Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Aktív témák
-
Colos7505
csendes tag
Helló! Sziasztok! Én is Blade tulaj vok és mostanáig olvasgattam a topikot,tavaly dec.14én vettem.aAz enyém még 256Rom-os ami kell kiegészítő app már letöltöttem,és folyamatosan kutakodok a neten és a ZTE Hungary Corp.!!! lapján és ezt találtam.
http://support.zte.com.cn/support/news/NewsDetail.aspx?newsId=1000502&strName= ZTEBLADEseries-Froyokernel282.6.3E280A6
Ez szerintem a gyári frissítés kernel-je a magyar vonatkozású honlapon.
Valami vélemény? -
Saccco
nagyúr
Próbáld kártyaolvasóval, ha van.
-
sydon
csendes tag
Sziasztok,
2.2 Jellyfish RLS4-es ROMom van és szerettem volna feltenni a beautiful widgets.-et, de azt a hibaüzenete kapom, hogy
this application is and downloadable addon for Beautiful Widgets want conot run without it.de bárhogy is kerestem nem találtam más alkalmazást, letöltöttem az animációs pakkot és minden megegyezű nevő appot, de semmi változás.
valaki tudna adni egy linket arról a programról amit le kell tölteni a marketban? vagy leírást, hogy hogyan kellene csinálni. köszönöm
-
atees
őstag
Sziasztok!
Felraktam a Hungarian_Hedgehog_RLS2-t de nem tudok mem kártyára telepíteni mert a telefon hibásnak veszi a kártyát ha megformázom fat32-re meg ext2-re! move2sd se jó, mert nem tudom letölteni sehonnan!
Valakinek lenne vmi ötlete, hogyan tudnék telepíteni a kártyára hedgehog alatt?
Köszönöm!! -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Saccco
üzenetére
Kis pontositas:
Gradiens hiba nincs, pixel hiba az akadhat, de ez nem a Blade-fuggo.
(az enyem is megbukik a klotyo-teszten 5-6 helyen a jobb also sarokban, de ez normal hasznalat soran nem eszreveheto, olyan picik a keppontok - december 21-i, uj szerias, gyari 512es verzio )X.
-
philoxenia
MODERÁTOR
A kérdés az, hogy a függetlenként kereskedésekben árult Bladeken már fönn van-e a csodazip, és vállalják-e ingyen a frissítést a régebben vásárolt telefonokra?
-
-
Farkaspók
tag
A modaco-n két ROM van, amit folyamatosan fejlesztenek, a Japanese Jellyfish, meg az FLB-Froyo. Én is, meg szerintem sokan mások is hálásak lennénk, ha valaki hozzáértő leírná, hogy mi a különbség a kettő között, ill. melyik a jobb, melyiket javasolják inkább feltenni.
-
blueMerle
veterán
Öszzefoglalva: a csodazip telepíthető-e gyári 2.1 alá és nem zárja-e vissza a független Bladet?
-
esox
senior tag
Nem tudjátok mi ez a játék 1.05-nél?
* * *
FroYo_Alpha5_LITE - al hogyan lehet mms-t letölteni? Se 3g-vel se wifi-vel nem megy. Küldeni tudok, fogadni nem. :-(
-
blueMerle
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Őőő....hát...lehet hogy nem csinálják meg nekem
Mondjuk úgy hogy nem az ő hálózatukat használom az említett telefonnal 
MOD: azaz, repülnék az üzletből kifele roamingal vagy anélkül
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Saccco: És esetleg azt nem tudod hogy ezzel a független telefon nem záródik-e vissza? Egyébként köszönöm

-
Saccco
nagyúr
válasz
blueMerle
üzenetére
Az 512sítéshez nem kell recovery meg semmi egyéb dolog.
Csak egy image mappa az sdre. Ebbe kicsomagolod a csodazippet.
Telefon kikapcs, majd bekapcsolod hangerő fel+bekapcs megnyomásával. Kivárod a sok zöld szöveget. Újraindul a telefon. Letörlöd az image mappát és már készen is vagy. Persze minden gyári beállításokra áll vissza. (Célszerű backuppolni.) -
Sziasztok!
Másnak sem jelennek meg az ismeretlen hívások a híváslistában? Kapok értesítést, de a call historyban se a felvett, se az elutasított nem jelenik meg :/ Gyári T rom
-
blueMerle
veterán
válasz
mira72
üzenetére
Te, amit én találtam az volt vagy 30 utasítás valami kelzsocás leírás.
Még egyszer: számomra nem érthető mi az a recovery, swap, stb...most akkor az a fw? Vagymi? Azért kértem hogy valaki emberi halandó nyelven írja már le hogy ezt ha lehúzod lesz 2.2 és 512MB RAM-od. Namost ha ezt lehuztad tedd fel ide.... erről beszéltem.
(anno i5700-nál elinditottad odint kiválasztottál 1 azaz 1 fájlt, megnyomtál 1 azaz 1 gombot és ennyi volt a történet. ehhez képest amiket itt olvastam az regény és teljesen érthetetlenül van összefoglalva olyannak aki nem jártas ebben)
-
DIEGO15
őstag
-
blueMerle
veterán
Nagyon rég nem írtam ide, visszaolvastam de emészthető infót nem találtam csak morzsákat úgyhogy megkérdezem hogy valaki összefoglalja-e nekem az alábbiakat:
- Valóban megszüntethető-e a kékség hiba és feloldható mind az 512MB RAM?
- Ha igen hogy, mi kell hozzá, honnan pontosan és azt hogy kell feltenni?Köszönöm

-
toshii
csendes tag
Sziasztok,
tervezem, hogy majd m,ostanában veszek ZTE Blade-t de 1-2 dologban nem vagyok biztos ezért szeretném megkérdezni, hogy ami a Tmobile-nál most kapható az
- még mindig pixel hibásak vagy már az ujabbak nem?
- 256 vagy 512 RAM-mal jön?
- alapbol még a 2.1-es Android vagy már 2.2-esel jön?Köszi szépen a válaszokat.
-
Krinyo
senior tag
válasz
Derion-san
üzenetére
Amikor lefut a csodazip telepitese es ujraindul a telo, varni kell, majd a zold robotnal nyomni 3 masodpercig a back gombot. Akkor megy tovabb. A csodazipet mindenkeppen tedd fel, mert anelkul csak 256-os marad a telod. Egyebkent a fenti minden leirasban benne van...
-
atees
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy felraktam a Hungarian_Hedgehog_RLS2 romot, megy is szépen nincs vele semmi baj, de a mem kártyát megakarom formázni fat32re és ext2re akkor a telefon elszáll hogy hibás mem kártya és csak formázni engedi!
Segítsetek mi lehet a baj?Szeretném kihasználni azt a lehetőséget, hogy mem kártyára telepítek de így nem megy!
Előre is köszönöm! -
rjg
őstag
-
Krysz74
tag
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni hogy szerintetek melyik Romot tegyem fel?
DIEGO féle Japanese Jellyfish RLS6 v1
vagy Dashes féleZTE Blade Froyo ROM FLB r6
Minden tiszteletem az övék
de nem birok választani 
Lenne még egy kérdésem most is fözött rom van a telon ugyan ugy kell eljárnom mintha most váltanék a t-romról?
Köszi a válaszokat -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
S3RIOUS
üzenetére
A high-end jatekok nyilvan akadni fognak, de egyebkent siman hozza az elvarhato szintet.
Probalgattam, hogy nativ felbontas melletti videot le tud e jatszani rendesen.
Az alabbi anyag keszult:
===
General
Complete name : G:\Horton_Hears_A_Who_(2008).800x480.x264.mp4
Format : MPEG-4
Format profile : Base Media
Codec ID : isom
File size : 1.31 GiB
Duration : 1h 26mn
Overall bit rate : 2 179 Kbps
Encoded date : UTC 2010-12-24 21:41:33
Tagged date : UTC 2010-12-24 21:41:33
Writing application : Lavf51.12.1Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : Baseline@L3.1
Format settings, CABAC : No
Format settings, ReFrames : 1 frame
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 2 046 Kbps
Width : 800 pixels
Height : 480 pixels
Display aspect ratio : 1.667
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 29.970 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.178
Stream size : 1.23 GiB (94%)
Language : English
Tagged date : UTC 2010-12-24 21:41:33Audio
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format version : Version 4
Format profile : LC
Format settings, SBR : No
Codec ID : 40
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 128 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 44.1 KHz
Stream size : 78.8 MiB (6%)
Tagged date : UTC 2010-12-24 21:41:33
===
Tisztelettel jelentem, mukodik. Pedig nem gyenge bitrataval van kodolva.
JJ6 / alap orajel / HW UI On / Meridian playerA ZTE-vel ugy tunik lehet beszelni, a community pedig nagyon aktiv, igy az utolso teljesitmeny-morzsat is ki tudjuk venni a keszulekbol (Lassd Saccco-ek utobbi eredmenyeit)
A szoftver nem tokeletes, de folyamatosan reszelik a sracok. Sot, mivel csak Froyo-ra legalabb 3 aktiv iranyban folyik a fejlesztes, a release-ek egymassal is versenyeznek es folyamatosan erkeznek.
Radionk is van mar, koszonet erte Andorko-nak
X.
-
latis666
aktív tag
Na pont tegnap irtam hogy nem akarok szivni a játékokkal erre párom benyögi hogy szerezzek neki játékokat.

Azt szeretném kérdezni hogy az lehet hogy a kollégám blade-jére root nélkül rakott fel nem marketről leszedett teljes játékokat és gond nélkül mennek neki? Elég hozzáértetlen ezért gyanakszom hogy félrebeszél. Meg párom teloja sincs rootolva de mivel x8as nem is nagyon lehet meg nem is akarja szóval ez igy kapora jönne ha müködik minden nélkül. -
pista59
őstag
válasz
Derion-san
üzenetére
A "csodazip"-hez nem kell semmi. Az sd kártyán csinálsz egy "image" nevű könyvtárat, a zip-ben lévő fájlokat bemásolod ide, és indítod a telefont: hang fel-bekapcs. Így csináltad? (ja, ez megsemmisít minden régebbi adatot, beállítást, ha kell valami, backup.)
-
Derion-san
csendes tag
Szép estét (vagyis inkább hajnalt)!
Új vagyok ezen a fórmon, így nem volt időm még mindent végigolvasni ezért lehet már előkerült ez a probléma: 256Mb RAM-os, gradiens hibás a Blade-em, már egy ideje próbálkozom rendbeszedni, de egy ponton elakadtam, több módszernél is.
Pár info, hátha itt van a hiba: T-mobilos gyári ROM, 2Gb-os (gyári) memória kártya, Win7 64-bit oprendszer, Android SDK telepítve, telefonon USB hibakeresés engedélyezve- A fastboot-os módszernél <waiting for device> résznél megáll és nem történik semmi
--- Több USB driver-t s kipróbáltam már, mindegyikkel ugyanez a hiba
--- Ha simán kiadom az "adb devices" parancsot az sdk tools mappában akkor nem találja a telefont, de ha kikeresem az adb.exe-t akkor az "adb.exe devices" paranccsal megtalálja a telefont
--- A zöld Android logonál mindig megáll (nincs boot menü)- A csodazip-nél szintén megáll a zöld droid logonál és nem történik semmi
--- Többször ellenőriztem, a leírás lépéseit rendesen követtem, nem írtam el semmit+1 Ha a gyári beállítások visszaállítására megyek akkor újraindul, de akkor is megakad a zöld droidlogonál; fél óra után meguntam és kivettem az akkumlátort, majd visszatettem, elindítottam, és kiderült, hogy telefon nem csinált semmit, minden adatom érintetlen maradt..
Előre is köszönöm a segítséget
Üdvözlettel;
Derion-san"What if I say I'm not like the others?"
-
Rizel7
csendes tag
Volt egy olyan problémám hogy bluetooth headseten zenelejátszás közben néha-néha megállt egy-egy másodpercre a zene. Felraktam a JJ R6os ROM-ot de a helyzet nem változott. Viszont megfigyeltem hogy ez csak akkor jelentkezik ha ki van kapcsolva a képernyő. Elnézést ha nagy baromságot írok de támadt egy olyan ötletem hogy a setCPUval feljebb veszem a minimumot így ha ki van kapcsolva a képernyő akkor is elég gyors marad a proci a zenelejátszáshoz (igaz?
). A kérdésem az lenne hogy meg lehet-e valahogy oldani hogy csak akkor legyen magasabb a minimum proci sebesség ha fut a PowerAMP egyébként maradjon az eredeti beállítás? Vagy teljesen rossz felé tapogatózok?
-
-
_NCT
addikt
kelzsoca féle 2.2 alpha5lite not supporting live wallpapers? :S
-
S3RIOUS
tag
és lehet a zte blade-eket kártyafüggetleníteni? ha kártyafüggetlenítik, és utána frissítem a szoftvert, akkor a kártyazár vissza kerül?
-
S3RIOUS
tag
Üdv emberek!
van egy lg gt540-em, de nagyon szemezek a zte-blade-el, és hát vannak kérdéseim.
a 600 mhz-es proci nem gyenge a képernyő felbontásához képest? gördülékeny? nem akadozik?
a másik kérdésem, 2.2-es szoftverből van olyan amiben minden műxik?
Csak mert nálunk lg-seknél, a 2.2-es szoft még nem tökéletes, fm rádió nem műxik pl.Várom a válaszokat

-
fazekasg
csendes tag
válasz
BladePocok
üzenetére
Van egy ilyen alkalmazás a gyári szoftverben, hogy "SIM kezelő", ezen van pár hasznosabb dolog (Autópálya matrica, Mobillottó, Domino feltöltés könnyen, gyorsan), ennyi látható T-s tartalom van csak a telón.
-
esox
senior tag
-
Keeperv85
nagyúr
Na hát én most jól megszívattam magam közben... Megcsináltam az SQL-el az adatbázist, de nem működött. Oké mondom, akkor másik rom. Nézem. Azzal sem megy. Hát ez jó mondom... akkor a másik SIM. Persze hogy azzal megy...

Most visszatettem az r6-ost, megnézem újra ezzel a kártyával...
-
MartOOn
addikt
válasz
BladePocok
üzenetére
ez ócsó, nem fussa logóra sem.
de nem is baj, én büszke vok a ZTE logóra az elején és a hátulján!
ha vki mutat ennél jobb telót ilyen árban... na annak lehet egy kívánsága...
) -
BladePocok
tag
Köszönöm a válaszokat

Volt már 1-2 készülékem T-től , és azokon mindig volt t-logo , t-csengőhang , t-boot menü
De ez 2-3-4 éve volt , úgytűnik akkor felhagytak ezzel a szokással
-
SupaCow
aktív tag
válasz
BladePocok
üzenetére
A felsoroltak közül egyik sem. Még Tés csengőhang sem volt benne.
A telefonon sincs jele a Téé-nek. -
MartOOn
addikt
válasz
BladePocok
üzenetére
semmi. tök brand-telen.

-
BladePocok
tag
A t-mobilos zte blade milyen t-mobilos tartalmakat tartalmazz ? Bele van karcolva pl. a hátlapba a T-mobile logo ? Töltő képernyő t-mobilos ? Ikonokban/alkalmazásokban vannak t-mobilosak ?
-
energy_
senior tag
ha valakinek van vmi praktikája dungeon hunter telepitéshez az ossza meg velem pls

szerk: jah szarakszik

-
MartOOn
addikt
wtf van a szerveretekkel?
-
SupaCow
aktív tag
Estét.
Ma délelőtt felraktam kelzsoca 2.2 alpha5lite. Érezhetően gyorsabb. Berendezkedtem rajta.Eddig egy dolog jött elő ami hiányzik. Az üzenet hangokat akarom némítani. Nincs ilyen opció.
Arra gondoltam, hogy csinálok egy rövid üres mp3-at, de jobban örülnék ha üzenetnél csak rezegne. Jelenleg ezt sem lehet.Ötlet?
-
sto1911
veterán
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy a kinai 2.2 forrast pontosan mivel tdom a telo szamara is emeszthetoen leforditani, ill. azon kivul kell-e meg hozza valami mas?
-
Empire
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Köszi szépen!
Érdekes hiba.
-
Fail3D!
addikt
lancher proba miket erdemes allitgatni? azon kivul hogy gyorsabb legyen a menube lepes...
amugy 6.2 diegoval 38 fps:cpu:691-en
valahogy az en rendszerem nem akar teljesitmeny bajnok lenni
-
Saccco
nagyúr
válasz
csibusz0314
üzenetére
Vagy ahova szeretnéd, nekem 787en ment. A 806 már megfeküdte a gyomrát.

#19523sagesz93:
Képet képet képet.
szerk: Oks, ha más nem egy élménybeszámoló lesz. Majd meglátjuk mennyi idő míg ideér. -
sagesz93
addikt
Látom megy a fóliázás, elfelejtettem írni hogy a héten megjött a tükörfólia.
Ha valakit érdekel majd teszek fel képeket.Saccco: olyan mini billt én is akarok, mindenképp írj ha megvan

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Én értek hozzá, de nem pontos a leírás. Ha sikerült leírom ide is. Az a mappa, ami ír kapásból nem létezik, biztos elírt valamit...
Én meg most taccsra vágtam a rendszert, mert az új clockwork hál' istennek olyan fasza backup terén, hogy rögtön behalt az egész visszaállítás után...
Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest