékelné nem lehetne használni a telefont
-
Nohab61
aktív tag
Nincs valami leírás (jó lenne magyar) hogy ha cserélni akarom a boot animációt akkor pontosan milyen feltételeket kell teljesíteni a készítésnél?
-
sonique
őstag
-
_NCT
addikt
Legközelebbi teszt pedig már egy Iphone 4 vs ZTE Blade lesz...

-
mira72
őstag
válasz
d@minator
üzenetére
ez egy olcsó teló, elég régi, bár jól kiforrott alkatrészekből összekukázva
sokan várnak tőle 3x drágább telós( nem a wave-re gondolok ) teljesítményt, azoknak csk részvétem...
erre van pénzed(zem) ezzel kell együtt élni
amúgy a kijelzőnek semmi köze az érintőhöz, de nem olyan rossz ez, csak más
lehet először a wave-t nyomkodtad, és olyan gyorsan h kiszáradt a bőröd
nyálazd be az ujjaid 
-
sagesz93
addikt
válasz
bernina
üzenetére
Hali
olyan készült, ami teljesen alap, csak az akksi jelző lett circle.
ilyesmi:
Ha ez megfelel akkor itt lehet tölteni(12 óra múlva törlődik elvileg a link)
Hamarosan lesz olyan aminek fekete a teteje és hasonlók.d@minator: őszinte leszek, a kijelző multitouch-ban nagyon gyenge, de gesture-ökre bőven jó. Érzékenysége se rossz, ha volt rajt fólia, vedd le és úgy próbáld.
Keeperv85: hát ha azok amik linkeltél mennek az flb r6-al, feleslegesen töröm magam, egyébként a galaxy s témába bele lehet főzni a circle battery-t.
-
energy_
senior tag
most ugy őszintén mért nem egy Samsung GT-S5620 Monte val hasonlitgatod össze ami egy árban van vele ?

-
-
d@minator
addikt
Kipróbátam egy ZTE és egy Wave telón egy kézzel gyorsan beütni a telszámomat amolyan hagyományos billentyű vs. touch összehasonlításként. A ZTE-n kilencedjére a Wave-en másodjára sikerült. Aztán az alábbi videókat találtam. Samsung Wave és ZTE Blade touch teszt.
Tényleg ennyire gyenge a ZTE kijelzője? Orvosolható szoftveresen? -
Peat;)
veterán
Próbálkoztam clockwork felrakásával, de ez történik: [link], majd rebootot ha bütöm egy idő után bekapcsol a telefon. Ha kikapcsolom akkor persze FTM jön be és nem a recovery a hangerő le+bekapcs gombra. Mit cseszhetek el? Driver? Elvileg leszedte.
-
törölt tag
Meghalt a kijelző háttérvilágítása a mai napon. Reggel még jó volt, ebédre meg megpusztult. Érzékelése jó, meg ha rávilágítok lámpával akkor látom a képernyőn a dolgokat.
A csodazip felrakásán kívül nem volt más buherálás.
Valaki azt írta hogy nem javítják hanem inkább cserélik a telókat ha valami gond van.
Nem tudom mire számíthatok, az utóbbinak mondjuk jobban örülnék.
-
válasz
kentucky
üzenetére
hja.
http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/327579/rom-froyo-japanese-jellyfish-rls6-2011-01-09-oled-tft/
itt az újraparticionálós dologgal érdemes foglalkozni? (512mb memóriájú blade-em van, nem alakítottam rajta)
meg mennyire van állítva a heap size?
esetleg várjam meg mondjuk Dashes megoldását, ha ennyire nem értek hozzá?

köszönöm

-
energy_
senior tag
am nem azér de ahogy néztem rls6 mindent külön kel rá telepiteni hwuit is vagy mit meg az ahb-t is amiről szintén nem tudom micsoda de elözőekben alapból benne volt nem?

sacco:mire végzel rls6 al már 7 lesz

-
laca.1
aktív tag
no már van sd--nyomtam recrovba egy sd format és vissza ált minden az eredeti állapotba .most szeretnék egy audio boost mindegy melyiket teszem föl??légyszi segítsetek köszi.

