- Óvatosan a Google Pixel 4a frissítésével!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Deame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Aktív témák
-
bernina
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, lehetséges iwiw ismerősök szinkronizálása (inportja) a facebook szinkronizációhoz hasonlóan...
-
bernina
csendes tag
Sziasztok!
Megkérdezném, ha marketenablert használok annak érdekében, hogy fizetős programot is le tudjak tölteni, az ugye a szolgáltató információkat változtatja meg, hogy átvágja a marketet. Ez befolyásolja valamilyen mértékben a t-mobile előfizetésem számlázását? -
-
-
bernina
csendes tag
A Kelzsoca Jellyfish RLS6 után ma raktam fal a Kelzsoca alpha6 rom -t. Pár rom váltáson az utóbbi napokban túl vagyok. Ennél fordult elő először, hogy Titanium beckup-al nem tudtam visszarakni a programjaimat. Az mondja, hogy nincs root jogom. Mi lehet az oka?
-
bernina
csendes tag
Sziasztok!
Az új alph6 romhoz tudtok linkelni gingerbread circlebattery témát? Vagy ha zsoca ilyen témát integrálna a romba... -
bernina
csendes tag
Sziasztok!
Itt olvastam, de mos sehogy sem találom. Mi a neve a programnak, ami a marketről telepített programokat elmenti? -
bernina
csendes tag
A ZTE_Blade_Froyo_r6_Dashes.zip rom-ban a contact-ban az edit contatc-on belül fényképet akarok hozzárendelni a névhez a telefon fényképezőgépéről a következő hibaüzenettel lép ki: The application Camera (process com.android.camera) has stopped unexpectedly. Please try again...
[ Szerkesztve ]
-
bernina
csendes tag
sziasztok!
Miután felraktam az új kerneles rom-ot rockplayerben a divx lejátszás közben erősen szaggat a hang (csak néha egy-egy foszlányt lehet hallani a hangból). A rom felrakás előtt formáztam a data partíciót wipe data/factory reset. ). Van még valami amit el kellett volna végeznem?
Jelenleg a Japanese_Jellyfish_RLS5.zip van fenn ezzel is jelentkezik ez a hiba.
Ez előbb olvastam hogy a SD kártyát is formáznom kéne a rom felrakás előtt. Miért? -
bernina
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet az oka annak, hogy az SPB TV2 csak a mobil interneten keresztül akar elindulni, wifin nem (az előnézeti kép még megjelenik, de a video nem indul).
A telefonon ZTE_Blade_Froyo_V4.2_Dashes rom van fenn.
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest