Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Aktív témák
-
anglergab
addikt
Tehát a gyári 2GB-os microsd mindig magától lecsatolódik, így állandóan írási hiba lép fel.
Ez azt jelenti, hogy hibás a kártya vagy a telefon? -
istnag
addikt
válasz
sto1911
üzenetére
Nem sajna azért nem ilyen egyszerű,de nem is bonyolult...
Apktool telepít, majd parancssorban:apktool d settings.apk (nyilván ott kell kiadni ahol a fájl van)
Létrehoz egy settings nevű könyvtárat és abban lesznek bent a dolgok/fájlok.
Visszacsomagolás:
apktool b settings settings.apkSignapk -val pedig alá kell íratni...
ne haragudj linkeket most nem tudok küldeni,mert nincs semmi időm
A kódolás csak UTF8 lehet, így cészerű olyan szerkesztővel szerkeszteni ami ezt támogatja
Vigyázz a ki és becsomagolásnál,mert hiányolhat egy frameworkot, ezt az apktool/framework mappába kell helyezni 1.apk néven és nyilván a romból kell kiszedni a framework mappából...
Remélem érthetően írok csak nagyon sietek
-
kentucky
őstag
Valaki tudna főzni nekem, r8-ból modacon? aki bír, írjon privit, mert nagyon kellene, megadom, hogy milyen paraméterek kellenek, nagyon meghálálnám nagyon aki főzne !!

-
anglergab
addikt
SOS
A ZTE Blade-em állandóan leválasztódik magától, mikor pendrive-ként használom (ledobálja az sd kártyát). Linux, Windows alatt is
Mit csináljak? Így nem tudok rá zip-et se másolni
-
tuccer
csendes tag
Tovább turtam az E-bay-t és ezt nézzétek milyen gagyi szaga van

-
anglergab
addikt
A ZTE Blade-em állandóan leválasztódik magától, mikor pendrive-ként használom (ledobálja az sd kártyát). Linux, Windows alatt is

Mit csináljak? Így nem tudok rá zip-et se másolni
-
tuccer
csendes tag
Helló ha kell valakinek másik aksi és tőltő akkor tessék Ebay
-
istnag
addikt
válasz
sto1911
üzenetére
pl a setting.apk -t ha kibontod akkor a res mappában van egy csomó values*.* mappa na azokban van bent, nyilván,ha nincs values-hu,akkor nem támogatja a magyar nyelvet és létre kell hozni egyet. Ilyenkor be kell tenni mondjuk a values mappából az angol strings.xml -t és azt kell lefordítani,de nem mindegy hogy mit,csak a mi a " .... " özött van ... Szóval nagyjából ennyi...
ugye apktool -al bontod ki az appokat?
-
Dashes
őstag
energy_ De csak ha szépen megkérsz, mindjárt megnézem.

-
ViTaZi
aktív tag
A san francisco orange az amoled kijelzős az itthoni ZTE Blade meg TFT ha minden igaz. látható a különbség? és persze ha igaz
-
pkornel
aktív tag
Sziasztok ez a hivatalos álláspont a magyar Android 2.2 kapcsán!::
Tisztelt P...... Kornél, kedves Ügyfelünk!
Köszönjük megkeresését!
Tájékoztatjuk, hogy társaságunk csak abban az esetben teszi elérhetővé az újabb szoftvereket, amennyiben azok a tesztelési folyamat során megfelelő működést biztosítottak.
Ennek értelmében az új verzióval kapcsolatban nem tudunk pontos információval szolgálni. Várhatóan 2011 első negyedévében lesz elérhető.
Megértését köszönjük!
Üdvözlettel:
F....... Orsolya
Info Mail Center és Back Office osztály -
-
gabe96
aktív tag
Sziasztok!
Milyen offline gps-t tudtok, amihez nem kell net, csak a gps vevõ? -
DIEGO15
őstag
Ha nem vagyok látássérült akkor van ebayen silikon tok: LINK
-
fanthomee
tag
Lehet hogy hülyeséget beszélek, de ha már egyszer van egy alap magyar rendszer, abból nem lehetne kiszedni a magyarított fájlokat vagy azok tartalmát? Legalább nem az alapoktól kéne kezdeni a fordítást...
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
Milve T-mobile-nál nem lehet kapni a ZTE Blade-et ezért Ebay-en szeretném megvásárolni. Ehhez kérnék segítséget lehetőleg privátban!
Előre is köszönöm
UI.: A külföldön vett telefonnak ha bármi baja van itt Mo-on kicserélik?
-
Cimi86
tag
Paul r8

[link] -
Nova96
őstag
Üdv nem tudja valaki hivatalos 2.2 mikor jön?Várjak e rá?

2.2 mivel jobb?
És melyiket tegyem fel majd rá? -
latis666
aktív tag
En is szivesen bedolgozok barmilyn forditasba amivel kozelebb kerulunk az android kanaanhoz.

Bocs hogy nincs ekezet. Meg nincs fent a smartkeyboard.
-
DIEGO15
őstag
Mellesleg hol is található az a fájl amit le kéne fordítani?
-
mira72
őstag
google fordító
utána tuti senki nem tudná hova nyomjon 
-
stefi68
addikt
Ezt nem ismeritek? crowdin.net
Én is itt hallottam róla... Lehet indítani projekteket, van felajánlott Goggle, Microsoft fordítás és a Crowdin fordítómemória felajánlás. Marha jó!
Ki is próbáltam, működik!
Keressetek rá az oldalon pl. "Hungarian Translator Group" csoportra és kiadja a fent lévő fordítási projekteket
Itt a keresés eredménye...
-
Fredy74
tag
Nos ,ahogy latom , meg a forditast is ossze lehetne hozni valahogy, csak lelkes es hozzaerto emberek kellenek. (mint mindenhez
) -
istnag
addikt
válasz
stefi68
üzenetére
Ja lefordítottam az alpha4-et,de mire végeztem már kint volt az alpha6, így le sem teszteltem
Egyébként több helyen úgy csinálják,hogy kiteszik az xml fájlt egy weboldara, ahol online szerkeszthető és menthető. Így aki arra jár beír egy két fordítást ész kész is. Ennyire nem vagyok mágus,sőt semmenyire sem, így ezt nem tudtam megoldani.A példa mindenesetre követendő lehet...Sto911: Utána nézek, nem ismerem ezt a progit...
-
roKas
tag
Okok .. láma vok. A megfelelő beállításokkal jo a magyarított app. Köszi!

Most akkor csak a rendszert kell magyarítani. Na ki válalja ?

-
roKas
tag
Én ma raktam fel először custom romot :kelzsoca-mcr_r7 -et. A magyarított launcher pro-t és a szintén magyarított Quick Settings-t raktam rá és sajnos nem lett magyar. Az alap romon ugyanezek magyarul jelentek meg.
Szóval ez a verzio nem támogatja sztem a fordításokat -
stefi68
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Persze rendben van... a saját pengémen is ezt használom azóta, csak ebben maradt néhol angol szöveg...., meg néhol van 1-2 helyesírási hiba.
Fredy74: dehogynem lehet, szinte ugyanaz a módja csak a szignálásnál van némi különbség (ha jól tudom). Volt is már ilyen próbálkozás más telefonok romjára, de ott többen álltak össze és felosztották egymás között. Úgy tudom itt is volt aki lefordította 2.2 Settings.apk -t (ha az a neve), tehát a beállításokért felelős részt...
Vannak is ilyen terveim, ha már lesz egy véglegesnek (kiforrottnak) tűnő 2.2 ROM..
-
stefi68
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Itt vagyok természetesen mehet, de már sajnálom, hogy nem aktualizáltam mert van már egy újabb fordítás is amiben javítottam a hibákat, és a megtalált további angol részt is lefordítottam...
Sajna csak este tudom azt feltölteni otthonról....
.
.
.
Közben megkaptam a privit is... -
tuccer
csendes tag
válasz
sto1911
üzenetére
Köszi, kicsit paráztam mert nem tudtam hogy jó e ezért kelzsoca privátban lektorálta, ugyanis itt nagyon sok olyan user van akikhez mérten én homok vagyok a szélben és nemakartam a topikot lehúzni valami sz.r cuccal.
Csak tudnám már be is tenni a rendszerem alá mert próbáltam a Rootexplorer-es módszerrel de nem jött csak az alap android feliart, új romot meg nem akarok mert ez (FroYo_Alpha5_LITE_kelzsoca) eddig tökéletes volt.
Várok valami nagy durranásra és majd akkor lecserélem.
-
Jama85
tag
Sziasztok
Valami hír 2.2 ről?
Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest