- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Glatius
őstag
Kérdés: Az új RAM-mal kerül fel valahová valami időbélyegző szerűség a készülékbe? Mert ez alapján nem bonyolult csekkolni az úraflashelt darabokat garanciaigény esetén...
-
Rotyi
aktív tag
Sziasztok!
csodazip felrakása után titanium backup restore során a következő üzenetet adja sokszor:
probléma lépett fel az alkalmazáscsomag ellenőrzése során
mi a baja? -
atillaahun
veterán
válasz
DIEGO15 #20969 üzenetére
Sajnos az is ugyanúgy bent hagyja a lockscreen-t reboot után mint a NoLock, ráadásul még vissza is kapcsolja alapból a beállítást. Szóval még él a kérdésem kelzsolca.
harait: nah igen. Csak az a gond, hogy nem nagyobb felbontású fényképező kéne bele, hanem vaku, azt meg nem hiszem, hogy találunk.
-
harait
tag
emberek a blade-et adták ki 5mpixel kamerával is.....
lessétek a videot: katt -
raboo15
csendes tag
válasz
Xantomas #20971 üzenetére
Előbb már írtam, hogy én tegnap voltam T-pontban, ott végignézte az összes készletet, és SEHOL nem volt. (T-partnernél ettől függetlenül lehet asszem). Csütörtökön jönnek esetleg újak.
A netshop teljesen külön készlettel gazdálkodik. Ha a webshopban nincsen, lehet rendes boltban (vagy fordítva), de jelenleg nincsen egyik helyen sem. Azt mondták nekem, hogy nagyon nagy rá a kereslet. -
Frozzy
őstag
HelloSzia!
nemtudom valaki találkozott-e már az alábbi hibával: nyikorog "szorúl" a hangerő gomb. észrevehetően nehéz benyomni.. nemtudom hogy ennek van-e valami megoldása hogy ne legyen ilyen "sz*r"... a telefon jobb oldalán is a gomboknál kicsivel fentebb ahogy lágyan/erősebben összenyomom a telefont hallhatóan "nyöszörög-nyikorog" normálisan van használva a telefon, tokban minden porszemtől óva. ez az alábbi 2 fent említett hiba. régen elenyésző volt. most mintha romlott volna a nyikorgás:/ mert régen csak éppen néha-néha megszólalt.:/
Előre is Köszi a válaszokat :]
-
kelzsoca
félisten
Ahogy látom (#20979) Dashes kollega már ki is tett egy romot, nyugodtan nézzétek meg az övét, ahogy nézem nem sok különbség lesz a két rom között.
-
mukika009
tag
Nah szóval kérdés
Titanium Backup-pal hogy tudom lementeni az alkalmazásokat, illetve az alpha4-ből valahogy áttudom hurcibálni az összes beállításom stb. Az alpha 6-ba? Illetve hogyan lehetséges ez a CPU húzás pontosan ?
-
törölt tag
válasz
istnag #20981 üzenetére
Elég a lite, aztán ami app kell a fullból, utólag belerakod (csak ahhoz fel kell tölteni a gyári appokat).
Tényleg, látom van alpha6, ahogy olvastam a gombok világítása megy, a háttérvilágítás auto szabályzása jól megy (alpha5 alulvezérelte a fényerőt, verőfényes időben is sötét a kijelző... de az alpha4 meg jól vezérelte), ill. a gyári Androidos rádió app is megy?
-
istnag
addikt
Tudom elegetek lehet már a sok hülye kérésből,de ha nem túl nagy gond fellehetne az alpha6-ból is dobni egy full verziót és lite -ot!?
Ez már az új kernelre épül..
-
Dashes
őstag
Itt az új alpha6 alapú módosított ROM.
Most már alap android launcher van LauncherPro(Market-en megtalálható) helyett.Ronam: Nem, alpha6 már alapból új kerneles.
-
gerbaudhu
tag
A Powerampot meg lehet venni valahogy magyarországról? Nekem nem sikerült 15 napnál tovább sehogy sem életben tartani. A rockplayer meg azt a videót sem játssza le, amit a gyári visz szaggatás nélkül (mp4) (Sima avit-t konvertáltam át handbrake-kel 1400 kbps-sel). Szóval lehet hogy fapadosak a gyári cuccok, de legalább működnek (nálam) normálisan.
-
Xantomas
őstag
Tud valaki olyan budapesti T boltot, ahol még kapható? Vagy végig kéne telefonálni/járni az üzleteket egyenként? Esetleg a webshop készlete szinkronizálva van a boltok készletével is?
-
DIEGO15
őstag
válasz
atillaahun #20967 üzenetére
switchpro widget jó erre is
-
-
volvoguy
addikt
válasz
Saccco #20944 üzenetére
Kösz!!!
Namármost a Kontaktokat, a Naptárat és az Üzeneteket nem akarom lementeni, mivel azokat már elküldtem a Gmail-emre, és onnan majd leszinkronizálom.
Akkor a pipát vegyem ki a Calendar, Contacts és Üzenetek elől?
Azért nem egyértelmű, mert egymás alatt van olyan, hogy:
Névjegyzék (piros betűvel)
Contacts (zöld betűvel)Mi a különbség?
-
blueMerle
veterán
válasz
harait #20949 üzenetére
Azigen
Anno hoztak hozzám üzletbe egy E51-est ahol a fém hátlapot, ami azért nem volt olyan vékony valahogy két félbe törték mert azt hitték pattintós. Azért ahhoz is kellett egy erő és körmök nem utolsósorban.
A Blade mondhatni kínai telóhoz képest egész minőségi anyagokból van, de a hátlap rögzítése az egyszerüen brutálisan gáz, ez tervezés kérdése, semmi köze az anyagminőséghez.
-
Mercutio_
félisten
válasz
dragon1993 #20925 üzenetére
Nálam nem volt semmiféle SW csere még, és igen azt kapom
Erre a két kérdésre még nem kaptam választ, újra felteszem:
1. Akku használatnál "cella készenlét" 47%, ez normális?
2. VM Heap Toolt telepítettem, amikor indítom kiírja a teló, hogy "Sajnálom! Az alkalmazás váratlanul leállt. Kérem próbálja újra"
Universal Androot természetesen előtte futtatva (elvileg rootol, de a Generating busybox-ra FAIL-t ír), a rendszer még a gyári T-s 2.1 -
nemkovacs
tag
válasz
kelzsoca #20937 üzenetére
Láttam énis h van online kitchen a modaco-s fórumban, csak azt írja a végén h
"Sorry, this Online Kitchen is available to Premium members only."Ja magyar világuralom lesz
aki a 256>512 upgrade-t megcsinálja az kap egy gyári magyar rendszert: [link]
(#20938) xdx@
csak nem te forgalmazod a tokot?
-
Latency
senior tag
Ezt írja Paul: As hinted above, this is an interim release to get feedback on the new kernel (i.e. - does everything work that should!)
Ez még nem a végleges alpha 6, lesznek még benne változások csak kitette, hogy teszteljük, megye-e az új kernel.
Azt hiszem Dashes csinált egy alpha 5 alapú romot az új kernellel. Na ez most kb. ugyan az. -
Ronam
addikt
válasz
dragon1993 #20946 üzenetére
mikorra készül el kb zsoca?valami fasza bootscreent azér belerakhatnál
-
harait
tag
Hali, olyan kérdésem lenne h hátlapot vajon lehet kapni a telohoz?? mert nemrég sikeresen megrepesztettem az egyik sarkát
hiába, erős markom van
-
volvoguy
addikt
Üdv!!!!
A Titanium Backup Pro-ban hol tudom beállítani, hogy minden alkalmazásom - 120 darab - egy kattintással backupoljak, ne pedig egyenként? Erre nem találtam megoldást a programban....
Köszi előre is!!!!!
-
xdx@
aktív tag
-
laca.1
aktív tag
csá,tud valaki működő igo-t Blade-re
-
Saccco
nagyúr
válasz
A csodazip minden gyári állapotra állít vissza. Mást nem kell csinálnod vele.
Ronam:
A csodazip a recoveryt is visszaállítja. -
Ronam
addikt
válasz
igen,FTM jön ki,recoveryt újra kell rakni.amúgy miért viszed vissza?
-
dragon1993
őstag
Szisztok.
Viszem vissza a telót. Csodazipet feltettem.
A csodazip kiörli úgy a 2.2-es ost hogy ne vegyék észre ?
Szoftvercsere nélküli telcsin a hangerő le hgombot nyomva tartva indításkor ti is az Ftm feliratot kapjátok ? -
Saccco
nagyúr
CaseLogic cl-704 - ez elég strapabíró, nekem már a 4dik telefonomat védi.
(#20919) istnag:
Azt jelenti, hogy ki lehet választani a magyar nyelvet, de csak az azt támogató appok lesznek magyar nyelvűek. -
Ronam
addikt
Zsoca főzöl nekünk vmi jóféle alpha6-ot?
igaz én egy kínai off 2.2nek jobban örültem volna
-
Ronam
addikt
Palmary Weather Pro-t használja vki?nekem pár napja nem akar vmiért frissíteni,próbáltam újra rakni úgy sem megy.vkinél esetleg ilyen probléma?
-
roKas
tag
Sziasztok!
Pórul jártam a Blade-mel. A zsebemben tartottam meló közben, és megnyomódott a kamera üvegje, és betört. Egyébként nem elírtam, tényleg üvegből van , nem plasztik.
A lényeg, hogy mivel a melóm és a telefonom nehezen összeegyeztethető - nem mondanék le egyikről sem- kellene nekem egy kellően merev tok ami megvédené a további sérülésektől .
Tudnátok ajánlani valamit? Mivel itt a topikban többen írták hogy a Nokia E71 és a Samsung S tokjai passzolnak a Balde-hez, talán tudnátok ajánlani valamit nekem.
Valami ehez hasonlóra gondolok :http://viewitem.eim.ebay.hu/Flip_Black_Leather_Carry_Case_Hard_Pouch_for_Nokia_E71/260479278454/item
de ezeknél biztos pontosan kellene a kezelőszerveknek, nyílásoknak passzolni.. nem? -
Cimi86
tag
Kijött az alpha6!!!
Szakácsokat kérünk -
istnag
addikt
válasz
atillaahun #20903 üzenetére
Egyébként ahogy olvastam pénteken jön az RLS7
Így szerintem várj egy kicsit még
-
kelzsoca
félisten
válasz
ggeleven #20899 üzenetére
Többféle ilyen program létezik, nekem a marketről is letölthető: screenshot (Gik Soft) program vált be igazán, viszont minden ilyen programhoz root jogosultság kell, anélkül nem fog menni.
(#20903) atillaahun
A hírt a modacon írták, és a kínai szolgáltató oldaláról szedték az infókat.
A megjelenéssel kapcsoltban pedig egy dolgot biztos tudok a kínai új év február 3-án kezdődik, addig nem vagy csak félgőzzel dolgoznak.
-
embe
nagyúr
válasz
dragon1993 #20893 üzenetére
Most sreenshot-ra gondolsz? Én ezt használom. Vagy mozgóképre gondolsz?
-
atillaahun
veterán
válasz
energy_ #20889 üzenetére
És megosztanád velem is, hogy hol? Mert minimum háromszor kérdeztem már zsolcát (ezt már nem lehet félrenézni), hogy ki/mi a forrása a 2.2-es kínai romnak, de nem válaszolt. Mert ha a mai megjelenés is annyira hiteles mint a múlt szerdai, akkor elfelejtem a francba, és felrakom a JJ RL6-ot. Csak jó lenne, ha nem kéne kétszer dolgozni vele.
szerk.: azt én is sejtettem, csak a konkrét hozzászólás linkjére lettem volna kíváncsi, mert én nem találtam sehol.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Hálózati / IP kamera
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged