- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megszünteti a WhatsApp ezeknek a régi iPhone-oknak támogatását
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mobil flották
- Yettel topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Egy óra, két rendszer
Aktív témák
-
asturel
őstag
Egy lehetseges skype javitas (hogy ne kihangositon szoljon)
-
asturel
őstag
Van egy redirect_cache_jj9.zip ami symlinkeli a /cache -t /data/cache -be (atiranyitja)
btw. pl. a market is a cache-be tolti le a programokat, szoval atiranyitas nelkul nem is mukodne a market (meg meg ki tudja mi)
-
asturel
őstag
válasz Saccco #29920 üzenetére
Kozben megoldottam, valamiert utolag nem irta logcatben a hibat :S
Igy mar kidobta szepen h W/AsyncQuery( 313): android.database.sqlite.SQLiteException: no such column: raw_contacts.mode_id: , while compiling
Persze jj rls9bol valamiert kiszedtek az sqlite3 binarist.. igy atkellett huznom pc-re a db-t..
alter table raw_contacts add mode_id numeric default 1; meg is javitotta -
asturel
őstag
válasz Saccco #29914 üzenetére
Simen van par contact, de az eddig nem zavart be (torolni ugye ezen a telefnon nem lehet, ahhoz meg tul lusta vagyok, hogy atrakjam masik telefonba), de miota van ez az uj ContactsProvider (fb sync fix) nalam azota csak telszamokat ir hivas kozben, viszont ha megnyitom calllogot ott jol kiirja :S, mellesleg missed callnal (notificationbe) is csak a telefonszamot irja..
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
Jellyfish RLS9 csak nalam nem irja ki a szamhoz tartozo adatokat telefonalaskor? (csak a telszamot irja, raneztem logcatben de nincs semmi error, csak siman az adott telefonszamhoz nullt dob nevnek :S)
-
asturel
őstag
válasz apeelme #29726 üzenetére
Az alap firefox-hoz armv7 cpu kell, viszont van armv6-os (nightly) build is, ami hetek ota broken es senki nem fixalja..
-
asturel
őstag
Aki HTC Imei keyboardot hasznalja: kilehet valahogy 'szedni', hogy ne suggestelje az angol szavakat (ez meg kevesbe idegesito is lenne, ha nem cserelne le a szavakat annak ellenere sokszor, hogy ki van kapcsolva, hogy spacere beillessze az adott szot)? Olyat nem tud, mint a legtobb virtualis billentyuzet, hogy ha nem javasol semmilyen szot, akkor alapbol az irasjeleket javasolja?
-
asturel
őstag
válasz tibz03 #25957 üzenetére
boot.img-be van packolva egy kep ami a splash (zold android figura) utan jon (meg a bootanim elott), boot.img-t viszont kicsit korulmenyes szetszedni, majd repackolni, marmint gondolom annyit nemer meg neked. btw anno jellyfish a froyo rls agbol kiszedte a boot.img-s logo valtozatot, pont ezert, mert a splash konnyebben cserelheto (csak a splash particiora siman ra kell flashelni az kepet /persze a megfelelo formatumban/), ujabb eclairnel nem igy lett veletlenul?
mod. amugy boot.img un/repackra is vannak scriptek (kezzel tenyleg eleg macerans, asszem kernel configbol meg kilehet nezni a base addresst is)
mod2:
kelzsoca: hol irtam hogy _nem_ lehet szetbontani ? foleg, hogy az elso szerkesztes utan valaszoltal ra..[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
Gondolom van adb shelled, onnan is egyszeruen lehet felrakni pm-el (Package Manager) telefonrol appokat (pm install /aholvanaz/app.apk) vagy 1 egyszeru bash scripttel az osszes appot 1 dirbol e.g.:
for i in `ls /data/app/*.apk`; do pm install $i; done
(mar ha mindenkepp telefonrol es nem geprol (adb install app.apk) akarod felrakni) -
asturel
őstag
Nalam nem, viszont most mar ha kikapcsol a kepernyo a wifi meg aktiv marad, de mikor atvalt suspendbe (melyalvas mod...vagymiafenenek hivjak), akkor mar kikapcsol a wifi es ilyenkor atvalt mobilnetre es azon keresztul syncel (mondjuk nekem mostanaban suspend utan erdekes dolgok tortennek: megall az ora, persze nem is ebreszt ilyenkor, quickboottal nem lehet restartolni se a telefont, mind ez csak akkor, ha mar 1 napja megy a telefon, ha ejszaka elott ujrainditom reggel siman ebreszt)
-
asturel
őstag
válasz sonique #17327 üzenetére
Nekem is ez volt titanium backuppal: restorenal rebootolt 1-1 appnal (vegul meguntam es letoroltem az egeszet), mybackup pro meg befagyott backup kozben valamelyik appnal mindig..
mod: mostanaban ugy szoktam, hogy nem csinalok wipe-ot, csak torlom a packages.xml-t (jobb megoldast nem talaltam ra, hogy vegye a mas signaturevel rendelkezo appokat), aztan kezzel packages.xml-bol greppelt shareduserid-re visszallitottam /data/data-ban a programok tulajdonosat (amugy fc-znek az appok, mivel nincsen r+w joguk) (egy egyszeru bash scripttel + busybox chown-al egesz egyszeru)
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
válasz #19617792 #16989 üzenetére
By the way, microUSB charging is usually limited to 100mA, as per the USB spec [link]
wikipedia: A unit load is defined as 100 mA in USB 2.0, and was raised to 150 mA in USB 3.0. A maximum of 5 unit loads (500 mA) can be drawn from a port in USB 2.0, which was raised to 6 (900 mA) in USB 3.0.
mod: feltetelezem nem egyszerre 5 portrol toltod a telefonod
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
Csak en vagyok olyan 'szerencses', hogy mar a jellyfish froyo-hoz levo circle battery (ami mar a v2-ben alap) is bootloopot eredmenyez? Gingerbread temarol mar nem is beszelve..
-
asturel
őstag
Nekem szinte mar rendszeres, persze mindig olyan helyen tortenik ahol nem tudok nezni egy logcat-et, hogy megis mi lehet.. (nekem is a nagy hidegbol->meleg utan szokta ezt produkalni, de eleg erdekes, hogy reboot utan rogton jo + modacon is sokan panaszkodnak screen freeze-re)
Judee: nekem nem sikerult ZTE-n sehogy torolni a sim contactokat, probaltam kulon appal is, az meg sikeresen beleganyolt +2 contactot, de ahogy utananeztem mintha android nem nagyon tamogatna az ilyenfajta sim muveteleket (marmint pl. torles), btw. a stock Phone.apk normalis volt: ott ha beallitottam, hogy csak local contactokat mutassa, akkor sms-nel nem keverte oda a simkartya partnereket (es nem a simrol olvasta be eloszor a szamhoz tartozo infokat)
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
Uj FW ota mar a wifi sleep policy: never is azt csinalja, amit kene neki , rozsaszin|szurke->kekesedes meg full megszunt o.OO, mintha talan a hang is jobb lenne (ugyanezekkel a beallitasokkal a mely kevesbe volt 'szep' (kisse torzitott is mar), viszont hangosabb feltunoen nem lett), sajna meg audioboosttal is halk (szamomra))
-
asturel
őstag
Felesleges amugy a Home gombot is nyomni, ugyanugy kell ahogy fastbootba is bootolsz, csak rogton elkezdi flashelni
-
asturel
őstag
Az 'uj' fw-rel mar mukodik jol a wifi sleep policy? (ertem ez alatt, hogyha kikapcsolom a screent akkor tovabbra is kapcsolodva marad a wifi halozathoz a telefon, nem pedig kepernyo bekapcsolasnal gyorsan visszakapcsolodik)
aki esetleg nem tudna megnezni, egy modszer: parancssorbol (cmd) ping -t telefon_ip, majd screen off, par masodperc utan nalam mar nem pingel (256ossal)mod: hat nalam alpha4-gyel is ugyanolyan, azaz nem mukodik. gratiszkent, ha sokaig deepsleepbe van a telefon, ugy csatlakozik vissza wifire, hogy nem lehet adatot forgalmazni se rajta, manualisan disconnect/connectelnem kell, persze ilyenkor a maileket se csekkolja, mivel wifin akarna menni, de az meg ****.
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
Csak most tunt fel, hogy alpha4 stock lockscreennel a 'menu' gombra feloljda a kepernyozarat , gondolom ez bug lenne, nem pedig feature.
-
asturel
őstag
válasz vampire17 #11175 üzenetére
16% alatt nekem is szokottnal lassabban merult a telefon, azt gondoltam eloszor, hogy majd egyszercsak fogja magat es kikapcsol, de nem: 20%rol 9%ra olyan masfel ora alatt merult le.. o.O (100%rol pedig masfel ora alatt siman merult 20-30%ot)
mod.: nalam toltesnel is nagyon erdekes, van mikor toltesre dugas utan meg kevesebb toltottsegi szintet ir, mint amikor radugtam, 9%rol mostmeg mire windows bebootolt mar 15%ra toltotte
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
Valaki tud ajanlani (sajat tapasztalat alapjan) T-pontot Bp-en, ahol gradiens hibaert cserelik a telefont? (Bar nemtudom, hogy amit az en kijelzom produkal meg annak szamit-e (jopar rozsaszin es szurke arnyalat szinte full kek es a kek szinek kozul is van amelyik szinte vibral.. meg minimum fenyeron is durvan latszik mar )
Mellesleg ma alpha4-es rom megint megszivatott: egyszeruen megallt rajta az ido reggel, reboot utan rogton frissult.. persze nem is ebresztett
-
asturel
őstag
Valaki erre?
Btw. mas alpha4-es rommal, dialerbol tud tarcsazni? Nekem barmilyen beirt szammal vagy contacttal rogton fc-zik az android core tole.. -
asturel
őstag
Csak az en kijelzom feature-je az, hogy mar egyes rozsaszin szinarnyalatok is kekesednek? meg mar par kekarnyalat is kb vibral..? Van olyan aki vitte mar be szervizbe custom rommal?
mod.: vagy felejtsem el, hogy ezert kicserelik? Eleg durvan latszik mondjuk..[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
válasz vadászcsiga #9073 üzenetére
Az enyem is ilyen, pedig nem is nagyon hasznaltam.. (mondjuk eleg jol el kell talalni a pontos helyet, hogy hangot adjon ki)
-
asturel
őstag
DroidWall bekavart.. pedig el sem volt inditva.. :d
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
válasz feketebandi #8537 üzenetére
Lelegezteto gepet inkabb ne koss ra, annyira nem megbizhato , eddig amugy ha jol emlekszem csak 1 embernek akart 'felrobbanni' az akksi.
Akksi uzemidorol meg mar eleg sokan irtak..[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
Stock lockscreen + alpha4-en valakinek megy akarmilyen 'tema'? (a 'Gingerbread-alpha4-circlemod' meg default zte lockscreennel se volt hajlando indulni, alap gingerbread temat meg mar nem volt idegzetem megnezni, mellesleg masnak nem lagos a zte ingaora lockscreen? mivel csak egy embert lattam emliteni.. anno betudtam a nem wipe-olasnak, de utolag rakellett jonnom, hogy nem amiatt volt..)
-
asturel
őstag
Ha budapesti vagy szivesen megmutatom, froyo-n nagyon sokat hoz cpu igenyes dolgokban a mar fullos JiT. (bar en xvid-et probaltam, uj divx-rol kb annyit tudok, hogy letezik (6.x talan?)), nemtudom ki hasznal meg manapsag divx-et.
(filmbol csak egy sample-t masoltam fel, ott meg pont nem akciodus jelenet volt, de valahogy nem erzek ra kesztetest, hogy akciofilmet telefonon nezzek meg)[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
alpha4-es romban tenyleg mukodik cellainfo/wifi alapu helymeghatarozas? Osszeneztem az alpha3-al es csak a framework resources-ban kulonbozik. (semmi lib vagy apk)
-
asturel
őstag
Ha az extrem esetnek szamit, hogy napi 1-2 AKAR 3 orat is hasznalom a telefont, akkor nemtudom te minek veszel okostelefont, zsebnehezeknek?
inear fulessel pedig egyaltalan nem hallatszodik ki mit hallgatok (meg olyan hangeron se amin mar fajt (persze masik telefonnal))
Es igen, iphone4 sokkal tobbet kibir. (gondolom ezeket a megallapitasokat sajat tapasztalat(hasznalat) alapjan allitottad?)
btw.: mindenkinak mas az igenyessegi szintje, neked miert faj az, hogy nekem masabb? -
asturel
őstag
válasz Glatius #6248 üzenetére
Nemhiszem, hogy 2010-ben normalis jack kimeneten torteno hangkeltesnek alomnak kene lennie, azt pl. megertenem ha a handset recsegne, stb..
Levelezes, fenykepezes, zene minden telefonnal alap dolog mar.
btw.: attol ha normalis hangeron szolna, ketlem, hogy 100%os hangminoseget produkalna, de legalabb hallanam, hogy osszevissza torzit akkor. -
asturel
őstag
Hogy kell szervizmenube belepni (alap android 'kodok' kozul egyik sem mukodik) ? Amugy en is PowerAMP-t hasznalok.
Glatius: Szerintem attol, hogy nem felsokategorias telefon jack kimeneten szolhatna normalisan (jelzem, hogy meg mindig nem a hangminoseggel van bajom, hanem a hangerovel!! (ezzel a gondolkodasmoddal amugy az osszes also-kozep kategorias multimedias eszkoznek egy kalap ***nak kell lennie?)
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
Elso bekapcsolaskor mar ilyen volt, de pl. gradient tesztben se annyira rikitoan kekes meg a tobbi helyen se, de eppen eleg ahhoz, hogy eszrevegyem.
LauncherPro ikonok meg atlatszoak (legalabbis nekem azok, igy ha esetleg a hatter pont ugy hozza, halvanyan kekcsikosak az ikonok.. de szinte eszrevehetetlen), gyanitom enyem se jobban hibas mint a tobbi keszulek, csak allergiasabb vagyok raAz jobban zavar, hogy az akksi egy kalap nyulbogyo. (Legalabbis az enyem, min. fenyeron, 2G,chat, keves zene es alig 3 ora alatt mar a felere merult /3G-t mar csak fontolora se merem venni/)
-
asturel
őstag
Nalam nem csak a tesztkepen csikos, sms irasnal a fejlec, dialer is tiszta kekszines, androidos szurke fejlec meg eleg sok helyen ottvan, raadasul az alap calendar widgeten is nagyon feltuno.., ja meg mintha a launcherpro ikonjai is kekesek lennenek..
(tema lecserelesevel valamennyire sikerult orvosolni, de ez igy kesz vicc) -
asturel
őstag
Valaki tud valami hentelos jatekot? hasonlot, mint a hero of spartan, ami jol is megy a telefonon? Esetleg olyat, amivel bkv-n is jol ellehet lenni es kozben nem nezik hulyenek az embert meg en sem kapok idegbajt a jatektol. (poker es hasonlok nem annyira erdekelnek, max uno de az csak online lenne jo, pocket legends-et neztem (de olyan jok az utak bp egyes reszein, hogy neha orulok, hogyha a touchscreent eltalalom))
-
asturel
őstag
válasz Ren Hoek #5360 üzenetére
szerintem siman 'hackelheto' az Audio*.csv fajlok altal a hangero, de amiket neztem modokat volt h full kulonbozo volt a tartalmuk, mint a gyari T-s softwaren levo (2.2-vel nem probaltam meg, itt hianyzik 2 audio fajl is, amiert sir szegeny android boot soran). Szerintem eddig csak senkit nem zavart annyira, h moddolja (vagy csak nem publikalta). De amugy valahol lattam, hogy full uj alsa-t is raktak a telefonra
-
-
asturel
őstag
válasz dudika10 #5333 üzenetére
Szerintem a Sennheiser cx500 nem a gagyi fulesek koze tartozik, megis nagyon halk ezzel a telefonnal, spica-val se volt hangos, de ott szervizmenuben lehetett tuningolni. Nokia 5310-el viszont durvan szolt, meg PC-vel is jol szol..
(mondjuk en a hallaskarosultaknak ajanlott hangerot szeretem) -
asturel
őstag
Valaki probalt mar valami 'hangerositest' a telefonon? Vannak az Audio*.csv modok (mondjuk Froyo-n pl. hianyzik 2 audio fajl is), ezt csak 2.1-en probaltam, de nem tudtam eldonteni, hogy javult-e valamit. A kulonbozo volume unlockerek se mukodtek.
-
asturel
őstag
Csak en erzem ugy, hogy nagyobb weboldalaknal pl. dolphin hd-ben mar keves a ram? (Bar android is ugy erezte, mivel launcherpro-t legyilkolta ).
Valaki nem nezte hogy hw ui-val mennyire merul jobban a telefon? Van egy olyan erzesem, hogy jelentosen lecsokkenti az uzemidot :/
btw.: ha hw ui-t kikapcsolom, de a lib-et meghagyom, ugy a 3D hw accel is megszunik? (Mivel nalam az ui az a kezeloi feluletet jelenti, ami 2D)[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
válasz vadászcsiga #5219 üzenetére
Ezzel amugy csak az a baj, hogy a tobbi keszulek valszeg 2.1-el volt tesztelve (ismeros motorola droid 2.2 ~1700-at csinal), ahhozkepest mar nem annyira jo szerintem
-
asturel
őstag
modaco (paul fele) froyo custom rom alpha2 tenykeg csak kitchenbol toltheto le? Ami ugye normal felhasznalok szamara nem elerheto? Van valakinek premium hozzaferese?
-
asturel
őstag
Es te csinaltal wipe-ot?
Nekem amugy az unlock screen is szaggatott mint allatt, bar lehet alap verzioban a hw ui kivolt kapcsolva? Nem nagyon figyeltem, sok fc utan vissza is raktam a backupomat. Jo lenne valami app ami mindent letudna jol menteni, mert kezzel eleg unalmas egyenkent kicserelni a db-k tartalmat cat-el (ha meg siman felulirom a permissinok lesznek elbaffva, vagy azok reboot utan helyreallnak?) -
asturel
őstag
Azert fagyott az eredeti camera.apk mert nem volt /data/media konyvtar, konnyen fixalhato a
ln -s /sdcard/media /data/media paranccsal. Amugy nalam nem talal gsm halozatot, meg a framework is fc-zik (paul amugy modositotta aztis 1 eliras miatt), bar nem wipe-oltam ezert le a telefont..mod.: most nezem, hogy neked csak hd felbontasban, nekem siman kepkeszitesnel fagyott csak, akkor nem szoltam
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
válasz philoxenia #4614 üzenetére
<6>[ 0.015511] Memory: 214MB = 214MB total
<5>[ 0.015541] Memory: 164156KB available (4756K code, 1009K data, 136K init)mod.: ez ugyanazzal a kernelel (2.6.29) volt ami az SF-en is megy (public eclair kernel source-bol forgatva)
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
válasz 72mviktor #4343 üzenetére
rings extended - lesz egy kulon valaszto menu mikor raboksz a kivalasztasra (android system + rings extended)
mod.
Telefon menu: ez az alap androidos telefon menu (az elhuzos)[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
Tegnap ahogy allitgattam volna vissza a mentesemet nandroid backupbol, sok yaffs2 unpacker nem mukodott, loopban meg nem sikerult felmountolni, vegul talaltam egy jo yaffs2 unpacker programot gondoltam megosztom, hatha valakinek esetleg szuksege lesz ra.
-
asturel
őstag
Masnak mukodik camrecorder-ben az AutoFocus?
Csak nekem erdekesek a gsm provider nevei? (e.g. T-Mobile = Magyar telkom Plc)
btw.: mintha hangosabb lenne a handset[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
Felraktam Quadrant Advanced-et
Ahogy latom, minden pontszamban jobb a sanfran-nal, kiveve I/O es 3D (ami kb. meresi pontatlansag mar)mod.: igen wipe data (factory reset) kell, de ezt irtam is
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
válasz cellpeti #3965 üzenetére
Ugyanaz a froyo mint ez, irtam, hogy csak az initramfs scriptjei masok, a kernel meg a rendszer 1:1. (Elso posztban ott van quadrant eredmenyrol kep!!!)
Amugy, Te hogy latod ilyen reszletesen?btw: nekem kicsit tobbet ert el.
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
válasz kentucky #3901 üzenetére
Igazabol nekem 2mp alatt 'talalt muholdat' es berakott a kesobb emlitett helyre, utana meg nem mintha frissitette volna a poziciot.
Elso bootra nekem is akadosnak tunt a menu, egy reboot megoldotta (ckpd daemon fullosan hajtotta cpu-t valamiert). Marketrol is megy a letoltes.
Romban pedig az initramfs lett modositva, kernel ugyanaz mint a kinaiban (es ugyanez a kernel van az flb g2-ben is)mod: usb-n tolt, legalabbis az ikon megjelenik + a led is vilagit.
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
válasz asturel #3897 üzenetére
Ha valaki tesztelni szeretne itt van az flb g2 froyo rom modositott valtozata.
!!Csak sajat felelossegre!! Google account-ba mobilneten keresztul kell bejelentkezni, telepites utan wipe data (a.k.a factory reset) szukseges (mivel nem fognak megegyezi a gyari appok signature-jei sem)Par dolog amit eszrevettem:
-GPS nalam szinte egyaltalan nem mukodik (egeszen mas varosba lokalizalt)
-Wifi+GSM signal erosebb
-GSMprovider nevei 'erdekesek'
-Telefon sokkal-sokkal gordulekenyebb lettp.s.: rom-ba beleraktam a youtube 'zold csik' fixet is
-
asturel
őstag
válasz asturel #3895 üzenetére
csinaltam egy rebootot es megszunt a 100% cpu kihasznalas, igy egy quadrant eredmeny:
p.s.: gsm provider-t picit furan erzekeli , idobeallitasokat is rosszul vette at, bar azt kezzel mar korrigaltam
[ Szerkesztve ]
-
-
asturel
őstag
Erdekes.. 2.2 froyo kernelel nalam siman felbootolt a telefon..(rendszer persze eclair, csak a kernelt flasheltem fel)
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
Home screenre gondoltam en is, meg talan appok is valamivel lassabban indultak, de lehet varnom kellett volna boot utan meg par percet (alap rommal nekem jopar percig fel se lehet oldani a kepernyozarat).
Azt irtak h wifi rls2-ben folyton megszakad, nalad nincs ilyen? (Meg azt is irtak h erosebb a wifi signal, ami jo lenne, mert imho eleg gyenge a wifi ebben a telefonban).
Boot utan mennyi szabad memoriad van?mod..: /data -t wipe-oltad? Nekem csomo app nem latszott ami felvolt rakva ezzel a rom-mal, pl. launcherpro (kiszedtem az eredetit systembol), smartkeyboard pro, advanced task killer, tobbet nem neztem igy hirtelen anno
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
Aki mar egy ideje folia nelkul nyuzza a telefont: kijelzo mennyire karcolodik?
Aki foliaval: van valami negativ tulajdonsaga ennel a kijelzonel? -
asturel
őstag
Valaki probalkozott mar kinai 2.1-es kernelel, hogy bootol-e a telefon? (Vagy egy froyo buildet kinai gyari 2.2-vel?)
-
asturel
őstag
válasz vadászcsiga #3619 üzenetére
Nalam nem irja, mondjuk security level csak medium-on van, de megneztem folyamatok kozott es ott ottvan. Most ugy latszik mukodik is (pingel es irc-rol sem esik ki a kliens).
Nova96: tedd fel a Barcode scanner nevu programot, majd scanneld le a monitoron levo kodot
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OTP Bank topic
- Asszociációs játék. :)
- Formula-1 humoros
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Politika
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro / 64GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / Rossz FaceID (270)
- 3 hetes iPhone 15 black 256GB független új állapot, 3 év garival
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
- Csere-Beszámítás! TCL 40 NXTPAPER 8GB/256GB Mobiltelefon! Független!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest