- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
kaller1 #9561 üzenetére
Én most indulok majd, kiverem a balhét... először csak finomul aztán meglátjuk mi lesz... max fogyasztóvédőset játszunk...
Azért mindennek van határa... szerintem ez ilyenkor a vásárló becsapása és megkárosítása.
Úgy lett volna ildomos, hogy mindenki kap egy sms-t, hogy elnézést, cseréljük. -
-
lpb
csendes tag
válasz
kaller1 #1256 üzenetére
eddig kb 15 telefonálásból én mindenkit rendesen értettem (metrón,buszon, villamoson is), első pár beszélgetésnél visszakérdeztem, mikor a metróról beszéltem, hogy hallottak e rendesen de azt mondták rendben volt a dolog.
szerk: Land étrékelése amúgy teljesen korrekt volt. -
Sztlaci
aktív tag
Hol látsz itt terjesztést?
Azt meg a "Voldemort" szívja majd meg, hogy a legfelkapottabb rendszerre nem fejleszt, és aki megvenné az sem tudja megvenni.
Ezt hívják antimarketingnek.
Ja és N5800-ra ingyé van használható és még beszélni is lehet róla. Az egy éve vett Orion navira meg nem lehet frissíteni a vele vásárolt térképet. (METRO) Vedd meg újra drágábbért, mint amennyi a készülékkel együtt volt. A Cégnél most NOKIA navis telefont veszünk helyette, az gazdaságosabb. "Voldemort" sértődés helyett kösse fel a gatyát. -
hibu
csendes tag
Én is visszakérdeztem... h. mi indokolja a két (orange-os és t-mobilos) készülék,közötti különbséget... Azt mondta, h. valószínűleg a t-mobilos rendszer sajátosságai miatt lát ennyit a készülék.
06 30 / 636-3630
ezen a számon kapcsolták a technikust...Ha valaki hozzáértőbb feltenné a kérdést neki(k) lehet, hogy végleg tisztázni tudnánk a dolgot... meg a kijelző témát is le lehetne zárni és így konkretizálódna a dolog, h milyen paraméterekkel lehet ma a telót venni a T-mobilnál és hogy az Orange-os még mindig jobb vétel-e vagy sem. Sokaknak segítség lenne...
Rákérdez valaki?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest