Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
-
róland
veterán
válasz
kelzsoca
üzenetére
Talán megkaptam, de azért köszönöm, ha feltöltöd.
Amúgy itt a hiba oka:
[C:/Users/XX/AppData/Local/Temp/ErrorLog.txt]
Xilisoft Video Converter Ultimate 6
x-video-converter-ultimate6
C:\Program Files\Xilisoft\Video Converter Ultimate 6\avcodec.dll
6.0.15.1110
null
null
null
11-01-12 14-55-37-325Talán segít valakinek.
-
dragon1993
addikt
Sziasztok
Milyen progival tudnám felvenni a képernyőt? -
syl5
őstag
válasz
mira72
üzenetére
Szép véleménnyel vagy a nődről...
Mutasd meg neki is ezt a comment-et...már ha van egyáltalán...Örülni fog...Amúgy meg ennyire szétoffolni a topic mi értelme van? Jó tudom én is pont offolok most, de ehhez muszály voltam hozzászólni!
De, hogy on is legyek:
Minden tapadókorongos autós tartó mozog. Mozognia is kell kicsit. Szerintem a fentebb linkelt tartónak a legnagyobb hibája hogy nem ilyen vákuumos tapadókorong van rajta. -
anglergab
addikt
Mi a véleményetek erről?
Jelenleg melyik ROM-ot érdemes felrakni (nekem a 2.1-update1, stock ROM-mal semmi problémám sincs)?
Vagy most már érdemes megvárni a hivatalos, magyar 2.2-t? -
Fail3D!
addikt
Na vissza raktam aplha5 fullt
deigo romja nem votl rossz cask 10 app felrkva es lekezdett kadni a menuje rendesen
neocoreal alpha 5 36,5 , diegos jj6 710 re felhuzva 39.. nemhuzva olyan 35 szoval orulnek ha valahogy az alpha 5 lehetne szet tuningolni es abbol talan tobbet lehetne kihozni ha ez lehetseges
-
atiska007
senior tag
leteszteltem Dashes alpha5-re épülő romját.
Valami szerintem nem kóser, sokkal lassabb, mint a magamnak főzött aplha5...no offense!
-
klai
csendes tag
válasz
dragon1993
üzenetére
én meg azt vettem észre, hogy nagyban rom függő dolog.
pl. jellyfish-el a ház előtt is van még wifi jelem kb 20m-re az ap-től van közte egy liftakna + 3 lakás, míg más romokkal már lakáson belül sem mindenhol volt kapcsolat, látni ugyan látta az ap-t de csatlakozni nem tudott hozzá. most jf6 os romom van ez wifiben tökéletes bár screen offban ez is eldobja a wifit hiába van "never" -re állítva a disconnect. -
dragon1993
addikt
válasz
DIEGO15
üzenetére
Smc + tp + linksys wifi suli
Tp link itthon és olyan is volt , hogy nézem a routert és nem veszi be.
Suliban 6 router van 2 nem vesz be 2 gyenge 2 nem próbáltam az messze van a termemtől. Dv7 noti ipod touch tökéletes az mda pro is veri meg a acer c530 nameg a tmobile pulse is. Ezek mindent bevéttek meg valami sony ericsson szétcsúszós nem érintős. -
DIEGO15
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
Azért ez a routertől is függ, de nekem pl nagyon jól fog mindent, majdnem olyan erős mint ami a laposban van, bár az se nagy szám

-
dragon1993
addikt
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Suli Routertől 4 m távol van 1fal elválasztva és alig észleli a routert ha ilyan a wifi akkor hülyét kapok.
Tudtok mondani egy progit ami Videót csinál a képernyőről.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
Egy próbát megér, de szerintem alapból ilyen a Blade wifije.
-
dragon1993
addikt
Sziasztok.
Emeletes Csalási ház 110 m2 emeleten van a wifi.
Ipod touch a pincébe beveszi a wifi-t a zte a földszinten már nem.
Holnap viszem be , holnap lesz a 3. Nap .
Volt rajta hackelt rom és CW is most feltettem a csodazipet CW már nincs hanem 3 betüt ír ki ott a rendszer.
Így már nem tudják meg , hogy volt rom csere ?
3 napon belül tényleg adnak azonnal újat ( van nekik készleten ) ?
T partnernél vásárolt nem webshop. -
-
anglergab
addikt
Sziasztok!
Jelenleg melyik ROM-ot érdemes felrakni (nekem a 2.1-update1, stock ROM-mal semmi problémám sincs)?
Vagy most már érdemes megvárni a hivatalos, magyar 2.2-t? -
volvoguy
addikt
Üdv. Készülök felrakni a csodazip-et!
Mire ügyeljek? Kontaktokat már lementettem az SD-re, Titanium Backup Pro (Busybox) beszerezve, de a biztonság kedvéért fenn van a Mybackup Root is.
Valamint még az SMS Backup+.
Sorrend: (csodazip tartalma már az image mappában!)
1. Backupok készítése
2. Kikapcs, akksi, SIM ki - majd újra be
3. hangerő fel+Bekapcs gomb....várakozás
4. Miután végez Restore minden program, beállítás, és elvileg kész?Ugyebár a Gmail-ből leszinkronizálja a Kontaktokat, akkor azokat pl. ne is backupoljam?
Köszi
-
DIEGO15
őstag
válasz
agressor12
üzenetére
11500ft
-
agressor12
senior tag
-
Knagymate
csendes tag
Sziasztok. Nem tudja valaki, hogyan lehetne gyorsítani a galérián? Valaki felrakott háttérképeket a prohardveres oldalára, nagyon jók! Csak mikor galériába nézegetem kicsit lassan töti be őket a butított képből. Azt vettem észre, hogy egyszerre csak három képet tölt be szépen, amit nézek, és a két mellette lévőt. Ezen a számon nem lehetne növelni?
-
DIEGO15
őstag
-
atees
őstag
Majd egy tesztre kiváncsi leszek

Mármint a tiedre gondolok, az a biztos a működésnél

-
Saccco
nagyúr
válasz
DIEGO15
üzenetére
Ez ugyanaz itt meg van support. - Amúgy nem tudom ki írta, hogy ugyanilyen van ismerősének és megy. Ha nem megy akkor meg eladom.

szerk: ott a videó 2vel feljebb
-
Glatius
őstag
Linux guruknak!
Ez működhet a pengével? -
atees
őstag
Mennyiért lehet ezt a mini keyboardot rendelni ebayről?
Vaterán van 6500ért, az sok? -
Glatius
őstag
Ez egész egyszerűen villamosságtani okkal magyarázható: Az android csak az aktuális kapocsfeszültséget látja, ami pedig terhelés hatására csökken, a forrásellenállás és az áramerősség függvényében. Amikor nincs adóteljesítmény, és a hangfrekvenciás erősítő sem terhel, az akku üresjárási feszültségét látja, visszaáll a normál üzem. Szélsőséges esetben még a fényerő növelés is okozhat meglepetést, ha épp lépéshatár közelében van a kijelezendő érték.
-
syl5
őstag
válasz
pitterr
üzenetére
Nekem általában alsó tartományban (30 % és alatta) szoktak előfordulni ilyen ingadozások. Például indítok egy hívást. Megnézem előtte az akksit, és mondjuk 28 %-on van. Telefonálok, lemegy utána mondjuk 22 %-ra. Leteszem aludni. Pár óra múlva ránézek 28 %...
Kíváncsi leszek a kalibrálásra, hogy megoldja e...Egyébként ezeket a töltöttség adatokat folyamatosan gyűjti szerintem a rendszer, így nem fűzök hozzá túl nagy reményt, mert a mostani rom-mal már majdnem 2 hónapja nyúzom a rendszert. Azóta volt ugyan csodazip, de a restore után szerintem a battstat is visszaáll. -
Ballage83
csendes tag
Sziasztok!
Én is szeretnék egy ilyen telefont, de minden T-mobile bolt kivan ürítve Székesfehérváron és Dunaújvárosban ebből a készülékből.
Van róla infótok mikor lesz szállítás?
köszi
-
sto1911
veterán
Jol tudod, egesz pontosan csak a power gombra engedi ezt a funkciot, viszont otletem sincs, hogy neked miert nem mutatja... Mostanaban legalabb 3 ROM volt fenn a gepen, mindegyiken ott volt a funkcio, es mukodott is, most az FLB legutolso valtozatat hasznalom.
Szerk: akkor a gyari szoft a gond...
EGYEB: A hatlap nyiszogassal tudtatok valamit kezdeni? Egyik oldalon tizedmillimeterekkel nem passzol, igy a vissza gombnal mindig ossze tudom nyomni a kezemmel a hatlapot es a telot, es igy nyiszog. Maga a problema nem sulyos, csak zavarja a kifinomult hallasomat.
-
mrmrg
tag
Valaki tudna tippet adni, hogy a menüben a könnyű kezelés menüben miért nem tudok állítgatni? Be van szürkülve az almenü. Azt szeretném beállítani hogy fizikai gomb hatására is letegye a telefont híváskor. Ha jól tudom itt lehetne beállítani.
Help pls!

-
sto1911
veterán
AMwifi: Este kiprobalom, es screenshotolok, ha nem en benaztam...

-
Saccco
nagyúr
Bocsi az offért...
Jól gondolom, hogy ebayen elég, ha leütöm az adott tárgyat paypallal kifizetem és ezzel minden ok? Már csak a postásra kell várnom?

Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- iPhone topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?

Egyenlőre vannak jó alappal készült romok, amik jól is működnek.

nem mintha sokat használnám használtam