-
madahun
csendes tag
van olyan 2.2 amiben automatikusan be van kapcsolva a hardveres gyorsítás??

vagy melyik a legjobb játékra??(mármint 3d-shez
) -
HRicky
tag
Hello!
Valaki aki esetleg olvassa a fórumot és Szombathelyen vagy környékén lakik az kérem írjon nekem!
-
Bazijoe73
senior tag
Ezzel a Titanum Backup-al hogy tudom vissza álítani a dolgokat??? Mert amit az előző rommal készítettem zip fájlt azzal semmit se tudok kezdni??? Probáltam már recovery modban is.
-
Saccco
nagyúr
válasz
_X10Dead_
üzenetére
BlueGingerBread Theme Thin Circle Mod - by Sacc

Akku kijelzés:

(#19169) Mercutio_:
Lépésről lépésre alakul a dolog.
Majd beledobom akkor azokat is.
(#19360) Cimi86:
Tegnap készültem el a saját RLS5 variánsommal, de akkor már fel sem teszem. Csinálok a 6ból egyet.
(#19411) orrlyuk:
Ha csodazippet felteszed az visszaállítja a particiós táblát. -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, az első hsz-ben lévő 2.2es romok közül melyik az, amelyiken a legtöbb funkció működik, és amelyik a legstabilabb/legjobban használható a hétköznapokban?
Ha ezt a csodazip-et felrakom, és utána egy 2.2es romot, akkor a ram visszacsökken, vagy marad a teljes?
Köszi

-
Jamesch
tag
Olyant lehet hogy egy processznek a prioritását megnövelni?
Egész konkrétan a zene lejátszásra gondolok, sokszor megakad egy pillanatra a zene. Nem halok bele mert nem vészes, de idegesítő és hát egy 600MHzes proci tudjon már rendesen mp3at dekodolni.
Mégvmi: a főzött ROMokban általában tweakelve van a Market teljes elérésre? Értem ez alatt pl hogy a fizetős cuccokat is lehet látni? Van amit meg is vennék akár, de ugye így esélytelen.
-
heady91
tag
Valakinek volt olyan, hogy mondjuk éppen a marketet böngészte, bejött egy hívás, de nem lehetett felvenni, mert nem jelent meg, csak csörgött a cucc? Mert nekem most egymásután kétszer is volt ilyen, és a híváslistában még nyoma sincs.
-
syl5
őstag
válasz
bunnyhu
üzenetére
A boot folyamat a Boot ROM-ban kezdődik. Itt a hardverhez szorosan kötődő kezdeti inicializációs kód található. A Boot ROM-ban lévő kód lefutása után átadódik a vezérlés a bootloader-nek. A bootloader felparaméterezi a Linux kernel-t az indításhoz, majd átadja a futást a kernel-nek amely elindítja a megszakítás kezelést, cache-elést, létrehozza a virtuális memóriát, elindítja az init processzt amely aztán sorban beüzemel minden szolgáltatást, majd végül feláll az Android rendszer.
Ha recovery módban indítjuk a telefont, akkor a bootloader a recovery-nek adja át a futást.Az ábrán amit linkeltél az egész a ROM.
ROM frissítés során általában lecseréljük az ábrán lévő összes rendszerelemet, de van olyan is hogy az új ROM nem tartalmaz új kernelt, így azt nem cseréli le a flash-elés, mert felesleges lenne.
Nehéz egyébként megfogni a ROM fogalmát, mert nem helyes az elnevezés.
A boot.img a kernel, a system.img az alkalmazások, alkalmazás framework-ök, és library-k, valamint runtime-ok.
A recovery.img a recovery terület.
A csodazip annyival mélyebb egy ROM-nál (system.img+boot.img), hogy lecseréli az összes partíciót, és a Boot ROM-ot is.Én röviden így látom. Nem biztos, hogy helyes.
Bővebben:
Boot folyamat bővebben képekkel
Android developer(#19334) latis666
Az lehet, hogy sok szívástól megkíméled magad, de az úgy már nem 36 000 pénz, hanem alsó hangon is 60 - 70 000... Akkor meg már inkább egy Desire, vagy Galaxy S, vagy ha meg akarsz szabadulni az Android-os buherától, akkor egy 3GS...Nap, mint nap új ROM-okhoz:
Ezek még csak mind tesztverziók! Nem véletlenül alpha a neve Paul ROM-jainak sem. Alpha, tehát még Beta se, nagyon messze van a Final-től!
A ROM készítők biztos, hogy nem főállásban készítik a ROM-okat, pláne aki ingyenesen elérhetővé teszi, így se idejük, se türelmük, sokszor még megfelelő eszközük sincs a tesztelésre! Így a tesztelés ránk marad! Így fedezik fel a hibákat, és így javítják utána azokat!
Ha nem adnának ki csak totálisan bug-mentes verziókat, akkor kb fél év múlva használhatnánk csak Froyo-t, és az sem lenne teljesen hibátlan!Akksi:
(#19403) sing1ep1ayer már említett, hogy az ébresztő a ludas az éjszakai 5-8 % akksi esésnek.
Én is ezt tapasztaltam,de kicsit pontosítok rajta.
Tegnap délután 4-kor letettem a telefont. Aludt este 11-ig. 7 óra alvás után semmit nem csökkent az akksi, 100 %-on volt 4-kor is és este 11-kor is. Pici nyomkodás éjfélkor fekvés előtt 94 %. Gyári, alap ébresztő bekacsol. Reggel 10-kor ébresztett, rögtön kinyomtam. Akksit néztem: 88 %. Eléggé az a gyanúm, hogy a beépített ébresztő kajálja meg éjszaka alatt a kb 5 %-ot. Most egész nap nem fogok hozzányúlni, kíváncsi leszek az eredményre. Ha nem esik max 1-2 %-ot, akkor tuti hogy a beépített ébresztő a ludas, ami viszont ismét gáz..
2.1 droid még mindig. 2G, wifi, gps kikapcsolva, viszont cellainfo alapján történő helymeghatározás be.
Másnál hasonló tapasztalat? A Rom-ot is írjátok már oda, meg hogy melyik ébresztő app-al, meg repülő mód, vagy sem. Mert ez nem mind1... -
csibusz0314
aktív tag
Na látom majdnem egy nap alatt ismét bővült a kínálat xD
Na és akkor most az FLB vagy az RLS és hányast éri meg felrakni? xD
Kinek melyik? -
-
antocska
csendes tag
Sziasztok,
milyen programot hasznaltok arra, hogy ha hivtak es nem vettem fel, vagy sms-em van es nem vettem eszre, ne csak 1x jelezzen, hanem folyamatosan?
Udv
-
orrlyuk
aktív tag
Vasárnap délutáni kérdés:
Próbálta-e valaki, hogy image.zip-es módon telepített ROM után (pl. az új 6-os Jellyfish), amely a partíciókat is módosítja, visszarakta a Csodazipet?
Így is visszaáll a gyári állapot?
Köszi!
-
energy_
senior tag
ööö én ezt most nem értem nekem setcpu installálásakor semien tipust nem kellett kiválasztanom lol ,mondjuk nekem müködik rendesen csak nem értem mit lehet ezen elrontani xd
-
törölt tag
Friss tulajként elégedett vagyok a telóval, 1 gondom van csupán. 2.1 gyárit használok, és belső memóriába telepítenék programot, ami kb 20mb. Nem volt elég hely, így kiírta, hogy:
nincs több hely, szabadítson fel előbb több tárhelyet telefonján stb
Ezután leszedtem egy rakás dolgot, lett 60mb körüli üres helyem, persze ezt is csak kikapcs-bekapcs után írta ki. A gondom az, hogy a 20mb-os progira továbbra is kiírja a nincs elég hely hibaüzenetet. (másik 20mb körüli programot engedne már telepíteni)
Van tippetek, hogy mi lehet a megoldás?
-
válasz
ggeleven
üzenetére
Kicsit kifejtem a hajnalban feltett kérdésemet, lehet így könnyebben tud valaki segíteni!

A célom egy kis cpu húzás lenne, ezért következő sorrendben feltettem a dolgokat, de setCPU nem enged 600 fölé emelni:
wipe->intall Dashes JJ4 alapú romja->boot és némi állítgatás->restart és új kernel felrakása->setCPU intallálása->kiválasztom az MSM7x27 típust az eszközöknél, de 600 a max...
Figyelem a fórumot és sokaknak az volt a baj, hogy nem jó típust választottak ki, de sztem ez a jó!
Tévednék? 
-
bernina
csendes tag
sziasztok!
Miután felraktam az új kerneles rom-ot rockplayerben a divx lejátszás közben erősen szaggat a hang (csak néha egy-egy foszlányt lehet hallani a hangból). A rom felrakás előtt formáztam a data partíciót
wipe data/factory reset. ). Van még valami amit el kellett volna végeznem?
Jelenleg a Japanese_Jellyfish_RLS5.zip van fenn ezzel is jelentkezik ez a hiba.
Ez előbb olvastam hogy a SD kártyát is formáznom kéne a rom felrakás előtt. Miért? -
laca.1
aktív tag
no most meg nincs sd kari ezt irja sd kártya üres vagy nem támogatott fajlrendszert használ.most mit tegyek??????
számitogep nem látja az sd-t -
sing1ep1ayer
őstag
Akksi gondokkal küzködőknek:
Azt vettem észre, hogy ha éjjelre leteszem a telót, képernyő kikapcsolva, akkor nálam is csak 1%-ot esik a töltöttség, sőt, van hogy semmit. Viszont ha ébresztés van beállítva és párszor úgy nyomom ki reggel, hogy még újra is ébresszen (snooze opció), akkor iszonyat mód lezabálja az akksit. Szerintem simán kajál annyit, mint ha teljes fényerőn játszanék.
-
tatabánya
senior tag
launcher az a 2.2-t is belassítja, de hogy ne lehessen a játékokat élvezni 2.1 alatt azt kétlem, ez miatt is teszem mindig vissza a gyárit, mert ugyan úgy futnak rajta. programokban meg nem hoz annyi újítást számomra a 2.2 amiért érdemes lenne ezekkel a bétákkal küszködnöm.
Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- Eredeti játékok OFF topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest