- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz
tatabánya #19140 üzenetére
ezt amúgy nem tudom felfogni, hogy a folyamatos wifi miért viseli meg ennyire...
egy mai okosteló arról szól, hogy amíg wifin tud maradni addig folyamatos kapcsolatot tartson... ha elmászkálok akkor pedig mobilnetre megy...ez eddigi nálam akármilyen op.rendszerű és utóbbi időben android mellett is jól működött
jahh és különösebb túlzott fogyasztás nélkül...itt ez miért nem működik...
azt meg nem hiszem el, hogy egyeseknek müködik mindenféle segéd app nélkül, másnak meg nem...
gondoltam majd a froyo megoldja... de látom ez hasonló kategória mint SGSen a GPS...
(reménytelen)a wifi keep alive megoldja ugyan de jelentős fogyasztás árán... jó lenne ha alapon tudná...
mivel igy a gtalk-ba is ki-be jelentkezik egyfeszt... nemlájkolom -
tmart
csendes tag
-
marcitp
őstag
válasz
tatabánya #18850 üzenetére
Hali!
Én még mindig a Ronam féle alpha4lite-ot használom... nincs vele bajom. Ha vmi prg kell, letöltöm, sztem ég és föld a gyárihoz képest. Rakj rá egy launcher pro-t, vagy egy adw-t, sokat javít, lassan agyalok a kelzsoca ROM-ján.
Egyébként meg nagyon nagy gratula, és köszönet a "magoknak" a sok melóért, amit tesznek a Blade-eseknek. -
Krinyo
senior tag
válasz
tatabánya #18874 üzenetére
"ez is megesik, de még mindig nem tudom miben jobb a 2.2 a 2.1től"
JIT -> gyorsabb, pattogosabb programok, nagyobb teljesitmeny
tovabbfejlesztett Gmail kliens
tovabbfejlesztett Google Maps
tovabbfejlesztett Youtube
alapvetoen kevesebb bug
USB es WiFi tethering alapbolhirtelen csak ennyi jut eszembe, amit minden nap eloveszek.
-
djozsi
senior tag
válasz
tatabánya #18850 üzenetére
Smart Keyboard Prot merem ajánlani, nagyon megkedveltem.
OFF
Amúgy szerintem nincs ezen semmi csodálkoznivaló, hogy minden ROMmal van némi gond. Ezeket a ROMokat nem pénzes cégek készítik, hanem hozzáértő emberek szabadidejükben, hobbiból. yilván nincs pénzük fizetett teszterekre és ha maguk akarnának mindent kitesztelni, akkor sose adnának ki ROMot, ezért adnak ki több verziót is, hogy legalább a tesztelésben segítsünk nekik. Akinek ez nem tetszik az tényleg ne használjon ilyesmiket és nem lesz vele gondja. Várja ki, amíg kiforrják magukat a ROMok, itt úgyis mindig találnak infót az épp aktuálisakról. -
Edez
tag
válasz
tatabánya #17547 üzenetére
Hát nem tudom, én ahogy utána néztem nem egészen igaz így. A Stagefright egy új media framework ami a 2.2 android rendszerbe jött be. A quadrant a processzor tesztelésnél nézi a h264-es dekódolást. Mivel a Stagefright ki van kapcsolva az OpenCore lesz aktív ami lassabb dekódolást tesz lehetővé, ezzel befolyásolva a proci media teljesítményét. Ha jól értelmezem ez befolyásolja az mp4-es videó lejátszást is amennyiben h264-el van kódolva.
-
djozsi
senior tag
válasz
tatabánya #15923 üzenetére
2.2-re váltás legnagyobb előnyei számomra:
- gingerbread skin elkészült rá, nagyon tetszik és kijelzi számszerűen az aksi állapotát
- az SDkártya gép és telefon közötti váltogatása sokkal kényelmesebb lett
- megszűnt a wifi szakadozás
- nem világítanak folyton a lenti gombok (ez sajnos csak bug és javítják, pedig feature is lehetne)
- a beépített app2sd. Nekem többre nincs is szükség, a nagyobb programokat mind ki lehet tolni SD kártyára, most is van 100 mega üres helyem és vagy 30 telepített programom.
- javult a teljesítmény játékokban, bár ez engem nem különösebben érint, annyit játszottam a telefonnal, hogy kipróbálgattam a játékokat.Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest