Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
DIEGO15
őstag
az mért lehet h nekem mindössze 905öt ér el quadrantal? még a jellyfish+ahboc-vel is max 950 volt.
-
hjozsi
tag
válasz
miketrail91
üzenetére
Vedd ki a sim-et, tisztisd meg és vissza. Hátha!
-
törölt tag
Találtam olyan "stock" Gingerbread Launchert, ami nemcsak hogy megy Froyon, de 3D-s a menü, illetve nagyon gyors. @Dropbox (A MoDaCos gb launcherben nincs 3D-s menü, illetve az lassú is.)
-
miketrail91
csendes tag
válasz
miketrail91
üzenetére
valami nagyagy segíthetne...

-
kelzsoca
félisten
válasz
csibusz0314
üzenetére
Pofon egyszerű, Tom a macska Iphone, és samsung galaxy s erősségű gépeken érzi jól magát, egyszóval gyenge a vas, de ilyenkor mindig nézzétek az árát is, illetve bizakodva lehet várni az ebben az évben megjelenő friss ZTE mobilokat.
-
Frenky69
csendes tag
Szegeden ha valaki feltenne egy jó navit és egyéb kiegészítőit a vasra megköszönném egy tábla csokival.
-
Behroozo
tag
Rontsd el addig amíg meg nem jelenik egy ablak hogy 30 másodpercig nem próbálkozhatsz újra mert 5x elrontottad, ezt okézd le, ez után a jobb alsó sarokban lesz a gomb, megadod az accountodad, majd beállíthatsz újra egy feloldómintát, vagy ha már teljesen elment tőle a kedved akkor nyomj a mégse gombra, és akkor már csak a sima lock screen-ed lesz.
-
sto1911
veterán
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
Na most már eléggé kíváncsi lettem, ugye 2.1 letöltöttem anno a Tom beszélő macskát (gondolom ismeritek) 2.2 is letöltöttem.. és ugyanúgy akad... Gondolom 3d gyorsítás benne van a ROMba kelzsoca féle.. remélem másnál is akad
-
kelzsoca
félisten
válasz
Order89
üzenetére
Rontsd el ötször a feloldómintát, majd nyomj a "Elfelejtette a mintát?" gombra, itt megadod a google accountodat és fel is van oldva.
Használd a keresőt!
(#16486) futo001
Szerintem ez még nem egy lefutott ügy, mivel az alaplapon minden módosítás naplózva van (ami kiolvasható) tehát látszik az unlock, majd a későbbi lock is (elméletileg)
-
csitatomi
csendes tag
van arra valami mód, hogy a 2.1-es képernyőzárat használhassam ne ezt az újat? (tudom hogy lehet letölteni app store-ból de azt kikapcsolásonként újra el kell indítani...)
-
Alpha 5 - Kelzsoca félében nektek jó a videófelvétel?
-
Bazijoe73
senior tag
Az alpha 5 ön mért nem tudok átmozgatni semmit az sd kártyára???
-
Order89
csendes tag
Sziasztok szeretnék segitséget kérni tulsok minta megadási kisérletem volt a ZTE-vel(mert meg változtatam a bill feloldását)és nem tudom feloldani a bill.zárat wifi nincs bekapcsolva hogytudom feloldani vagy hogy tudom bekapcsolni a wifit elöre is köszönöm! Vagy tudok usb-n keresztül netet csinálni a gépemel ZTE-hez?vagy valami ötlet progi?
-
veector
senior tag
Módosítások történtek a svédasztalon.
lsd logout blogom. -
miketrail91
csendes tag
Valaki segítsen már hogy miért nem tudok beírni új számot a telefonomba se átírni régieket semmi szerkesztést nem enged:S mindenre SIM kártya másolási hiba meg törlési hibát ír ki:SS HELP ME PLS
-
futo001
senior tag
válasz
hjozsi
üzenetére
Gyári ROM-nál függő volt a telefonom. NCK-val független lett, majd a progit futtatva ismét T-mobile függő.
Ekkor rátettem Alpha5-öt, és nem kért függetlenítő kódot. Futtattam a progit, és utána sem kért. Tehát csak függő ROM-nál működik. Még az Alpha5 van rajta, nem tettem vissza a gyárit, de várhatóan akkor kérné a kódot. -
Golyo69
senior tag
nah nekem gyári té-s cucc van rajta..semmi recowery meg root meg semmi
teljesen szűz ROM..és nekem ,mikor nyomtam egy resetet akkor kérte a kódot 
-
kelzsoca
félisten
válasz
futo001
üzenetére
Érdekes....

A csodazip-et tedd fel, ha azzal is újra függő a készülék, talán kezdem elhinni.
Totális formázást telefonra-sd kártyára kérek!Tehát állítsd vissza, mintha vinnéd a telot gariztatni, recovery sem maradhat rajta.
---------------------
1. örülök neki.
2. persze, ha szeretnéd használni az ap2sd-t
Mondjuk én a recovery-vel formázom csak az sd kártyát, és az már ext3-at csinál a fat32 mellé.
-
törölt tag
válasz
sto1911
üzenetére
Hmm, akkor szerintem nem lesz gond nálam sem a Kingstonnal (ha már ketten írtátok, hogy Kingston 8GB CL4 kari megy rendesen), Class 4 lenne a minimum, a gyári 2GB-s Verbatim is olyan, mintha Class 4 lenne, mert stabilan ~4,5 MB/s-el tud írni rá a telefon.
(#16458) Saccco: Azóta már töröltem, de nem volt nálam Root Explorer, lusta voltam letölteni, így maradt az ADB-s móka.

Utólag telepítve meg érdekes bugba futottam vele, feltelepül, ki lehet választani, hogy azt használjam, erre meg sem jelenik a keyboard, beállítások menüjéből is folyton kilép, majd vissza. Akkor marad az alap Froyos.
Egy teljes wipe, format, kutyafüle + telepítés kell majd, de a hivatalos 2.2-re épülő főzetekig elvagyok ezzel is, sőt... -
bAtt001
addikt
Sziasztok!
Már egy hete használom a blédem probléma nélkül azonban, tegnap előfordult az, hogy a kijelző nem reagált semmire. Aksi ki, vissza aztán működött. Kétszer is előfordult ez. Először tegnap éjjel kint a hidegben (mondjuk zsebben volt, ott csak nincs annyira hideg xD), másodjára pedig reggel mikor felvettem a hideg padlóról.
A kijelző érzéketlenségének csak hardveres oka lehet? a rom nem gyári rajta
-
72mviktor
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Hálás köszönet

-
kelzsoca
félisten
válasz
üzenetére
A hivatalos kínai rom-ra

A Kingston kártyákra fanyalgott a masina, de hát ez még alap romokkal volt, szerintem nomrális szoftverrel ezzel sem lehet probléma.
Továbbra is tartom magam ahhoz hogy egy .apk fájl nem tud alaplapi szinten módosítani semmit, sőt az NCK kóddal való függetlenítés nem visszaállítható!
A független romot oda-vissza lehet kapcsolgatni, ezt eddig is tudtuk, majd akkor szóljatok ha NCK kóddal ütöttétek ki a készüléket, és ezt sikerül úgy visszazárni, hogy a gyári szoftver ne fogadjon el csak saját szolgáltatós kártyát!
-
futo001
senior tag
válasz
sto1911
üzenetére
Azért nem lehet így szerintem, mivel NCK kóddal függetlenített telefonokon működik.
De igazából az is eredmény, hogy a gyári ROMmal működik. Sokaknak lehet segítség.Alpha5-öt tettem fel. Ennek nem kell ext2 partíció, hoy tudjak rá telepíteni, ugye?
KCSL:
Lökd fel a csodazipet. Ez a legegyszerűbb, csak előtte mentsd le a cuccaid. -
sto1911
veterán
válasz
sagesz93
üzenetére
Azert kell vele foglalkozni, hogy kideruljon mit csinal a program. Igaz, h nem adtak vissza senkinek, mert fuggetlenitve volt, de az is igaz, h meg tudjak nezni, es siman vissza is dobhatjak, a szervizestol fugg, ha nem volt jo az esteje, akkor siman szivhat mas is alapon.
A szerviznek semmi koze hozza, sajnos, ha megnezi megnezi, ha nem, akkor mazli
-
törölt tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ezt is meglesem.
A GB témát felraktam a már belakott alpha5-re, szó nélkül felment, kicsit szöszölt bootkor, de utána szépen ment.
Update: Megnéztem a Gingerbreades keyboardot, működik, de nem használja ki a helyet rendesen, picik a gombok... Marad az alap Froyos.
Én is úgy dobom fel a ROM-okat, ahogy (#16333)-ban leírtad, tucatnyi backup mindenről mindenhova, utána wipe, ROM felrakás, wipe, majd visszaállítom, amit kell. Formázást is majd meg kell ejtenem újra, mert fogyóban a hely az internal storageon, a 208 MB-ból mág 40-et megevett a telefon.
Mielőtt az alpha5-ödet felraktam, a vm heapet megnöveltem 32-ről 48-ra, bár sok hasznát még nem láttam, de minden úgy megy, mint a szél.
(#16349) atillaahun: Igaz nálam csak 44 kontakttal, de volt szopás bőven. Nálam az volt, hogy ha csak SIM kontaktokat nézem, akkor nem mutat semmit, ha helyi + SIM, akkor mindent duplán, a SIM-ről rosszul. Fogtam, lementettem .vcf-be a kontaktokat, gépre feltettem, notepaddel rendberaktam őket, telefonról, googleről, SIM-ről mindent töröltem, majd utána importáltam a .vcf-ből, ez szerintem Android "feature", mert egy-két emberről tudok, akinek szintén Androidos telefon, szintén ezzel a problémával, náluk is megoldotta. A pikantéria az egészben, hogy SIM-et lévő számokat se módosítani, se letörölni nem tudta a telefon, csak újat létrehozni, még jó, hogy van itthon 1-2 általam függetlenített régi SE, azok megesznek mindent, azzal megcsináltam, és már jó.
(#16353) Saccco: Jah, én a HTC-set belefőztem a gyári Froyos mellé, ez lehetett a gond, akkor megpróbálom külön is. Az alap Froyos nem rossz, de a gyári 2.1 XT9-e nekem kényelmesebb volt, a HTC-s hasonlít rá.
(#16400) stefi68: Motonavot próbáltam, Ronam alpha4-én, kelzsocsa alpha5-én hibátlanul ment, 3D-s nézet, minden.
(#16435) pitterr: A stock csúszkás képernyőzárat nem tudod belerakni, mert alpha3-mál, alpha4-nél még gond a PIN kód + stock képernyőzár dologgal, alpha5-ben már megy.
-
-
KCSL
csendes tag
Sziasztok!

Először is Boldog Új Évet Mindenkinek.
Nagy problémám van.Lehet már kérdezték de nem tudom a megoldást.ZTE Blade telefonom van és nem tudom feloldani a feloldómintát.Egy kedves barátom át állította de nem emlékszik h mire.Ki lehetne valahogy játszani a billentyűzárat ? Nem tudom használni a telefonom.

Kérlek segítsetek.
Előre is köszönöm.
-
Gekki
csendes tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de a ClockworkMod Recovery fejtetőn jobban kézre esett.

-
pitterr
tag
Alpha 3 rom van a Blademen, amíg nem jön ki a szerdai kínai rip vagy a hivatalos 2.2, addig nem akarok már telepítgetni, mert ez most tökéletesen működik nekem. Egy dolgot kivéve, hogyan tudnám lecserélni azt a kib*szott rángatózó nagyítós screen lock-ot? Vmi normálisra, pl ami a 2.1-ben volt. Kösz előre is!
-
Amúgy az zavarhatja a Kelzsoca féle alpha 5öt hogy Ext2 SD-kártyára voltak telepítve a programok? mert se a kamerát se néhány programot nem nyit meg de tuttommal támogatnia kéne az ext2-t :S

-
veector
senior tag
Ezek a táblázatok jók, köszi mindenkinek, valahogy beleapplikálom az oldalba. De mostmár mySQL segítségével
kelzsoca: tudom hogy ugratsz

-
futo001
senior tag
válasz
[DE2JAY]
üzenetére
Kipróbáltam a Blade-Lock-... nevű progit:
NCK kód valahogy belekerült a telefonomba, és a függetlenséget nem szeretve, mivel illegális, ismét függővé akartam tenni a telefont. Használva az alkalmazást, a telefon NEM fogadta el a Telenoros kártyát, viszont a T-set igen. Tehát visszaállt a gyári állapot. Így megdőlt, hogy NCK kód beütése után a telefon nem tehető függővé, szerencsére.
-
djozsi
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Én még pár dolgot ki mertem szedni a Tiédből, nyugodtan lehet véleményezni, további "hyperLITE"osító ötleteket adni, satöbbi:
BookMark.apk - nem használom egyáltalán a bookmark widgetet soha, szóval felesleges
CalendarWidget.apk - szintén sose használtam, helyette Smooth Calendart használok
Email.apk - gmail-t használok, szóval ez felesleges
LatinImeTutorial.apk - lövésem sincs mi ez, de egy csomó ROMból ki van szedve, szóval én is kiszedtem
Launcher2.apk - launcher pro-ra cseréltem
LiveWallpapers.apk - nem használtam soha ilyesmit
MagicSmokeWallpapers.apk - sose használtam
VisualizationWallpapers.apk - ez mi? Kiszedtem, nem lett baj belőle.
WeatherWidget.apk - én értelmetlen dolognak tartom kitenni az időjárást, hisz kinézek az ablakon, ha érdekel, de tudom, hogy sokan használják.
Bekerült:
Filer.apk - néha (úgy 10-ből 1szer) valamiért a Root Explorer nem kap root jogokat és nem működik, ezért ez fentmaradt vésztartaléknak az SD eléréséhez.
Talk.apk - szoktam használniÍgy ha jól emlékszem telepítés után 177 mega helyem volt saját appoknak.
-
Golyo69
senior tag
így nézki:
A gombra rányomsz akkor visszazárja
(én írtam rá ami ott van mert a fotón nem látszott de az van oda írva, csak nem pirossal
-
Golyo69
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
az amúgy csak nem akartam a fórumba írni azért írtam PÜ-t

-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca
üzenetére
Én ugyan nem próbáltam ki, de azért eltettem magamnak hátha jó lesz még később. Azt hiszem bladeunlock.apk néven fut modacon. Bár a név kicsit megtévesztő, de azt írták oda-vissza megy vele a simlock.
gyolo69: háth, csak nem gáz, végülis már egyszer-kétszer volt itt linkelve pár napja.
-
-
atillaahun
veterán
válasz
72mviktor
üzenetére
Valakitől kaptam nem rég egy listát az APK fájlokról, hogy melyik mire való, és mennyire biztonságos törölni. Nem túl részletes, de egy hozzáértőnek talán megfelel mint kiindulási alap, hogy írjon belőle egy komolyabb leírást. Teszem azt veector oldalán jól mutatna, nagyszerű kezdeményezés.

lafaty80: én már próbáltam és működött, ha gondolod keress rá a hozzászólásaimra, írtam erről 1-2 hete.
hodostamas: köszi szépen, ezt eddig nem is ismertem, így már valószínűleg működni fog.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Gyúrósok ide!
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túraautó topik
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az enyém NCK-val volt függetlenítve és mint írtam, futtatása után csak T-s kártyát fogadott el.