Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
sickb
tag
FLASH tartalmak lejátszása miatt adtam a fejem a telefon főzött rommal való frissítésére.
Sikerült kelzsoca alpha5 öt feltenni, és úgy látom pl az opera mobile nem tudja lejátszani
ezt a radarképet:http://met.hu/kepek/brod/index.php
Tippet, ötletet, leb@szást szívesen veszek!
Zoli -
zozyk
addikt
Hello
Van olyan böngésző Blade-re,ami tudja kezelni a CIB internet bankot? (java)
-
bernina
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet az oka annak, hogy az SPB TV2 csak a mobil interneten keresztül akar elindulni, wifin nem (az előnézeti kép még megjelenik, de a video nem indul).
A telefonon ZTE_Blade_Froyo_V4.2_Dashes rom van fenn. -
Fail3D!
addikt
koszonom olvastam es abbol meg 1 masikbol raktam ossze ezt, vegre mukodik... csak hat 2 irasbol nehez 1 jot ossze rakni... az adb vagy mifene progit ajanlotta de nekem a cmd jobban fekudt ezert ott probalgattam csinalni backupot csinaltam elotte szoval nem lett volna akkora para... a titant ma 1xer felraktam de mivel az angol kevesbe az erossegem kicsit tudatlanul alltam a dolgok elott es nem mertem belevagni a program hasznalataba. illetve mezt a 2.2 is csak azert rakom fel, hogy hatha a jatekok jobban fognak menni rajta.
-
tuccer
csendes tag
Sziasztok eddig inkább csak "read only" voltam de gondoltam ezt megosztom veletek:
Találtam a neten egy cikket amiben jó képek vannak az alaplapról és leírás hogy az egyes elemeken milyen jelölés, feliratok vannak. -
_NCT
addikt
válasz
Fail3D!
üzenetére
1.HSZ-t ajánlom figyelmedbe, abból is sto1911 kolléga írását, ott szépen le van írva minden folyamat.
Amúgy factory reset/wipe visszaállít mindent alap állapotra, így mielőtt megnyomod a yes gombot, ajánlom lementeni a szükséges dolgokat a telefonról.
Factory reset/wipe--->Telefon kikapcs-->Hangerő "-" nyomva tart + bekapcsológomb megnyom-->hangerő gomb még mindig nyomva tart, ezután megjelenik a clockwork, ahol wipe-ot eszközölni tudod. clockwork telepítése is megtalálható a linkelt cikkben.
AppMonster, vagy Titanium Backup lehet hasznos program számodra.
-
Fail3D!
addikt
Uj kerdes hatha vegre valamire valaszt is kapok
megprobaltam felrakni a faz alpha 5 de csak a figuras ember latom lassan 10 perce 412 ram ir... root megvan mit kell meg csinalni, hogy ebbol legyen meg valami ma estere? -
syl5
őstag
Köszönöm Mindenkinek, aki eddig megnézte ezt a töltés nélküli, wifi-n, kikapcsolt kijelző melletti szinkronizációt!
Akkor ezek szerint alpha5-ön nincs ez a probléma, viszont JellyFish_RLS4-en van, valamint alap 2.1-en is! Újabb ok a froyo-ra... Viszont az gáz, hogy ezt az alap rom nem jól tudja...
Azért akit érdekel ez a téma továbbra is megoszthatná véleményét...Lehet valakinél 2.1-en is jól megy ez a funkció?kelzsoca:
Mit optimalizáltál az alpha5-ön? -
Mett
senior tag
Nekem egy kutya. Microsoft. Nem vagyok linux parti, de mikor valaki azzal jön, hogy az android szar, ami egy nyilt forraskodu lebutitott linux, na akkor hülyet kapok es raadasul azt allitja, hogy a microsoft termeke jobb.. Inkabb IOS akkor, de gyanitom az is unix alapu, akar a mac.
Ezt nem rad ertem. -
Mett
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerintem, ha az ember kilövöldözi a taskokat, max 50 megat nyer. Nem ettöl lesz gyorsabb a telefon.. Inkabb felhuzom a procit, ha mar erröl van szo vagy ext2-re fomazok mindent.
En is elöszeretettel hasznaltam, az emlitett advanced task killert, de csak addig, amig max 80mega szabad ram volt a 256-os bladen. Mara ez jelentöseget vesztette. -
obitreb
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Eddig read only-ban voltam, de most elkapott a gondolat, hogy felrakok egy Alpha 5 Lite verziót.
Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e, és ha igen, akkor milyen módon olyan mentést készíteni, ami az alkalmazások beállításait és adatait is megőrzi, pl a 3G Watchdog jelenlegi állását, méréseit megtartja? (esetleg root szükséges?)
Ha vki tud segíteni, akkor megköszönném, ha egy részletes, lépésről lépésre történő leírást kapnék, mert abszolút kezdő vagyok ezen a téren
Előre is kösz! -
törölt tag
Megoldódott. Kikapcs, akku ki majd vissza, most megnézem belső memória 94 MB. De, hogy mitől őrülhetett meg ennyire.

Mind1 köszönöm a gyors válaszokat.

-
fattyu666
tag
válasz
tariattila
üzenetére
Hol állítottad be, hogy milyen időközönként szinkronizáljon a fiókoddal?
Manuálisan szinkronizál és akkor is, ha ébren van?
Csak sleep-ben nem? -
Fail3D!
addikt
Root megvolt recovery megvolt, felraktam a vmheap toolt bealitom 32mb ra, de ujrainditas utan vissza rakja a regibe... valami 5let?
-
törölt tag
Ja azt értem, hogy kevés, de amikor hozzá sem nyúlok, akkor, hogy kez el 10 MB-val csökkeni. A semmitől?

-
r0by
addikt
Nah, megvagyok én is a partícionálással és egyúttal a Kelszoca féle alpha5-t is felraktam

Frissiben az Android System Info szerint:
Internal Memory: Max: 272.12MB, Free: 228.8MB
RAM: Max: 416MB, free: 256MB. -
rjg
őstag
Bocs, de ne írj már marhaságot. Közel négy évig használtam WM-et, volt olyan, hogy egyszerre több mint tíz program futott párhuzamosan és semmi gond nem volt a multitasking-gal. Symbian-nél ugyanez. Szeretem az Android-ot és tudom, hogy más a memóriakezelése, de engem is zavar, hogy nincs kilépés gomb a legtöbb alkalmazáson, illetve, hogy még Autorun Killerekkel sem lehet beállítani azt, hogy nem rendszerszintű alkalmazások ne induljanak el maguktól.
-
törölt tag
Segítsetek légyszii, mert nagyon kezdek parázni.
A telefon egyik pillanatról a másikra meggagyult kész nem normális. Először volt 34 MB belső memóriám majd egyik pillanatról a másikra 24, 22 és végül 18. Na mondom kitörtlök valamit. Kitörlök egy 16 MB-os appot és 20 MB csak. Most meg használhatatlanná vált hirtelen. 0 MB belső memória szerinte és folyamatosan azt írja android.process.acore leállt.
Segítsetek, mert ez nagyon aggasztó. ( Semmi módosítot ROM NINCS FELTÉVE, REDETI 2.1-EL MEGY.

-
philoxenia
MODERÁTOR
Task killer témához, én most éppen Advanced Task killer Prot tettem föl és ennek a widgetje tudja azt, hogy csak a nem rendszer taszkokat lövi ki, tehát két tapival rögtön törlöm a nemkívánt dolgokat, ha kell.....
-
mira72
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
vagy.,...............
-
Ronam
addikt
kínai 2.2ről tud vki infót?szerdát mondtak de modacon semmi
. -
tariattila
veterán
válasz
The Bachelor
üzenetére
kösz a tippet!
sajna szinte semmit sem csinál nálam...
eddig egyedül ez a meebo ami ébren tudja tartani!de amit abszolute nem értek az az, hogy a policy egyik állásában sem kapcsol át mobilnetre amikor lefekszi aludni a wifi...
ez mekkora WTF már!
-
Derse
tag
Én nagyon vacillálok egy ZTE Blade és egy
vállról indítható atombomba között, szerintetek melyiket vegyem.
Hmm hmm hmm

Persze egy árban vannak, mindkettő made in china

-
fattyu666
tag
válasz
tariattila
üzenetére
Akkor passzolok.
Nálam Dashes Eclair_V5 ROM van fent, tehát még csak nem is Froyo.
És így is gond nélkül szinkronizál a gmail fiókommal. -
Simtu
senior tag
Dashes féle V5 van fent. Természetes 512 MB RAM-mal.
Ha beállítok vmi LIVE wallpapert, szépen belassul a teló. Nincs erre vmi. megoldás?Hogy egy kicsit off is legyek:
Anno a marketen találtam fent jó kis live wallpapert, de már nem emlékszem a nevére. Azt tudom, hogy volt 1 olyan kép, ahol egy iguana üldögélt fent az ágon, az ág végében meg volt 1 óra. Nem rémlik vkinek melyik lehetett az? -
kelzsoca
félisten
válasz
pkornel
üzenetére
Senki nem tudja hogy lesz -e, majd talán egyszer lesz.
Mert itt az oldalon ezeket a házilag barkácsolt rendszereket nem merem felrakni a telora mert nem vagyok egy számítógép zseni ha beütne valami galiba!
Pedig ezek a "barkácsolt" rendszerek jobbak mint amit a T-mobil bármikor is kiadott vagy ki fog adni, és a telepítésük sem nagy dolog.
(#17940) 72mviktor
Köszönöm a megerősítést, én mondtam hogy ebben a romban normálisan működik a wifi, még kikapcsolt képernyőnél is.
-
dreamtheatre
csendes tag
Az mitől lehet, hogy a google googles vagy bármilyen vonalkódolvasó esetén csak a képernyő negyedén működik a kamera?
-
montyx
aktív tag
Hali,
Tud valaki olyan boltot, ahol függetlenül lehet kapni? Csak a tré-nél láttam ugyanis eddig ezt a telefont...
-
pkornel
aktív tag
Én arra lennék kíváncsi hogy hivatalos magyar nyelvű Android 2.2 megjelenésre van esély mostanában? Mert itt az oldalon ezeket a házilag barkácsolt rendszereket nem merem felrakni a telora mert nem vagyok egy számítógép zseni ha beütne valami galiba!

-
The Bachelor
tag
válasz
tariattila
üzenetére
Nekem is ezt csinálta... nálam a Blade Wifi Fix nevű program megoldotta a problémát. (marketen keresd)
-
buca84
őstag
Szombathelyi T-nél vett valaki már Blade-t? Tapasztalat?
-
v64
csendes tag
még egy ZTE a láthatáron:[link]
-
mukika009
tag
Nah, felcsaptam a memória növelő romot recorvery stb és minden perfekt hála isten

-
pepevfr
csendes tag
Sziasztok,
Skype ügyben tud valaki valami fejleményről? Még mindig csak a kihangosítón keresztül lehet beszélni? engem nagyon idegesít!
Az létezik hogy a blade-n megy így? -
harait
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
érdekes, alpha 4-en csinálta nekem, aztán tegnap feltettem a te romodat, most próbáltam ki direkt, lehuztam usb-ről, megnyomtam a power gombot majd egy perc mulva küldtem egy mailt magamnak és semmi, vártam még 2 percet semmi, feloldottam a telot bumm azonnal megérkezett...
-
cowboy_bebop
őstag
Valaki próbálta már ezt?
-
kelzsoca
félisten
válasz
tariattila
üzenetére
Megnéztem, teszteltem:
A wifi nem szakad meg, szépen megérkezett az email is (5 perce volt beállítva az ellenőrzés)
Illetve próbáltam egy hosszabb zeneszámot letölteni ~100mb, és ez idő alatt sem történt semmiféle szakadás (direkt olyan helyről szedtem, aminél egy kis hálózati zavar is azonnali szakadást okoz, tehát kizárt hogy a töltés alatt szundiba ment volna a wifi
A rom: 2.2-es alpha5 általam módosítva
Semmiféle wifi fix-et vagy bármi ébren tartó programot nem használok.
-
tariattila
veterán
válasz
harait
üzenetére
nekem az előző Galaxy S-em szarakodott hogy nem csatlakozott újra a routerhez ha elmentem majd vissza... ez is érdekes jelenség volt amit semelyik ROM nem orvosolt...
volt egy app marketen amelyik jól korrigálta ezt... :wifi fixer
de sajna volt hogy ezzel se csatlakozott vissza...
a jelenlegi SGSem még csak hasonlót sem produkál...
tehát hardveres hiba voltfattyu666: természetesen...
-
Krysz74
tag
Sziasztok
Valaki megtudná mondani ha a kövi appokat letörlöm a teleefonrol akkor van valami hátulütöje a döntésemnek.Latitude,Maps,Places,Roadsync.
Vagy valakinek van ötlete hogy mit lehetne legyalulni ami felesleges.
Ha ezeket letörlöm akkor több lesz a szabadon felhasználható memoriám és nem csak 208 mb
Köszi a válaszokat. -
fattyu666
tag
válasz
tariattila
üzenetére
Itt be van állítva?
Beállítás -- Vez.nélküli és hál.kapcs.ok -- Wi-Fi beállítások -- Menü gomb --Speciális -- Wi-Fienergiatakarékossági szabályok
-
balpeter04
aktív tag
Sziasztok!
Hivatalos 2.2-ről van valami információ? Elvileg ma kéne megjelennie nem? -
tariattila
veterán
ezért ne vegyél mobilnetet!
én aktiváltam 40 megás csomagot de wifi alvása után sem kapcsol át mobilnetre valamiért addíg míg a hatósugarában vagyok...
érthetetlen... a sleep policy-t már mindenre állítottam...egy fórumtársam pedig felpakolt a blade-jére mindenféle romot (froyo-t is) de semmi változás...

én most arra jutottam, hogy a meebo -t letöltöm és bejelentkezek pl. MSN-re és a háttérben futva fenntartja folyamatosan a wifit...

Denyel: nekem csak 1 pixel hibás de ezen kívül sárgás foltos ha fehéres árnyalatú a háttér... és fekete háttérnél a jobb felső sarokban fehéres a széleken...
nem nagyon zavaró de ott van... nem is tudom, hogy vissza vigyem-e mivel ott sincs több teló... már látom előre, hogy elhajtanak...kelzsoca: köszi! ( compi.hu-val már napok óta teszteljük... érdekes egy dolog mert volt olyan periódus is, hogy alvó kijelzővel is vette a gtalkot... DE többnyire nem...)
-
Hopkins_001
tag
Sziasztok!
Ma voltam garanciáztatni a telőt pixel hibával,1 percig mondtam neki,mikor és hol jelenik meg,bevitte a telót a kis kuckóba és mondta ő is,hogy ez valóban hibás.Ment volna a cserekészülékért,de nem volt raktáron. Jövőhét kedden fog érkezni új szállítmány.(bár elég sok készülék hibás,lehet,hogy megint olyat kapok,de az enyémnél vagy 3-4 db volt egymás mellet ami egy szép kis pöttyöt alkotott,minden színnél)
Csaba centerben voltam,ha netán valaki indulva venni vagy cserélni
Ja amúgy 2 hetes a teló,meg sem kérdezte benne vagyok e még a 72 órába
-
asturel
őstag
Nalam nem, viszont most mar ha kikapcsol a kepernyo a wifi meg aktiv marad, de mikor atvalt suspendbe (melyalvas mod...vagymiafenenek hivjak), akkor mar kikapcsol a wifi es ilyenkor atvalt mobilnetre es azon keresztul syncel (mondjuk nekem mostanaban suspend utan erdekes dolgok tortennek: megall az ora, persze nem is ebreszt ilyenkor, quickboottal nem lehet restartolni se a telefont, mind ez csak akkor, ha mar 1 napja megy a telefon, ha ejszaka elott ujrainditom reggel siman ebreszt)
-
harait
tag
ezzel a wifi vs alvás dologgal kapcsolatban én azt tapasztaltam h nekem sem mükszik, pedig a sleep policy never-re van állítva, úgy tudtam csak megoldani ha beállítottam h töltés közben ne menjen aludni és szépen rá van dugva az usb-re....
-
ReSeTer
senior tag
Hanyas recovery mod amelyiket érdemes használni most az új ROM-okhoz, és amelyik nem BUG-os (recovery)? 2.5.1.8?
-
Bazijoe73
senior tag
A wifivel mit kell tenni, hogy nekapcsoljon ki mikor lekapcsol a képernyő?? És az Assassin Cread-hoz nektek is kell net kapcsolat???
-
kelzsoca
félisten
Megnéznétek nekem ezt a problémát? Tehát wifi be, kijelző kikapcsol, vár egy kicsit, majd küldessz egy mail-t a telód e-mail címére. Jelzi e rögtön, max 2 percen belül?
Ha igen milyen rom?
Lehet esetleg egy újabb ok a froyo-ra? Bár azért elég gáz, hogy alap rommal nem/rosszul tud egy olyan funkciót, amire gyakorlatilag ki van élezve az os...Nemsokára megnézem ezt Neked, beállítom akkor a mailt.
-
Jeckie
csendes tag
Sziasztok!
Nektek sem jelenik meg a bejövő(kimenő)hívásokkor a hívó képe???
Kérlek segítsetek!
Előre is köszönet mindenkinek!!
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ill hol tudom formazni akkor? ill root ba latom formazom, ujra rakomk mindet ha nem mukodik akkor irok megint koszi a tippet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)