- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Az itt irreleváns, mivel az ő véleményéről volt szó, amit úgy alakított ki, hogy első kézből rendelkezik mindkét konkrét fülessel.
Az már egy másik történet, hogy a véleménye mennyire egyezik, másokéval, de azt nem vonhatod kétségbe, hogy számára a másik füles a jobb
Megjegyzem konkrét termékek összehasonlításánál számomra is lényegtelen a gyártók előélete, vagy épp a termékpalettájuk, csak az adott termékek számítanak, de ez szerintem evidens.philoxenia: Részvényeket (DT saját) nem tudom, de komoly állami részesedés van, azért se lehet kirugni a sok léhűtő volt állami alkalmazottat náluk
Az ázsiai leányok viszonyt mind 100% DT tulajdonban vannak az a linkelt oldalon is látszik.
-
syl5
őstag
"panasonic, se miota elismert fej- ill. füllhallgato ill. studiomikrofon gyarto?!"
Ebből nem sok mindent lehet érteni...
Amúgy nem hiszem, hogy bóvli lenne a fülesem! Olyan 2 évvel ezelőtt lett véve több, mint 10k-ért személesen boltba, papírral garanciával. Ellenőriztem netes képek alapján, ezen kívül meg úgy gondolom meg tudok különböztetni egy bóvli cuccot egy eredetitől... Amikor ph-n vettem anno egy HPM-75-öt már amikor ránéztem egyből láttam, hogy gagyi..Azért kipróbáltam, és hallani is lehetett...Gond nélkül cserélte is az eladó! A sennheiser-emet egyáltalán nem érzem gagyinak sem kinézetre, sem hangilag...Egyszerűen ez ilyen! Szerintem nem jó! A jó öreg HPM-75 keresztbe lenyeli! Ez olyan dolog, mint amikor valaki Isteníti a Blade-et, holott messze nem olyan kiváló telefon! 36k-ért jó, ennyi! Kiváló ár/érték arányú telefon, de messze nem a legjobb!
(#18079) futo001
Akkor ne is csodálkozz! Automatikus módba valóban nem szabad a taskkillereket használni.(#18078) EarL 007
Az úgy már nem lesz az igazi, mert nagyon befolyásolja a hangzást a vezeték minősége, kialakítása! -
bala6120
senior tag
Na kb. ezt írtam én is tegnap, hogy kilő olyat is, amit nem kéne.
Teszt: Task Killert használva nagyon sokszor (naponta 1x 2x) előfordúlt, hogy a kijelző nem érzékelt, pl. nem tudtam felvenni a hívásokat. Task Killer le, rendszeren semmi egyéb módosítás nem történt, a hiba megszűnt!
Ha ki akarok vmit iktatni akkor a beépített Task Manager--->Application--->Force stop a kívánt alkalmazásnál. -
futo001
senior tag
A Sennheiser márkanév sem biztosíték semmire, ahogy az sem, hogy más gyártó fülese nem elismert a területen. Telefon területen a legjobb példa jelenleg a birtokunkban levő ZTE.
Amúgy olyan jó fülessel, mint az SE-hez kapott, még nem találkoztam, pedig jelenleg is rendelkezem elismert gyártóéval.
Ennek az egyet nem értésnek több oka lehet:
-Nem mindegy, milyen eszközzel hajtod meg. Ilyennel már találkoztam, 2 kiváló hangsugárzó, 2 fantasztikus hangrendszer-> az egyik az első cuccal szólt jól, a másik a másodikkal.
-Fontos, milyen hangszíneket szeretszSzóval ebbe felesleges is belemenni. AKG csücsül a hangfalon, Zalman füles használatban (arra kiváncsi lennék ki gyártotta).
-
Simtu
senior tag
Csatlakozom, azért ez egy kicsit erős volt.
Én már 3 éve használom a "fos" cx-300-at, és tökéletesen működik.Feleség legalább 3-4 SE walkman fülest fogyasztott el azóta. 6 hónapnál tovább nem nagyon bírják.
A hangzásukat meg a sennheiserhez képest... inkább ne feszegessük. -
rjg
őstag
Bocs, de ne írj már marhaságot. Közel négy évig használtam WM-et, volt olyan, hogy egyszerre több mint tíz program futott párhuzamosan és semmi gond nem volt a multitasking-gal. Symbian-nél ugyanez. Szeretem az Android-ot és tudom, hogy más a memóriakezelése, de engem is zavar, hogy nincs kilépés gomb a legtöbb alkalmazáson, illetve, hogy még Autorun Killerekkel sem lehet beállítani azt, hogy nem rendszerszintű alkalmazások ne induljanak el maguktól.
-
futo001
senior tag
-
futo001
senior tag
-
sonique
őstag
ez meg december eleje ota
annyi program volt már ezek a készüléken
hogy egy ftp server is megirigyelné az adatforgalamtde ezideág nem nagyon talalok olyan alternatviát ahol a készülék tudja hozni a szinvonalat a telefonálás terén
minden másban teccik sööt ..
de ugye elsösörban ennek egy telefonnak kéne lennie
-
lafaty80
addikt
Neked sem hozott semmit a Jézuska, mi?
Keményen osztod....de minek?!?Nekem egy kérdés lenne az éterbe:
debug.sf.hw=1 után valakinek lett valami változás, mármint érdemi, teszt esetleg erre?
Mert beállítottam, de semmi különbség egyelőre....ahol eddig megröccent most is, ahol eddig lassú volt most is...nektek? -
Mercutio_
félisten
-
kovi82
tag
-
sagesz93
addikt
-
adsnew
tag
-
androiddd
csendes tag
Mindenkinek más a telefonhasználati szokása... Én már csak az aksikímélés szempontjából sem használok többet mint ami szükséges. Ettől függetlenül én is ki fogom cseréltetni... De látom neked sem a mondanivalóm lényege maradt meg.
Választás
a. több ram, rossz kép
b. kevesebb ram, tökéletes kép
c. több ram jó képNa, most van akinek csak "a" és "b" verzió volt... Ez a vicc!
-
Mercutio_
félisten
Miért, tudsz olyan 40ezres androidos mobilt, aminek érezhetően jobb kapacitív kijelzője van?
Az meg, hogy túlvezérelve látványosabb egy kijelző csak éppen emiatt problémák adódnak vele miért is jobb?
bunnyhu: Ennyi erővel be is rakhattad volna azt a linket...
Tényleg egy paródia már ez a topic...
-
marcitp
őstag
Hát igen.
Volt minap a kezemben egy XT720 Motorola. A kijelzőt nem említeném egy lapon sem a 256-oséval, sem az újjal, a Blade javára. Az, amit láttam, tényleg fakó, színtelen. És nem egy árkategória. Egyszóval, nagyon jó ár/érték arány, és már megint a legelején vagyunk... -
marcitp
őstag
Hallod, a bogarat elültetted...
De akárhogy is nézem, egyszerűen tetszik a képe. Lehet, igénytelen vok???
Sztem tök okés. És hogy mennyi szórás van, akkor derülne ki, ha csinálnánk egy nagy BLADE talit, sörrel, stb-vel...Ja, még annyi, hogy sztem ennek nem klattyogna úgy a gombjai, kicsit minőségibbnek tűnik, legalábbis az enyém.
-
Murderer69
őstag
-
kano
nagyúr
Igen, nem volt a kezemben ilyen. Viszont láttam HTC Herot, Samsung Galaxy Spica-t, Galaxy S-t és iPhone 3, 3GS, 4-et. Olvasgattam a Motorola Defy topicját és onnan keveredtem ide, mert gondoltam, hogy egy vállalható árú készülék, normál minőséggel. De.... no comment, nem szidom, megtették azt helyettem már mások. Valószínűleg maradok a Motorola Defy-nél.
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest