- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz RepeatSector #17518 üzenetére
Esetleg érdekességként íme A MeizuM9.
ínában az újév első napján debütált az iPhone 4 dizájn és hardveres elemeiből építkező Meizu M9, melyet számos más gyártó csúcsmodelljéhez hasonlóan hosszú, kígyózó sorok vártak. Az Android 2.2 Froyo alapokon nyugvó készülék ezúttal jóval gyorsabban készült el mint elődje, ráadásul technikai fronton is az Apple termékének kihívója lehet, hiszen 3,5 hüvelykes, 960x640 képpontos retina kijelzőt, 1 GHz-es ARM Cortex-A8 alapú Samsung S5PC110 processzort, 720p felbontású videók rögzítésére is alkalma 5 megapixeles kamerát, gravitációs, fénymérő és távolságmérő szenzort, 8 vagy 16 GB belső memóriát, microSDHC kártyafoglalatot, GPS, WLAN (802.11b/g/n) és Bluetooth 2.1+EDR modult, HSPA átviteli képességet és 1370 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A 8 és 16 GB belső memóriával szerelt Mizu M9 ára 2499 és 2699 kínai jüan, azaz 79 000 és 86 000 forint kör -
Saccco
nagyúr
válasz RepeatSector #17518 üzenetére
Jah
akkor nem
8GB - 2499RMB (~283€) ~ 78k
16GB - 2699RMB (~305€) ~ 85kmás:
Nem akar elindulni ez a rohadt daemon..
Create process failure error2█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
ubalazs
csendes tag
válasz RepeatSector #17505 üzenetére
Hát azért azt hiszem ez kicsit drágább lesz mint a ZTE.
-
_NCT
addikt
válasz RepeatSector #14617 üzenetére
Nem akarok kötekedni, én is GT540 és Blade mániában szenvedek. Igen 512MB ram, 3d gyorsító, baromi nagy kijelző (Nokia 5230-at alapul véve)-->nagy felbontás, ez mind szép és jó....
Viszont én úgy hallottam, hogy sok még ez egy picit a telefonnak. Mármint használat közben akad, videók sem valami jó sebességűek, és ez a proci ehhez a kijelzőhöz kicsit karcsú.
Valóban ütné a Gt540-et minden téren, viszont mit mutat a valóság? Szeretném megkérdezni azok véleményét akiknek esetleg volt mind2ő kezükben, hogy a mostani frissítés hozott-e javulást Blade javára, esetleg 2.2.1-es verzával megszűntek-e a fentebb említett általános mumusok?
Köszönöm a véleményeteket!
-
törölt tag
válasz RepeatSector #14617 üzenetére
A rezisztív csak egy érintés kezel, a kapacitív akár multi-touch is lehet. A kapacitívet könnyebb kezelni, érzékenyebb. Hogyan működik az érintőképernyő? - geeks.hu
-
SpeedR
őstag
válasz RepeatSector #13207 üzenetére
Én délelőtt még meg tudtam rendelni.
-
Tomcy7
tag
válasz RepeatSector #4748 üzenetére
Árkádban.
Megígérni nem ígérem, mert annyi meló van, hogy sok mindent elfelejtek, de mi szerdánként kapunk árut, szóval ha írsz privit kedden vagy szerdán akkor eszemben lesz és akkor szólok ha lesz teló.
Mondjuk ha szerencséd van akkor még van 1db ami el volt téve valakinek, de ha nem jött érte akkor elviheted.
A kijelzője ennek sem tökéletes, mert bekapcsoltam és megnéztem és a hiba jelen van, de más gond nincs vele. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz RepeatSector #4751 üzenetére
Sok-sok könyvet elolvastam PDA-n, sőt a 6120C -is párat, de azokat PRC-ben, úgy állítható a betűnagyság és más az egész, mert átszerkeszti az oldalt ...
PRC olvasást ellenben csak az iReader fizetős verzsönje tud tudtommal androidon.....Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
-deer-
csendes tag
válasz RepeatSector #3308 üzenetére
Én az előbb kaptam értesítést a T-től, hogy megérkezett. Az más kérdés, hogy a webshopban továbbra is azt írják, jelenleg nem kapható.
-
kentucky
őstag
-
Zlade
csendes tag
válasz RepeatSector #2119 üzenetére
<rosszvicc>
RepeatSector-t szerintem a hazai T-Mobil, de akár a ZTE is hamarosan a marketingosztály vezetőjévé fogja megtenni!Nem is hideg a kijelző, hanem: COOL! Mennyivel jobban hangzik?!
Hey! iPhone owners! Do you have such a COOL display?! (csengő női hang) Z T E
</rosszvicc>ZTE Blade Infók: http://zte-blade.fw.hu
-
cellpeti
nagyúr
válasz RepeatSector #1924 üzenetére
Nekem volt(annak idején jók voltak) E50, E51, E52 de azokat laposra veri a Blade.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
kaller1
veterán
válasz RepeatSector #1798 üzenetére
Konkrétan ennek semmi értelme nem lenne, ezért nincs ilyen.
.::> <::.
-
cellpeti
nagyúr
válasz RepeatSector #1753 üzenetére
ha nem futtatok semmit 70-72mb szabad, ami nem szar. Míg a vodafone 845-nek csak 46mb volt. Szóval csak úgy repül a masina, mint már írtam anno is.
Itthon a T-nél előfizuval...
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
djozsi
senior tag
Írták már többen is, ha fut a rendszer van még üresen 140 mega.
Mi az a program, amit használni szeretnél és ennyi nem elég neki? -
kaller1
veterán
Ez a készülék ilyen áron teljesen jó, vélt vagy valós hibáival együtt is.
.::> <::.
Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget