Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
sto1911
üzenetére
Biztosan nem, ott valami más volt Nálad.
Mint ahogy felettem is írták a program: android manager WIFI (~1mb-ot foglal)
(#20791) djozsi
A dropbox-hoz internet elérés kell, és tényleg mindent elérsz amit megosztottál x gépen.
Viszont ez a kis program net nélkül azonnali hozzáférést biztosít az egész géphez, gyors adatmozgatásra vagy szinkronizációra alkalmas, megosztás nélkül.
-
vasta
csendes tag
Az alábbi problémám lenne....nagyon megköszönném valaki segítene!
http://www.telenor.hu/android/mobil/beallitasok/magyar/ alapján csináltam meg a telenoros internet beállításokat...
.. de mégsem tudom használni a netet, pedig van netes előfizetésem is..(2.1 eredeti T-s romot használok kóddal függetlenítve..)
-
bunnyhu
senior tag
tapasztalat megosztás: Minap rámjött a szívbaj, azt hittem haldoklik a kijelző tapi érzékelése. Bementem a programokba, lefele ment a görgetés, de felfele nem. Mivel ez nagyjából lehetetlen gyorsan lenyugodtam, és próbáltam kideríteni mi a történt.
Rövidre fogva amikor felfele húztam az ujjam (meg persze lefele is) a képernyő szélén kezdem a mozdulatot. A kijelző alján pedig van egy házikó gomb, amikor görgetni akartam azt aktiváltam óvatlanul és úgy húztam fel az ujjam, így nem csinált semmit.
Jótanács, ne a kijelző legalján kezd a mozdulatot
-
kelzsoca
félisten
Fájlokat szeretnék másolni a telefonom és a PC-m között, megoldható ez kábelek nélkül is?
Igen, megoldható, erre egy remek kis program az: Android Manager
A készülékre és a PC-re is fel kell telepíteni a kliens programot, amit innen tudsz letölteni: [link]
A kapcsolat/szinkronizáció WIFI-n keresztül jön létre, így tudunk adatokat mozgatni/szinkronizálni a két gép között kábelek nélkül is!
A kapcsolat felépítéséhez a programban kapott PIN kóddal tudjuk "párosítani" a két eszközt, ha a párosítás sikeres, akkor láthatjuk a PC illetve az SD kártya tartalmát is.
A programot windows 7 64 bites rendszeren teszteltem, tökéletesen működik.
-
dragon93
csendes tag
Aktív jelet nem veszi be illetve gyengébb a jel.
Pl emeleten a router földszint napali nincs jel, viszont ipod touch 2g / hd dv7 1170el van.
Még nincs 3 napos a mobil és van 4 nálunk kérejek cserét ?2.2 diego rom van fenn csodazip mindent visszatesz gyárira ?
-
Glatius
őstag
válasz
dragon93
üzenetére
Nem csatlakozik automatikusan, vagy a Wifi beállításoknál nem is látja az aktív jelet? Ha nincs bepipálva az automatikus érzékelés, akkor csak rád vár.

Az enyémnek az érzékenysége 3 másik telefonéval összehasonlítva: 4 méterrel jobb mint egy Motorola, ugyanolyan mint egy Nokia, és egy Samsung másfél méterrel hamarabb találta meg ugyanazt az SMC-t. Arra vigyázz, hogy a Blade nem beszéget az ad-hoc hálókkal. -
catroot
veterán
Köszönöm!
Ugyanis, webshopban már egy jó ideje nem jött készlet, itt Szentesen tegnap kaptak új készletet, de mondta a csajszi, hogy fogalmuk sincs, hogy mikor lesz nekik Blade, mert országosan hiány van. Az is igaz, hogy nem T-pont volt, csak partner, ami azért valahol számít szerintem.
No, akkor majd meglesem holnap!
-
dragon93
csendes tag
Sziasztok.
Vettem egy ilyen telót. Elötte ipod touch 2g-m volt és azt vettem észre hogy a suliban van olyan router amit nem át olyan messziről ? T-mobile pulse látja zte nem.
Most a zte wifije gyenge a zte wifije vagy teló hiba esetleg valami fix van rá ? -
pitterr
tag
Az akksi visszajelzése, egy kalap sz*r! Hétfőn este feltöltöttem, olyan este 8-10 körül vettem le a töltőről. Másnap reggel 7 körül 99%, ami tökéletes eredmény, pláne, hogy gsm-en rajta volt hagyva. Tegnap napközben kb 20 perc telefonálás, némi böngészés és im. Tegnap este 11-kor 44%-ot mutatott. Na mondom nem rakom tölőre, megnézem, hogy hol áll majd reggel. Erre ma reggel 7-kor telefonálni akartam volna, mire a power gombra, csak pirosan villogtatta a notifitacion ledet. WTF? Azt hittem földhöz vágom. Nem volt semmi beragadt program, hiszen szinte semmit nem használtam (csak opera mini, stock music player, skype) és használat után még direkt ki is lőttem őket. Ez így értelmetlen, hogy ha 100-on van akkor 1-et merül, ha meg 50 körül akkor 50-et.

-
nemkovacs
tag
A gyári Google kereső widget működik valakinél?
Én eddig akárhány rom-ot raktam fel mindig mikor írnék bele egyszer csak eltűnik a billentyűzet és beakad, csak nagyonnehezen tudok kilépni belőle.
Jó lenne mert eze egy eléggé alap dolog sztem, névjegyzékben is ezzel szoktam keresni.. -
Glatius
őstag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Természetesen nincs nálad, hisz lemerült, miért hurcolnád!
Szerk: Azért legyen lenémítva! ;-)
-
sto1911
veterán
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Nem hinnem, hogy elkerik a telot is, maximum azert, hogy azzal probaljak ki, h biztosan nem a telefon a hibas, ill. a toltot kiprobaljak mas teloval is. Emiatt ne rakj uj szoftot.
-
cowboy_bebop
őstag
Sziasztok!
Tönkrement a telefonhoz kapott 230V - USB adapter.
A garancia nyilván erre is kiterjed. Szerintetek ha visszaviszem elkérik-e a telefont is?
Emiatt sztem. felesleges lenne visszarakni a gyári szoftot.

-
catroot
veterán
válasz
vizslakutya
üzenetére
Szia!
Megkérdezhetném, hogy Szegeden hol sikerült Blade-t vásárolni? Én holnap a Feketesas utcában próbálok szerencsét, hátha...
Szerk.: most fogom csak fel, hogy nem most vetted, hanem "csak" bevitted. Korán van még nekem.
-
istnag
addikt
válasz
sto1911
üzenetére
Sajnos voltam olyan b@lf..,hogy az 5800-ra rendeltem egyet,felraktam és jött a nyár egyszerűen semmit sem láttam a kijelzőből a napfény ráesett elég volt egy kicsi napfény is...A legidegesítőbb az volt,mikor navival mentem valahová és nem láttam merre is kéne menni..Útközben elkapott az ideg kiszálltam és majdnem telefonostól együtt kivágtam egy kukába. Annyira visszaveri a fényt,hogy nem tudsz egyszerűen mit kezdeni vele.
Most elbizonytalanodtam, nem a tükrös fóliáról érdeklődtél

-
-
vizslakutya
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Voltam már a két ünnep közt,akkor abban maradtunk,hogy várjak az új romra,mert ami rajta van annál ő sem tud jobbat feltenni.(megnézte mi van rajta,nem az én bemondásom volt)
Tegnap ezt közölte velem,de mivel én ragaszkodtam a cseréhez,így nem tudom,hogy blöffölt e vagy tényleg ott virít náluk a rom.
Sorry,de velem ez történt,mást nem tudok az ügyhöz hozzáfűzni.
(végső soron nekem egy használható telefon volt a célom,azt pedig úgy nézem (talán ) megkapom ) -
sto1911
veterán
Nem tudom pontosan mit modositott kelzsoca, de ha a videofelvetel hangjat is torolte, akkor az a baj. Annak a jele az, hogy a gombot megnyomod, es "beragad", venni meg nem vesz. Megoldas: vagy az eredeti, vagy egy modositott hangot az eredeti neven bemasolsz a system/media/ui mappaba (asszem).
-
kelzsoca
félisten
válasz
vizslakutya
üzenetére
Tehát már voltál ilyen ügyben és tudták hogy a csodazip már fent van a telefonodon, és ez után mondta hogy már a friss romot fel tudja rakni?

Meglepődnék ha a T már a friss 2.2-es kész rommal rendelkezne

(#20755) vlaci88
Esetleg kezdőoldalra be lehetne állítani ezt a facebook-os címet, és akkor egyből arra dobná fel az embert, ami ugye ingyenes.
Persze nem tudom, mert nem használom.(#20767) sto1911
A frissített romban ez a probléma már nem áll fent.
-
vlaci88
csendes tag
Nézegettem az új gameloft-os gameket, próbáltam különféle verziókat telepíteni, de a Spiderman és a Splinter Cell az istenért sem megy (Spiderman az intro után kilép, Splinter Cellnél a kijelző villan egyet és kilép)! A telón BIA2 és egyéb húzósabb játékok elfutnak, akkor ezekkel mi a probléma? Tudta már valaki a Spiderman-t vagy a Splinter Cell-t működésre bírni? Ha nem, van rá esély, hogy hardware-sen elég hozzájuk a teló és lesz olyan release, ami futni fog? Illetve a N.O.V.A. melyik release használható Blade-n? Előre is köszi a segítséget!
-
vizslakutya
senior tag
-
sto1911
veterán
Folia tema: eddig nem erdekelt, de egy tukrozodes- es ujjlenyomatmentesito folia erdekelne, 2db. Tud valaki ajanlani (lehetoleg mar kiprobaltat)? Johet privatban is.
-
istnag
addikt
válasz
Glatius
üzenetére
De igen arra...
szvsz...Egyébként kamera: Mikor még 5800 -m volt,csináltak rá egy olyan modot ami a képek tömörítését változtatta meg,így nem sokkal,de érzékelhetően szebb képek keletkeztek. Ennél nem lehet valami ilyesmit megoldani, ennyire nem értek hozzá így, mint laikus kérdem.
-
vlaci88
csendes tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Ha 0.facebook.com-ot akarsz használni, akkor előszöris vedd fel a címet könyvjelzőnek, azért célszerű, mert ha nem használsz alapvetően 3g-t a trémobilnál, tehát nincs rá előfizetésed, akkor NETSTART-ot számláz a szolgáltató (ez a legdrágább az adatforgalom szempontjából, 10 kbyte-onként x ft, de nincs havidíja, így a legtöbben ezt használják 0.facebook.com-hoz) ez mindenkinek alapban be van kapcsolva, ha előtte nem fizetett elő másik netes szolgáltatásra (de amúgy a 1430-ra elküldott +NETSTART aktiválja). A lényeg, hogy ha a kezdőlapod megnyílik a böngészőben, már vonja is a pénzed, ezért kell a könyvjelző (ezt bekapcsolt wifi mellet is mentheted, h tuti ne vonja a pénzed a szolgáltató, wifivel ugyan nem jön be a honlap, de enélkül is felveheted könyvjelzőnek)! Tehát böngészőbe belépsz, könyvjelzők és hozzáadás, beírod a könyvj. nevét és a címet, mented! Ezután tedd ki az asztalra, és így nem kell használat esetén a böngészőt megnyitni, ami a kezdőlap betöltésével vonja a pénzed! Az adatforgalom letiltásához én quick settings-et használok, a marketen fent van. Mindenképp hasznos progi, sok mindent lehet vele állítani, hangtól, fényerőig...stb, illetve legalul a mobildata lehetőség a 3g és egyéb mobilnetesdolgok be és kikapcsolása a kisgombbal jobb oldalt (ha magára a sávra, a mobildatára böksz, a beállítások jönnek be). Én ezt mindig kikapcsolva tartom, ha facebookozni akarok, csak akkor kapcsolom vissza (mivel vannak alkalmazások, amelyek autómatikusan frissítenek, netet hazsnálnak és vonják a pénzed ezáltal). Ezen kívül menj a beállítások/Accounts&sync (fiókok és szinkronizálás) és kapcsold ki az auto-sync-et (autómatikus szinkronizációt), ez nekem, amint bekapcsoltam a mobildata-t, hogy facebookozzak magátol szinkronizálta a gmailem, ami szintén adatforgalmat generált! Tehát kb ennyi a teendő, quicksettings (vagy akár apn droid) letöltése a marketről--->Beállítsok/fiókok és szink/auto-sync kikapcs--->0.face könyvjelzőnek-->asztalra kiteszed (hosszú tapi az asztalra shortcuts/bookmarks)---> quicksettings v apn droid 3g (mobiledata) be és facebookozhatsz, egyéb esetben kapcs ki!!!
-
Glatius
őstag
válasz
vizslakutya
üzenetére
Nem a "csodazip"-re gondolt?
-
istnag
addikt
válasz
mira72
üzenetére
Nekem teljesen megfelel a kamera,persze,ha nincs fény(nincs)kép
Ebben is lehet valami,mármint a gyártásnál és igazad is lehet. Azt viszont nem tudom,hogy,ugye pl, A Görögök is 256MB RAM -al kapták és , ha felteszik a csodazip -et nekik is 512 -es lesz?!kelzsoca: én úgy tudom ezt Németországba forgalmazzák,de nem biztos

-
vizslakutya
senior tag
Tegnap bevittem a szegedi trébe a telefont a kártyadobálás miatt.Azt mondta a fószer,hogy tudna romot cserélni rajta,mert megvan az új,de mivel közöltem vele,hogy a ZTE forgalmazója szerint ,teljesen felesleges a szoftverrel vacakolni,mert ez a jelenség egyértelműen a telefon hibája,így megrendelte a szemem előtt,s ha minden jól megy ,holnap kicserélik.
Tehát, nekem tegnap délután már felajánlotta,hogy a friss szoftvert rápakolja. -
mira72
őstag
válasz
istnag
üzenetére
ugyan olyan mint a ram dolog.. eccerübb szoftveresen alakítani, mint 100 félét gyártani
ram-os dolognál is említettem már, de le lettem hurrogva..
és lőn.. sztem eccer ezt is megoldják
bár személy szerint jobban örülnék egy 2 megapixelsnek, ami normális képet csinál, mint egy 5nek ami fost ( ez a 3 is egy fos ) -
lafaty80
addikt
-
Glatius
őstag
válasz
lafaty80
üzenetére
Nem biztos, még kinézetre is más szerelés. (A ház nem matt. hanem fényes, legalábbis fém hatású) A kijelző színkészlete is négy bájtos.
A 40 szólamú csengőhang is meredek...csak nem MIDIs? Előzetes specifikációnak van jelölve a lap, de akár parasztvakításnak is jó: 1× -es optikai zoom.... Röhej
-
lafaty80
addikt
És lám, talán bejön amit mondtam, és tényleg 5mp-es kamera van ebben is

-
_NCT
addikt
Na próbálta vaalaki a sleep as an droid okosságot?

-
Glatius
őstag
Kínában délután, de a Tré munkaideje még csak most kezdődik. Amíg ők meg nem nézik a postaládájukat, semmiképpen sem fog "kiszivárogni". Utána s várni kell, míg valaki fel meri tenni egy pendrivera, vagy publikus tárhelyre.
A gyári változat megjelenésétől kezdve ismét kell néhány óra, mire az optimalizált főzetek elkészülnek.
-
istnag
addikt
Na ma nagyon fura dolgot csinált a Blade -m,tehát:
-este beállít ébresztő 5:50 (aksi 71%)
-reggel ébreszt rendesen -utána kikapcsoltam az ébresztést,mert nem mindennap egyformán kelek-(aksi 70%) 3g egész éjjel ment
-tokba vissza indulás dologzni
-most jutott eszembe,hogy régen nyomkodtam
-előveszem a telót, fura volt a tok langyos
, nézem ki van kapcsolva 
-bekapcsolom nézem aksi 37%
Szóval még egy ok a hétévgi ROM csere mellett -jelenleg Finnish Fillijonk RLS4-,de ha valakinek van ötlete mitől lehetett szívesen fogadom,bár tudom ezt így szinte lehetetlen megmondani... -
latis666
aktív tag
Igérem reggelre ez az utolsó hsz-em. Valahogy, nem tudom hogy, sikerült megkarcolnom a karcmentes kijelzőt, szerencsére nagyon kicsit, de de vagy 5x. De majd ha lesz sok alkatrész egyszer kicseréltetem.
-
rezme
tag
Valaki tud már valamit az állítolag ma megjelenő hivatalos 2.2 röl?
elvileg kínában már délután van
-
embe
nagyúr
válasz
DIEGO15
üzenetére
Jó reggelt! Éjszaka dolgoztam, elég meredek dolgok voltak - egy nonstop sörözőben vagyok........ így most néztem bele a topicba. Ki volt ez a kóborb@zi aki idetévedt, és TheTechGuy néven regisztrált, majd kizárásig elbírt itt tölteni kemény 2,5 órát? Mily szépet és kedveset írt be ide?

-
Glatius
őstag
válasz
latis666
üzenetére
Nagyon lite, vagyis te telepítettél fel egyszerre mindent. Ennek az a következménye, hogy minden egyszerre fut a memóriában... ami nem tesz jót az összképnek. Az automatikus task-killereknek tényleg semmi értelme, de egy task manager nagyon megkönnyíti a felesleges cuccok leállítását. Nekem egy Advanced Task Manager van fenn, 15 kizárt alkalmazással, így bármikor nyugodtan normalizálhatom a rendszer állapotát. (Az 512MB memória miatt a rendszer memóriakezelése elég nagyvonalú.
) -
mira72
őstag
jóreggelt....
http://www.pcpult.hu/it-technologia/mobil/idroid.html
-
latis666
aktív tag
Hogy is fogalmazzak.... Felraktam Kelzsoca uj romját. Az egy dolog hogy nagyon lite. De nem hogy gyorsabb lenne de érezhetően lassabb mint az alpha 5 amit annak tudok be jelyfish (már a háttérkép is szörnyű). Lehet hogy nagy terhelés alatt gyorsabb mint a korábbi de a menü meg a többi nem olyan sima.Bár nem voltam türelmes és nem probálgattam orákat szóval nem állitom hogy nem néztem be.
-
Glatius
őstag
válasz
thealkimist
üzenetére
Nincs Root jogod, de a T-s javító patchban a jogosultságok beállításánál megfeledkeztek egy két könyvtárról, és nem lett következetesen beállítva a ---rwxr-x
Ezért látja úgy a program, hogy már ki lett miskárolva. -
thealkimist
csendes tag
válasz
thealkimist
üzenetére
Visszavonom.
My bad. Nem voltam még rutinos rootoló.
-
thealkimist
csendes tag
Van még itt valaki advanced user?
NAND unlockot kell csinálni Titaniumhoz szükséges BusyBox-hoz? Vagy úgy egyáltalán mindenféle új"rom"-zúzáshoz?
Hogy kell?

-
Taqler
csendes tag
válasz
thealkimist
üzenetére
mintha a telefonom "fájlkezelőjét" használnám úgy akarnék de nem tom lehet e és modosítani is lehessen
amugy köszi a linket majd reggel vagy jó délbe mikor kelek attól függ megsasolom. -
harait
tag
válasz
thealkimist
üzenetére
Ő is érzi a végét, olyan mint egy sokat megért motor az autóban, halála előtt van teljesítménye csúcsán

-
thealkimist
csendes tag
válasz
Taqler
üzenetére
Én mondjuk tök kezdő vagyok, de ha jól értettem, akkor ezen leírás "ADB telepítése" része az ez.
Vagy hogy máshogy akarod PCn látni?
-
thealkimist
csendes tag
Érdekes, most, hogy készülök letakarítani a gyári 2.1-et, kezd fosni szegény, és most úgy hasít, mint az állat.

Egyébként elég buzi ez a Titanium Backup, minek neki BusyBox, vagy mi a szar?
-
SutiAdi
tag
Én tulajdonképpen nem értem ezt az egészet. Az lenne a probléma, hogy kelzsoca saját neve alatt tett ki egy rom-ot, ami alapjában véve egy modaco-s rom (amivel egyébként mindenki tisztában van) némi módosítással? De hiszen ha bármilyen apró módosítást is végez rajta, onnantól már nem JellyFish RLS6, vagyis ha ezen a néven marad az megtévesztő, ellenben nem is RLS7, hiszen ezt a készítő használja. Ergo valamilyen nevet adni kell neki, hogy el lehessen különíteni. Erre pedig a legegyszerűbb volt, hogy a saját nevét használja. De gondolom techguy, ha van jobb ötleted a névkonvencióra, még az is lehet, hogy zsoca szívesen fogadja, csak hogy mindenki kedvébe járjon.
-
Taqler
csendes tag
Most hogy visszaált a rend tudtok válaszolni a fenti kérdéseim egyikére?

-
harait
tag
válasz
Murderer69
üzenetére
jovanna csak én meg szeretem etetni az ilyen hasonló semmirekellőket na...de akko abbahagytam

Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amugy köszi a linket majd reggel vagy jó délbe mikor kelek attól függ megsasolom.