Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Aktív témák
-
Torry
addikt
Van valami lehetőség a régi 256-osat 512-re cseréltetni a T-nél?

-
Mett
senior tag
válasz
Badboys
üzenetére
Beragadó programok??
Miota 512-es a blade, taskillert se hasznalok. Talan kicsit tisztaban kellene lenned az android task managementevel! Kiforratlan rendszer? Ne viccelj mar! Winmo multitaskingot sem tudja, a legujabb sem! Lehet hasznalni usb-n, ha vetted volna a faradtsagot, ratalaltal volna az android commanderre. -
Mercutio_
félisten
válasz
kelzsoca
üzenetére
B*sszus, most akartam a hongkongi tesóktól ezt-azt rendelni, akkor eszerint az minimum 1 hónap lesz mire ideér?
Ajánlotta valaki az Extended Controls-t, APNdroid megléte mellett kell ez nekem, ha igen miért? (Kevesebb memót eszik, van a csicsán túl más lényeges funkció amit biztosít, stb.?)
-
fattyu666
tag
válasz
tariattila
üzenetére
A csodazippes módszer teljesen legális a gari se veszik és 2 perc az egész.
Komplett gyári romot kapsz.pojakcs #17784: Szerintem az egy tök normális tárhely.
-
dzs23
csendes tag
Elvileg kapható a webshopban!

-
harait
tag
Hali embereket, kis segítséget kérnék: erről lenne szó, app2sd-t feltettem, partíciók rendben, de terminal emulatorba nem jutok 1-ről a 2-re......majd szétbax az ideg... beírom h su a2sd reinstall
de visszadobja h permission denied.....mit csinálok rosszul? jah kelzsoca féle rom -
tariattila
veterán
válasz
fattyu666
üzenetére
hogy tudtam volna én összekavarni valamit?
az APN-eket még szerkeszteni se lehet.... vagy milyen kavarásra gondolsz itt?
a csodazip az mit ápdétel? komplett ROM-ot vagy csak ezt a RAM korrekciót csinálja? mert az nekem gyárilag jó...
akkor a factory reset nem egyszerűbb? -
fattyu666
tag
válasz
tariattila
üzenetére
Talán elsőnek próbáld meg a "csodazippes" update-t.
Legalább lesz egy tiszta rendszered, hátha te kavartál össze valamit.Aztán sürgősen ROM csere.

-
tariattila
veterán
válasz
fattyu666
üzenetére
tegnap vettem... gyári 2.1 (512MB RAM)
hozzá se nyúltam ...szóval ha a wifi: ON ... és élesztem a kijelzőt akkor csak a wifi jel van a status-on de eltűnik majd visszajön... ez ugye azt jelenti, hogy nem is volt fent...
és a Gtalk ilyenkor mindig újra Sign in-t játszik... ami szintén azt jelenti, hogy ki volt jelentkezve... ez szerintem rendellenes... -
furumc
csendes tag
Sziasztok!
Kérdéseim a következők lennének:
- ha rootoltam a blade telefonomat, unrootolni tudom?
- a telómon lévő romot csak úgy tudom leszedni, ha rootolom?Tudna valaki válni válaszolni a kérdéseimre?
-
fattyu666
tag
válasz
tariattila
üzenetére
Nem akarlak megijeszteni, de szerintem nálad van valami hiba.

Cseréltél romot, vagy még a gyári van rajta?Nekem simán szedi lefele a mailjeimet alvás közben edgen is.
-
tariattila
veterán
válasz
Saccco
üzenetére
ez a vezetéknélküli és hál. kapcs./ Mobil hálózat? mert ott van pipa és az APN-nél a Tmob.NET-nél... és a quick settings-ben az APN: ON
mit kell még tennem?
ha a wifit lelövöm akkor egyből ugrik az Edge... ezt magától képtelen?
nehogy már én kapcsolgassam a wifit le-fel, hogy mobilnetre menjen...na de kérem...

sto1911: auto sync és minden egyéb meg van neki engedve...
kezdetek megijeszteni, hogy csak nálam nem mennek ezek a dolgok...
skacok! meg tudjuk ezt oldani ? mert ha nem akkor holnap reggel a 3napon belül viszem vissza...
nekem kell az, hogy bekapcsolt wifi mellett (és itt nem érdekel, hogy mit csinál ,,,alszik-e vagy átmegymobilnetre) megkapjam az emaileket ... -
sto1911
veterán
válasz
tariattila
üzenetére
Erdemes ranezni a Sync optionsra is, a background data es az autosync elkepzelheto, h kell hozza.
-
Saccco
nagyúr
válasz
tariattila
üzenetére
Mobile networks -> Data Enabled pipa gondolom ez is kell.
-
zsoldos10
csendes tag
"Kiforratlan" jó kifejezés, ha belegondolok most Pulsom van meddig volt kiforratlan a létező szinte összes ROM-ot kipróbáltam mire megtaláltam azt ami nekem a legjobban megfelelt. Ezzel szerintem mindenki így van. Olyan hogy tökéletes nincs! Mindig mindennél van jobb még, ha azt hiszed, hogy nincs akkor is!
-
kelzsoca
félisten
válasz
Badboys
üzenetére
Valaki írta nem rezeg a kijelző érintésre bizony ez így van hiba ez is igaz lehet nélküle élni.
Szoftveres hiba/rom csere
Az sem igaz,hogy okos telefon hiba az akksi merülés kicsire kalibrált akksi,háttérben futó programok,beragadt programok stb.Sajnos itt egyik másik tag elvakult fanatikus és ez miatt kapok majd olyan keresetlen szavakat pedig csak azt írom ami kihangsúlyozom az Én véleményem.
Adj időt magadnak és a rendszernek.
Milyen megoldás,hogy USB n nem használható a készülék,nincs választási lehetőségem,hogy hova telepítsek igaz buherációval megoldható.
Használható, és van lehetőség sd-re telepíteni/a feltett appokat átrakni sd-re
Bekapcsolom a készüléket rögtön 15 program rákattan elindul nem győzöm kiütni.
Nem is kell azokat kiütni, a windowsban is mennyi elindul, mégsem lődözzük ki őket sorban, nemde?
ui. Látom inkább megszabadulsz a készüléktől

-
zsoldos10
csendes tag
Sziasztok! Hmm ez lesz a következő telóm remélem fizuig érkezik még a t-mobile üzleteibe!

-
mira72
őstag
válasz
Badboys
üzenetére
Na azért kicsit "kötözködnék"

Kiforratlan rendszer?... 2.2 NINCS még BLADE-re, ami nincs az hogy hogy kiforratlan?
Be kell menni egy útba eső telefonos boltba, venni függetlenül egy Desire-t, gyárilag 2.2-vel, és minden kiforratlanság, ROM ide-oda amoda megszűnik... Ja hogy az 130k+ ....Bocsi... -
Badboys
őstag
Valaki kérdezte az akksi időt annak javaslom a HÁLÓZATI töltést,Én nem kalibráltam és így is sokat javult a kihasználható kapacitás.
Innen megint ellehet küldeni a francba,de megint leírom a rendszer hiányos sokszor súrolja a használhatóság kereteit.Tegnap amikor leírtam csekély észrevételem a készülékkel kapcsolatban vissza kaptam,hogy bennem van a hiba valamilyen szinten lehet.Valaki írta nem rezeg a kijelző érintésre bizony ez így van hiba ez is igaz lehet nélküle élni.Sokan panaszkodnak,hogy csak pover gombra éled a kijelző érdekes nálam a vissza gombra éled a kütyü és nem öt percen belüli újra élesztésnél. Látom azért van aki nem fanatikus Pl.Mira leírta Ő is,hogy azért nem olyan ez a készülék mint egyesek látni szeretnének.Itt az ár a használhatóság rovására ment.Rengeteg hibával küzd a készülék.Megint vissza kanyarodok a Wm hez ott egy romot föltettem olyanra alakítottam ami nekem tetszett mikor omlott össze a rendszer talán 3 hónap kellett ahhoz,hogy resetelni kelljen itt rom le rom föl és mégis gáz az egész.Az sem igaz,hogy okos telefon hiba az akksi merülés kicsire kalibrált akksi,háttérben futó programok,beragadt programok stb.Sajnos itt egyik másik tag elvakult fanatikus és ez miatt kapok majd olyan keresetlen szavakat pedig csak azt írom ami kihangsúlyozom az Én véleményem.Most is nyugodtan leírom ez egy kiforratlan rendszer.Ezt annak tudatában írom,hogy hosszú éveken át használtam Symbiánt és Wm t.Milyen megoldás,hogy USB n nem használható a készülék,nincs választási lehetőségem,hogy hova telepítsek igaz buherációval megoldható. Bekapcsolom a készüléket rögtön 15 program rákattan elindul nem győzöm kiütni.Most viszont akinek nem ige nem veszi magára és kérem aki olvassa ne vonjon le negatív következtetéseket sem velem kapcsolatban sem a készülékkel.Nem kérek pi.....ba való elküldést sem más keresetlen szavakat.Sorolhatnám tovább 2 hetes tapasztalatom sok kell még,hogy ez kiforrott legyen.Most pedig amennyiben valakit érdekel 2 hetes makulátlan gyári állapotú eladó.Privátban kérem a lehetséges jelentkezőt.
Köszönöm mindenkinek aki eddig önzetlenül segített és azoknak is akik az első megjegyzésem után elküldtek a P.......ba igaz jogtalanul.
-
stefi68
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
Ez már nekem is megfordult a fejemben, hogy mi van kártyacserénél, mert ugye a fat32 rész másolása ok, de mi van az ext2-vel?
Ezek szerint előtte recovery-ben mentés és azután kártyacsere, majd bekapcs után újra recovery menü, ahol Advanced restore és ott van olyan hogy Ext2 restore v. ilyesmi?
Az gondolom nem számít, hogy az új kártyán az ext2 esetleg nagyobb méretű... -
Saccco
nagyúr
válasz
tariattila
üzenetére
A wifi sleep policy sohára állítva pont az csinálja, hogy ha elmegy aludni az eszköz akkor nem vált át a mobilnetre. Állítsd át when screen goes offra...
Wifi sleep policy
alatta
Specify when to switch from wlan to mobile dataHa ezt neverre állítod akkor nem kapcsolódik át soha az életbe a mobilnetre...
-
tariattila
veterán
üdv...
egyre jobban felidegesít ez a gép
wifi sleep kontra gtalk ügy megoldásra vettem net40-et hogy ha szundikál a wifi mellet a drága akkor is legyen nekije net....
kidobott pénz volt... ha be van kapcsolva a wifi és elmegy aludni (annak ellenére, hogy a "soha" van megadva) akkor lekapcsolja a wifit ÉS a mobilnetet SE használja... tehát nem fogad semmit a gúgli szerverről (se)
ez mekkora vicc?
ha viszont a wifit kikapcsolom akkor mobilneten marad alvó kijelző mellett is...
most a meebo app. tartja életben a wifit eddig sikeresen...
kérdésem:
szerintetek ez normális?
köszi -
Glatius
őstag
Van-e megoldás az unroot-ra, ROM visszarakás nélkül?
-
ux1
addikt
Azért a 2.2-re várva, és hogy ma is lehessen flesselni ha vki akar 2.1-et.

Finnis Fillyjonk RLS5
Lite RLS5Bővebben:
Modaco Fórum -
kelzsoca
félisten
válasz
sallersanyi
üzenetére
Igen, én írtam:
A kínai újév 2011 február 3-án veszi kezdetét. (Nyúl éve lesz)
Ez annyit jelent hogy eddig a Kínaiak nem igazán fognak dolgozni.
Ezt a Kínai romot váró emberkéknek írtam le.
-
mrmrg
tag
Ha szeretném letiltani a roadsyncet, ( illetve a bluetooth-t is, mert bár ki van kapcsolva időnként mégis elindít valami a háttérben), milyen app-ot ajánlotok hozzá?
-
esox
senior tag
Sacco leírása alapján megformáztam az újonnan beszerzett 8gigás micor sdhc-t. 512ext2/maradék fat32 megosztásban. Jelenleg a gyári 2 gigás kártya van a blade-ben 512ext2/maradék fat32 leosztásban, amit 1.8-as recoveryvel fomáztam, ahogy kell.
Amit szeretnék csinálni, nyilvánvalóan az, hogy kis kártyáról mindent át a nagyra majd kártyacsere telóban és örülés. Sima fájlmásolás elegendő ehhez? -
Krinyo
senior tag
válasz
Saccco
üzenetére
(#17717) MMA87:
Az a 208 mindig annyi marad. Quick System Infoval meg tudod nézni az ext partició állapotát.Dehogy marad annyi. Nalam at van hackelve a particios tabla, 64 megaval tobb helyem van programokat telepiteni.
Igy mar eleg is boven, nem kell app2sd-vel okorkodni. -
Zoja™
őstag
Nem tudjátok, hogy a pengére fel lehet e erőszakolni valahogy a Maemo-t, vagy az Ubuntut?
Gondolom ez is típus specifikus, mert HTC-n és G1-en már találkoztam vele... -
SpeedR
őstag
válasz
zsoltocska67
üzenetére
Nem hiszem, hogy ez így lehetséges lenne, de ha beírod hogy milyen programra van szükséged, akkor biztos lesz valaki aki tud segíteni hasonlót találni.
-
latis666
aktív tag
TEgnap feltettem a japanise jellyfish romot és mintha nem lenne stabil a 3g kapcsolat a market sürün feldobja hogy a kapcsolat nem elérhető a netezés is bizonytalan. Másnak van ilyen tapasztalata?
-
zsoltocska67
csendes tag
Sziasztok! Olyan segítséget kérnék, hogy lehet-e windows mobile(PDA), programot valahogy átírni androidra? Van egy fontos programom amit szeretnék a telon használni, de csak pda-n fut. Előre is köszi a segítséget!
-
Saccco
nagyúr
válasz
BladePocok
üzenetére
1. hsz
(#17693) MMA87:
Kisebb hely marad a fat résznek, amúgy nem lesz hátránya.(#17717) MMA87:
Az a 208 mindig annyi marad. Quick System Infoval meg tudod nézni az ext partició állapotát.(#17718) embe:
Ha a gyári sms kliens használod lehetséges, hogy abban van korlátozás. Próbáld a HandcentSMS-t.(#17725) Ftomm:
Az első hsz-t majd olvasd el, sok infó van benne.
Az akku idő általában ilyen egy okostelefonnál.
A kijelző olyankor kapcsolható vissza, ha valamit csinál épp a telefon vagy töltőn van. -
kelzsoca
félisten
válasz
stefi68
üzenetére
Szerintem adj egy esélyt a SwitchPro programnak is, igaz ennyire nem testreszabható.
(#17731) mrmrg
Az usb-s töltés számítógépről alig töltögeti a készüléket, hiszen maximum 500mA leadásra képes összesen a vezérlő, de ha ebből más usb-s cucc is használ akkor ez az érték csak csökken.
A gyári töltője 700mA-t tud leadni csak a készüléknek.
Továbbá nem ártana kalibrálni az akksit, nemrégiben volt róla szó, keress rá a topicban (kereső)
--------------
Más téma:A kínai újév 2011 február 3-án veszi kezdetét. (Nyúl éve lesz)
Ez annyit jelent hogy eddig a Kínaiak nem igazán fognak dolgozni

Ezt a Kínai romot váró emberkéknek írtam le.
-
kelzsoca
félisten
válasz
NoMagix
üzenetére
Kettő napot bírt az aksi úgy hogy gyakorlatilag csak gsm-ben használtam, keveset beszéltem, a fényerő le volt véve és csak 2 alkalommal látogattam meg a Marketet.
Ez így kicsit sovány.Kalibráld be az akksit, de ez egy ilyen tudású okostelefonnál reális érték.
Bosszantó a power gombos feloldás, nem kényelmes.
Ezen jelenleg nem lehet változtatni
A többi felsorolt probléma pedig szoftveres eredetű lenne.
(#17727) mrmrg
Tegnap este nálam 42%, ma reggel: 42%
(#17728) philoxenia
Az igen

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
The Bachelor
üzenetére
Újrakezdtem mikor 512-es lett, törekszem a három csillagra minden pályán....

-
mrmrg
tag
Az akksi tényleg elég kényes kérdés.
Múlt éjjel 98%ról 78%ra esett, úgy hogy hozzá sem volt nyúlva.
2g mód, wifi off.
Előtte usbről volt töltve nemtudom számít-e. -
stefi68
addikt
Aki esetleg a Widgetsoid-ot használja (a kereső őket dobta ki: frozzyZTE, Simba86) lenne kérdésem:
Az eddig legjobban paraméterezhető "kapcsolgatós" widget gyűjtemény amit láttam, tetszőleges számú kapcsolókat lehet mindenféle formában elrendezni, lehet a színüket, feliratukat, hátterüket változtatni (áttetszőséget is), elmenthetők az összeállított widget csoportok, szóval minden igényen felüli, CSAK egy nagy hibát fedeztem fel benne:
A repülő mód kapcsolója valahogy furcsán működik...., először bekapcsolva (világít) nem történik semmi, majd kikapcsolva (nem világít) aktiválja a repülő módot (tehát fordítva működik látszólag) ezzel nem is lenne baj, viszont ilyenkor már nem engedi bekapcsolni a wifit!. Gondolom az ikon állapota szerint úgy veszi, hogy repülő mód bekapcsolva (ilyenkor ugye nincs wifi), valójában a repülő mód ki van kapcsolva!
Más nem találkozott ilyen problémával?Nagyon sajnálnám, mert ez az egyetlen oka amiért nem használnám...
-
NoMagix
addikt
Harmadik napja birtokosa lettem egy ilyen telefonnak.
Ez az első talákozásom az Andorid rendszerrel.
Kettő napot bírt az aksi úgy hogy gyakorlatilag csak gsm-ben használtam, keveset beszéltem, a fényerő le volt véve és csak 2 alkalommal látogattam meg a Marketet.
Ez így kicsit sovány.
Az első sms megírása gyötrelem volt, miután kikapcsoltam minden "segítséget" már egy fokkal jobb lett a helyzett.
A kékfog nem volt bekapcsolható, csak egy újraindítás után működött.
Bosszantó a power gombos feloldás, nem kényelmes.
Érdekes, hogy néha, amikor kikapcsol a kijelző és megnyomom a vissza vagy a menü gombot(kb 2mp belül), akkor még bekapcsol a kijelző, utána csak a power gombra reagál.
Nem rezeg a kijelző érintésre, pedig úgy gondolom, mindet bekapcsoltam, csak a gombokra rezeg!Elsőre ennyit szerettem volna leírni, de majd kérnék segítséget, ha lesz időm a telefonnal foglalkozni.
-
Reverting
őstag
válasz
zozzzzzzzzzz
üzenetére
Thx... nagyon zsir cucc
nalam alap... lett
koszi az infot
-
Glatius
őstag
[Ebben a hsz-ban] látszik egy magyar nyelvő Power control widget. Tudja valaki a nevét?
-
-
_NCT
addikt
Csinaltam sd kartyara ext2 es fat32 partîciot,viszont total rom meretnek csak 208mb-ot lat az egyik program.ez mitol lehet? 600mb lett az ext2,a maradek meg 1gb a 2gb-os kartyan.
-
qltsar
veterán
válasz
Dashes
üzenetére
tudom azt használom. kallt-tal azóta vagyok kapcsolatba, hogy voda 845öm lett, így vágom a kernel buherálást. csak mivel 2 napja van meg a készülék ezért kíváncsi lettem volna.
esetleg 2.2-es firmware-t megtalálom valahol? ne érts félre, de szeretem mindenből a sajátomat használni amennyire lehet, és kellene az eredeti updata.app, mégha beta is benne a kernel. -
Dashes
őstag
válasz
qltsar
üzenetére
Most nézem, hogy nem is a pontokra voltál kíváncsi. Felesleges Eclair-rel szenvedni, Froyo alapon hwui-val elveri hiába van húzva a proci vagy az ahb busz. Játékok esetében simán látszik (pl. Assassins Creed). Az alpha5 elég jó lett, de kíváncsi leszek, hogy lehet-e valamit kezdeni az új kernelekkel(japán és a végleges kínai).
Igen, egy módosított kernel kallt_kaffe műve, modaco-n van külön topikja. -
qltsar
veterán
válasz
Dashes
üzenetére
bocsi, tehát lefordítom. Azt mondod, hogy az eclairral érdemesebb használni a készüléket? igazából jitet belerakom énis, meg ígyis úgyis apps2sd-t használok, az usb tethering meg még natív elvileg, úgyhogy max az appok miatt jó a 2.2, ugyanis egyre többnek van csak arra támogatottsága.
Jah, és az órajelek. Gondolom a boot.img-ben vannak benne a dolgok. Kompatibilis más rommal a boot.img-d? Esetleg megosztanád velem, hogy hogy, és mit módosítottál? Thx, előre is.
-
_NCT
addikt
Blank SD Card hiba mivel javítható? Sajna nem igazán jött össze a partícionálás idióta Paragon -al....
-
Dashes
őstag
válasz
qltsar
üzenetére
cpu 710.4MHz/AHB 236.8MHz/ cpu 472/memory 575 / io 573/ 2d 118 / 3d 349
cpu 710.4MHz/AHB 355.2MHz/ cpu 466/memory 1160/ io 522/ 2d 120 / 3d 355
Eclair ROM V5
hwui off, ha jól emlékszem.
A pont nem minden... a játékok jobban mentek hwuival alap órajelen. -
szmayer1
senior tag
Sziasztok
Nekem lenne 1 kérdésem. Miért van az hogy a képek visszanézésekor rengeteget kell várni mire betölti a képeket??? Olvastam, hogy a .thumbnails mappát kell kitörölni, de nem találom sehol. Vagy esetleg valami jó gyors képnézegető program. Egyébként minden eredeti a telefonon semmi rom varia és még csak 256 ram, még nem csináltam meg.
Üdv: szmayer1
-
qltsar
veterán
a készülék melyik verziójú rommal ér el nagyobb 3d-s illetve standard 2ds teljesítményt? Froyo vagy Eclair alatt? Jelenleg Froyo van fent, lefuttattam egy benchmarkot, és kicsit elszörnyülködtem, mert máshol nem ilyen teszteredményt láttam. Normal kallt_kaffes romot használok, bár kiszedtem belőle elég sok appot (a lite verzióból), hwui=1, heap pedíg 24. nincs ahb overclockolás. Várom a véleményeket
! -
csibusz0314
aktív tag
Hmm letöltöttem a Gosms progit és most küldi azt hiszem
Bár most már a alap sms küldő progival is megy... Valakinek volt már ilyen? Hogy nem küldte, aztán már igen?
-
Nekemnyoc8
csendes tag
Még egy friss érdekesség: QR kóddal akartam valamit telepíteni, de az SD kártyát a gép kezelgette épp, úgyhogy a telefon ékes török nyelven közölte velem, hogy nincs kártya....(legalábbis én töröknek gondolom...)
-
róland
veterán
válasz
Nekemnyoc8
üzenetére
Akkuhasználatot rosszul értetted. Ha jól figyeltem meg, akkor azt mutatja, hogy az utolsó töltési ciklustó mi használta és mennyit az akkut.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Miota 512-es a blade, taskillert se hasznalok. Talan kicsit tisztaban kellene lenned az android task managementevel! Kiforratlan rendszer? Ne viccelj mar! Winmo multitaskingot sem tudja, a legujabb sem! Lehet hasznalni usb-n, ha vetted volna a faradtsagot, ratalaltal volna az android commanderre.

.