- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz kaller1 #9561 üzenetére
Én most indulok majd, kiverem a balhét... először csak finomul aztán meglátjuk mi lesz... max fogyasztóvédőset játszunk...
Azért mindennek van határa... szerintem ez ilyenkor a vásárló becsapása és megkárosítása.
Úgy lett volna ildomos, hogy mindenki kap egy sms-t, hogy elnézést, cseréljük.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
RepeatSector
senior tag
válasz kaller1 #1797 üzenetére
kezdjünk el ezen vitatkozni aztán a végén jön majd a kollega és elmondja hogy mi is a tuti,
remélem igaza lesz és 512mb ram van ebben is és azt a bizonyos részekre osztást meg lehet szüntetni és 512mb-ot fog látni a cukika"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
-
lpb
csendes tag
válasz kaller1 #1256 üzenetére
eddig kb 15 telefonálásból én mindenkit rendesen értettem (metrón,buszon, villamoson is), első pár beszélgetésnél visszakérdeztem, mikor a metróról beszéltem, hogy hallottak e rendesen de azt mondták rendben volt a dolog.
szerk: Land étrékelése amúgy teljesen korrekt volt.[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
hm, de a felbontáskülönbség miatta alkalmatlan az erre, nem?
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Sztlaci
aktív tag
Hol látsz itt terjesztést?
Azt meg a "Voldemort" szívja majd meg, hogy a legfelkapottabb rendszerre nem fejleszt, és aki megvenné az sem tudja megvenni.
Ezt hívják antimarketingnek.
Ja és N5800-ra ingyé van használható és még beszélni is lehet róla. Az egy éve vett Orion navira meg nem lehet frissíteni a vele vásárolt térképet. (METRO) Vedd meg újra drágábbért, mint amennyi a készülékkel együtt volt. A Cégnél most NOKIA navis telefont veszünk helyette, az gazdaságosabb. "Voldemort" sértődés helyett kösse fel a gatyát.[ Szerkesztve ]
Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
hibu
csendes tag
Én is visszakérdeztem... h. mi indokolja a két (orange-os és t-mobilos) készülék,közötti különbséget... Azt mondta, h. valószínűleg a t-mobilos rendszer sajátosságai miatt lát ennyit a készülék.
06 30 / 636-3630
ezen a számon kapcsolták a technikust...Ha valaki hozzáértőbb feltenné a kérdést neki(k) lehet, hogy végleg tisztázni tudnánk a dolgot... meg a kijelző témát is le lehetne zárni és így konkretizálódna a dolog, h milyen paraméterekkel lehet ma a telót venni a T-mobilnál és hogy az Orange-os még mindig jobb vétel-e vagy sem. Sokaknak segítség lenne...
Rákérdez valaki?
Aktív témák
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- PR-Telecom
- Milyen egeret válasszak?
- OTP Bank topic
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget