Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
kaller1 #9561 üzenetére
Én most indulok majd, kiverem a balhét... először csak finomul aztán meglátjuk mi lesz... max fogyasztóvédőset játszunk...
Azért mindennek van határa... szerintem ez ilyenkor a vásárló becsapása és megkárosítása.
Úgy lett volna ildomos, hogy mindenki kap egy sms-t, hogy elnézést, cseréljük. -
-
lpb
csendes tag
válasz
kaller1 #1256 üzenetére
eddig kb 15 telefonálásból én mindenkit rendesen értettem (metrón,buszon, villamoson is), első pár beszélgetésnél visszakérdeztem, mikor a metróról beszéltem, hogy hallottak e rendesen de azt mondták rendben volt a dolog.
szerk: Land étrékelése amúgy teljesen korrekt volt. -
Sztlaci
aktív tag
Hol látsz itt terjesztést?
Azt meg a "Voldemort" szívja majd meg, hogy a legfelkapottabb rendszerre nem fejleszt, és aki megvenné az sem tudja megvenni.
Ezt hívják antimarketingnek.
Ja és N5800-ra ingyé van használható és még beszélni is lehet róla. Az egy éve vett Orion navira meg nem lehet frissíteni a vele vásárolt térképet. (METRO) Vedd meg újra drágábbért, mint amennyi a készülékkel együtt volt. A Cégnél most NOKIA navis telefont veszünk helyette, az gazdaságosabb. "Voldemort" sértődés helyett kösse fel a gatyát. -
hibu
csendes tag
Én is visszakérdeztem... h. mi indokolja a két (orange-os és t-mobilos) készülék,közötti különbséget... Azt mondta, h. valószínűleg a t-mobilos rendszer sajátosságai miatt lát ennyit a készülék.
06 30 / 636-3630
ezen a számon kapcsolták a technikust...Ha valaki hozzáértőbb feltenné a kérdést neki(k) lehet, hogy végleg tisztázni tudnánk a dolgot... meg a kijelző témát is le lehetne zárni és így konkretizálódna a dolog, h milyen paraméterekkel lehet ma a telót venni a T-mobilnál és hogy az Orange-os még mindig jobb vétel-e vagy sem. Sokaknak segítség lenne...
Rákérdez valaki?
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Építő/felújító topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest