Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
Freel
tag
válasz
energy_
üzenetére
Jesszus! Az egy dolog, hogy nekem egy AMD Phenom II X6 megfelelő hűtéssel megy mondjuk 3.8 - 4.0 Ghz-en... De, hogy egy telefont felhúzni?!? Nem féltek, hogy elpukkan a proci és dobhatod ki a kutyáknak szétrágni a telót??? Vagy ennyi zsozsótok van, hogy veszel másikat oszt jóvan???
-
anglergab
addikt
Sziasztok!
alpha6-ot használóktól kérdezném: wifi, gps, szenzorok (főleg: billentyűvilágítás-szabályozás a külső fényerő függvényében, közelségérzékelő) jól működik?
-
Saccco
nagyúr
Magyar 2.2 még nem létezik. Csak annyi a magyar nyelv benne, hogy az azt támogató appok magyar nyelvűek lesznek.
Legjobb legstabilabb... hm a kelzsoca féle alpha5 elég jó volt.
Bár most egy általam módosított (nem főzött csak babrált) Japanese Jellyfish RLS6 van fent. Ebbe leginkább a húzhatóság a fő plus pont. Kiváncsi leszek még a Paul féle R8-ra is.
Asszem amíg nem lesz overclock addig nem biztos ,hogy váltok a JJ vonalról. -
energy_
senior tag
válasz
tariattila
üzenetére
quadrant viszonylag keveset 495öt mutat elsőre neocore meg 41 et de játékban sokkal gyorsabbnak tűnik fifa 10 teljesen felgyorsult

-
Freel
tag
válasz
Saccco
üzenetére
Sacco: látom Te kened vájszolod a témát. Had írjak le még valamit. Feltettem jópár ROM-ot, de megmondom őszintén valahogy a hiányosságai ellenére nekem az eredeti T-Mobilos tűnik a legösszeszedettebnek (hihetetlen, hogy két pohár bor után ezt még le tudtam írni..). Szerinted melyik a legstabilabb, leggyorsabb, leg-leg tutitutibb ROM jelenleg??? Melyikkel érdemesebb foglalkozni bővebben? Őszinte leszek nekem egy nem használt dominós kártya van most a Blade-ben és a készüléket magát nem is használom, csak arra, hogy az Android hekkeléssel ismerkedjem... Így most még tapasztalatot gyűjtök és úgy vélem még MINDIG nincs igazi TÖKÉLETES ROM a BLADE-re ami a készülék összes erőforrását megfelelően kiaknázná... Vagy nem jól látom?
Légyszíves írj(atok) ez ügyben. (Jöhet priv is)
U.I.: jelenleg nem létezik főzött 2.2-es ROM magyarul??? Mert erre sem találtam egyértelmű NEM-et!!! -
hhheni
tag
Sziasztok, nekem nagyon bugyuta kérdésem van (kéretik nem kiröhögni!)
A gyári email programom kezdettől fogva gyönyörűen működik, de nem tudok neki gátat szabni, ha elindítom a levélolvasást, akkor az inboxból mindent tölt, csak erőszakkal tudom leállítani. Nincs valami olyan beállítás, segédprogram vagy bármi trükk, amivel meg lehetne szabni, hogy pl. csak az aznapi, vagy csak az utolsó 5, vagy csak az olvasatlan stb. leveleket töltse?
Köszi minden ötletet! -
energy_
senior tag
válasz
tariattila
üzenetére
hát nem tudom talán az értesitőfül szebben jön le
majd probálok játékokat is

-
Saccco
nagyúr
válasz
Jama85
üzenetére
ADB -> tools -> ddms.bat - Dalvik Debug Monitor System
Freel:
Amit linkeltem azzal mennie kell. Nekem sem ment semmivel de azzal igen.
Csak a cmd-vel be kell lépni a könyvtárába és onnan futtatni az adb-t.A 3D bekapcsoláshoz nem kell adb. Csak root meg egy root képes fájlkezelő. Aztán system/build.prop-ban hw_ui sor mellé 1es.
-
Jama85
tag
Sziasztok
Telefonom képernyőjéről tudok csinálni képet valahogy, nincs root jogom, így a shootme nem megy, egyéb más ötlet?
-
Freel
tag
válasz
üzenetére
Az első hozzászólásból kiindulva minimum három helyről töltöttem le olyan win7x64 blade drivereket amikre a feltöltő esküszik. Mindent feltelepítettem biztos ami windows és működik is látszólag minden. Bár a kill server és start daemon server semmit nem ér és bármit csinálok bármilyen romon nem hajlandó az adb devicesnél kiírni a telót. Napok óta bújom a nem honos fórumokat is és semmi nem működik. De ha azt mondjátok, hogy pl egy jelly RLS7-en is be van kapcsolva a 3D, akkor megnyugodtam, mert úgy gondolom, hogy a 3d-s gyorsítás bekapcsolása végett akarnám csak használni az adb-t... Vagy nem jól gondolom? :-)
Sacco: most már értem... nincs valami link ahol leírják, hogy a Blade-n melyik játék melyik verziója fut? Eddig csak az nCore-t használtam, ott eddig nem sok Blade-essel találkoztam....
-
Saccco
nagyúr
A 3D gyorsítás csak a felhasználói felületre vonatkozik. A játékok és egyéb 3D-t igénylő appok automatikusan megkapják. Ez elérhető főzött romok többségében eleve be van kapcsolva.
A játékok valószínűleg azért nem mennek, mert nem jó verziót szereztél be belőlük.
Az ADBhez ez a driver jó, nekem is ezzel ment.
-
Freel
tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves. Vettem Blade-et. Hekkeltem világba, új ROM, vissza régi, betűtípus, húzás... stb. minden. De. Egyetlen egy játékot nem tudok elindítani rajta. Assassin Creed, Splinter Cell, NFS - Shift, Dungeon Hunter... semmi. Villan egyet a kép és vissza a menübe. Mi lehet a baj. A 3d teszt programban 39 FPS-t kapott a teló. Bár a 3d-s gyorsítást leírás alapján nem tudtam megcsinálni, mivel az adb nem tudja elindítani a daemon-t... Most akkor mi van? Hogyan kell bekapcsolni a letiltott 3d-s gyorsítást? Tényleg le van tiltva? Mindegyik ROM alatt? Ne haragudjatok, de nem találtam erről kimerítő infót...
Üdv.
-
atiska007
senior tag
tapasztalt valaki paul R7+launcher pro kombóval lassulásokat????
nekem néha annyira belassul, hogy újra kell indítanom, mert az app drawer nem nyílik meg

-
DIEGO15
őstag
Elkészült a saját főzetű Jellyfish RLS7-em : Link
-
djozsi
senior tag
válasz
agressor12
üzenetére
Van valahol nagyobb kép, neadjisten videó erről a tokról?
-
vlaci88
csendes tag
Most láttam a Gameloft oldalán, hogy már vásárolható androidra a Gangstar: Miami Vindication HD! Vajon menni fog a blade-n?
-
Flagstaff2
senior tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Olyasmi. Mondjuk a szükséges mennyiség nem az az érték ami földhöz vágna és szűrőt sem kell cserélni.

-
dragon1993
addikt
válasz
Flagstaff2
üzenetére
Havi olajcsere ?

-
Saccco
nagyúr
válasz
SteveBeard
üzenetére
Elvileg, de akkor a media/notification stb könyvtárszerkezetnek kell lennie.

Minden csengőhangot ne vegyél ki, vagy írd át a build.propban az alapértelmezettet.
Amúgy miért nem jó úgy, hogy csak az sd-re teszed?

(#21637) anglergab:
Nem kell feltétlenül particiónálni, csak ha ki akarod használni az app2sd-t.kelzsoca:
picur220 anno itt volt, a topic kezdetekor
-
Willhunting
aktív tag
válasz
Flagstaff2
üzenetére
Köszi a tippet
Holnap ki is próbálom -
Flagstaff2
senior tag
válasz
Willhunting
üzenetére
Recsegés-nyikorgás ellenszere egyetlen nagyon aprócska csöppnyi WD40.
Bár közel egy hónap után az enyémen elkezdett alig hallhatóan kiújulni, de majd kap megint egy pöttyet. 
-
Willhunting
aktív tag
Hú srácok, köszönöm a gyors választ és hogy felvilágosítottatok. Akkor tökéletes állapotú

A hangerő szabályozó gombot leszámítva, aminek az alsó része egy kicsit kijjeb áll a felsőnnél és használat közben recseg, ez egy kicsit béna minőségű, de végül is egy szavam sem lehet. Remek kis teló. -
r0by
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
Szerintem, a 8-as pont nem teljesen jó. Előfordulhat eset amikor, okés, de általában nem.
A témára gondolok, romcsere után egy boot kellene, mert boot loop lehet a vége, ha témát is telepítesz a rom flash után. -
anglergab
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
A leírásodban linkelt clockwork használata esetén a kép (recovery módban) 180°-kal elfordítva ("fejjel lefelé") jelenik meg?
-
csitatomi
csendes tag
ha egy romon kétféle billentyűzet is van (jelen esetben gingerbread és htc) akkor hol lehet beállítani hogy melyik jelen? sikerült ginger-ről htc-re állítani simán, de vissza nem találom hogy hogy kell...
-
anglergab
addikt
válasz
Willhunting
üzenetére
A négyzetrácspontokat én is megfigyeltem adott szögekben, kikapcsolt kijelzőnél.
Szerintem ez nem pixelhiba. -
dragon1993
addikt
Írtam egy kis leírást átnéznétek:
http://ztebladeportal.co.cc/rom-csere/ -
kelzsoca
félisten
válasz
Willhunting
üzenetére
Amit látsz azok érzékelő pontok, mindenkinél vannak

(#21631) picur220
Nocsak, kit látok ebben a topicban

-
zoltan6
addikt
válasz
Willhunting
üzenetére
az nem pixelhiba,hanem az érintöképernyő érzékelöi.
-
Ronam
addikt
válasz
Willhunting
üzenetére
az nem pixelhiba hanem a touchscreen érzékelői
-
bunnyhu
senior tag
No erről beszéltem elvtársak. Igazán értelmes sebességű programokat csak NDK-val lehet írni, az meg ezexerint csak 2.3-től van. Mondjuk én azt hittem az menni fog lejjebb is

(szerk: programok alatt videólejátszót értem, mert az NDK nem alkalmas komplett program írásra)http://www.androidpolice.com/2010/12/25/vlc-player-coming-to-android-in-a-matter-of-weeks/
-
Willhunting
aktív tag
Üdv.
Pixel hiba kikapcsolt kijelzőnél is látszik? Nekem van rajta négyzetrács hálóban 9*13 pixel ami lámpafénynél döntögetve tükröződik. Itt is csak 3 napig érvényes a pixel garancia, mint a monitoroknál? -
ux1
addikt
válasz
anglergab
üzenetére
Igen. A legegyszerűbb neked most..
Leszeded ezt. recovery-clockwork-blade-2.5.1.8-update_signed.zip
felrakod az SD-re.
update-elsz egyet erre a zipre ( felülírja a mostani clockworkot )
reboot clockwork
és már az újabbal partícionálsz
-
anglergab
addikt
Köszi a gyors választ.
Tehát -- ha jól értem -- mindenképpen szükséges az sd partícionálása.
Azonban olvastam, hogy egyes recovery-kkel nem sikerült megfelelően partícionálni.
Az általad linkelt clockwork-kel jól lehet sd-t partícionálni? (sajnos PC-vel nem tudok microsd-t olvasni/írni) -
Lagler
tag
Sziasztok!
Valamelyik ROM-ban olvastam ezt:
"-MENU gomb 2x lenyomása oldja a képernyőzárat"Ezt hogy tudnám kivitelezni gyári T-romnál?? "Csodazippes" romot tettem fel.
Nagy segítség lenne!
Köszi!
Üdv.
-
laca.1
aktív tag
sziasztok kis gondom lenne (2.1)szeretném föltenni,az audio boost,de amit le töltöttem annál semmi hatás,már telepitésnél mindha nem futna végig.melyiket szedjem le? vagy mi lehet a gond?
-
picur220
veterán
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Nem is arról beszélek, hogy árában nem jó, csak arról, hogy egyelőre nem akarom lecserélni a spicát, amikor meg majd le akarom, se a blédetek, se a szpikám nem lesz majd sehol, és egy Motorola Defy lesz 60-70 körül (vagy hasonló kaliberű telo). Egyelőre arra várok, hogy legyen egy normális, Android 2.2-es, jó kamerás, Xenon vakus telo, amivel kevés kompromisszumot kell kötni. Nekem elég lenne mondjuk a Defy is, csak jó lenne egy xenonos.

-
ux1
addikt
válasz
anglergab
üzenetére
Természetesen a legutolsó.
De van Amon_RA is. Már müxik is. 
Innen töltsd2. igen
Előbb nemárt pertícionálni és utánna rakni a dolgokat, mert törlődik minden az SD-ről.

Indiant: Mert vszínű olyan recovery-d van amely nem kezeli az ext3-at!
-
anglergab
addikt
Mielőtt felrakom az alpha6-os rom-ot, szükséges az sd kártya megfelelő partícionálása clockwork-kel (app2sd miatt)? Vagy utána is lehet? Egyáltalán szükséges partícionálni a kártyát kézzel, vagy automatikusan sd-re telepól majd minden alkalmazás?
-
agressor12
senior tag
Még van 1db Zte Blade Tok eladó,ha valakit érdekel.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Flagstaff2
üzenetére
Ide off, de egyébként...[link]
-
anglergab
addikt
Sziasztok!
1. Melyik a legjobb Clockwork Recovery image?
Mert több féle 2.5.1.8-at találtam...2. Feltettem az Android SDK-t, abban van fastboot.exe a tools mappában.
Azzal rá tudom írni a recovery-t? -
futo001
senior tag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Én is Diamondról váltottam. 36-ért vitték, és ennyiért rendeltem a T-től a Blade-et.

-
Nohab61
aktív tag
válasz
SteveBeard
üzenetére
Mondjátok ha nem így van de ezt a műveletet android commander-el kicsit egyszerűbb megcsinálni. Vagy nem?
-
Nohab61
aktív tag
válasz
Willhunting
üzenetére
elegendő a garipapír és 2 év!
-
Willhunting
aktív tag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy garanciális szervízeléshez szükség van a jótállási jegy mellett a számlára is vagy elegendő csak a gari papír is? Vettem használtan egy Blade-et, de csak jótállási jegyet kaptam mellé.
Ja és még annyi, hogy most 1 vagy 2 év garanciát vállal a T-mobil? (mert az nincs rajta feltűntetve.) Tudnátok segíteni? Üdv. -
NoMagix
addikt
Sziasztok!
Hétfőtől mostanáig bírta az aksim!
Minden nap reggel 6-tól este 8-ig volt bekapcsolva, utána airplane.
Semmi felesleges nyomkodás, csak beszélgetés, átlag napi 2-5 hívás, 5-10 perc naponta.
Szigorúan csak 2G volt bekapcsolva!
Ez így nem olyan rossz...Hiába állítok be bármit, a kijelző érintésre nem rezeg, csak a gombok lenyomásánál!

gyári alap ROM van a telefonon -
G.I.JOE
senior tag
Akinek megy az MMS fogadás, megírná hogy mi van neki fent? Vagy ha tudja vki , hogy melyik rommal megy, az megírhatná! Kösz!
-
ux1
addikt
válasz
SteveBeard
üzenetére
Általában az lenne az üdvözítő, hogy a system méretét csökkentsük a data előnyére. Te miért akarod növelni?

-
SteveBeard
senior tag
válasz
Saccco
üzenetére
Saccco
"Lehet olyan, ha scriptet is megírod ami az updatet megcsinálja."
Köszönöm!

Nem tudnád ebben a konkrét esetben leírni, hogy miként nézzen ki a script?
Tehát, ha csengőhangot szeretnék hozzáadni a már fennlevő ROM-hoz?
Elég, ha ennyi kerül a scriptbe?
copy_dir PACKAGE:system system: -
ux1
addikt
Netán valaki nem tudna aludni, akkor próbálgathatja az általam használt r7-est.

r7Igazán jó ROM az esetleges Cyanogen-mod lesz, ha sikerül a fiúknak legyűrni a problémákat.

-
Nundee K.
tag
Sziasztok!
Megköszönném, ha valaki feltenné a gyári Rom számológépének apk-ját. -
Flagstaff2
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
A tervezés rész nálam a google mapson szokott történni. De se a Google Mapsot, se a Magyarország atlaszát nem tudom feltenni a motorom műszerfala fölé egy Felvidéki túrán (pedig nem bánnám ha a MO autósatlaszában ISMÉT benne lenne Felvidék is), ahogy nincs kedvem a pesti közlekedésben még az atlaszt is nézegetni mikor egyik címről a másikra robogok de a különböző nyitvatartási idők miatt a GPS által tervezettet felül kell bírálnom, de ezt még odahaza előző este szeretem megtenni hogy másnap ne ezzel kelljen b@szakodni.
Ahogy a telefon használatában is vannak eltérések tulajdonosonként, úgy a navigációs SW-rel kapcsolatos igényekben is különbözünk, ezt el kell fogadni. Én sem nézem hülyének azt akinek az az élete értelme hogy folyamatosan ROMokat cserélget a telóján és hajszolja a több pontot meg a röccenésmentes futást az engribörcben. És nem, nem veszek egy GPS készüléket, mert annak az ára majdnem annyi mint ennek a telefonnak, ami megfelelő SW-rel tökéletesen alkalmas lenne ugyanarra amire a hagyományos navik. Csak azokkal nem lehet telefonálni. És ahogy a digitális fényképező is mindig akkor marad otthon amikor épp kéne, úgy a GPS készülék is mindig akkor maradna valahol tőlem távol. A telefon meg mindig kéznél van. -
Indiant
addikt
Az app2sd+ az létezik rom nélkül? Kelzsoca alpha6-osára szeretném feltenni.
Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kőiránytűt neki!