Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
Fredy74
üzenetére
Nem kell semmi mást tenni.
Quick System Infoval meg tudod nézni. Kiírja az app2sd partició adatait is.
-
Fredy74
tag
válasz
Saccco
üzenetére
Koszi a gyors valaszt, akkor swap nem lesz a kartyan.
Ha felteszek egy olyan Rom-ot amiben az app2sd+ mar alapbol benne van, es az sd katyat megformaztan 512 mb ext2 re a felmarado teruletet pedig fat32 re akkor kell meg valamit csinalni? vagy minden automatikusan tortenik? automatikosan at teszi a Dalvik-ot is es a telepitett programokat is?
Hol tudom ezt ellenorizni? -
stefi68
addikt
válasz
Flagstaff2
üzenetére
Helló Flagstaff2!
idézet: "Ilyenek pl a PC netjének a szipkázása (bár megoldottam nem kis utánajárással)"
Erről lehetne többet tudni, mert korábban is többször felmerült már a PC net-jének használata kábelen (USB) keresztül.... vagy itt nem erről van szó?
-
Saccco
nagyúr
Most figyeltem fel erre:
"Changed wifi scan interval from 15 to 180 seconds (saves battery)." - JapaneseJelly
Szerintem ez vonatkozik a kikapcsolt képernyős wifi scanre. Vagyis 3 percenként nézelődik, bekapcsolt wifi mellett. Vagy?(#21791) mira72:
i900 fólia széltében stimmel, csak magasságban nem. Illetve a kijelzőt (lényegi részt) lefedi, de nem ér végig a telefonon. -
r0by
addikt
Én igen (szintén alpha5), bár csak egyszer, és éppen tegnap. Mondjuk az uptime már 7 napon felüli volt, ha ez érdekes lehet.
mira72: én igen. A kijelző alsó széléhez igazítottam, így egészen a ZTE feliratot eltakarja (i900-on oda esett a hangszóró). A szélétől kb. max 2-2 mm lehet (de inkább 1), de ez egyáltalán nem zavaró.
-
mira72
őstag
használ vki i900 fóliát?
az most akkor hogy kisebb? nem ér ki a kijelző üveg széléig, de magát a láthatót fedi?http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_tartozek/vedofolia/zte_blade_ra_4db_kijelzovedo_folia_1436263353.html
meg ezzel mi volt a baj?
-
Fail3D!
addikt
válasz
futo001
üzenetére
hmm en csak tegnap neztem meg a 3g-t szoval nem sok a tapasztalaotm es sokkal szebb a milyenk pl a menu
de jatek teren ok hogy kisebb a kijelzoje de amilyen gyenge benne a vas ahoz kepest sokkal jobban mukodik mint a milyenk es most nem a keszulekrol van szo hanem az os rol
mert hardverben tuti oda baszunk egy sima 3g nek
-
MoRiCKaXXL
tag
Nekem tegnap lefagyott, 2 hónapban ez volt a 2. alkalom. Dashes alpha 5-öse van most rajt, eddig nem volt semmi problem vele, remélem nem is lesz. A lenti 3 gombot érzékeli a telcsi, de akijelző mintha nem is létezne. Kikapcs gombot is érzékelte, de kikapcsolni ugye nem tudtam, mert azt a képernyőn kellene tapizni, igy nálam is csak az akksi kivétel maradt.
De ha jól emléxem nekem nem is hiváskor történt, hanem sms-kor vagy vmi riasztáskor. -
Saccco
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
(#21753) istnag:
A build.prop-ban kell átírni a 4 stagefrightos sor végét true-ra.
(#21722) sto1911 & (#21758) SteveBeard:
Akkor syl5 megint kisegített minket. Akkor tényleg úgy lehet, hogy a 2Dre kerül gyorsítás ezzel együtt minden olyan app is gyorsul ami 2D-s. Ez megmagyarázza a fogyasztás növekedést is. Mivel van sok app ami nem kapta meg a gyorsítást és most megkapja, ergo többet is fogyaszt.(#21759) futo001:
Van sok olyan autó aminek fémekkel van gőzölve az szélvédője, az is lefogja a műholdakat. (pl a francia autók biztosan)(#21762) Fredy74:
A 3dik particióra nincs szükség. A swapnak csak 256on volt értelme. 512re már nem kell. -
Glatius
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Szerintem a feltétel nélküli átpakolás nem gyorsítja a rendszert, a belső RAM elérése mindenképpen sokkal gyorsabb mint az ugyanerre használt periféria. (Mint PC esetében, ahol csak akkor firkál az OS a lapozófájlba, ha már tényleg nem fér el a memóriában.) Ha pedig minden alkalmazás ki van rakva, messzebbre kell nyúlnia szegény ARM-nek.
-
futo001
senior tag
-
sto1911
veterán
válasz
sallersanyi
üzenetére
Tanacs.
A proggal most nem tudok neked segiteni, de legegyszerubben ugy tudod megoldani, hogy leszedsz egy eredeti T-s ROM-ot, a zipjebol a system/app-bol kimasolod a Roadsync.apk-t, mondjuk a memoriakartyara, uj ROM fel, es telepited. Szvsz nem lesz belole hatranyod, ha megsem fog menni.
ROM telepites elott csinalj egy backupot recoverybol (lasd 1. hsz, vagy a blogomat.)
-
-
sallersanyi
csendes tag
válasz
sto1911
üzenetére
Köszönöm - de ez most tanács volt vagy kérdés?
Mert mégis hogyan tudom a roadsyncet lemásolni? A szoftver maga bele van főzve a 2.1-es romba. Azok az adataim pedig, amelyek a regisztráltságot tartalmazzák, ki tudja hol vannak, és új környezetbe másolva ki tudja, hogy működnek-e.Valakinek van tapasztalata a regisztált roadsync átvitelében 2.2 romra?
-
Javert
csendes tag
Szép napot mindenkinek! Tegnap megnéztem a ZTE hivatalos honlapját, ahol fent van egy Froyo 2.6.32. Ez lenne az a frissítés amire várunk?
[link] -
futo001
senior tag
http://www.zteblade.blogja.net/
Hibásak a linkek. Pl csodazip tök másra mutat, a frameworkök jelentős része is. -
Indiant
addikt
A2SD+ szeretném telepíteni 2.1 alá. Valakinek megvan telepíthető formában?
-
istnag
addikt
válasz
Fail3D!
üzenetére
Hát igen stabil,de simán belassul sokszor (használtam már iphone 3g-t) és hát messze nem olyan testraszabható, mint a mi kis androidos occsó telónk

Earl007: Én is ezt csináltam, úgyhogy megoldahtó

Indiant. Az nem így működik,sajnos, hisz az egy script nem egy apk fájl
-
-
hhheni
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Szia,
köszi a segítséget, de a GMAIL rendben megy. Nekem az EMAIL alkalmazással van bajom, amelyikkel a céges leveleimet kezelem. Ott nem tudom beállítani :-( -
ibookg4
tag
Az akksi témához csak pár mondatot, csatlakoznék Sly kollegához, én pl megcsináltam _X10Dead féle kalibrációt (amugy sok forumon irnak rola), legalábbis az felsö határ kibövitést, az alsót még azért nem, mert nem merült le az akksim teljesen. 3d18h után még 18% százalék maradt nekem ugy, hogy 2 ora 20 percet telefonáltam, nyomkorásztam kicsit, meg upgradeltem pár alkalmazást a marketböl WiFi-n. Ez mondjuk legalább fél ora volt. Mobilnetem nincs, söt 2G van beállitva, szoval 3G nem használ a rendszer. A kijelzö is kis fényre van állitva, összeadva a fogyasztásokat és 1250mah akksit feltételezve. ez nagyjábol reális, hiszen a ZTE eredetileg is 4 ora telefonálási idöt és kb 200 ora készenlétet ad meg. Nem tudom néhány ember hogy ért el kiemelkedöt, de szerintem az az akksi nem 1250mah, hanem szerencsések és 1500 körüli nekik gyártási szorás miatt.
-
Fredy74
tag
Hali mindenkinek.
Mar regota olvasoja vagyok, de most lenne egy ket kerdesem mivel ugy dontottem ,hogy lecserelem a gyari ROM-ot valami masikra(termeszetesen a csodazipet mar feltettem , igy mar 512 Mb Ram van). Mivel uj memoria kartyat rendeltem (transcend 8GB, class 6) es szeretnem kihasznalni az Rom-ban levo app2sd+ ezet szeretnem megformazni, es a leirasban nem ertem a harmadik particio lenyeget( ez lenne a swap particio)Tehat a kerdesem:
Kell swap particio a kartyara vagy nem? , mire jo ez egyltalan?, gyorsit vagy lassit ha a kartyan lesz a swap?
A valaszokat elore is koszonom. -
athew
csendes tag
Sziasztok,
van arról valakinek infója, hogy a budafoki vagy a campona t pontban van-e telefon? Kedden az egyik t-mobile üzletben azt mondta egy kishölgy, hogy csak ezen a két helyen tudom kipróbálni bekapcsolva a telefont
-
kelzsoca
félisten
-
futo001
senior tag
válasz
Fail3D!
üzenetére
Ok. Szifon ára? Blade ára? Ennyi.
Mellesleg nekem a Blade jobban bejön. Az eddigi Apple tapasztalatok alapján úgy látom igényes konstrukciók, jó ötletek, csak hulladékok. Közelmúlt 3 példája:
1. Van egy iPodom. Király hangja van, fém ház, könnyű kezelhetőség. 10 indításból 1 hibaüzenettel végződik
2. Húgom iPodjával a helyzet ugyanez.
3. Kollégámmal többször utaztunk külföldre, első szélvédőfűtéses Mondeoval. Iphone 3G nem talált műholdat egyetlen alkalommal sem az autóban. Blade, Diamond simán. Ha az autó mellett állva megvárta a stabil jelet, beszállva pillanatok alatt dobta. Jót röhögtem rajta. Ugyanez a kolléga 4-szer már volt garanciális szervizen.Szóval az sem olyan f*sza, hiába drágább.
-
-
sto1911
veterán
válasz
sallersanyi
üzenetére
Lemasolod a roadsyncet, felrakod 2.2-re?
-
törölt tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Semmi közük egymáshoz, a partícionálás "végleges" beavatkozás, az app2sd+ meg ROM szintű. Működnek egyszerre.
-
istnag
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Mezei júzerként úgy gondolom,hogy a build.prop fájlban van a megoldás kulcsa ugyanis a végén vannak az erre vonatkozó sorok,melyeknek a végét false -ról true -ra kell átírni. Persze ez így egyátalán nem biztos nagy mágusok,mint kelzsoca és Sacco biztos tudják pontosabban....
-
sallersanyi
csendes tag
Egyetlen dolog tart vissza, hogy elhagyjam a gyári 2.1-es romot, az ingyenes roadsync. A céges exchange szerverről mással is le tudnám szedni a leveleket, de a calendar és task itemeket már nem.
Van-e valakinek konkrét tapasztalata, hogy ha már regisztrálta a roadsync oldalán a terméket, akkor 2.2-re újratelepítve is regisztrált maradt-e?
Vagy pedig ismertek-e ingyenes alternatívát a roadsync-nek, ami kezeli a leveleket, a naptárt és a teendőlistát egyaránt? -
Fail3D!
addikt
válasz
orrlyuk
üzenetére
es amugy a mi keszulekunk mit fog nyerni amugy a 2.3 bol?
lehet meg fokozni a tudast? bar tegnap neztem szifon 3g-t es ahoz kepest mennyivel gyengebb konstrukcio meg mindig stabilabban gyorsabban futnak a programok mint ami sokkal vasunkon
akar hogy szapuljuk iphont azert az a rendszer stabil -
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Sajnos ez még egy beta dolog, mivel nem is mindig működik megfelelően, illetve ez csak pár mp-ig megy amíg nem megy alvó módba a készülék.
-
syl5
őstag
válasz
donzoli
üzenetére
Ne haragudj, de ez így elsőre hihetetlen!
Egy töltés után 48 % fogyott az akksidból 8 nap alatt....Összegzem és kicsit pontosítok:
94 óra készenlét! (ha 24 órás napokat számolunk, tehát nem kapcsoljuk ki éjszakára a telefont, akkor is majdnem 4 nap készenlét)
+45 perc telefonálás
+3 sms
+ez idő alatt egy program telepítése és azzal egy kevés szarakodás volt
+marketról wifi-n telepítettem egy progit és szórakoztam vele kicsit, valamint minimális nyomkodás..
Ééss még maradt 52 %!
Nekem minimális használat (kb ugyanazt csináltam, mint te, de éjszakára nem kapcsoltam ki) 4 teljes napot, azaz kb 96 órát bírt ki egy töltéssel.
Ezalatt volt:
kb 96 óra készenlét
15 perc telefonálás
kb 20 perc Wifi, market, szinkronizáció
8-10 perc nyomkodás
2 app törlés
+ 4 éjszakára ébresztés beállítva, reggel ébresztésTehát az úgymond felesleges nyomkodás kb fél óra volt mindössze, ezen kívül csak telefonálásra, és ébresztésre volt használva, szinte négy napon keresztül aludt. Mondhatjuk, hogy kb ugyanannyira használtuk a telefont, de neked kb 4 nap után még 50 % van, nekem meg 0..
Most, hogy így közbe lenyugodtam el is árulhatnád, hogy mi a fenét csináltál az akksival, mert azért ekkora szórást nehezen tudok elképzelni. Tudom, hogy kalibráltad, de pontosan milyen töltővel, mit hogy csináltál, stb.
A stat fájlodnak is szerintem sokan örülnének!(#21722) sto1911
Egyszerű oknál fogva voltak lassúak azok a játékok. Azok 2D-s játékok, és alapértelmezetten ezekhez nem használja a telefon a 3D gyorsítót! Próbálj ki egy valóban 3D-s játékot, és meglátod, hogy közel ugyanúgy fog menni 3D gyorsítással és anélkül is!
Ergo jól írta csak kicsit rosszul megfogalmazva. Én inkább így írnám:
"A 3D gyorsítás csak a 2D-s felületre vonatkozik. A játékok és egyéb 3D-t igénylő appok automatikusan megkapják." -
SteveBeard
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Köszönöm!
Készítettem két zip-et az egyikkel meg tudom változtatni a betűtípust "segoa"-ra, a másikkal pedig vissza "comfortaa"-ra. Megnéznéd nekem, hogy jól csináltam, vagy kéne még bele valami? Persze csak, ha időd engedi.
Nálam megy, de nagyon kezdő vagyok nem akarom addig senkinek elküldeni, amíg valaki hozzáértő meg nem nézi.
A linket pü-ben küldöm. -
Tirpa
csendes tag
De jó neked

Én Debrecenben szerettem volna venni, de sehol sem kaptam, próbáltam neten is, ott már vagy 2 hete nem lehet kapni...
Pedig már én is szeretném megvenni
Szóval amíg gondolkodtam rajta, hogy kell-e, addig lehetett venni, mire kellene, addigra elfogyott
Ez a sors iróniája
-
mira72
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Van jobb megoldás: másodperc alapú tarifacsomag

-
atillaahun
veterán
válasz
sto1911
üzenetére
Tyűű tényleg, köszí
Jól elrejtették. Régen hallottam, olyan programról is, ami minden 30. vagy 45. másodpercben pittyen egyet, hogy tudjam mennyit telefonáltam, és esetleg ne csússzak át a következő percbe. Ilyet nem találtál?(#21744) rezme: nekem eddig még csak olyankor fagyott a telefon, ha túl v olt húzva a processzor. Meg egy nap eljátszotta a telefon, hogy kétszer kikapcsolt magától ~50% akksival, de azóta semmi rendellenesség.
(#21746) mira72: hol? Djuices vagyok. Itt összesen kétféle Dominos csomag van. Bár elégedett vagyok vele. Jut eszembe, aki Miskolci és Djuices és szeretné ha meghívnám bármire, az dobjon már egy pü.-t legyen szíves. WizzAir-es kedvezményből szeretnék kérni mégegyet...
-
rezme
tag
Valaki tapasztalt már olyat dashes alpha5 ben hogy néha mikor hívnak befagy a kijelző(nem a rendszer) és az akksi kivétel oldja csak meg.
újjabb romoknál előfordul ez? -
sto1911
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Kozben rajottem, hogy a hivaslistaban egyenkent rakattintva mutatja, csak nem vettem eszre.
-
atillaahun
veterán
(#21243) sto1911: hát olyan programot bizony én is keresek. Te megtaláltad már?

(#21247) EarL 007: akkor ennek az app2sd+ mégtöbb helynek semmi köze a csodazippes újrapartícionálós több helyhez? Működik egyszerre a kettő?
(#21322) fullboy88: és fogyasztásba mennyi változást vettél észre?
(#21471) donzoli: ééén kérem a battery stats-ot. A (#17111) _X10Dead_ féle macerálást csináltad meg vele?
(#21494) kelzsoca: írtad, hogy a dupla MENU gombbal lehet képernyőzárat oldani, van rá valami mód, hogy én feloldás helyett inkább a Multitasking menüt kapjam ugyanerre? Sokat váltogatok a programok között, és eléggé zavar, hogy folyton hosszan kell nyomni azt a nyomorult gombot.
(#21573) EarL 007: sajnos azt, hogy a "wifi hiba már a múlté" még sokan, sokáig nem mondhatjuk el.
(#21688) hhheni: Gmail > MENU > More > Settings > Labels > Number of days to sync
(#21718) gabe96: Settings > Wireless & networks > Mobile networks > Data Enabled > pipa kivesz, de én biztosra mentem és letiltottam a szolgáltatónál. Egyébként 1. hsz.
#21719) istnag: hát érdekes, és egy mezei felhasználó hogy tudja ezt a Stagefright-et állítgatni?
-
kelzsoca
félisten
válasz
SteveBeard
üzenetére
Szia!
Elképzelhető hogy egy olvasási hiba történt, nálam sem és másnál sem jött ki ilyen vagy hasonló hiba tudtommal telepítés közben.
Ha sokszor cserélgetsz rmot, esetlegesen nem árthat ha leformázod az sd kártyát, illetve wipolod a dolgokat.
-
SteveBeard
senior tag
Szia kelzsoca!
Fel szerettem volna telepíteni az általad készített Alpha 6-os ROM-ot, de nem akart felmenni, mert az egyik hang telepítésénél hibát írt ki. Már nem tudom mi a hibaüzenet pontosan, mert nem jegyeztem fel.
Újracsomagoltam és simán felment. Már nagyon régen nem formáztam az sd kártyát és jó sok ROM-ot kipróbáltam, nem tudod, hogy mi lehet a probléma. Biztosan valamit én kutyultam össze, de nem jövök rá, hogy mit. -
-
kelzsoca
félisten
válasz
V.Stryker
üzenetére
Üdv!
Ezeket a dolgokat én linux alatt, kitchenből szoktam elvégezni egyszerre, de utólag is megoldható, windows alatt is.
winrar-al megnyitod a kész romot (megnyitod és nem kicsomagolod)
megkeresed a system/app mappát ott pedig ezeket kell törölni:
LiveWallpapers.apk
LiveWallpapersPicker.apkesetleg még törölheted a MagicSmokeWallpapers.apk-t is.
A gyári launchert én nem piszkálnám, mivel ha bármi probléma lenne a launcherpro-val, akkor még van hová visszamenni.
Minden rom rootolt egyébként.
-
mira72
őstag
nem vízbe kell dobni hogy az akku tovább bírja, hanem akkumulátor savba, nem tudtad?
( úgy lehet beszerezni az akkusavat, hogy amikor a kisebbség jön dudálva a ház elé, hogy limlom kellene neki, akkor az elhasználódott akkuból amit úgy is neki adsz, kiöntöd a savat és félre teszed, neki úgy is csak az ólom kell, de ha jó fej, a már nála lévőkből is szívesen odaadja a savat, csak nehogy elmond neki mire kell, mert akkor nem adja oda)
Ja, és nem a telefont, csak az akkut kell a savba tenni, 10-20 percre
Lehet kialudtam magam ....

-
_NCT
addikt
válasz
Indiant
üzenetére
Röviden válaszolnék....
Nem értem miért fáradtság hogy le kell húzni az információs sávot? :S Ha meg már itt vagyunk, kiveszed a pipát a debugging mode-ról és láss csodááát. Ez is csatlakozik automatikusan....
Viszont a debugging mód jól jön, h pl adb-vel akarsz ténykedni a telefonon, bár szerintem nem nagyon szeretnél....
Én eddig kb 20 helyen 20 wifivel csatlakoztam, a wifi teszi a dolgát szépen, szóval igazából a router-ben kellene megnézni a beállításokat....
Az meg hogy a Blade-es barátod mit mondd, szerintem no comment.... Ennyi erővel azt is mondhatta volna, ha beledobod 1 vödör vízbe, akkor nő az akksi élettartama...
Mellesleg elkeserítelek, Kelzsoca féle a legjobb, szóval akkor te sokáig maradsz még a 2.1-nél

Képernyőforgatás pedig alkalmazásokhoz lett kitalálva, nem homescreen meg főmenü-höz..... Mert ezt a programozók is tudják, hogy MINEK? A telefonon a widgetek elhelyezkedése és a helykihasználtság szempontjából a Vertikális elhelyezés a legjobb, úgyhogy ez így marad, a 2.1-ben sem hiszem hogy másképp van....
-
mira72
őstag
válasz
Indiant
üzenetére
user error

USB-s rádugás a 2.2-ben ilyen, a gyáriban is ilyen lesz.. ( ha lesz gyári, én kétlem, sokan reménykednek )
Nekem forgatja a képernyőt, szerintem másnak is, a probléma ott se a romba van...
Wifi is tökéletesen működik.
Ezt az usb-s kapcsolatot meg nem értem, de szerintem te se... de ha gondolod, akkor turahátizsák hátra, és pc bele
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Fail3D!
üzenetére
A Cyanogen, ha sikerül, az lesz.
Más:
Én is kínlódtam a Sleep As A Droiddal, a harmadik éjszakán sem viselkedett rendesen. Leteszi az ember, bekapcsolva, a kijelző szépen elsötétül. Félálomban, éjjel látom, hogy világít. Zavar az ilyesmi, de nem vagyok fölébredve, mit csináljak? Power gombbal lezárom, elsötétül, jó, alszom tovább. Reggel nincs ébresztés, fél órával megcsúszom. Kikapcsolta a beállított ébresztést az állatja, csak tudnám, miért.
Visszatérek a Gentle Alarmhoz. Az is tud alvási ciklus szerint ébreszteni, a következő pofonegyszerű módszerrel:
A beállított idő előtt 30 perccel igen nagyon halkan csipog egy sort. Ha meghallod / fölébredsz rá, az azt jelenti, hogy a felébredéshez kellő fázisban vagy, tehát kelj fel. Ha átalszod (esélyes), akkor meg ébreszt 30 perccel később, és kész.Tavasz óta használom (Spicán kezdtem), és még nem volt vele gondom.
-
Ádyka
őstag
1., Napsütéses napon észrevettem hogy "automatikus fényérzékelés" mellett egyáltalán nem látom a kijelzőt. Manuálisan kellett fulllra tennem, hogy lássak valamit. Van erre valami megoldás, hogy napsütésben normálisan magátol feltolja a fényerőt?
2., Az N73-nál szerettem, hgy amikor a kijelző alszik akkor egy led kéken villog a telón, olyan 3 másodpercenként. Jó volt, mert éjjel korom sötétben is megtaláltam a telót. Esetleg egy lelkes rom mahinátor nem tudná megoldani, hogy valamelyik gomb villogjon néha amikor alszik a teló?
3., 3 hete van meg a teló. Még teljesen gyári T-s. Az első 2 feltöltésnél laza használat mellet 3 napot bírt. Ekkor USB-ről töltöttem. Ahogy elnéztem 5 óra alatt töltötte fel. Ez kb 300 mA-es töltőáramnak felel meg ugye.
Az utóbbi napokban hálózatról töltöm. Gyenge használat mellet másfél napot is alig bír. Pl tegnap este 50%-kal raktam le, ma reggel meg " Csatlakoztassa a töltőt".
Mindezt egy éjszakai alvás után. Felesleges taskok nem futottak, és nincs agyon telepítve a teló.
Egy beszélgetés felvevő, egy diktafon, 2 film lejátszó, 2 tesztprogi, 3 demó játék.
A beszélgetés felvevő nyilván állandóan fut a háttérben.Ha 1, másfél naponta töltöm, mennyit fog ez kibírni az akksi? Az N73 ugyanilyen használat mellet 4-6 napokat ment, pedig anno már azt is kritizálták, hogy keveset bír.
Lehet visszatérek az USB-s töltésre.

-
Indiant
addikt
Írtam egy hosszú hozzászólást és belehalt a mobilarena....
Élménybeszámoló:
Tegnap este végre rászántam magam ,hogy a gyári romot lecseréljem Kelzsoca féle alpha6-ra. Ennyit már rég idegeskedtem. Ez volt az első custom romom és itt a fórumon mindenki dícsérte. Biztos nem Kelzsoca a hibás de szerintem az a rom egy kaki. Naívan én azt gondoltam ,hogy a rom fejlesztés az jobbátételt jelent. Ha ez a jobb, akkor maradok a rossznál. Ugyan csak kb. 1 órás tapasztalatom van róla, de az elég volt arra, hogy rohanjak vissza a T-s 2.1-es romhoz. Pár apró problémát megemlítenék, hogy alátámasszam véleményemet. Rádugod a PC-re USB-n a telót és nem történik semmi (ugye megszoktuk, h. a 2.1-nél rögtön feldobja a csatlakozást (1 ok) , le kell húzni az információs sávot, ott valamire rábökni majd megint ok-ézni. Na ez aztán a túlbonyolítás.
A képernyő elforgatás be van pipálva alapból, de a kezdő kép az istenért nem fordul el ha eldöntöm a telefont. Az abszolút nevetséges és felháborító dolgot a végére hagytam, mégpedig a WiFi-t. Soha, de értsd úgy ahogy írom soha nem volt gondom a wifivel. Bekapcsoltam és ő mindig tette a dolgát, ha ismerős hálót látott felkapcsolódott. Az alpha6-ban bekapcsolom, belép a routerre és mire a kezdő képernyőre visszajutok a menüből már Disabled a kapcsolat a routerrel. Erre egyik Blade-es barátom azt mondta ,hogy usb kapcsolat kell neki!?
ekkor sokkot kaptam.
Szóval a telefonhoz vinned kell egy PC-t is a kocsiban, vagy egy laptopot ,hogy a wifit használni tudd. Bocs, ha hosszú voltam! Nekem nem jött be az alpha6 rom. -
Fail3D!
addikt
es a 2.3 t mikor fozik mar ki nekunk? mindjart itt a 2.4 es meg a 2.2 se kaptuk meg hivatalosan mostmar 2.3 ala ne adjuk

-
sto1911
veterán
válasz
Saccco
üzenetére
"A 3D gyorsítás csak a felhasználói felületre vonatkozik. A játékok és egyéb 3D-t igénylő appok automatikusan megkapják."
Ezzel nem teljesen ertek egyet: felraktam az FLB ROMot, alapbol 3D kikapcsolva. Felraktam a totemo HD es Radiant jatekokat, es iiiissszzzzonnnyyyuuu lassan valtott kepet meg a splashscreenen is, a jatekrol nem is beszelve, mintha lassitott filmet neztem volna. 3D bekapcs, es suhan.
-
AixDes
csendes tag
Segítséget kérek internet megosztás ügyben. Egy Win7 32bit ultimate-hez szeretném a telefonom netkapcsolatát megosztani (laptopra). A PDANet a telefonomra remekül felmegy, de a számítógép megakad annál a pontnál amikor a számítógépre települ. (Ahol a zöld pipákat teszi.)
Tudna valaki egy pontos telepítési leírást adni, vagy egy másik programot erre a célra? Előre is köszi.
-
istnag
addikt
Ezt olvastam modacon:
"Hi,i'm your big fan,your rom is awesome.
But,i think it's better if you can turn on Stagefright.
Stagefright is not broken,it's just so powerful,so it doubles the Quadrant Scores(in CPU h264 decord).
Play a large MP4 file you'll see that,it make move back&forward instant.
Without Stagefright,it takes 5-10 seconds to move back&forward"
Csak kiváncsi vagyok mit szóltok hozzá?
-
gabe96
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hogy kell kikapcsolni a mobilnetet?
Elõre is köszi! -
_NCT
addikt
válasz
latis666
üzenetére
Nálam detto ez a helyzet.... Alpha6 sleep as monitorozott egész este, reggel nézem, 100%.... viszont mikor feloldottam billentyűzárat, és magam felé fordítottam, rögtön ébresztett....Igaz beállítottam progiban, hogy menjen szépen standby-ba, ha screen off policy lép érvénybe....
-
istnag
addikt
Na akkor most befejezem,megszakadt a kapcsolat közben...
Szóval az oc miatt választottam én is,mivel sehol sem láttam leírva,hogy az is húzható.
Egyenlőre nincs is vele gondom 710 -en szépen ketyeg,de egy kérdésem lenne,megoldható,hogy áthelyezzem a dalvik cache -t az sd -re? Elvileg adb -vel mennie kellene nem...?
-
don-ciccio
csendes tag
jó reggelt mindenkinek. kellene 1 kis segítség.
a hiba: wifivel csatlakozok a netre. a böngésző megy,de pl. a market és a naptár nem megy. kéri hogy jelentkezzek be a "guglis akontommal". beírom az email címem,jelszavam,és elindul a csatlakozás. eltelik 1 kis idő,és kidobja,hogy nem tud csatlakozni a gugli szerveréhez. nem nagyon tudok angolul. ezért nem tudom még mi van odaírva,de vlmit még a telóról is ír. gyári t mobilos cucc van rajta,a csodazippel megspékelve. mondjuk a csodazip óta nem megy,ú.h. arra gyanakszom,hogy valami beállítás eltűnt.
előre is köszi. ma beviszem 1 szervizbe,hátha tudnak ott segíteni,de azért a ti válaszaitokra is számítok. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
A live wallpaper-t én hogy tudom kigyomlálni? A gyári asztalkezelőt is kicserélném launcher pro-ra. Azt értem,hogy a launcer pro apk-t beteszem az appok közé, de a gyárit ,hogy tudom törölni_? (vagy ha törlöm a gyári asztalkezelőt, akkor a launcher pro-t máshová kell tenni?
)Jah igen, root van benne?
-
latis666
aktív tag
válasz
Zolom89
üzenetére
Az biztos hogy mikor évente egyszer ez a helyzet előáll épp nem lenne nálam.

Tegnap alpha6 alatt lefeküdtem aludni Sleep as an android mellett és reggel 100%on volt a telefonom. És ahhoz képest még monitorozott is. Viszont nem keltett fel korában mint ahogy be volt állitva pedig én mozgolodtam előbb mert a párom telefonjára már felkeltünk. Na majd holnap mikor tovább alszom.

Azóta 45 percet nyomkodtam és 88%on áll.Sacco: grat a cikkhez!
-
Zolom89
senior tag
Ha lemerűl a telefonod és nem vagy otthon, vagy esetleg olyan helyen vagy hogy nem bírsz tölteni akkor itt a megoldás: Solar
Én 1 hete használom. Eddig bevált. Bár nem napelem modszerrel töltöttem hanem az aksiárol.

-
Dashes
őstag
Froyo ROM MCR r7
Módosítások:
-heap size: 48M
-pár alkalmazás eltávolítva/hozzáadva
-működő rádió (andorko féle 0.5)
-fényképező hang törölve
-alap android boot animáció
-stragefright kikapcsolva
-facebook szinkronizáció működik
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de jatek teren ok hogy kisebb a kijelzoje de amilyen gyenge benne a vas ahoz kepest sokkal jobban mukodik mint a milyenk es most nem a keszulekrol van szo hanem az os rol
mert hardverben tuti oda baszunk egy sima 3g nek

akar hogy szapuljuk iphont azert az a rendszer stabil

Nálam megy, de nagyon kezdő vagyok nem akarom addig senkinek elküldeni, amíg valaki hozzáértő meg nem nézi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)